Ο Δίδυμος το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμος 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Δίδυμος 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Θα χρειαστεί να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποιες είναι οι βασικές σας επιθυμίες και τι είναι αυτό που πρέπει να αποκτήσετε για να μπορέσετε να ισχυροποιήσετε τον αμυντικό σας μηχανισμό. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να αναρωτηθείτε που βαδίζετε, ποιοι είναι οι στόχοι και οι προσδοκίες σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμβάντα που θα αλλάξουν την πορεία των σχέσεων και των επαφών σας επαγγελματικών και προσωπικών. Καλείστε να βγείτε από τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες, θα πρέπει να καταφέρετε να συντονιστείτε στην πραγματικότητα. Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα τονώσει την ανάγκη σας για ανεξάρτητες και αυτόβουλες ενέργειες, θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να περιοριστείτε σε συγκεκριμένα πλαίσια.  Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη ρουτίνα θα θελήσετε νέες εμπειρίες, καινούργιες περιπέτειες, βασικός σας στόχος θα είναι η ανανέωση.

Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς θα τονώσει την αισιοδοξία σας, έκταση θα έχει η φαντασία σας, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αφήσετε στην άκρη συνεργασίες ή σχέδια που δεν αποδίδουν πλέον. Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, καινούργιες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, αν κινηθείτε δυναμικά και οργανωμένα θα καταφέρετε να υλοποιήσετε. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, θα συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας, σας καλεί να κινηθείτε οργανωμένα και με σύνεση, στις συζητήσεις οι κουβέντες σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και στις κακές στιγμές, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε τον αυθορμητισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ - 2022
ΔΙΔΥΜΟΣ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι εκλείψεις μέσα στο νέο έτος θα σας επηρεάσουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, ενδεχομένως να δώσουν έκταση στις εσωτερικές σας αμφιταλαντεύσεις. Καλείστε να κάνετε ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης για να μπορέσετε να κατανοήσετε τι συμβαίνει στον εσωτερικό σας κόσμο, να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες. Θα θελήσετε να βγείτε από τη ρουτίνα, η βασική σας επιθυμία θα είναι να ανανεωθείτε μέσα από νέες περιπέτειες και εμπειρίες. Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, θα συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν, ωστόσο το θέμα είναι πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις και ποιες θα είναι οι ενδόμυχες σας επιθυμίες.

Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας, σας καλεί να κάνετε μία αναδρομή στην προσωπική σας ζωή, απαραίτητο θα είναι να ξεκαθαρίσετε αισθήματα ανάγκες και επιθυμίες. Θα σας δοθεί η δυνατότητα για επανασύνδεση, αν συναισθηματικά είστε προσκολλημένοι σε παρελθοντικό άτομο θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας, όμως το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς ξεκαθαρισμένες βλέψεις.

Η παρουσία του Δία στον Κριό θα σας δώσει το άνοιγμα να δικτυωθείτε κοινωνικά, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε προσωπική σχέση. Προσεγγίστε με δυναμικότητα και απελευθερωμένη διάθεση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα σχέση, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις εσωτερικές σας διαθέσεις και από το πόσο κατασταλαγμένοι θα είστε. 

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα