Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό το 2024

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που προκύπτουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αγαπημένε Ζυγέ. Το 2024 μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Κριό (25.03, 08.04 και 02.10) δεν μπορούν να αφήσουν τίποτα το ίδιο.

Οι τρεις Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην χρονιά αναδεικνύουν ζητήματα σε επίπεδο συνεργασιών και αισθηματικών σχέσεων που οφείλεις να αντιμετωπίσεις κατάματα. Γεγονός είναι ότι μπορεί να προχωρήσεις σε επιλογές για την εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέσης ή συνεργασίας σου, ενώ παράλληλα πιθανό είναι να κλείσεις οριστικά κύκλους που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Είναι δεδομένο ότι θα κρατήσεις αποστάσεις από την τοξικότητα, παρ’ όλους τους φόβους και τις ανασφάλειες που μπορεί να σε βασανίζουν. Άλλωστε, δεν είναι εύκολο για εσένα να απομακρύνεσαι από ανθρώπους που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου, όμως δεν αποκλείεται να είναι πια απαραίτητο γιατί θα δώσεις χώρο για νέες καταστάσεις και πρόσωπα.

Ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο στις 21.01 και σε καλεί να διαχειριστείς την αγάπη με διαφορετικό τρόπο από δω και στο εξής. Είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσεις σε ουσιαστικότερες σχέσεις και αυτό θα οδηγήσει στην απομάκρυνσή σου από την ανάλαφρη αίσθηση του φλερτ και του αισθηματικού παιχνιδιού. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου εντείνοντας τα συναισθήματα και φορτίζοντας σε ψυχολογικά. Είναι πιθανό να νιώσεις πρωτόγνωρα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Αναμορφώνονται επίσης οι σχέσεις με τα παιδιά καθώς καλό είναι να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου σε ότι αφορά την πειθαρχία και το ρόλο που έχει στην ανάπτυξή τους.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε επιβαρύνει με αγγαρείες και υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα. Νιώθεις ότι δουλεύεις παραπάνω από όσο χρειάζεται, όμως είναι απαραίτητο για να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Να θυμάσαι μόνο ότι η σκληρή δουλειά και η προσπάθειά σου μακροπρόθεσμα θα ανταμειφθούν.

Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου βοηθά να ξεπεράσεις απωθημένα και ανασφάλειες σε ψυχολογικό επίπεδο. Σημαντική είναι η συμβολή του στην τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων που σχετίζονται με τρίτους, σε κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου σε βοηθά να ανοίξεις τα φτερά σου, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς, να έρθεις σε επαφή με πνευματικές ανησυχίες που εξελίσσουν. Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα μελλοντικά σου σχέδια καθώς η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου σε βοηθούν να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

Τα αισθηματικά του Ζυγού το 2024

Οι τρεις Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Κριό μέσα στο 2024 δημιουργούν συνθήκες αλλαγών στην προσωπική σου ζωή. Οι Εκλείψεις της άνοιξης (25.03 και 08.04) μπορεί να λειτουργήσουν αναγεννησιακά για τα αισθηματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να απεμπλακείς από τοξικές καταστάσεις ή από καταστάσεις που ενισχύουν τις πληγές και δεν σου επιτρέπουν να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στο «σχετίζεσθε».

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου τον Οκτώβριο είναι εύκολο να προκαλέσει έντονες τριβές με το πρόσωπο που αγαπάς καθώς αναγνωρίζεις ότι ήρθε η στιγμή να φέρεις στο προσκήνιο υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ενοχλούν στον έρωτα. Η ένταση είναι αυξημένη γι’ αυτό θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αν θέλεις να προστατεύσεις την σχέση σου από δύσκολες στιγμές και οριστικές ρήξεις. Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο δρομολογεί καθοριστικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή καθώς μέσα από πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε η στιγμή να βιώσεις μία βαθύτερη και ουσιαστικότερη σύνδεση. Πάθος και εμμονές δεν αποκλείεται να κινηθούν από κοινού και πολλές φορές να πυροδοτήσουν έντονες καταστάσεις.

Με τον Δία να κινείται βοηθητικά στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου το πάθος αναγεννιέται και δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να βιώσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς. Επιθυμείς την απόλυτη συγχώνευση μαζί του και αυτό μπορεί να επιτευχθεί καθώς αφήνεις στο περιθώριο ζήλια και καχυποψία. Η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους στο τέλος Μαΐου σε βοηθά να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες προσωπικές διαδρομές, αν βέβαια νιώθεις έτοιμος για κάτι τέτοιο. Πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας σε προσεγγίζουν και σε φέρνουν σε επαφή με πρωτόγνωρες εμπειρίες που σε ενθουσιάζουν. Είναι πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να δομήσεις μία νέα θεώρηση για την αγάπη που σου ταιριάζει και καλύπτει βαθύτερες ανησυχίες σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι από τέλος Απριλίου μέχρι αρχές Ιουνίου καθώς ο Άρης κινείται στον Κριό και πυροδοτεί έντονες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανό να νιώσεις τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα του συντρόφου σου, κάτι που θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση σου. Σημαντικό είναι όμως να προστατεύσεις την σχέση σου κρατώντας ισορροπίες και προσπαθώντας να αποφύγεις σφοδρές συγκρούσεις που δεν θα αφήσουν αλώβητη την προσωπική σου ζωή.

Η Αφροδίτη από τον Κριό μέσα στον Απρίλιο βοηθά να γοητεύσεις, να φλερτάρεις, να κατακτήσεις την αποδοχή των άλλων. Ένα νέο πρόσωπο είναι πιθανό να εισβάλλει στη ζωή σου που θα σου χαρίσει στιγμές χαράς, ξενοιασιάς, ασφάλειας και συντροφικότητας. Από τέλος Αυγούστου μέχρι τέλος περίπου Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες που θα καλύψουν τις βαθύτερες ανάγκες σου στον έρωτα. Απαραίτητο είναι όμως να μπεις σε μία διαδικασία διαλόγου με το ταίρι σου που θα λειτουργήσει ανανεωτικά για την σχέση και θα βοηθήσει να αφήσεις στο περιθώριο υποκειμενικές τάσεις και εγωισμό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ζυγού το 2024

Με τις Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Κριό εντός του 2024 (25.03, 08.04 και 02.10) είναι γεγονός ότι οι συνεργασίες σου περνάνε από «ιερά εξέταση». Είναι πιθανό να εντοπίσεις συμπεριφορές συνεργατών που θα σε ενοχλήσουν και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν στο οριστικό κλείσιμο κύκλων επαγγελματικών σχέσεων που νιώθεις ότι πια έχουν πέσει σε τέλμα. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες και προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν, απαραίτητο είναι να καλύψουν βαθύτερες ανάγκες σου γιατί η κοινή συμπόρευση με σημαντικά πρόσωπα είναι η ουσία της ζωής σου. Παράλληλα όμως οφείλεις να διαφυλάξεις τον εαυτό σου αποφεύγοντας υποχωρητικές συμπεριφορές που θα σε αφήσουν ανικανοποίητο.

Η διέλευση του Κρόνου στους Ιχθύες δημιουργεί περισσότερες απαιτήσεις στον χώρο της δουλειάς που αυξάνουν το άγχος και την πίεση. Είναι απαραίτητο να ανταποκριθείς σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα ενώ δεν αμείβεσαι ανάλογα και αυτό μπορεί να σε απογοητεύσει. Σημαντικό είναι να κατανοήσεις ότι οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις αυτής της περιόδου θα αποτελέσουν για εσένα τον θεμέλιο λίθο της δικαίωσης που θα έρθει μακροπρόθεσμα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε πιέσουν στον εργασιακό χώρο. Μπορείς να δείξεις τις ικανότητές σου θεμελιώνοντας ένα πρόγραμμα στο οποίο μπορείς να ανταποκριθείς και να είσαι αποτελεσματικός.

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου λειτουργεί ευεργετικά για τα οικονομικά σου καθώς βοηθά να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες προς τρίτους και κληρονομικές υποθέσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επιχειρηματικές επιλογές που σου προτείνονται καθώς είναι πιθανό να ανοίγονται μπροστά σου ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις καθοριστικές ανάσες σε οικονομικό επίπεδο. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και κινήσου αθόρυβα πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Το πέρασμα του Δία στους Διδύμους ευνοεί επαγγελματικές συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό και που θα σου δώσουν την ευκαιρία να βιώσεις καινούργιες εμπειρίες μέσα από ταξίδια και επαφές που θα πραγματοποιήσεις. Από τέλος Απριλίου μέχρι αρχές Ιουνίου με τον Άρη να βρίσκεται στον Κριό αναδεικνύονται ανταγωνιστικές συμπεριφορές και επιθετικότητα στο πεδίο των συνεργασιών. Είναι πιθανό να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και συμπεριφορές από πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι που αρχικά θα σε αιφνιδιάσουν. Όμως είναι προτιμότερο να μην συμπεριφερθείς ανάλογα δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα, αλλά να επιλέξεις την οδό της διπλωματίας και της ισορροπίας που θα βοηθήσει να εκτονωθούν νεύρα και ένταση. Η από κοινού δράση με τα πρόσωπα που σχετίζεσαι επαγγελματικά και η αποφυγή των συγκρούσεων βοηθά να επικεντρωθείς στην επίτευξη των στόχων σου δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό. 

Απαιτητικό για εσένα θα είναι το διάστημα από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Νοεμβρίου καθώς ο Άρης θα κινείται στον Καρκίνο και θα σε επιφορτίζει με περαιτέρω ευθύνες στον τομέα της καριέρας. Φιγούρες εξουσίας και ανώτεροι περιμένουν πολλά από εσένα και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει άγχος και αναστάτωση. Έχεις την ικανότητα να ανταποκριθείς στο ακέραιο, όμως η ένταση μπορεί να σε βάλει σε μία διαδικασία συγκρούσεων που δεν θα ευνοήσει την επαγγελματική σου πορεία. Κράτησε χαμηλούς τόνους γιατί η προσπάθεια να επιβληθείς με τους δικούς σου όρους θα πέσει στο κενό και θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση προσώπων που παίζουν κομβικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα