Υδροχόος 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Υδροχόος 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Υδροχόοι, μέσα στο νέο έτος τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να δώσετε έμφαση στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και θα έχουν ταχύτητα, με τον Δία να βρίσκεται στον Αιγόκερω οι νέες προτάσεις και ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό. Οι προτάσεις θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσες, από μόνοι σας θα κατανοήσετε πως δεν θα πρέπει να χαθούν οι ευκαιρίες. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο ίσως ξαφνικά να αλλάξετε γνώμη ή κατεύθυνση, ωστόσο οτιδήποτε αποφασίσετε θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένο και να μην απορρέει από αντιδραστικές κρίσεις. Προς το κλείσιμο του έτους η εμφάνιση του Κρόνου στο ζώδιο σας θα αλλάξει τα δεδομένα, ίσως να εμφανιστούν εμπόδια και δυσκολίες που όμως δεν θα πρέπει να σας βρουν ψυχολογικά κουρασμένους. Έχετε τα εφόδια και τα ταλέντα, δεν στερείστε δυναμισμού και αυτοπεποίθησης, γι αυτό θα καταφέρετε να βγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις, το μόνο που θα χρειαστεί θα είναι οι πράξεις σας να γίνουν απολύτως συνειδητοποιημένα, θα πρέπει να αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και την υπερβολή.

Στα αισθηματικά σας ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγή, είστε από τους χαρακτήρες που δεν αγαπάτε τη ρουτίνα και το προκαθορισμένο, μέσα στο έτος ακόμα πιο ισχυρή θα είναι η θέληση σας να βγείτε από το ερωτικό σας κατεστημένο. Κάποιοι από εσάς εντελώς ξαφνικά, είτε με την επιρροή του Ουρανού από τον Ταύρο, είτε με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, θα στρίψετε το τιμόνι, μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση θα επιχειρήσετε να δώσετε στην προσωπική σας ζωή. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να επιλέξετε τα άκρα, δηλαδή δέσμευση ή χωρισμό. Δεν θα λείψουν οι δυνατοί και απρόσμενοι έρωτες, οι διαθέσεις σας θα είναι ιδιαιτέρως τολμηρές, θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε και θα αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί. Προσοχή στις βιαστικές εξιδανικεύσεις και στην υπερβολική αισιοδοξία, είναι γνωστό πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός γι αυτό πριν ενθουσιαστείτε καλό θα είναι να αναλύσετε τις καταστάσεις. Πάρτε πληροφορίες, παρατηρήστε και εξακριβώστε, μην αφεθείτε αποκλειστικά και μόνο στην έλξη και παραγκωνίσετε τη λογική. Οι εξελίξεις σε όλη τη διάρκεια του έτους θα είναι έντονες, θα καταφέρουν να τονώσουν τον συναισθηματισμό σας, κάποιες από τις αποφάσεις σας δεν αποκλείεται να είναι ακραίες. Υδροχόε ερωτικά πως θα είναι για σένα το 2020; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΡΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Ιχθύς 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: