Πως θα τον κάνεις να μην ξεκολλάει από πάνω σου;

Πως θα τον κάνεις να μην ξεκολλάει από πάνω σου;
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.8 (28 votes)
Έλενα Γκιτσάλη

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί για το πως μπορείτε να κάνετε κάποιον να σας ερωτευτεί; Υπάρχει κάποια παλιά δοκιμασμένη «συνταγή» που λειτουργεί το ίδιο σε όλους; Η απάντηση είναι πως όχι, δεν υπάρχει. Ωστόσο, και δεδομένου του γεγονότος του ότι η προσωπικότητα μας επηρεάζεται κατά πολύ από το ζώδιο μας, η αστρολογία μπορεί να μας δώσει μερικές ενδείξεις σχετικές με το τι είδους προσωπικότητα ελκύει τον κάθε ζωδιακό τύπο. Επίσης μπορεί και να μας εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουμε τον κάθε ζωδιακό άντρα για πάντα δικό μας.  Ίσως τελικά οι πλανήτες και τα αστέρια να γνωρίζουν πολλά περισσότερα από εμάς. Ας τα εμπιστευτούμε λοιπόν.

Τι πρέπει να κάνεις για να μείνει κοντά σου;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Αυτό φυσικά για σας σημαίνει, ότι δεν θα πρέπει να «του τα δώσετε όλα με την μία», αλλά να κρατήσετε το ενδιαφέρον του ζωντανό με το να τον προκαλείτε συνεχώς να σας κατακτήσει ή έστω να σας ξανά-κατακτήσει . Επιπλέον σπάστε την ρουτίνα κάνοντας μαζί του πράγματα όχι συνηθισμένα αλλά καινούργια και ενδιαφέροντα. Πράγματα που να εμπεριέχουν το στοιχείο της διασκέδασης αλλά και της δράσης. Να θυμάστε ότι στο Κριό αρέσουν οι δυναμικές, ανεξάρτητες και φιλόδοξες γυναίκες. Δώστε του να καταλάβει ότι έχετε στόχους και όραμα στην ζωή σας. Επιπλέον ο Κριός λατρεύει τις γυναίκες που είναι χαρούμενες, αισιόδοξες και τον κάνουν να γελά. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θέλει σταθερότητα στην ζωή του και ως εκ τούτου οτιδήποτε του προκαλέσει συναισθηματική ανασφάλεια θα τον κάνει να φύγει μακριά. Επιπλέον είναι άνθρωπος που αργεί να εκδηλώσει τα συναισθήματα του. Θα πρέπει λοιπόν να είστε υπομονετική καθώς και απόλυτα ειλικρινής μαζί του. Να είστε υποστηρικτική στις ανάγκες του και να του παρέχετε σταθερότητα καθώς και ασφάλεια διότι σαν κτητικός και ζηλότυπος άντρας που είναι, θέλει να ξέρει ότι η προσοχή σας είναι στραμμένη αποκλειστικά πάνω του και ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα από εσάς. Να θυμάστε ότι έλκεται από την θηλυκότητα και τη αβρότητα, να προσέχετε λοιπόν πάντα την εμφάνιση σας και τους τρόπους σας. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έλκεται από τις γυναίκες που έχουν αστείρευτη και μεταδοτική ενέργεια. Επίσης για τον Δίδυμο το ισχυρότερο αφροδισιακό είναι το δυνατό και έξυπνο μυαλό καθώς και το πηγαίο χιούμορ. Βαριέται πολύ εύκολα και γρήγορα και θέλει συνεχώς το ενδιαφέρον του να ανανεώνεται .Ο μεγαλύτερος φόβος του Δίδυμου είναι το να πέσει στη ρουτίνα και να ζήσει μια ζωή κάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει μαζί του να είστε διασκεδαστικά γοητευτική και συναρπαστική. Να είστε επικοινωνιακή και να κάνετε μαζί του ενδιαφέρουσες και πνευματώδης συζητήσεις. Φυσικά με το να του δείχνετε πόσο έξυπνο και διασκεδαστικό τον θεωρείτε τον κάνετε να αισθάνεται υπέροχα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θέλει υπερβολική φροντίδα και καλοσύνη και θεωρεί ότι η ικανότητα μιας γυναίκας να αγαπάει και να συμπάσχει με τον σύντροφο της είναι τα υπέρτατα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει και η δική του γυναίκα. Επίσης, η γυναίκα που διαθέτει ένα αέρα αθωότητας και που μοιάζει να χρειάζεται συνεχώς την βοήθεια του και την φροντίδα του, είναι αυτή που θα τον κάνει να τρέχει από πίσω της. Επιπλέον το να είστε «σπιτόγατα» και να του δείχνετε πόσο πολύ αγαπάτε το να είστε μαζί του σπίτι, να του μαγειρεύετε, να περνάτε τον χρόνο σας μαζί του και να τον φροντίζετε θα τον κάνει δικό σας για πάντα. Τέλος έχει ανάγκη να έχετε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας έχει ανάγκη να τον επαινούν και να θωπεύουν την ματαιοδοξία του. Έχει τεράστιο «εγώ» και θέλει να πιστεύει ότι είναι το κέντρο ολόκληρου του κόσμου σας. Του αρέσουν οι υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του καθώς και η αποδοχή του ότι στην ζωή σας αυτός είναι ο βασιλιάς. ‘Οχι όμως ο Βασιλιάς της ζωής οποιασδήποτε γυναίκας . Αυτό είναι και το βασικό, γιατί ο Λέοντας θέλει να έχει δίπλα του μια γυναίκα ισάξια του, μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, έξυπνη, πετυχημένη, παθιασμένη, φιλόδοξη, που έχει και την δική της ζωή αλλά, παρόλα αυτά τον θαυμάζει και τον στηρίζει. Βασικό για αυτόν, να ξέρετε, είναι το να είστε πάντα περιποιημένες. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος θέλει τον χρόνο του για να εμπιστευτεί και θα πάρει στα σοβαρά μόνο μια γυναίκα που θα του δείξει ότι δεν της αρέσουν τα συναισθηματικά παιχνίδια. Αισθάνεται ασφάλεια με αυτό που λέμε « η γυναίκα της διπλανής πόρτας». Δείξτε του πόσο λογική είστε, ότι έχετε στόχους στην ζωή σας και πρόγραμμα και ότι δεν σας αρέσει να χάνετε τον χρόνο σας παρασυρμένες από ανέφικτα όνειρα. Ο Παρθένος δεν θέλει συμπεριφορές υπερβολικά χρωματισμένες με συναίσθημα γιατί τον αποσυντονίζουν. Του αρέσουν οι γυναίκες που δείχνουν αφοσίωση και επιμέλεια στην δουλειά τους , που είναι οργανωτικές αλλά και πρακτικές και που φυσικά φροντίζουν με σοβαρότητα τα οικονομικά τους έτσι ώστε να μπορούν να ελπίζουν σε ένα μέλλον. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ψάχνει την τέλεια γυναίκα, την τέλεια σύντροφο με την οποία θα έχει την τέλεια σχέση. Την σχέση που έχει πλάσει στην φαντασία του κυρίως και φυσικά αναζητά διακαώς στην καθημερινότητα του. Με λίγα λόγια θέλει μια σύντροφο, πρωτίστως ωραία, με χιούμορ, ευφυή, υποστηρικτική και συναισθηματική. Δεδομένου λοιπόν του γεγονότος ότι όλα αυτά δεν μπορεί να τα βρει εύκολα σε μια σύντροφο, απογοητεύεται και εν τέλη δεν συνδέεται συναισθηματικά. Αν θέλετε να τον ξεμπλοκάρετε από το «τρυπάκι» αυτό, δείξτε του κατανόηση και εντυπωσιάστε τον με την ικανότητα σας να έχετε εσωτερική ηρεμία και ψυχική ισορροπία, να επιλύετε καθημερινά προβλήματα με άνεση, να μην έχετε συναισθηματικές εκρήξεις και να δημιουργείτε ένα αρμονικό και για τους δύο σας περιβάλλον. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι πολύ ανταγωνιστικός και του αρέσει να κερδίζει, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο ζωδιακό τύπο άντρα. Για τον λόγο αυτό, καλό θα ήταν να τον κάνετε να προσπαθεί συνεχώς να σας κερδίσει. Αν πιστέψει ότι δεν σας έχει κατακτήσει στο 100% θα προσπαθήσει να το καταφέρει και με τον τρόπο αυτό θα ανανεώνεται συνεχώς το ενδιαφέρον του για εσάς. Του αρέσουν οι έξυπνες και συνάμα ερωτικές γυναίκες που αποπνέουν μυστήριο. Ο Σκορπιός είναι άντρας που είναι έρμαιο των παθών και των ενστίκτων του και χρειάζεται εκτός από ψυχική και σωματική σύνδεση. Για τον λόγο αυτό και επειδή μόνο διά μέσου της σωματικής σύνδεσης εκφράζεται θα πρέπει να έχετε πολύ καλή ερωτική ζωή και να του δίνεται συνεχώς παθιασμένα φιλιά. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γεννημένος εξερευνητής. Ελεύθερο πνεύμα και , σύμφωνα με κάποιους, είναι ο εργένης του ζωδιακού. Αγαπά λοιπόν πολύ την ελευθερία του και φοβάται τις δεσμεύσεις χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι στην ουσιά είναι αντίθετος με αυτές. Θέλει μια σχέση μόνο όταν αυτή δεν τον κάνει να ασφυκτιά. Αν θέλετε να τον έχετε δικό σας, δώστε του χώρο και χρόνο, αφήστε τον με λίγα λόγια να έχει και την δική του ζωή, να βγαίνει με τους φίλους και φυσικά κάντε το ίδιο και εσείς . Επίσης αφήστε το παρελθόν του, στο παρελθόν. Δεν του αρέσει να σκαλίζουν λεπτομέρειες για παρελθούσες σχέσεις γιατί δεν του αρέσει να τον κρίνουν. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι μετρημένος και σοβαρός. Έχει όραμα και δουλεύει σκληρά για την καριέρα του. Δεν θέλει ανάμεσα σε αυτόν και τους φιλόδοξους στόχους του να μπαίνει τίποτα απολύτως. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να υποστηρίξετε τις φιλοδοξίες του. Ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η γυναίκα που θα τον κερδίσει θα πρέπει να έχει την δική της καριέρα, την δική της σταδιοδρομία όπως επίσης και τα δικά της ενδιαφέροντα. Ο Αιγόκερως θέλει δίπλα του να έχει, μια επίσης ισχυρή προσωπικότητα που δεν θα «κρέμεται» από πάνω του και δεν θα τον έχει συνεχώς ανάγκη. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Αιγόκερως ανήκει στην κατηγορία των παραδοσιακών αντρών και για τον λόγο αυτό εκτιμά τις καλές σχέσεις σας με τους δικούς του πολύ. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος αγαπά την ελευθερία του πολύ και είναι απρόβλεπτος. Πολλές φορές θα τον δείτε να μην συγκεντρώνεται και να χάνεται στις σκέψεις του. Είναι ανεξάρτητος και ανοιχτόμυαλος. Δεν αντέχει τα κλισέ και η δέσμευση κατά βάθος τον τρομάζει. Για να τον κάνετε δικό σας, δείξτε του ότι δεν κάνετε ρομαντικά μακροπρόθεσμα σχέδια και ότι ζείτε στο εδώ και τώρα. Να μην έχετε συμβατικό τρόπο σκέψης και να μην σας ενδιαφέρει το «τι θα πει ο κόσμος». Το να έχετε την δική σας πνευματική πλευρά και το να σας αρέσει να μοιράζεστε μαζί του ώρες αμέτρητες συζητώντας, είναι κάτι που θα του προσφέρει μια ψυχική σύνδεση μαζί σας. Να είστε το ίδιο ανεξάρτητη και αντισυμβατική. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο ΙχΘύς είναι ρομαντικός και ονειροπόλος, είναι γεννημένος καλλιτέχνης ακόμα και αν το επάγγελμα του δεν είναι καλλιτεχνικό. Εξαιρετικά ευαίσθητος θέλει να έρθει σε επαφή και με τα δικά σας συναισθήματα. Πρέπει μαζί του να είστε προστατευτική και ταυτόχρονα ρομαντική. Δεν αντέχει την γκρίνια και αν παρεξηγείστε με το παραμικρό θα εξαφανιστεί από την ζωή σας. Να είστε ανοιχτή στην θετική πλευρά της ζωής και να είστε χαρούμενος άνθρωπος. Επίσης να δείχνετε πραγματικό ενδιαφέρον για όλες τις πτυχές της ζωής του. Ακόμα με το να έχετε πολύ φαντασία την οποία χρησιμοποιείτε κατα κόρον στις ιδιωτικές σας στιγμές, θα τον κάνετε να έρθει ακόμα πιο κοντά σας. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24