Πώς αντιμετωπίζουν το χωρισμό τα ζώδια, τον πρώτο καιρό.

Πώς αντιμετωπίζουν το χωρισμό τα ζώδια, τον πρώτο καιρό.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (1 vote)
Ομάδα του Zwdia24

Μια σχέση που φαίνεται τέλεια. Ένας ιδανικός σύντροφος. Μια αγάπη που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και δημιουργικά. Και ξαφνικά, όλο αυτό φτάνει στο τέλος του χωρίς να καταλάβουμε τι έγινε. Και μετά… ο πόνος. Η αυτοτιμωρία. Ο χωρισμός. Το μίσος και ένα μεγάλο ερωτηματικό: Γιατί; Αλήθεια, πόσο οδυνηρό είναι ένα τέτοιο τέλος και τελικά μήπως μπορούμε ακόμα και μετά από ένα χωρισμό να περάσουμε και… μόνες μας καλά;

Πώς αντιμετωπίζουν το χωρισμό τους τα αγαπημένα μας κορίτσια, ανάλογα με το ζώδιό τους!

Κριός

Αφού κλάψεις και ξεσπάσεις, αφού πονέσεις και φτάσεις μέχρι τον πάτο, μια καλή πρωία θα πάρεις τα πάνω σου και θα πεις “τέλος”. Και θα το εννοείς! Ανήκεις τα άτομα εκείνα που τα ζουν όλα στον υπερθετικό βαθμό και φυσικά ένας χωρισμός δε θα μπορούσε να μην διέπεται από τον ίδιο κανόνα. Αλλά η αισιοδοξία είναι αυτή που θα κάνει την εμφάνισή της ξανά στη ζωή σου, θα τα διαγράψεις όλα και θα πας παρακάτω με το κεφάλι ψηλά. Κάπου εκεί στη γωνία, ίσως σε περιμένει μια καινούργια αγάπη. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Είναι γεγονός ότι μετά από ένα χωρισμό τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα… Εξάλλου, σου αρέσει να έχεις πάντα ένα σύντροφο στη ζωή σου και δεν είσαι από αυτές που κάνουν παρέα με την μοναξιά τους. Στην αρχή θα πονέσεις αρκετά και θα τιμήσεις αυτό το τέλος όπως του αρμόζει. Εσώκλειστη στο σπίτι, να μη θέλεις να δεις κανέναν και να βιώνεις τη μοναξιά σου. Μια μέρα όμως, θα σου γυρίσει το μυαλό και θα κάνεις ριζική ανανέωση στη ζωή σου. Όχι μόνο εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά. Θα βγεις με φίλους και θα ζήσεις ξανά. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Ο χωρισμός για εσένα έχει άλλη διάσταση και έχεις ένα δικό σου, μοναδικό τρόπο να τον ξεπερνάς. Δεν θα καθίσεις μέσα να κλαις την μοίρα σου, αλλά θα βγεις έξω να συναντήσεις κόσμο, φίλους, αγνώστους, τον οποιοδήποτε. Σαν να έχεις ανάγκη να μιλήσεις και να ξεσπάσεις με αυτό τον τρόπο. Θα βρεις κάτι να ασχοληθείς και θα βγάλεις όλη σου την ενέργεια στη φόρα. Όταν πια συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί, θα είναι πλέον… αργά για δάκρυα, γιατί ήδη μια νέα ζωή θα σου χαμογέλα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Από τη φύση σου είσαι ένα υπερευαίσθητο άτομο και να τα αντιμετωπίζεις όλα με βάση το συναίσθημα. Μετά το χωρισμό, τον πρώτο καιρό το μόνο σίγουρο είναι ότι πέφτεις σε μια κατάθλιψη, κρατάς τις φωτογραφίες του πρώην αγαπημένου σου και θέλεις να… ξεριζώσεις τα μαλλιά σου για να ξεσπάσεις. Αυτοτιμωρείσαι συνεχώς, λες και ευθύνεσαι εσύ για όλα. Για πάρ’ το αλλιώς το θέμα! Ξέρεις, εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες άντρες. Σίγουρα το αληθινό και παντοτινό ταίρι σου, είναι κάπου εκεί και σε περιμένει. Πίστεψέ το! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσεις να φανεί η δυστυχία και ο πόνος που βιώνεις μετά από ένα χωρισμό. Θα αντιμετωπίσεις το όλο θέμα με αξιοπρέπεια και δύναμη. Ένας Θεός ξέρει όμως πόσο πολύ πονάς μέσα σου. Γιατί, όσο και αν θέλεις να δείξεις άλλα, στην πραγματικότητα είσαι άνθρωπος και εσύ, και μάλιστα με πολλές ευαισθησίες. Θα πονέσεις, όμως θα το ξεπεράσεις μόνη σου και σύντομα θα σηκώσεις το κεφάλι και θα συνεχίσεις δυναμικά τη ζωή σου. Δεν θα επιτρέψεις ποτέ να δει κανείς το πρόσωπό σου να μαραζώνει. Τι σοι βασίλισσα είσαι; Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Δεν είναι και τόσο εύκολο να περάσεις ένα χωρισμό μόνη σου και είναι πιθανό να το καταφέρεις παρέα με τα ηρεμιστικά σου χάπια, αλλά και μπόλικη δόση πόνου και μαρασμού. Και πώς τώρα εσύ, ένα άτομο το όποιο βλέπει τη ζωή από τη λογική πλευρά, άφησες τον εαυτό σου να φτάσει στα πατώματα; Το θετικό της υπόθεσης είναι πως σύντομα θα καταλάβεις ότι δεν αξίζει άλλο να πονάς και θα το πάρεις απόφαση να συνεχίσεις τη ζωή σου. Θα γραφτείς ξανά στο γυμναστήριο για να βρεις την φόρμα σου και θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Εντάξει, ένας χωρισμός για εσένα δεν είναι και το καλύτερό σου. Ίσως να νιώθεις ότι δεν αξίζεις τίποτα, ότι σε απέρριψε και ότι δε σε αγάπησε ποτέ. Και ότι, και ότι, και ότι… Όλα αυτά τα “ότι”, είναι οι τύψεις που γεννιούνται μέσα σου ότι εσύ φταις για το τέλος αυτής της αγάπης, γεγονός που σε κάνει να χάνεις την αξιοπρέπειά σου και την αυτοεκτίμησή σου. Σκέψου όμως, πως στο περιβάλλον σου υπάρχουν άτομα που σε αγαπάνε πολύ και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις όλο αυτό. Και τότε ο πόνος θα διασπαστεί και δε θα τον καταλάβεις καθόλου. Και μη ρίχνεις πάντα το φταίξιμο σε εσένα. Δες το λογικά. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Εσύ δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεων μετά από ένα χωρισμό, γιατί συνήθως όταν ξεκινάς μια σχέση, πάντα έχεις στο μυαλό σου και πώς θα είναι η ώρα του τέλους. Και αυτό σε βοηθά να ξεπερνάς γρήγορα το χωρισμό και κάνει τον πόνο σου υποφερτό. Δε θα το αφήσεις όμως να περάσει έτσι εύκολα. Θα εξετάσεις το όλο θέμα εις βάθος, να βρεις ποιος έφταιξε, τι έγινε και αν μπήκε τελικά τρίτο άτομο στην μέση. Όταν καταλάβεις ότι δεν υπήρχε τίποτα απολύτως, απλά αυτή η αγάπη τέλειωσε, τότε θα μπορέσεις επιτέλους να κοιμηθείς ήρεμη και να περιμένεις να ξημερώσει η επομένη μέρα για να συνεχίσεις τη ζωή σου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Γενικά είσαι ένα αισιόδοξο άτομο και θέλεις πάντα να βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις από την θετική τους σκοπιά. Όμως, είσαι άνθρωπος με ευαισθησίες και εσύ και όταν μια αγάπη σου φτάσει στο τέλος, δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητη. Η αλήθεια είναι ότι τον πρώτο καιρό θα μπουν πολλά ερωτηματικά στο μυαλό σου, γιατί φτάσατε ως εδώ και τι έφταιξε ακριβώς, αλλά όλα αυτά θα τα ξεπεράσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάντα ο αισιόδοξος εαυτός σου υπερνικά και σε οδηγεί σε νέους ορίζοντες. Και εκεί που θα αναρωτιέσαι γιατί χώρισες, θα σου απαντήσει η λογική και θα σου πει: Ε, και; Το ταξίδι της ζωής συνεχίζεται! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Σίγουρα ένας χωρισμός μπορεί να σε πονέσει, όσο δυνατός χαρακτήρας και αν είσαι, όσο ψυχικό σθένος και αν έχεις. Δε θα το δείξεις όμως μπροστά στους άλλους, προτιμάς να απομονωθείς στον «πύργο» σου να το αντιμετωπίσεις μόνη. Εκεί θα καταλάβεις ότι έχεις τόσο φορτωμένο πρόγραμμα δουλειάς, που δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με… “ανοησίες”! Αυτόματα, ο χωρισμός σου θα μπει σε δεύτερη μοίρα και τη θέση του πόνου θα πάρει η εργασιομανία σου. Η μεγάλη σου αγάπη! Αναισθησία; Όχι φυσικά! Απλά δύναμή σου, που σε βοηθά να ξεπερνάς όλες τις αντιξοότητες! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Δεν θα δείξεις ποτέ μπροστά στους άλλους, ούτε ακόμα και στα πιο οικεία σου πρόσωπα πολύ πόσο πονάς από ένα χωρισμό. Η αξιοπρέπειά σου, ακόμα και αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύεις, δε θα σε εγκαταλείψει. Από την άλλη, γνωρίζεις πως πρέπει να καταπιαστείς με διάφορα άσχετα πράγματα για να ξεχαστείς από αυτό. Ο πόνος δεν έχει θέση στη ζωή σου, οπότε σύντομα θα σηκώσεις το κεφάλι, θα τινάξεις το μαλλί και διαλέξεις το δρόμο που θα σε οδηγήσει σε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Εξάλλου, τώρα μπορείς να χαρείς την ελευθερία σου! Αφέσου και απόλαυσέ την. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Μπορεί να δείχνεις ότι είσαι ένα αδύναμο και τρομαγμένο ψαράκι, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέσα σου έχεις μπόλικη δύναμη και πίστη στον εαυτό σου. Μετά από το χωρισμό και ειδικά τον πρώτο καιρό, θα πονέσεις, θα χτυπηθείς, θα κλάψεις, αλλά σύντομα θα σου περάσει και θα ξαναβρείς τον κοινωνικό σου εαυτό. Και επειδή έχεις μια έντονη γλυκύτητα και γοητεία, σε περιμένουν νέες ερωτικές περιπέτειες και πολλοί πειρασμοί. Θα αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου σε όλους τους τομείς και θα ξεκινήσεις να ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Εξάλλου, ξέρεις πολύ καλά πως η ζωή είναι μικρή και είναι κρίμα εμείς να την κάνουμε ακόμα μικρότερη. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24