Ζυγός 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Ζυγός 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Ζυγοί, συνήθως δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, ωστόσο ο Δίας από τον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να συντονίσετε τη σκέψη σας να εστιάσετε και να συγκεντρωθείτε, συνεπώς θα είστε σε θέση να πάρετε τις αποφάσεις σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν νέες προτάσεις, για εσάς τους άνεργους θα δοθεί δυνατότητα νέας εργασίας, αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε κατά την περίοδο των εκλείψεων, στον εσωτερικό σας κόσμο θα προκληθούν εντάσεις, θα υπάρξουν διλλήματα και διχασμοί, οι αμφιταλαντεύσεις θα καθυστερήσουν τη δράση σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα προτιμήσετε την αναβολή ή την ακύρωση, ωστόσο τα γεγονότα θα τρέχουν δεν θα πρέπει να αφήσετε τις καταστάσεις στην τύχη τους. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους Ιχθείς, μεγάλη σημασία θα δείξετε στο ένστικτο σας όμως πριν πάρετε αποφάσεις και πριν δώσετε τις οριστικές σας απαντήσεις, θα πρέπει να αναλύσετε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε, προσοχή να μην εστιάσετε μόνο στο προαίσθημα και αφήσετε στην άκρη τη λογική. Στα εργασιακά σας θα υπάρξουν ανοίγματα και διαφοροποιήσεις, θα πρέπει να κινηθείτε συνειδητοποιημένα και όχι επιφανειακά ή παρορμητικά.

Στα αισθηματικά σας οι καταστάσεις μέσα στο νέο έτος θα είναι αρκετά έντονες. Δεν θα λείψουν οι νέοι έρωτες, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, κάποιοι από εσάς σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να διατηρήσετε παράλληλη σχέση μη μπορώντας να αποφασίσετε με ποιο πρόσωπο θέλετε να σταθεροποιηθείτε. Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους ενδεχομένως να αδυνατείτε να καταλάβετε πιο άτομο σας ταιριάζει, ίσως να χρειαστεί να περάσετε από μια δοκιμαστική περίοδο για να μπορέσετε να καταλήξετε. Πολύ πιθανό θα είναι να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, θα χρειαστεί να σκεφτείτε λογικά για να μπορέσετε να κλείσετε τα ανοιχτά κεφάλαια και να βγείτε από τους διχασμούς. Σε όλο το έτος το φλερτ θα είναι έντονο, οι γνωριμίες θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες, εσείς που είστε χωρίς ταίρι θα βρείτε το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας, θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή σχέση. Ουσιαστικά η εξέλιξη των αισθηματικών σας υποθέσεων θα είναι καθαρά στο χέρι σας, η επιτυχία και η σταθεροποίηση θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο συνειδητοποιημένα θα καταφέρετε να πράξετε. Ζυγέ όσα θα συμβούν το 2020 στα αισθηματικά σου θα σε ενθουσιάσουν! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΡΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: