Ταύρος 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Ταύρος 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Ταύροι, στον επαγγελματικό σας τομέα μέσα στο νέο έτος με τον Δία να βρίσκεται στον Αιγόκερω, προσεκτικά ίσως και κάπως επιφυλακτικά θα είναι τα βήματα σας. Περιορισμένες θα είναι οι απερισκεψίες και οι παρορμητικές προσεγγίσεις, πριν από κάθε σας βήμα θα είστε σε θέση να σκέπτεστε αναλυτικά και ώριμα. Αξιοποιήσετε τις αποταμιεύσεις σας, οργανώστε τα πλάνα σας θα έχετε την εύνοια της τύχης, στην περίπτωση που αποφασίσετε να ανοιχτείτε επιχειρηματικά σε κάποιο καινούργιο αντικείμενο το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό, ίσως αρχικά τα κέρδη να μην είναι άμεσα η πορεία όμως θα είναι κερδοφόρα έστω και σταδιακά. Ο αντικειμενικός τρόπος σκέψης σας θα βοηθήσει στο να υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, οι αποφάσεις σας θα είναι ώριμες και θα πατούν σε σταθερό έδαφος. Η εμφάνιση του Ουρανού στο ζώδιο σας θα τονώσει τη δυναμική ίσως και ανεξάρτητη πλευρά του χαρακτήρα σας, δεν αποκλείεται σε ορισμένες περιπτώσεις να αλλάξετε ριζικά πλεύση, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις ακραίες επιλογές. Οι άνεργοι και γενικότερα όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα έχετε ανοίγματα και δημιουργικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες.

Στα αισθηματικά σας προμηνύονται αλλαγές κάποιες από αυτές ίσως να είναι απολύτως ριζικές. Δεν αποκλείεται μέσα στο έτος να παρθούν αποφάσεις γάμου ή επισημοποίησης, κάποιοι από εσάς θα κάνουν το βήμα της συγκατοίκησης, κάποιοι άλλοι θα προχωρήσουν συνειδητά και ώριμα στη δημιουργία οικογένειας. Δεν θα λείψουν οι περιπτώσεις που μια γνωριμία θα σας φανεί επιφανειακή ή ανούσια ωστόσο στην πορεία θα αποδειχτεί βάσιμη με κατάληξη σταθερή δεσμού. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ενδεχομένως να φέρει επανασυνδέσεις, δεν αποκλείεται κάποιες φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις να μετατραπούν ξαφνικά σε ερωτικές. Την άνοιξη τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα θα υπάρξουν συναισθηματικές ανατροπές, οι επιλογές και οι προτιμήσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο σας τολμηρές θα κάνει τις προσεγγίσεις σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, γενικότερα η διάθεση σας θα είναι απελευθερωμένη. Μέσα στο έτος θα υπάρξουν από πλευράς σας σκαμπανεβάσματα και έντονες κυκλοθυμίες, σε ορισμένες περιπτώσεις οι αναστολές θα είναι περιορισμένες. Οι συμπτώσεις και οι συγκυρίες θα σας δώσουν την ώθηση να διαφοροποιήσετε το καταστημένο σας, ωστόσο οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες για να μην υπάρξουν αναθεωρήσεις. Ταύρε σε ποιον τομέα θα ευνοηθείς περισσότερο το 2020; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: