Δεν ξέρεις αν βλέπει τη σχέση σας σοβαρά; Το ζώδιό του αποκαλύπτει!

Δεν ξέρεις αν βλέπει τη σχέση σας σοβαρά; Το ζώδιό του αποκαλύπτει!
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (2 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Υπάρχουν σχέσεις και σχέσεις! Σχέσεις με προδιαγεγραμμένη κατάληξη, είτε προς το ποθούμενο αποτέλεσμα, είτε αδιέξοδες σαν το… ναυάγιο του Τιτανικού! Άλλες πάλι, που μοιάζουν μετέωρες και μέσα στην αβεβαιότητα, ροκανίζουν το χρόνο της ζωής σου χωρίς να ξέρεις αν έχεις επενδύσει στο σωστό ταίρι, αν και εφόσον αποβλέπεις σε γάμο μαζί του. Πολλές φορές η σχέση χρειάζεται ένα τόσο δα σπρωξιματάκι, που θα οδηγήσει τις εξελίξεις προς την μια ή την άλλη λύση. Βλέποντας το ζώδιό του και τις ιδιαιτερότητές του, κρίνε πως θα πάει αυτή η σχέση

Το ζώδιό του αποκαλύπτει αν σε βλέπει για γάμο.

ΚΡΙΟΣ

Κατ’ αρχήν ο Κριός είναι πρόθυμος να φτάσει στο γάμο, αλλά υπό προϋποθέσεις! Πρέπει να είναι σαφής ο αρχηγικός του ρόλος και αν σε επιδεικνύει σαν λάφυρό του, σαν κατάκτηση για την οποία υπερηφανεύεται και βαυκαλίζεται ο εγωισμός του, είναι ένα καλό σημάδι για την καταλληλότητά σου. Πρέπει όμως κατά την διάρκεια της σχέσης σας, επειδή ο ενθουσιασμός του είναι σαν μπαλόνι που ξεφουσκώνει και χρειάζεται συνεχή ανατροφοδότηση, να κεντρίζεις το ενδιαφέρον του. Αν ο Κριός σου δείχνει να μην πλήττει και να ικανοποιείται ο εγωισμός του, κατά τα φαινόμενα δε θα θέλει να σε χάσει. Άλλωστε πού αλλού θα τα βρει αυτά; Οπότε… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι σε σχέση με Ταύρο, μην έχεις αγωνία για τις προθέσεις του. Δε θα έμπαινε στην περιπέτεια μιας σχέσης μαζί σου αν δε σε θεωρούσε κατάλληλη για σύζυγό του. Για τον Ταύρο σου, άλλο η περαστική και βραχύβια, απλώς σεξουαλική παρέα, και άλλο η σχέση. Την θεωρεί απόλυτα δεσμευτική και με προοπτικές! Γι’ αυτόν τα πράγματα είναι σαφή και ξεκάθαρα, άλλες γυναίκες κάνουν για σχέση και γάμο, και άλλες όχι! Δεν υπάρχει περίπου και σχεδόν, μονοκόμματος και μονολιθικός όπως είναι, ξέρει το «ή του ύψους ή του βάθους». Κι εσύ για τον Ταύρο σου, είσαι του ύψους! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ένα Δίδυμο τα πράγματα είναι, το λιγότερο που μπορείς να πεις, θολά. Ο δυισμός του τον κάνει αναποφάσιστο και για να ξεκαθαρίσει η μεταξύ σας κατάσταση και να ξέρεις που βρίσκεσαι, πρέπει εσύ (με την αποφασιστικότητα που του λείπει από εκείνον) να κάνεις έναν εκ βαθέων απολογισμό, με όλη σου την αυτογνωσία, να ασκήσεις αυτοκριτική για το τι του προσφέρεις σε σχέση με τα όσα αυτός πιστεύει ότι χρειάζεται. Είσαι έξυπνη; Τον βοηθάς; Ανέχεσαι την ανωριμότητά του; Αποφεύγεις να του δημιουργείς δεσμεύσεις; Πιστεύει ότι θα του λύνεις τα προβλήματα; Αν ναι, του ταιριάζεις! Μην ξεχνάς ότι είναι χρησιμοθήρας και θα το υπολογίσει, αν όχι πάμε γι’ άλλα! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει ζώδιο πιο κοντά στην ιδέα του θεσμού του γάμου, όσο ο Καρκίνος. Γι’ αυτόν, η αποστολή του ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας, και πολύ περισσότερο είναι καθήκον του ιδίου. Για να καταλάβεις πού το πάει, ανακάλυψε τα θέλω του στον γάμο. Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς ότι η μητρική του οικογένεια είναι το πρότυπο και η μητέρα του το αντίστοιχο της συζύγου που του ταιριάζει. Επειδή θεωρεί τη μητέρα του κάτι το ανώτερο και ιδανικό, αν το κοινωνικό, διανοητικό και επαγγελματικό σου στάτους είναι υψηλά, έχεις λεπτούς τρόπους και ευγένεια, μιλάς στο συναίσθημά του, ταιριάζεις απόλυτα στο προφίλ της συζύγου που επιθυμεί και σου το λέει. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

ΛΕΩΝ

Για να σε δει σοβαρά ο Λέων, πρώτα θα σε περάσει από σαράντα κύματα, θα σε ξεσκονίσει, θα σε ζυγίσει και θα σε αξιολογήσει από κάθε πλευρά. Θέλει η σύζυγός του να είναι ισάξιά του για να την καμαρώνει, να τον ζηλεύουν γι’ αυτή, δε θέλει κάποια γυναικούλα ασήμαντη, άχρωμη και άοσμη, που θα περνά απαρατήρητη! Αν η αξία και η προσωπικότητά σου είναι έντονες, αν του συμπαραστέκεσαι, αν τροφοδοτείς την αυτοεκτίμησή του με το θαυμασμό σου τονίζοντας την ανωτερότητά του, δεν μπορεί παρά να το εκτιμήσει, να το ανταποδώσει και να αναγνωρίσει στο πρόσωπό σου τη σύζυγο που επιθυμεί. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις καταλάβει τι ζητά ένας Παρθένος στον γάμο; Τι θα τον έσπρωχνε σ’ αυτόν; Πώς θα σε θεωρούσε κατάλληλη για σύζυγο; Δες τα κριτήριά του και μάντεψε τις προθέσεις του. Αυτός κυριολεκτικά κυνηγά την κοινωνική καταξίωση, την οικονομική επιτυχία, τάξη, καθαριότητα και τη σεξουαλική του ευχαρίστηση τουλάχιστον, γιατί τα ερωτικά δεν είναι ο δυνατός του τομέας. Με καθαρό μυαλό εκτίμησε ποια από αυτά τα κριτήρια πληροίς και βγάλε τη διάγνωσή σου. Προσπάθησε να επιστρατεύσεις όλη σου την αντικειμενικότητα και την ψυχρή λογική σου, γιατί κι αυτός είναι ψυχρός υπολογιστής και έτσι θα σε κρίνει. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

ΖΥΓΟΣ

Αν μπορείς να συναγωνιστείς έναν Ζυγό στη λατρεία του εαυτού του, αν θαυμάζεις τη μοναδικότητα του σε ομορφιά, το καλό γούστο του, την εξυπνάδα, τον ερωτισμό του, όλα τα εξαιρετικά προσόντα που η Φύση του έχει τόσο απλόχερα χαρίσει τέλος πάντων, τότε είσαι η γυναίκα που ονειρεύεται! Αν τρέφεις την ματαιοδοξία του, του δίνεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις σεξουαλικές του δεξιότητες για να καμαρώσει για το επίπεδο τους και εσύ υπερθεματίζεις επαινώντας τον (και εκεί δε λες και τίποτε ψέματα), έχει βρει το κοινό που τον θαυμάζει και που θα θέλει να συνεχίζει για πάντα να τον θαυμάζει! Οπότε…. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο αν δείξεις την απόλυτη υποταγή σου στον αυταρχικό Σκορπιό, την απόλυτη ερωτική και σεξουαλική σου πίστη στον παθολογικά ζηλότυπο Σκορπιό, την απολυτή αποδοχή σου στον ανεξάρτητο και ανεξέλεγκτο Σκορπιό, έχεις πιθανότητα να δεις γάμο! Δύσκολοι σαν χαρακτήρες, στη συναισθηματική προσέγγιση, πολύπλοκοι, άνθρωποι των αντιφάσεων, γοητευτικοί και εριστικότατοι ταυτόχρονα! Γιατί ο Σκορπιός σου να αποτελεί εξαίρεση; Γρίφος οι προθέσεις του, ο εγωισμός του δεν τις αφήνει εύκολα να διαφανούν. Ωστόσο, κάποια ψήγματα μπορεί να ξεπροβάλουν σαν ενδείξεις και εκεί μόνο μπορείς να βασιστείς. Αν σε στηρίζει ψυχικά, μοιράζεστε πράγματα, είναι αφοσιωμένος, κτητικός και παθιασμένος, τότε δεν έχετε κάτι περαστικό. Αν! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να είσαι με έναν Τοξότη, σου αναγνωρίζει εκ προοιμίου ότι είσαι ενδιαφέρουσα, τον κεντρίζεις, ανεξάρτητη, φιλομαθής και σου αρέσουν τα ταξίδια όπως σ’ αυτόν. Να τα πάρουμε ένα-ένα: Ανεξαρτησία, δεν υπάρχει περιορισμός της ελευθερίας του ενός από τον άλλο, δε στερείστε το οξυγόνο σας, δε σας πνίγει η σχέση σας, γι’ αυτό και διατηρείται. Φιλομάθεια, κοινά ενδιαφέροντα στην απόκτηση γνώσεων, ο καθένας το βιβλίο του και δίπλα-δίπλα! Ταξίδια: άλλη μια συναρπαστική κοινή δραστηριότητα! Μέχρι τώρα όλα καλά, ταιριάζετε. Όμως, επειδή ο Τοξότης δεν είναι και το πιστότερο ζώδιο, η ένδειξη ότι σε βλέπει σοβαρά είναι να σου είναι πιστός, ενώ νοιώθει ελεύθερος. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κυριότερη ένδειξη ότι σε πάει για γάμο ο Αιγόκερως, είναι να νοιώσεις το εργαλείο της κοινωνικής και επαγγελματικής του ανόδου, ότι σε εκμεταλλεύεται. Αυτή είναι η κύρια επιδίωξη στη ζωή του και αυτήν αγωνίζεται να εκπληρώσει με όλα τα μέσα και με το γάμο. Σου μιλά για το μέλλον. Το προφίλ του καταξιωμένου που θέλει να οικοδομήσει, περιλαμβάνει και όλες τις αρχές του σε ό,τι άφορα την εξασφάλιση της αξιοπρεπείας του. Τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων προς το άτομό του και αν καταλάβεις ότι εξίσου διασφαλίζει τη δική σου φήμη, ίσως σημαίνει ότι έμμεσα προστατεύει τη δική του, έχοντας βλέψεις για κοινή ζωή. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στη βράση κολλάει το σίδερο για άλλους, αλλά για τον Υδροχόο ένα βήμα τόσο ξένο όπως ο γάμος, δε γίνεται ούτε όσο διαρκεί ο ενθουσιασμός του. Σπάνιο έως αδύνατο. Ακόμα κι αν είναι ερωτευμένος μαζί σου, σου υπογραμμίζει πόσο αντισυμβατικός είναι, τις αντιθέσεις του στους καθιερωμένους κοινωνικούς θεσμούς, όπως ο γάμος. Αφού σε τραβολογήσει σε κάθε μέρος όπου θα μπορέσεις να μπεις στο πνεύμα και την ιδεολογία του μήπως και την ασπαστείς, όταν βεβαιωθεί για το απόλυτο ταίριασμά σας, αρχίζει να κάνει υπαινιγμούς για άσχετα μελλοντικά σχέδια και να σε περιλαμβάνει σ’ αυτά, εσύ όμως καταλαβαίνεις… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς σου έχει ανάγκη από μια γυναίκα που αποτελεί πηγή εσόδων γι’ αυτόν, νοικοκυρά, που διαχειρίζεται τα πάντα και τον απαλλάσσει από τις σκοτούρες του. Στην πράξη, του λύνεις έτσι τα χέρια για να ασχοληθεί με τις ονειρικές του διεξόδους, καθώς γίνεσαι η δυναμική γυναίκα στην οποία βασίζεται για να επιβιώσει. Ουσιαστικά σε έχει αυτός ανάγκη πολύ περισσότερο από ό,τι εσύ εκείνον. Οι ενδείξεις ότι σε βλέπει σοβαρά κλιμακώνονται από το να σε διαβεβαιώνει για τον έρωτά του και να δημιουργεί ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, ρομαντική και μελό πάντα, και παρουσιάζοντάς σου τις ευαισθησίες του, ενδιαφερόμενος παράλληλα για τις δικές σου. Τι άλλο να κάνει; Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην συναισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Youtube