Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια στην απόρριψη;

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια στην απόρριψη;
Βαθμολόγησε: 
Average: 1.4 (20 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Είναι μια από τις πιο επιβεβαιωμένες αλήθειες το ότι οι δύσκολες καταστάσεις όπως είναι μια απόρριψη σου προκαλούν αμηχανία! Ιδίως αν αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις, ιδίως όταν πρέπει να πεις ένα ΟΧΙ. Σε φέρνουν συχνά μπροστά στο δίλημμα πώς να εκφράσεις αυτό το όχι ώστε να μην έχει αρνητικές παρενέργειες τις όποιες θέλεις να αποφύγεις ίσως και πάση θυσία. Αν μπεις στο κάδρο της πολιορκίας κάποιου που δεν είναι το ίδιο αποδεκτός σε σένα και θέλεις να απορρίψεις την πρόταση του για σχέση, θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν το ζώδιό του ώστε να ξέρεις εκ των προτέρων την αντίδραση του στην απόρριψη και να προετοιμαστείς.

Τα 12 ζώδια αντιμέτωπα με την απόρριψη

ΚΡΙΟΣ

Μάλλον θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που δεν θα σου αρέσουν από τον Κριό που δεν έγινε το δικό του. Δεν θα δεχτεί την ήττα του και θα επιμείνει πιεστικά συνεχίζοντας να σε διεκδικεί. Θα εξαντλήσει όλη του την μαχητικότητα στην πολιορκία γιατί του είναι αδιανόητο να απορριφτεί. Κάτι τέτοιο είναι πλήγμα στον εγωισμό του, πράγμα που δεν επιτρέπει σε κανέναν να το κάνει. Τα όποια αισθήματα έχει για σένα θα μεταστραφούν απόλυτα και από αντικείμενο του πόθου και των επιθυμιών του θα μετατραπείς σε άσπονδο εχθρό του. Το καλό είναι ότι θα γυρίσει τελικώς σελίδα και θα απαλλαγείς απ’ αυτόν οριστικά! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, ένα συντηρητικό, σοβαρό και συνήθως συνετό Ζώδιο, για να σε διεκδικήσει θα πρέπει να έχει αποφασίσει ότι εκπληρώνεις όλες τις προϋποθέσεις που ζητά για μια σταθερή σχέση. Η μη αποδοχή σου θα τον πληγώσει και θα τον απογοητεύσει κατάκαρδα. Θα έχει χάσει αυτό που θεωρεί σαν ιδανικό ταίρι, με τα όσα συν και πλην έχεις. Για να σε θέλει, σίγουρα έχει βάλλει νερό στο κρασί του όσον αφορά τα ελαττώματα σου και παρά τους συμβιβασμούς του «έφαγε πόρτα». Θα τα μαζέψει και θα αποτραβηχτεί να γλύψει τις πληγές του χωρίς κακίες. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην χολοσκάς πως θα πάρει ένας Δίδυμος την απόρριψη! Ούτε και εκείνος θα το πάρει βάρια! Σάμπως θα είναι ο πρώτος η ο τελευταίος που τρώει χυλόπιτα; Λίγο πολύ όλοι έχουν βρεθεί σ’ αυτήν την κατάσταση! Στο κάτω κάτω, κάποια άλλη θα του αρέσει, σε κάποιαν άλλη θα αρέσει και η ζωή θα συνεχιστεί. Τα όσα εντυπωσιακά σου έχει παρουσιάσει κατά την διάρκεια της πολιορκίας, του ελπίζω να μην σε έφεραν σε δύσκολη θέση. Δεν είναι παρά μέρος της μελοδραματικής παράστασης που έδινε ακόμα και στον ίδιο τον εαυτό του, γιατί τα πίστευε τότε, αλλά, που δεν θα είχαν διάρκεια. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον Καρκίνο, πρέπει να σερβίρεις την χυλόπιτα με τρόπο, πολύ ευγενικά, να αποδώσεις αυτήν σου την ενέργεια σε παράγοντες έξω από αυτόν. Κάτι οι συνθήκες, κάτι τα ψυχολογικά σου, κάτι οι προτεραιότητες σου, το τάιμινγκ δεν είναι το σωστό. Κάτω από άλλες συνθήκες θα το έβλεπες αλλιώς. Είναι πολύ ευαίσθητος και τρυφερός, έχει κάνει σχέδια ζωής για σένα. Δεν τον θέλεις αλλά μην τον πληγώσεις. Θα τον γεμίσεις ανασφάλειες και δυστυχία. Κάνε την καλή πράξη και φορτώσου όλες τις αίτιες που δεν αποδέχεσαι την πρόταση του. Έτσι για να έχεις ήσυχη συνείδηση! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Χυλόπιτα; Ποια χυλόπιτα; Α, δεν είναι στο μενού του τέτοια πράγματα! Όποιαν κτυπάει το Λιοντάρι πέφτει και του χρεωστάει και χάρη που την καταδέχτηκε. Έτσι λοιπόν, με αυτό το σκεπτικό, θα την φάει και θα την παράφαει την χυλόπιτα αλλά μόνος του, να μην το πάρει είδηση κανένας. Θα το ξέρετε μόνο εσύ κι αυτός. Δεν θα γίνει ο Λέων ρεζίλι των σκυλιών που τον απέρριψες! Για μια υπόληψη ζούμε, τι θα γίνει η εικόνα μας! Θα προσποιηθεί ότι δεν κατάλαβες σωστά, ότι τον παρεξήγησες και δεν ήταν ερωτική η πρόταση και για να καλύψει τα νώτα του θα στραφεί στον επόμενο στόχο του. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άρχοντας της λογικής και της μεθοδικοτητάς Παρθένος, θα σε δικαιολογήσει γιατί, κατά την συνήθεια του να εκλογικεύει τα πάντα, θα σου βρει πατήματα για την απόρριψη του. Ενώ από μια άποψη αυτό είναι καλό γιατί σε απαλλάσσει από την βάσανο των εξηγήσεων και δικαιολογιών, από την άλλη δεν σου δίνεται η ευκαιρία να εκθέσεις τις θέσεις σου. Για να σε διαλέξει και να «προκριθείς», σε πέρασε από σαράντα κύματα, σε είχε ξεψαχνίσει. Τι απογοήτευση τώρα για την λάθος εκτίμηση που έκανε για σένα! Θα επιστρατεύσει την σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει και μέσα του φεύγοντας θα σε «στολίζει». Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Μην έχεις τύψεις ότι πλήγωσες τον ευαίσθητο και ερωτιάρη Ζυγό. Θα είναι έκπληξη γι’ αυτόν η απόρριψη γιατί συνήθως έχει επιτυχίες, κυβερνήτης του η Αφροδίτη άλλωστε, αλλά γι’ αυτόν δεν τελείωσε το πράγμα εκεί. Δυσκολεύεται να το χωνέψει και επανέρχεται διπλωματικά και δια της τεθλασμένης για επόμενη προσπάθεια εκπόρθησης του κάστρου. Όταν τελικώς φτάσει στο σημείο να πειστεί ότι το όχι αμετάκλητο θα απογοητευτεί, θα μελαγχολήσει για λίγο και μετά θα στραφεί στις εφεδρείες που πάντα διαθέτει για ώρα ανάγκης. Βλέπεις το δόγμα του είναι: Υπάρχουν κι’ αλλού πορτοκαλιές και αυτός έχει και δίπορτο και τρίπορτο… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις κουβέντες σου με τον Σκορπιό να φυλάς το ρούχα σου για να μην χρειαστεί να φυλάγεσαι από το κεντρί του. Λίγα λόγια και πολλή απόσταση! Άπαξ και νομίσει ότι του έδωσες θάρρος να προχωρήσει, πάει, έμπλεξες! Επειδή είναι κατακτητικός σίγουρα θα σου την «πέσει». Και τότε τι κάνεις; Πας να αποφύγεις τα χειρότερα μη αφήνοντας τον να εκτεθεί γιατί θα του στοιχίσει και ποιος είδε τον Σκορπιό και δεν τον φοβήθηκε! Μόνη σου διέξοδος είναι να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, να του εξομολογηθείς ευγενικά την αδυναμία σου να συνάψεις σχέση, για δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, δίνοντας του την ευκαιρία να μην ταπεινωθεί και σου την φυλάει. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πώς θα αντιδράσει ένας Τοξότης όταν απορρίψεις την πρόταση του για σχέση; Μετά το πρώτο σοκ και την έκπληξη που θα δοκιμάσει; Μα, με ευγνωμοσύνη, σαν έναν σκλάβο που του χάρισες την ελευθερία του! Κατ’ αρχήν και ο ίδιος δεν έχει καταλάβει πως στο καλό βρέθηκε μπόσικος και ότι σου είπε το θεώρησες πρόταση. Με μεγάλη ανακούφιση δεν αποχωρίστηκε την τόσο πολύτιμη ελευθερία του και όσο για την ανεξαρτησία του… Στην συνέχεια θα γίνει καπνός φτύνοντας στον κόρφο του για το κακό που πήγαινε να πάθει και μπρος γι’ άλλα! Ουφ! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι ψυχρότητα η αιτία που ο Αιγόκερως αντέδρασε τόσο φλεγματικά, η αξιοπρέπεια του ήταν. Την προστατεύει, την διαφυλάττει, την καλλιεργεί. Για μια δύσκολη στιγμή δεν σκοπεύει να την αμαυρώσει αντιδρώντας υστερικά, με θυμό, με χυδαιότητα. Είναι αντιδεοντολογικό και τελείως ξένο με την συμπεριφορά του και την αγωγή του. Στο κάτω – κάτω τι θ’ αλλάξει; Μόνο η ιδέα σου γι’ αυτόν και η εκτίμηση στο πρόσωπο του. Να μην κρυβόμαστε του έχει κακοφανεί, του έχει στοιχίσει και αυτός που όλα τα προνοεί και τα μεθοδεύει με τόση επιμέλεια έμεινε μπουκάλα; Ασυγχώρητο, στην επόμενη απόπειρα θα τα πάει καλύτερα! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαστε φιλαράκια με τον Υδροχόο και ξαφνικά σκάει η πρόταση και σένα δεν σου πάει. Τι να γίνει; Για φιλία καλός είναι, για σχέση, δεν λέει. Δεν σε καλύπτει. Έχει τα προσόντα του, τα καλά του, γι’ αυτό και τον έχεις φίλο άλλα μόνο φίλο. Όταν του εξηγήσεις ότι μπορείς να τον δεις μόνο μέσα από το πρίσμα της φιλίας, παρ’ ότι θα στενοχωρηθεί και θα απογοητευθεί, θα ελιχθεί και θα ελαφρύνει την αμήχανη στιγμή ρίχνοντας το βάρος στην φιλική σας σχέση. Έτσι σαν χέλι θα ξεγλιστρήσει βγάζοντας και τους δυο σας από την δύσκολη κατάσταση. Φιλαράκια είπαμε! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Αρνήθηκες τον έρωτα του Ιχθύ; Το κατάλαβε; Μήπως εσύ δεν κατάλαβες την πρόταση του; Κανείς στον ζωδιακό δεν εθελοτυφλεί όσο ο Ιχθύς. Έχει έναν περίεργο ιδιότροπο τρόπο να αντιλαμβάνεται ή καλλίτερα να μην αντιλαμβάνεται πραγματικότητα και καταστάσεις. Είναι συνεχώς φευγάτος από την πραγματικότητα και απροσάρμοστος σ’ αυτήν. Μην περιμένεις λοιπόν να συνειδητοποιήσει με την μια ότι τον απέρριψες. Ώσπου να το χωνέψει τελικά θα σου βγάλει την ψύχη με την επιμονή και τις πιέσεις του. Να είσαι προετοιμασμένη και για δράματα που δεν τα φαντάζεσαι καν. Εσύ ψύχραιμα περίμενε να κοπάσει η μπόρα και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24