Σκορπιός 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Σκορπιός 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Σκορπιοί, μέσα στο νέο έτος κυρίως σε επαγγελματικό και επικοινωνιακό επίπεδο θα υπάρξουν εντάσεις, ίσως να μην είστε σε θέση να χειριστείτε τις διαφωνίες με τρόπο διπλωματικό. Ο Δίας από τον Αιγόκερω θα συμβάλει στο να διατηρήσετε τη λογική και την αντικειμενική σας σκέψη, ωστόσο δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί που θα πυροδοτήσουν το πάθος σας. Αναγκαίο θα είναι να βάλετε φρένο στις εσωτερικές σας τάσεις, ουσιαστικά θα πρέπει να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας. Σε μεγάλο βαθμό θα σας επηρεάσει ο Ουρανός που θα βρίσκεται στον Ταύρο, ίσως να υπάρξουν εξάρσεις και ξεσπάσματα, προσοχή στο πως θα αντιληφτείτε τις αντιδράσεις ή τις ενέργειες κάποιων συναδέλφων σας. Θα υπάρξει η δυνατότητα να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο αντικείμενο, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιωθείτε και να προχωρήσετε μπροστά. Αρκετές από τις ενέργειες σας αρχικά τουλάχιστον θα τις κρατήσετε μυστικές, το πλάνο σας θα θελήσετε να το προφυλάξετε γι αυτό ίσως να μην φανερώσετε τα σχέδια σας. Θα είστε σε θέση να πράξετε μεθοδικά, στα εργασιακά θέματα θα προτιμήσετε περισσότερο την ατομική δράση και όχι τη συλλογική.

Στα αισθηματικά σας κατά τη διάρκεια του έτους δεν θα είναι πάντα ομαλές οι καταστάσεις, θα υπάρξουν αλλαγές και απρόοπτα που θα σας βγάλουν από την αρχική σας πορεία, θα ταραχτούν τα νερά του εσωτερικού σας κόσμου. Με τον Ουρανό να βρίσκεται στον Ταύρο και την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, η εσωτερική σας αναστάτωση δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία. Η ανεκτικότητα και η υπομονή σας θα είναι αρκετά μειωμένη, η μπερδεμένη σας σκέψη θα δώσει τροφή στις αμφιβολίες, δεν θα λείψουν οι περιπτώσεις που η κρίση σας θα είναι λανθασμένη και τα συμπεράσματα σας επηρεασμένα. Για να μπορέσετε να γλυτώσετε από τις παγίδες που θα δημιουργήσουν οι εικασίες σας, θα πρέπει να εστιάσετε μόνο στα πραγματικά γεγονότα, σε αυτά δηλαδή που συμβαίνουν και όχι σε αυτά που νομίζετε πως συνέβηκαν. Αρκετές θα είναι οι νέες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συστάσεις σε επαγγελματικό χώρο ικανές να προχωρήσουν σε ερωτική σχέση. Η νέα χρονιά δεν θα είναι μοναχική, εσείς που είστε χωρίς ταίρι θα βρείτε το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, θα είναι αποκλειστικά στο δικό σας χέρι η περεταίρω εξέλιξη. Σκορπιέ το 2020 θα είναι η χρονιά σου; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: