Ο Καρκίνος το 2023 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Καρκίνος το 2023

Αγαπητέ Καρκίνε, βγαίνεις από μία μακρά περίοδο εσωστρέφειας και βαθύτατων προβληματισμών το 2023 καθώς ο Κρόνος μετακινείται στους Ιχθύες στις 07.03, σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει. Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να θεμελιώσεις μελλοντικούς στόχους πραγματοποιώντας ώριμα και συνετά βήματα. Είναι σημαντικό επίσης να έρθεις σε επαφή με πνευματικά και φιλοσοφικά αντικείμενα που σου ταιριάζουν, όμως για να αποδώσουν καρπούς θα πρέπει να τα εντάξεις στην ζωή σου αλλάζοντας συνήθειες και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι σκέψεις, βλέψεις και επιθυμίες. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα οδηγήσουν στην απαλλαγή από κόλακες και από πρόσωπα που νιώθεις πως προσπαθούν να σε χειριστούν κατά το δοκούν.

Ο Πλούτωνας κινείται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω (από 01.01 μέχρι 23.03 και από 11.06. μέχρι το τέλος του χρόνου) αναμορφώνοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η συγκεκριμένη διέλευση έχει μεταλλάξει συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς μέσα από δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις έχεις εντοπίσει ποιες είναι οι ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή σου.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο (23.03 με 11.03) σε φέρνει σε μία πρώτη επαφή με βαθύτερα ζητήματα, εμμονές και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάζουν κυρίως την προσωπική σου ζωή. Το πάθος έχει τον πρώτο λόγο καθώς έρχονται στη ζωή σου πρόσωπα που προκαλούν πρωτόγνωρα συναισθήματα απογειώνοντας τη λίμπιντο σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές επιλογές και ρίσκα που μπορεί να μην εξελιχθούν όπως επιθυμείς.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και τον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) επηρεάζουν άμεσα την επαγγελματική και οικογενειακή ζωή καθώς αναδεικνύουν καταστάσεις που πιθανά σε έχουν οδηγήσει σε τέλμα. Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα αιφνιδιάσουν το περιβάλλον σου καθώς δείχνεις πως είσαι έτοιμος να κινηθείς σε νέες αυτόνομες διαδρομές. Ο Δίας από τον Κριό μέχρι τα μέσα Μαΐου σου δίνει την ευκαιρία να διευρύνεις την επαγγελματική σου επιρροή. Προτάσεις και επιλογές θα σε ενθουσιάσουν και θα βοηθήσουν να καταξιωθείς, αρκεί να μην παρασυρθείς από την αλαζονεία και την αμετροέπεια που θα φέρουν αντίθετα αποτελέσματα.

Η μετακίνηση του Δια στον Ταύρο από τις 16.05 και μετά λειτουργεί ευεργετικά σε επαγγελματικές και προσωπικές επιδιώξεις. Η συμπαντική εύνοια είναι με το μέρος σου καθώς αναγνωρίζεις ποιοι στόχοι σου είναι επιτεύξιμοι και πως πρέπει να κινηθείς για να είσαι αποτελεσματικός. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το πρώτο τρίμηνο καθώς η ψυχολογία σου συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί με τον Άρη να βρίσκεται στους Διδύμους. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και δεν επιτρέπει να δράσεις αποτελεσματικά καθηλώνοντας σε με εμφατικό τρόπο. Η επιστροφή του σε ορθή πορεία στα μέσα Ιανουαρίου αλλάζει τα δεδομένα καθώς αυξάνει την επιθυμία για πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος ή υποθέσεις στον χώρο της δουλειάς.

Από τις 25.03 και μετά που θα βρίσκεται το ζώδιό σου βγαίνεις από την φοβικότητα και την εσωστρέφεια και προχωράς σε νέα εγχειρήματα που θα είναι καταλυτικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα (από 05.06. έως 09.10) θα βοηθήσει να πάρεις ανάσες σε οικονομικό επίπεδο, ενώ θα απολαύσεις τις στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς και κυρίως με τον σύντροφό σου. Στην περίοδο της φαινομενικά ανάδρομης πορείας της (από 23.07 έως 04.09), οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος τακτοποιούνται και βοηθούν να λειτουργήσεις ισορροπημένα.

Τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2023

Οι εξελίξεις είναι δεδομένες στην προσωπική σου ζωή καθώς οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2023 (05.05 και 28.10) ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Είναι πιθανό να νιώσεις έτοιμος ώστε να προχωρήσεις σε επιλογές που θα βελτιώσουν τις συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου με τις προτάσεις και τις αποφάσεις σου. Παράλληλα όμως, δεν θα διστάσεις να προχωρήσεις σε οριστική ρήξη αν θεωρήσεις πως η σχέση που έχεις στη ζωή σου δεν μπορεί να σου προσφέρει τα αναμενόμενα. Να θυμάσαι μόνο πως οι επιλογές σου θα έχουν καρμικό χαρακτήρα και θα στιγματίσουν τα αισθηματικά σου στον απόλυτο βαθμό.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω λειτουργεί μεταμορφωτικά στην αισθηματική σου ζωή. Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες με τον άνθρωπό σου. Φρόντισε μόνο να διατηρήσεις τις ισορροπίες αποφεύγοντας να επηρεαστείς από κατώτερα συναισθήματα, ανασφάλειες και φόβους. Η δίμηνη παραμονή του Πλούτωνα στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με πρωτόγνωρες επιθυμίες που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια μέσω νέων γνωριμιών που σε εντυπωσιάζουν. Η ένταση των συναισθημάτων σε αιφνιδιάζει και δεν είναι εύκολο να αφήσεις στο περιθώριο απωθημένα και φοβίες. Είναι απαραίτητο να διαχειριστείς ανάλογες καταστάσεις με ψυχραιμία, όσο είναι εφικτό, αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς σε εμμονές που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ισορροπημένα.

Με τον Κρόνο να περνάει στους Ιχθύες είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας που σου εμπνέουν σταθερότητα και ασφάλεια. Επιθυμείς να θεμελιώσεις μία υγιή σχέση που μπορεί να σου προσφέρει πολλά και να οδηγήσει σε μία νέα κοσμοθεωρία που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σου.

Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου (από τον Μάρτιο και τον Μάιο αντίστοιχα) αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Δεν διστάζεις να προβάλλεις ότι νιώθεις στο ταίρι σου δείχνοντας του τον τρόπο που μπορεί να σε ικανοποιήσει. Καλό είναι όμως να μην περιοριστείς στο «εγώ» αφήνοντας το «εμείς» στο περιθώριο γιατί είναι βέβαιο πως θα απογοητεύσεις το ταίρι σου.

Η τετράμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα σταθεροποιεί την σχέση σου και βοηθά να χαρείς απόλυτες στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Την περίοδο που κινείται ανάδρομα, πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν διαβεβαιώνοντας σε πως μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα. Οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές και μπορεί να προμηνύουν υπέροχες στιγμές με πρόσωπα που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στη ζωή σου.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Καρκίνου

Αγαπητέ Καρκίνε, στιγμές επαγγελματικής επιτυχίας μπορείς να βιώσεις μέσα στο 2023 καθώς ο Δίας τόσο από τον Κριό όσο και από τον Ταύρο προωθεί επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες που θα απογειώσουν την καριέρα σου. Μέχρι τα μέσα Μαΐου ο Δίας από τον Κριό δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να προχωρήσεις σε νέες επαγγελματικές διαδρομές που σου ταιριάζουν. Ακόμα, πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις στην υπάρχουσα επαγγελματική στέγη καθώς πρόσωπα εξουσίας και ανώτεροι αναγνωρίζουν τις ικανότητες και την προσφορά σου. Η πρόοδος είναι μονόδρομος και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από την αλαζονεία που είναι το στοιχείο που μπορεί να ανατρέψει την θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο από τις 16.05 και μετά σε βοηθά να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου στόχους δίνοντας την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε υποστηρίξουν. Αντιλαμβάνεσαι ποιες φιλοδοξίες σου είναι εφικτές και νιώθεις ευλογημένος καθώς φίλοι και πρόσωπα με κύρος αποφασίζουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Η συμμετοχή σε μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις ευνοείται σημαντικά γι’ αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις ανάλογες προτάσεις.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και τον Ζυγό δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστη την καριέρα σου. Τα γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν μοιραία σε αλλαγές ή ανάληψη περαιτέρω ευθυνών που θα συνοδεύουν μία εξέχουσα θέση. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο που μπορεί να σε εκφράζει καθώς θα είναι η επιλογή που θα αλλάξει τα δεδομένα στην επαγγελματική σου πορεία.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το πρώτο τρίμηνο του χρόνου καθώς ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους και ευνοεί το παρασκήνιο. Δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από πρόσωπα που έχεις εμπιστευτεί καθώς αντιλαμβάνεσαι πως κινούνται υπόγεια εις βάρος σου. Απέφυγε συναισθηματικά ξεσπάσματα και κυκλοθυμικές συμπεριφορές που δεν θα επιτρέψουν να λειτουργήσεις λελογισμένα.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου στις 25.03 σε βγάζει από την πολύμηνη εσωστρέφεια και σε ωθεί σε πρωτοβουλίες και δυναμικές κινήσεις που θα εντυπωσιάσουν. Ευνοϊκά θα λειτουργήσει η παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα για τα οικονομικά σου αφού σε βοηθά να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να διεκδικείς καλύτερους οικονομικούς όρους σε συμφωνίες και συνομιλίες. Η ανάδρομη κίνηση της από τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου σε καθοδηγεί ώστε να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου και να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που μπορεί να σε αναστατώνουν. Επιστροφές χρημάτων και εξόφληση χρεών θα δώσουν ανάσες ασφάλειας και θα ισορροπήσουν τον προϋπολογισμό σου.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα ζώδια των αγαπημένων σου προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2023
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: