Ο Υδροχόος το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Υδροχόος 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο σας καλεί να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας.  Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, αποφύγετε τις σπατάλες, οργανώστε τα πλάνα σας.  Τα συμβάντα ενδεχομένως να κλονίσουν την ισορροπία που υπάρχει στις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές και επαγγελματικές, καλείστε να κατασταλάξετε για να μπορέσετε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας θα τονώσει την ανάγκη σας για διαφοροποίηση για αλλαγή και για πρωτοτυπία.  Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από την ρουτίνα, δεν θα έχετε καμία διάθεση να ακολουθήσετε το γνωστό και το προκαθορισμένο.  Επιθυμία σας θα είναι να κινηθείτε ανεξάρτητα και αυτόβουλα, προσοχή στις υπερβολές και στο επίμονο πείσμα.  Ίσως να βγει στην επιφάνεια η εξτρεμιστική και η εκκεντρική πλευρά της προσωπικότητας σας, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ισορροπημένα μπορείτε για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.

Η εμφάνιση του Δία στους Ιχθείς θα τονώσει την αισιοδοξία σας, ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης. Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα τονώσει  την αυτοπεποίθησή σας, οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές.  Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, αξιοποιήστε τις συναναστροφές και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Ηλιακή και Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις οικογενειακές υποθέσεις και σχέσεις, ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα, θα υπάρξουν συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τη συναισθηματική οπτική σας. Η Σεληνιακή και η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό φέρνει ευνοϊκές συνθήκες για χρηματικές δοσοληψίες, αγοραπωλησίες και διαπραγματεύσεις.  Δεν αποκλείεται να αλλάξετε αποφάσεις, ενδεχομένως να προβείτε σε ένα τολμηρό βήμα σχετικό με την οικονομική σας εξέλιξη. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να τονώσετε παλιές παγωμένες σχέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να επανεξετάσετε παρελθοντικά ζητήματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - 2022
ΥΔΡΟΧΟΟΣ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Συναισθηματική ωριμότητα και ορθολογισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά να πράξετε συνετά και να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας, ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή, να βγείτε από την αβεβαιότητα και την αστάθεια. Θα έχετε την ευκαιρία να αναδομήσετε τη σχέση σας, θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική βάση και να διορθώσετε καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε πρόσωπο που δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει την ανάγκη για δέσμευση και αποκατάσταση. Σοβαρές θα είναι οι βλέψεις σας, η συναισθηματική σας καλλιέργεια θα σας δώσει την ώθηση να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον.

Τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο οι δύο εκλείψεις στον Ταύρο φέρνουν απρόοπτα συμβάντα που θα καταφέρουν να σας αναστατώσουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα τονώσουν τον δεσμό σας και θα τον οδηγήσουν σε ένα επίπεδο πιο μπροστά. Τα συμβάντα θα απαιτούν από εσάς σφαιρική αντίληψη συναισθηματική ισορροπία και ψυχολογική σταθερότητα, αν χειριστείτε τις καταστάσεις με συναίσθηση θα μπορέσετε να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους δεν αποκλείεται να επαναφέρει στη ζωή σας παρελθοντικό άτομο, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. 

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα