Πώς θα τον κάνεις να ζηλέψει, ανάλογα με το ζώδιό του!

Πώς θα τον κάνεις να ζηλέψει, ανάλογα με το ζώδιό του!
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.5 (12 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Διαπιστώνεις ότι η σχέση σας διανύει μια κάπως χλιαρή περίοδο, τα πράγματα είναι υποτονικά, αρχίζεις να νοιώθεις θορυβημένη από το μειωμένο ενδιαφέρον του για σένα και αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το αναζωπυρώσεις. Φοβάσαι μήπως έχετε ρουτινιάσει, μήπως έχει στρέψει το βλέμμα του αλλού, μήπως αισθάνεται πολύ ασφαλής για σένα και γι’ αυτό άλλαξε η συμπεριφορά του. Καιρός για παιχνιδάκια για να τον κάνεις να ζηλέψει. Να παίξεις το χαρτί της ζήλιας. Δεν λέω, έχει και τους κίνδυνους του γιατί είναι κακό πράγμα, αλλά με βάση το ζώδιό του θα κανείς τις πιο σωστές ενέργειες! Διάβασε το παρακάτω άρθρο για να μάθεις πως θα τον κάνεις να ζηλέψει, ανάλογα με το ζώδιό του.

Πώς θα κάνεις το ταίρι σου να ζηλέψει!

ΚΡΙΟΣ

Ναι, βεβαίως και ζηλεύει ο Κριός, είναι όμως βίαιος, είναι εκδικητικός, είναι αιμοβόρος, είναι και άρπαγας! Φωτιά βλέπεις, ορμή, εγωισμός, κτητικότητα… Πρέπει με τρόπο να τον κάνεις να αντιληφθεί ότι τραβάς το ενδιαφέρον και άλλων αντρών, ότι αρέσεις. Να το κάνεις διακριτικά και όχι απροκάλυπτα, γιατί υπάρχουν και παρενέργειες με τις λάθος κινήσεις. Αν το κόλπο σου πιάσει και ζηλέψει, που θα ζηλέψει, να φανεί ότι δε φλέρταρες, δεν είχες προκλητική συμπεριφορά, αλλά απλώς είσαι γοητευτική και αρέσεις. Τι φταις εσύ γι’ αυτό; Τότε μπορεί και να αισθανθεί κολακευμένος που σ’ έχει. Αν το παρακάνεις, δυστυχώς βλέπω βιαιότητες, μελανιές το λιγότερο. Και το… δόλωμα, τι σου φταίει; Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλο ρίσκο το κόλπο με τη ζήλια του Ταύρου! Είναι πολύ, μα πολύ ζηλιάρης και σίγουρα το τέχνασμά σου θα πιάσει, αλλά με ποιο κόστος; Διακινδυνεύεις να χάσεις τα πάντα για πάντα, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον Ταύρο. Στην πιο ανώδυνη εκδοχή θα χάσεις την εμπιστοσύνη του και δε θα την επανακτήσεις ποτέ. Είναι κτητικός και σε θεωρεί δική του, αλλά αν νοιώσει ότι ξενοκοιτάς, μετά από το σπάσιμο όποιου πράγματος βρεθεί μπροστά του, θα σε διαγράψει οριστικά από τα κιτάπια του. Δεν το αφήνεις καλύτερα, λέω εγώ, κοριτσάκι μου; Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Με Δίδυμο έχεις πολλές και καλές πιθανότητες να πιάσει το κολπάκι σου. Ο Δίδυμος θέλει ίντριγκα, να παίξεις με το μυαλό του. Δε χρειάζεται να καταφύγεις σε ερωτικά τεχνάσματα και φλερτ με άλλους για να ζηλέψει. Αρκεί να του προβάλεις άλλους για πρότυπα στον τομέα του, που είναι οι πνευματώδεις συζητήσεις, οι διάλογοι, η υποστήριξη ιδεών, εκεί θα τον πονέσει και θα επιχειρήσει να σε ξανακερδίσει, στρέφοντας όλη του την προσοχή σε αυτήν την προσπάθεια. Έτσι όμορφα κι ωραία και κυρίως αναίμακτα και χωρίς καυγάδες, θα λύσεις το πρόβλημά σου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Καρκίνο, που σίγουρα θα ζηλέψει, η κατάσταση είναι… μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ή δε θα πειστεί ότι άδικα ζήλεψε και ότι εσύ εξακολουθείς να του είσαι πιστή, πράγμα που πολύ δύσκολα θα το χάψει ή θα σε πιστέψει. Ποιο είναι καλύτ… ε… το χειρότερο θέλω να πω; 1ον: Ο γκρεμός. Το πρώτο που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη του και θα σε περνάει από σαράντα κύματα κάθε φορά που θα του δίνεται η αφορμή ή τις ανακρίσεις που θα σε υποβάλει και μόνο λάμπα δε θα χρησιμοποιεί. 2ον: Το Ρέμα. Άλλο ψυχικό τραύμα αυτό! Μα τόση κοροϊδία; Τι αστεία φερσίματα είναι αυτά; Και ούτε τη φάρσα συγχωρεί! Παράτα τα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Να κάνεις το Λιοντάρι να ζηλέψει; Μπελάδες και μπαρούτι μυρίζω στην ατμόσφαιρα! Α, και το μελάνι του… απολυτηρίου σου. Δε θα σου διαφεύγει βεβαίως το γεγονός ότι πάντα στον περίγυρό σας περιφέρονται κάποιες κύριες πρόθυμες να γεμίσουν το κενό, μόλις υπάρξει διαθέσιμη θέση! Γι’ αυτό λοιπόν, ο Λέων δεν «μασάει» σε τέτοιου είδους προκλήσεις, είτε είναι αληθινές είτε είναι «μούφα». Όπως και να έχει, είτε έχεις κουνήσει την ουρίτσα σου είτε εφαρμόζεις την στρατηγική σου και τον δουλεύεις, για τον Λέοντα είναι ένα και το αυτό! Δυο πιθανές αίτιες, που επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αποβολή με συνοπτικές ή και χωρίς καθόλου διαδικασίες! Άσε και τις φασαρίες! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με όλη την καλή σου διάθεση να ξαναζεστάνεις τη σχέση σου με τον Παρθένο σου, η χρήση του εργαλείου «ζήλια» δε θα έχει εμφανή αποτελέσματα, θα την κρατήσει κρυμμένη. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι κρυψίνους και χειριστικός. Αν, παρ’ ελπίδα, σου εκδηλώσει τη ζήλια του μην κολακευτείς, είναι γιατί σε θεωρεί απόκτημά του και ακόμη χρήσιμη για τα σχέδιά του, τις μελλοντικές του επιδιώξεις. Η εμφάνιση της ζήλιας θα συνοδεύεται από πλήθος κατηγορίες και προσβολές, επειδή πιθανότατα φοβάται την ανατροπή των σχεδίων του. Αν προχωρήσεις στο σχέδιό σου, μάλλον άδικα ασχολήθηκες. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Μην κουράζεσαι άδικα και σπας το κεφάλι σου με αυτού του είδους τερτίπια. Ο Ζυγός με την ματαιοδοξία του και τον ναρκισσισμό του, νοιώθει υπεράνω κάθε πιθανού αντίζηλου και ασφαλής έναντι κάθε προκλήσεως. Άλλωστε, η προσωπικότητά του είναι δομημένη επάνω στην αυταρέσκεια και την πλήρη λατρεία του εαυτού του. Δε θα ανησυχήσει ότι θα σε χάσει, γιατί κατ’ αυτόν εσύ θα είσαι η χαμένη αν του φύγεις με άλλον. Ο Ζυγός θεωρεί ότι είναι περιζήτητο κελεπούρι και να είσαι βέβαιη ότι αν τον ρωτήσουν για κάποιο ταίρι του παρελθόντος, θα απαντήσει: Την καημένη, την λυπάμαι που με έχασε! Σκέψου άλλους τρόπους λοιπόν. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην το κάνεις κοπέλα μου, μην το κάνεις. Αν ζηλέψει, δικαία ή άδικα, κινδυνεύεις να σε βρει μεγάλο κακό. Από το να κινδυνεύσει ελαφρά η σωματική σου ακεραιότητα, μέχρι το να καταλήξεις στο νοσοκομείο! Τρελή ήσουν και έμπλεξες μ’ αυτόν; Και καλά τα πάει με το σεξ, αλλά δε σε πονήρεψαν οι εκρήξεις του; Σε άλλα ζώδια μπορεί και να πιάσει το κόλπο της ζήλιας, αλλα με τον Σκορπιό σε καμιά περίπτωση δεν το συνιστώ. Αρκετά δε ζηλεύει στα καλά καθούμενα; Να του βάλεις και φιτιλιές; Κάηκες για τα καλά! Ζήλια; Ξου ξου ξου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σιγά μην τον κάνεις να ζηλέψει. Αυτός, παιδί μου, δεν προλαβαίνει. Είναι τόσο πολλοί και σύντομοι οι δεσμοί του, λάθος μου, είπα τη λέξη δεσμοί, περιπέτειες έπρεπε να πω. Η αδυναμία του Τοξότη να σου προσηλωθεί, να σου αφοσιωθεί, τον κάνει να είναι συνέχεια υπ’ ατμόν για την επόμενή του περιπέτεια. Μην αναλωθείς σε μάταιες προσπάθειες να τον κάνεις να ζηλέψει, βρες άλλους τρόπους να του γίνεσαι συνεχώς ενδιαφέρουσα. Η επιδίωξή σου να προκαλέσεις τη ζήλια του θα σου γυρίσει σαν μπούμερανγκ και θα βρει πρόσχημα για να την κοπανήσει και από σένα, κατά πως συνηθίζει. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καθώς πρέπει ο Αιγόκερως, νοιάζεται για τη δημόσια εικόνα του και αν τον κάνεις να ζηλέψει, δε θα το δείξει εύκολα. Η πρώτη μέριμνά του είναι να βελτιώσει την συμπεριφορά του απέναντί σου, για να σε κρατήσει. Άλλωστε, με τι μούτρα θα βγει στην κοινωνία; Του εγκαταλειμμένου ή του απατημένου; Μην εφησυχάζεις όμως, μέσα του βράζει και με την πρώτη ευκαιρία θα σε τιμωρήσει, είτε ανταποδίδοντάς το, είτε ξεσπώντας σαν τον Βεζούβιο και κατακαίοντας τα πάντα. Κράτα μια πισινή με αποδείξεις της αθωότητάς σου, για να πεισθεί ότι απλώς αποζητούσες το ενδιαφέρον του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μάταιες προσπάθειες να τον κάνεις να ζηλέψει, φρούδες και οι ελπίδες σου. Νοιώθει ελεύθερος, είναι ελεύθερος, αλλά και τίμιος, γιατί αναγνωρίζει και σε σένα αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης. Δεν πιάνει στον Υδροχόο το κόλπο! Αυτές οι καταστάσεις της κτητικότητας και της ζήλιας είναι απολύτως ξένες και άγνωστες σ’ αυτόν, δεν ταιριάζουν στην νοοτροπία του, είναι ταπεινά συναισθήματα! Μήπως να έκανες κάτι άλλο σχετικό με την ιδεολογία του, τα ιδανικά του; Μήπως να μην τον θορυβείς με τέτοιες αφορμές; Ακατάλληλη λοιπόν η ζήλια ως φάρμακο για την αναθέρμανση των σχέσεων εδώ. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Δεν είναι εύκολη η διαχείριση της ζήλιας του Ιχθύ. Αυτό γιατί δε θα ξέρεις αν ζήλεψε τότε που του έδωσες την αφορμή, δε θα ξέρεις αν το τέχνασμα έπιασε τόπο, και μεταξύ μας, για να ‘μαστε ειλικρινείς, καλύτερα να μην πιάσει. Το βέβαιο είναι ότι σου το φυλάει, σου την έχει στημένη και θα το πληρώσεις εκεί που δεν το περιμένεις, ετεροχρονισμένα. Είναι περίεργο τραίνο το ψαράκι, θα σε ταλανίσει με σκηνές αντάξιες της Κατερίνας στην «Στρίγγλα που ‘γινε αρνάκι», ή μελό που θυμίζει βραζιλιάνικες σαπουνόπερες! Και όλα αυτά θα τα υποστείς για λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, που νομίζεις ότι σου λείπει; Στο κάτω-κάτω, να σου λείπει! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24