Σε αγαπά πραγματικά αλλά δεν στο παραδέχεται; Διάβασε τα σημάδια!

Σε αγαπά πραγματικά αλλά δεν στο παραδέχεται; Διάβασε τα σημάδια!
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.5 (4 votes)
Λιλή Ζαγκανά

Συνήθως οι άνδρες δυσκολεύονται αρκετά, στο να παραδεχτούν την αγάπη τους. Πολλές φορές το αντίθετο φύλο το θεωρεί αδυναμία, να πει σε μια γυναίκα πόσο πολύ την αγαπάει. Η αλήθεια όμως είναι πως ότι και να σου λέει η αληθινή αγάπη φαίνεται στις πράξεις! Θέλεις λοιπόν να μάθεις εάν ο αγαπημένος σου σε αγαπάει πραγματικά; Μάθε να διακρίνεις τα σημάδια που δηλώνουν την αμέριστη αφοσίωση και την αγάπη που σου έχει, αναλόγως με το ζώδιο του.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τα σημάδια.

ΚΡΙΟΣ

Ο άνδρας κριός είναι λάτρης της περιπέτειας και πάντα θέλει να γνωρίσει κάτι καινούργιο. Βαριέται εύκολα και θέλει η ζωή του να είναι γεμάτη δράση. Για να καταλάβεις εάν σε αγαπάει πραγματικά, το βασικό σημείο που πρέπει να δώσεις την προσοχή σου, είναι εάν η σχέση σας προχωράει ή εάν έχει παραμείνει στο να σου διηγείται απλά τις δικές του εξορμήσεις. Όταν σε θέλει αληθινά ένας άνδρας κριός, θα έχει ο ίδιος την ανάγκη να σε εντάξει κανονικά στη ζωή του, που σημαίνει οτι θα σου εκδηλώσει την επιθυμία του να είσαι δίπλα του σε ότι κάνει. Εάν επομένως σε συμπεριλάβει στο επόμενο ταξίδι του, να είσαι σίγουρη πως ό,τι και να σου λέει, σε αγαπά πραγματικά! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άνδρας ταύρος δεν θα παραδεχτεί εύκολα τα συναισθήματα του για σένα, όμως εάν πραγματικά σε αγαπάει, θα νοιαστεί για την υλική σου ασφάλεια και θα το εκδηλώσει με χίλιους δυο τρόπους. Θα σε ρωτάει πολύ συχνά εάν χρειάζεσαι κάτι και ακόμη περισσότερο θα ασχοληθεί παίρνοντας πρωτοβουλίες, ώστε να σου προσφέρει κάποια πράγματα που βλέπει οτι τα χρειάζεσαι και που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Η αλήθεια είναι οτι εφόσον σε αγαπάει πραγματικά θα θέλει να έχεις τα καλύτερα, θα σου κάνει τα πιο ωραία δώρα και θα φροντίζει αρκετά συχνά ώστε να ζεις στιγμές που θα τις απολαμβάνεις στο έπακρο. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο άνδρας δίδυμος δεν μπορεί εύκολα να εστιάσει όλη του την προσοχή σε έναν άνθρωπο ή σε μια σχέση. Είναι η φύση του τέτοια που θέλει να αναζητά διαρκώς πληροφορίες και γνώση από χίλιες δυο πηγές. Για να προσφέρει όλη του την προσοχή σε μια γυναίκα πρέπει να έχει το κατάλληλο κίνητρο και να νοιώθει πραγματική αγάπη και αφοσίωση. Εάν επομένως όταν είστε παρέα και συζητάτε, έχεις την αμέριστη του προσοχή, εάν σε κοιτάζει μέσα στα μάτια, χωρίς να ταξιδεύει το βλέμμα του δεξιά κι αριστερά, τότε πραγματικά αυτόν τον άνδρα τον έχεις κερδίσει. Όταν ένας δίδυμος σε αγαπάει πραγματικά, βλέπει τον κόσμο σε εσένα και δεν του αποσπά τίποτα την προσοχή! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνδρας καρκίνος είναι βαθιά συναισθηματικός και η ψυχολογία του μεταβάλλεται πάρα πολύ εύκολα από τη μια στιγμή στην άλλη. Εάν σε αγαπάει αληθινά όμως, δεν θα προσπαθήσει να κρύψει τα συναισθήματα του για σένα, όπως ούτε και θα προσπαθήσει να τα υποκριθεί. Από τη στιγμή που θα μοιραστεί μαζί σου και την παραμικρή του ανησυχία και θα σου ανοιχτεί πλήρως συναισθηματικά, τότε να είσαι σίγουρη πως νοιάζεται για σένα και σε αγαπάει αληθινά. Ο άνδρας καρκίνος έχει την ανάγκη να μοιράζεται τα πάντα με τον άνθρωπο του και δεν θα σε αφήσει απ’ έξω σε τίποτα, επομένως και στα καλά και στα δύσκολα θα σε αναζητά, να είσαι εκεί στο πλάι του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Εάν σε αγαπήσει πραγματικά ένας άνδρας λέων θα απολαύσεις την μεγαλύτερη επίδειξη της ζωής σου! Θα σε πάει στα καλύτερα μέρη και ναι θα σου φερθεί σαν να είσαι η βασίλισσα του. Αυτός ο άνδρας θέλει να τον λατρέψεις και εφόσον τρέφει πραγματικά συναισθήματα για σένα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχει. Θα τον δεις να φέρεται και να διασκεδάζει σαν μικρό παιδί και θα προσπαθήσει με τη συμπεριφορά του να σου δείξει ότι είναι ο καλύτερος άνδρας για σένα. Δεν χρειάζεται επομένως να στο πει με λόγια πως σε αγαπά, αφού αν μαζί του γελάς και ζεις μοναδικές στιγμές τότε να ξέρεις οτι έχεις κερδίσει την καρδιά του! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άνδρας παρθένος από τη φύση του είναι πολύ σχολαστικός και προσεχτικός στα λόγια, επομένως δεν θα σου πει εύκολα οτι σε αγαπά ακόμη κι αν ισχύει κάτι τέτοιο. Μπορεί και να σου ασκήσει κριτική κι εσύ να το εκλάβεις σαν αρνητικό σημάδι, όμως στην πραγματικότητα ακόμη και το οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο του, εμπεριέχει αγάπη και ενδιαφέρον. Εάν πραγματικά σε αγαπάει θα το καταλάβεις κυρίως από τις λεπτομέρειες σε όσα σου προσφέρει. Θα σου προσφέρει ένα χαρτομάντιλο για να μη λερωθείς και θα σε πάει με το αυτοκίνητο μέχρι την δουλειά σου, για να μη ταλαιπωρηθείς. Θα σου ετοιμάσει το καλύτερο πρωινό και θα στρώσει το τραπέζι με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να σε περιποιηθεί.  Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο άνδρας ζυγός δεν θα δυσκολευτεί να φανερώσει τα συναισθήματα του για σένα και ακόμη κι αν δεν σου το πει πως σε αγαπάει, θα είναι ξεκάθαρο και ολοφάνερο μέσα από τις πράξεις και τη συμπεριφορά του. Ο άνδρας ζυγός που σε αγαπάει πραγματικά, δεν θα σε αφήσει ποτέ μόνη σου και θα είναι πάντα δίπλα σου, όποτε τον χρειάζεσαι. Άλλωστε η συντροφικότητα είναι η ίδια του η φύση και ξέρει πολύ καλά, ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να φερθεί, σε μια σημαντική για εκείνον σχέση. Εάν επομένως νοιώθεις μαζί του, πως έχεις ουσιαστικά έναν σύντροφο στη ζωή σου, τότε να είσαι σίγουρη πως σε αγαπάει αληθινά! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άνδρας σκορπιός μπορεί να τρέφει πολύ βαθιά συναισθήματα για μια γυναίκα κι όμως δεν θα τα εκδηλώσει απαραίτητα λεκτικά. Υπάρχουν ευτυχώς βασικά σημάδια στη συμπεριφορά του που δείχνουν την αγάπη του και το αμέριστο ενδιαφέρον του για σένα. Αρχικά θα σου εκδηλώσει την ανάγκη να σε προστατεύσει από ό,τι αντιλαμβάνεται εκείνος σαν κίνδυνο, για να είσαι καλά. Επίσης θα σου προσφέρει με την συμπεριφορά του συναισθηματική ασφάλεια και θα σου αφοσιωθεί. Θα σε χαρακτηρίζει σαν τον άνθρωπο του και θα σου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Εάν λοιπόν ισχύουν όλα αυτά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να σε προβληματίζει που δεν στο λέει πως σε αγαπά αφού οι πράξεις του θα λένε πολύ περισσότερα! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άνδρας τοξότης δεν είναι και πάρα πολύ καλός στο να εκφράζει την αγάπη του με λόγια. Βαθιά μέσα του πιστεύει οτι η ζωή είναι μια εμπειρία που πρέπει πρώτα να τη ζούμε και μετέπειτα να τη συζητάμε. Η ιδιοσυγκρασία του είναι κατά κανόνα ανάλαφρη και του αρέσει να συμπεριφέρεται σαν ένα μικρό παιδί που έχει πάντα κάτι ακόμη να ανακαλύψει. Σε αυτό το ταξίδι της ανακάλυψης και της χαράς, θέλει όμως πάντα να συμπεριλαμβάνει και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έτσι εάν μέσα από τη σχέση σας, σου ζητάει να κοιτάτε μαζί την εύθυμη και ανάλαφρη πλευρά της ζωής και εάν σε προσκαλεί να ανακαλύψετε παρέα τον υπόλοιπο κόσμο, τότε σε αγαπά πραγματικά. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άνδρας αιγόκερως δεν θα σου μιλήσει εύκολα για τα συναισθήματα του. Είναι ίσως ο πιο δύσκολος εκπρόσωπος του ζωδιακού όταν πρέπει να μιλήσει για το πως νοιώθει. Βαδίζει στο δρόμο του και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον βγάλει εύκολα από την πορεία που έχει χαράξει. Ο κυριότερος και πιο ασφαλής τρόπος για να καταλάβεις εάν ένας άνδρας αιγόκερως σε αγαπάει είναι ο χρόνος που σου αφιερώνει. Εάν παρεκκλίνει του προγράμματος του για να σε δει, τότε πραγματικά τρέφει συναισθήματα για σένα. Δεν θα το κάνει πάντα αλλά όταν μόλις σου συμπεριφερθεί σαν να είσαι η προτεραιότητα του να είσαι σίγουρη πως η αγάπη του είναι αληθινή. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άνδρας υδροχόος έχει την πρωταρχική ανάγκη να νοιώθει άνετα και χαλαρά σε όλες του τις βασικές σχέσεις. Πιστεύει πως δυο άνθρωποι όποια κι αν είναι η ταμπέλα της σχέσης που τους ενώνει, θα πρέπει πάνω απ’ όλα να είναι φίλοι και ύστερα ότι άλλο. Έτσι λοιπόν εάν νοιώθεις πως είσαστε πραγματικοί φίλοι και μαζί σου μοιράζεται και τις πιο βαθιές και σοβαρές του σκέψεις και ανησυχίες τότε μπορείς να ξέρεις στα σίγουρα ότι αυτός ο άνδρας τρέφει για σένα πραγματικά συναισθήματα. Μην περιμένεις να ακούσεις εύκολα το “σ’ αγαπώ” από το στόμα του, όμως αν σε αγαπάει θα ακούς πολύ συχνά το πόσο σημαντική είσαι για εκείνον και το πόσο του αρέσει να μοιράζεστε μαζί, εμπειρίες στη ζωή. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο ευαίσθητος και στοργικός άνδρας ιχθύς, ακόμη κι αν δεν στο πει, δεν θα μπορέσει να κρύψει την αγάπη του για σένα και θα την εκδηλώσει με χίλιους δυο ευφάνταστους και πολύ ρομαντικούς τρόπους. Θα σου ζητήσει να δείτε μαζί το ηλιοβασίλεμα και να κάνετε βόλτες δίπλα στη θάλασσα. Θα σου προσφέρει λουλούδια και κάθε του κίνηση, θα εμπεριέχει μια δόση ρομαντισμού και έρωτα. Ένας άνδρας ιχθύς που αγαπάει πραγματικά μεταμορφώνεται, αφού για αυτόν η αληθινή αγάπη μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Για χάρη σου θα γίνει ποιητής και ζωγράφος, και θα σου προσφέρει τις πιο ωραίες και τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής σου. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24