Τοξότης 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Τοξότης 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Τοξότες, στον επαγγελματικό σας τομέα οι αλλαγές θα έρχονται σταδιακά, τα γεγονότα θα διαδραματίζονται και δεν θα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο Δίας από τον Αιγόκερω θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας, ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσει να υπερισχύσετε σε θέματα ανταγωνισμού, ή να βάλετε στη θέση τους άτομα που θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν προς όφελος τους. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις εκλείψεις που θα γίνουν στο ζώδιο σας, η σκέψη σας ίσως να γίνει ανατρεπτική, σε ορισμένες περιπτώσεις θα βγει στην επιφάνεια η επαναστατική σας τάση, δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι οξύθυμες αντιδράσεις. Θα πρέπει να αποφύγετε τις συγκρούσεις μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, οτιδήποτε θελήσετε να αλλάξετε, να διαφοροποιήσετε ή να διεκδικήσετε, θα πρέπει να το κάνετε μεθοδικά και κυρίως διπλωματικά, η κατά μέτωπο επίθεση θα σας στοιχίσει. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους Ιχθείς για να αποφευχθούν τα λάθη και οι άτοπες εξιδανικεύσεις θα πρέπει να ψάξετε για πληροφορίες, να εμβαθύνετε στις καταστάσεις, και να μην μείνετε στην επιφάνεια ή μόνο στα λόγια που θα ακούσετε.

Στα αισθηματικά σας τα ηνία των εξελίξεων θα βρίσκονται στα δικά σας χέρια. Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω θα ωθήσει εσάς που είστε σε σταθερή σχέση σε βήματα πιο δεσμευτικά, ίσως να προχωρήσετε σε κάποια επισημοποίηση ή να πάρετε την απόφαση να κάνετε το βήμα της συγκατοίκησης. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς επιρρεπείς θα σας κάνουν στα λάθη, στους επιφανειακούς ενθουσιασμούς και στις ονειροπολήσεις. Ενδεχομένως τις εξηγήσεις που θα δώσετε να τις φιλτράρετε μέσα από ρομαντικές διαθέσεις και τάσεις, κάποιοι από εσάς θα ερωτευτούν αφήνοντας στην άκρη τη λογική σκέψη. Συχνά ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση, θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις αντιδράσεις σας. Οι καταπιεσμένοι προσοχή στις αποφάσεις χωρισμού, τα λόγια και οι δηλώσεις δεν θα πρέπει να είναι προϊόντα παρόρμησης. Οι νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν, δεν αποκλείεται όμως να εμφανιστούν και πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν. Με δυσκολία θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις, αν κάτι σας μπερδεύει καλό θα είναι να το αφήσετε να κυλήσει μόνο του αποφεύγοντας τις βιαστικές απαντήσεις. Τοξότη τι δώρα θα σου φέρει ο Δίας στο ζώδιό σου το 2020; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΡΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: