Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο το 2024

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Αγαπημένε Ταύρε το 2024 θα δώσει ανάσες σε όλους τους τομείς καθώς οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Σκορπιό αποτελούν πια παρελθόν. Οφείλεις όμως να έχεις στο νου σου ότι τα επόμενα χρόνια μπαίνεις σε μία διαδικασία αναγεννησιακών αλλαγών που θα επηρεάσουν άμεσα στον τομέα της καριέρας και τη δημόσια εικόνα σου.

Ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο στις 21.01 και θα έχει έντονη επιρροή σε ότι αφορά ζητήματα κοινωνικής καταξίωσης και δημόσιας εικόνας. Καλείσαι να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις περνώντας σε μία περίοδο μεταμόρφωσης που δεν θα αφήσει τίποτα ίδιο σε σχέση με το παρελθόν.

Ο Ουρανός από το ζώδιό σου συνεχίζει να σε καλεί σε αλλαγές, επηρεάζοντας κυρίως τον γεννημένο του τρίτου δεκαημέρου. Ήρθε η ώρα να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή και να πετάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να βαδίσεις στη ζωή σου όπως επιθυμείς. Εκκεντρικές συμπεριφορές και αιφνιδιαστικές αποφάσεις δονούν τις σχέσεις με συνεργάτες και σύντροφο καθώς έχεις την διάθεση να επαναπροσδιορίσεις στάση σου απέναντι τους.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) αναδεικνύουν την ανάγκη να σε προσέξεις στο maximum σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Οφείλεις να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχή σου και να φροντίσεις σώμα και πνεύμα αγαπώντας πραγματικά τον εαυτό σου.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18.09 σε καλεί να αφήσεις στο περιθώριο τις αυταπάτες και να κλείσεις κεφάλαια σχέσεων που αγγίζουν την προσωπική ζωή και το φιλικό περιβάλλον. Η απομυθοποίηση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση, παράλληλα όμως θα είναι και το έναυσμα για νέες γνωριμίες.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε ωθεί να πραγματώσεις προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Αντιμετωπίζεις κάθε δυνατότητα που σου δίνεται με ρεαλισμό και θεμελιώνεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς τον δρόμο προς την επιτυχία. Φιλικές σχέσεις ξεκαθαρίζονται καθώς αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που πλέον δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου.

Ο Δίας κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τέλος Μαΐου φροντίζοντας να σε «προστατεύσει» και να σου δώσει ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα. Δεν πρέπει όμως να θεωρείς δεδομένο ότι οι ευκαιρίες αυτές δεν θα σε προσπεράσουν αν δεν τις αξιοποιήσεις στον απαιτούμενο χρόνο κατάλληλα.

Στο τέλος Μαΐου ο Δίας μετακινείται στους Διδύμους χαρίζοντας απλόχερα την εύνοιά του σε οικονομικό επίπεδο. Τύχη σε οικονομικά σχέδια και συμφωνίες σε βοηθούν να ανακάμψεις ενώ δεν σε αφήνει απροστάτευτο σε πιθανές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Καλά θα κάνεις όμως να είσαι προσεκτικός γιατί η ανάγκη να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου στο έπακρο μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες που θα επηρεάσουν αρνητικά το ταμείο σου. 

Τα αισθηματικά του Ταύρου το 2024

Η αισθηματική σου ζωή πέρασε από σαράντα κύματα το προηγούμενο χρονικό διάστημα αφού οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Σκορπιό δεν άφησαν περιθώρια για ηρεμία. Οι αλλαγές που μπορεί να υπήρξαν έχουν οδηγήσει σε μία νέα προσωπική θεώρηση της αγάπης, του έρωτα, του πάθους.

Με τον Ουρανό να κινείται στο ζώδιό σου και να επηρεάζει άμεσα την ψυχοσύνθεσή σου έχεις την βούληση να αλλάξεις τη ζωή σου. Δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστες οι προσωπικές σχέσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι οι σταθερές που μπορεί να είχες μέχρι τώρα δεν σε καλύπτουν. Είναι απαραίτητο να εκφράσεις στο ταίρι σου την ανάγκη για να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου, αποφεύγοντας να μπεις σε μία διαδικασία συγκρούσεων που δεν θα ωφελήσει την προσωπική σου ζωή.

Πιθανό είναι ακόμα να νιώσεις ότι το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου δεν κατανοεί ότι έχεις περάσει σε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου. Ίσως χρειαστεί να ολοκληρώσεις κύκλους σχέσεων και να προχωρήσεις σε μία νέα προσωπική διαδρομή, ανοίγοντας τα φτερά σου και δίνοντας χώρο σε νέους ανθρώπους με καινούργιες αντιλήψεις.

Ο Δίας από το ζώδιό σου μέχρι το τέλος Μαΐου απογειώνει την κοινωνικότητα και τη γοητεία σου. Σε διακρίνει αισιοδοξία και διάθεση για εξέλιξη και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από πρόσωπα που μαγνητίζονται με την προσωπικότητά σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν, φρόντισε μόνο να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από αυτούς που θέλουν τη θέση στο πλευρό σου.

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου από αρχές Ιουνίου μέχρι τέλος περίπου Ιουλίου δεν διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες για την εξέλιξη της σχέσης σου. Είναι απαραίτητο όμως να μετριάσεις τον παρορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να ενοχλήσει τον σύντροφό σου. Βρες την χρυσή τομή στα πράγματα που θα βοηθήσει να έχεις μία ισορροπημένη σχέση, μέσα από την οποία μπορείς να εξελιχθείς τόσο ο ίδιος όσο και το ταίρι σου.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τέλος Απριλίου μέχρι τέλος Μαΐου φωτίζει την προσωπικότητά σου και βοηθά να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Προσοχή σε εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό από το τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα περίπου Οκτωβρίου το ερωτικό σου ταπεραμέντο αναδεικνύεται. Μπορείς να δημιουργήσεις μία όμορφη σχέση μέσα στην οποία θα βιώσεις την συντροφικότητα, τον ρομαντισμό, τη σταθερότητα.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον τοξότη μέχρι τα μέσα περίπου Νοεμβρίου εκτοξεύει τη λίμπιντο σου και δημιουργεί μοναδικές συνθήκες πάθους στην αισθηματική σου ζωή. Έντονο καρδιοχτύπι και συναισθήματα προκαλούνται από νέα πρόσωπα που έρχονται για να δονήσουν την ατμόσφαιρα. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ταύρου το 2024

Η περίοδος των σημαντικών αλλαγών στον τομέα της καριέρας αρχίζει στις 21/1 καθώς ο Πλούτωνας περνάει στον υδροχόο και δεν θα σου επιτρέψει να μείνεις άπραγος και σταθερός σε παλιά μονοπάτια που σε βόλεψαν. Τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από το 2024, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε μία σειρά αποφάσεων και ανακατατάξεων καθώς θα νιώσεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσεις σε επαγγελματικές επιλογές που σε καλύπτουν σε βαθύτερο επίπεδο. Αν οι επαγγελματικές σου επιλογές όμως σε καλύπτουν απόλυτα θα δοθούν σημαντικές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν να απογειωθείς και θα πυροδοτήσουν την άνοδο και την καταξίωση σου σε κοινωνικό επίπεδο.

Οι τρεις Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού (25.03, 08.04 και 02.10) σε καλούν να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που προκύπτουν στον χώρο της δουλειάς. Παρασκήνιο και υπονομευτικές συμπεριφορές θα σε προβληματίσουν και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στην ολοκλήρωση κύκλων καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις αποστάσεις από περιβάλλοντα και χώρους που δεν μπορούν να σου προσδώσουν τα αναμενόμενα.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες βοηθά να ξεκαθαρίσεις ποιοι είναι οι επαγγελματικοί στόχοι που πραγματικά σε καλύπτουν σε βαθύτερο επίπεδο. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις από σημαντικούς ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σου για να σε υποστηρίξουν να προχωρώντας στην θεμελίωση νέων στόχων που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία. Ο Δίας από το ζώδιό σου μέχρι το τέλος Μαΐου προσφέρει σπουδαίες επαγγελματικές ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Μην τις θεωρήσεις δεδομένες γιατί είναι πιθανό να χάσεις την δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες επαγγελματικές διαδρομές.

Το πέρασμα του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου λειτουργεί ευεργετικά για τα οικονομικά σου. Μπορείς να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Εκκρεμότητες και υποθέσεις που πιθανά σε αγχώνουν τακτοποιούνται με ευκολία και σου δίνεται η δυνατότητα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα σε υλικό επίπεδο, κάτι που είναι άκρως απαραίτητο για εσένα.

Προσοχή στο παρασκήνιο θα πρέπει να δείξεις από τέλος Απριλίου μέχρι αρχές Ιουνίου καθώς ο Άρης θα κινείται στον Κριό. Κράτα τις κεραίες σου ανοιχτές γιατί θα υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν την πορεία σου με κακόβουλα σχόλια και συμπεριφορές.

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό από το τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα περίπου Οκτωβρίου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές συνεργασίες που θα αποδώσουν σπουδαία οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο, ενώ το πέρασμα της στον Τοξότη και η παραμονή της μέχρι τα μέσα περίπου Νοεμβρίου βοηθά να τακτοποιήσεις κληρονομικά ζητήματα και οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα