Τα ζώδια και τα “κακά παιδιά”. Πως ερωτεύονται;

Τα ζώδια και τα “κακά παιδιά”. Πως ερωτεύονται;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Ομάδα του Zwdia24

Πάντα έχουμε την τάση να "κολλάμε" με άτομα που δεν μας ταιριάζουν. Σαν ένα χέρι μαγικό να μας σπρώχνει να πάμε προς αυτούς. Και ας μας ταλαιπωρούν, και ας μας κάνουν τη ζωή μαρτύριο. Εμείς εκεί, κολλημένοι σαν βδέλλες. Σε σημείο, που νιώθουμε ότι ίσως να έχουμε το πρόβλημα εμείς. Όμως, ας μην ξεχνάμε πως το κακό έχει ένα… μυστήριο και ασκεί ιδιαίτερη γοητεία. Ποιος δε θα ήθελε να κατακτήσει κάτι το απαγορευμένο; Μάθε λοιπόν, γιατί τα ζώδια κολλάνε στα κακά παιδιά και πώς συμπεριφέρονται.

Η έλξη των ζωδίων για τα… κακά παιδιά!

Κριός

Ο Κριός κυνηγά τα δύσκολα, δεν τον ενδιαφέρει ποτέ μια εύκολη κατάσταση. Ερωτικά μιλάμε πάντα. Οπότε, για να ξεκινήσει κάτι, θα πρέπει να έχει βρει τον κατάλληλο… αντίπαλο. Αυτός θα πρέπει να είναι ένα “δύσκολο” πλάσμα, που κάνει τους γύρω του να χορεύουν στο δικό του ρυθμό, άρα και η κατάκτησή του θα έχει ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Μαζοχισμός; Ίσως. Αλλά ο Κριός γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι τα εύκολα τελειώνουν γρήγορα, ενώ τα δύσκολα έχουν διάρκεια. Σοφός. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα υποκύψει πολύ εύκολα σε ένα άτομο, αν αυτό διαθέτει ζωώδη γοητεία και αισθησιασμό. Τότε είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα, ακόμα και όταν νοιώθει πως αυτή η επιλογή δεν είναι και η καλύτερη. Μόνο όμως όταν μπει για τα καλά στο χορό και θα πρέπει να χορέψει, θα αντιληφθεί τι κρύβεται πίσω από αυτή την λαμπερή γοητεία. Ακόμα και αυτό το ζώδιο της λογικής, θα πέσει στα δίκτυα του έρωτα και θα παλεύει μετά να διαχειριστεί τη λανθασμένη επιλογή του. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος γενικά θεωρείται “κακό παιδί” στον έρωτα και όταν βρει ένα πρόσωπο με τα ίδια χαρακτηριστικά, κάπως… ξινίζει. Νιώθει ότι ήρθε να του πάρει την πρωτιά. Και επειδή είναι ένα πολύπλοκο ζώδιο, αντί να… την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, θα μείνει και θα παλέψει μέχρι το τέλος. Αν πάλι νιώθει ότι χάνει το παιχνίδι, θα προσπαθήσει να μάθει μέσα από αυτή την επιλογή του, να διδαχτεί τα σημεία εκείνα που τον έριξαν στη… δεύτερη θέση. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

Καρκίνος

Το να κάνει ένας Καρκίνος σχέση με ένα κακό παιδί, φαντάζει άκρως αδύνατο στην πραγματικότητα, αλλά στην πράξη θα το επιδιώξει. Άλλωστε, πότε θα του ξαναδοθεί η ευκαιρία να το ρίξει στο κλάμα, επειδή βρήκε ένα άτομο που δεν το καταλαβαίνει σε τίποτα, και να καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια όχι μόνο του περιβάλλοντός του, αλλά και αυτού του αχάριστου ατόμου, που κάνει το βίο αβίωτο στην ευαίσθητη αυτή ψυχούλα. Το θέμα είναι ότι τελικά έχει βρει την αδερφή ψυχή του και τα αντίθετα σαφώς έλκονται, σε σημείο που κολλάει επικίνδυνα με τα κακά παιδιά. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Λέων

Ο Λέων θα κάνει σχέση με ένα κακό παιδί, μόνο και μόνο για να παίξει το δικό του παιχνίδι. Σαφώς και αν το γουστάρει ερωτικά, δε θα το αφήσει, αλλά θα βάλει τα δυνατά του για να το φέρει στα δικά του μετρά. Θα προσπαθήσει να δαμάσει το… ατίθασο άτομο. Και αν τελικά το θήραμά του δεν υποκύψει, θα έχει τουλάχιστον την ικανοποίηση ότι έκανε τη προσπάθεια του, πριν περάσει στα τελεσίγραφα: Ή αλλάζεις, ή χωρίζουμε… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέοντα.

Παρθένος

Ο Παρθένος αποφεύγει να κάνει σχέσεις με κακά παιδιά, όπως ο διάβολος το λιβάνι. Ούτε να του περάσει από το μυαλό η σκέψη ότι θα ξεκινήσει κάτι με ένα άτομο που δεν μπορεί να συνεννοηθεί. Και από την άλλη, δεν έχει χρόνο να καθίσει να κάνει το δάσκαλο σε κανένα, για να του μάθει τρόπους καλής συμπεριφοράς. Αν τελικά την πατήσει και ερωτευτεί ένα… κακό παιδάκι, τότε θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να βρει έξοδο διαφυγής, για να την κάνει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Πριν βουτήξει στα βαθιά και την πάθει για τα καλά.Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα παθιαστεί από τη γοητεία που έχει ένα κακό άτομο, γιατί στο πρόσωπό του θα βρει όλα εκείνα τα όποια θα ήθελε να έχει ο ίδιος. Γιατί ως γνωστόν, έχει πολλές ευαισθησίες αυτό το ζώδιο, έχει κάλους τρόπους και δεν αφήνει τον εαυτό του να προσβάλει κανένα. Πόσο θα ήθελε να το κάνει όμως κάποιες φορές! Με το να συνάψει σχέση με ένα άτομο τελείως διαφορετικό από τον ίδιο, θα νιώσει ότι κάνει τη δική του επανάσταση. Το θέμα όμως είναι, ότι θα κουραστεί σύντομα από όλη αυτή την εκρηκτική σχέση και θα επιστρέψει στις… κλασικές επιλογές του. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυνηγά ότι υπάρχει σε… κακό παιδί κυκλοφορεί γύρω του (ερωτικά εννοούμε) και προσπαθεί να το κατακτήσει με κάθε τρόπο, γιατί έτσι θα νιώσει ότι ολοκληρώνει τη δική του επαναστατική ζωή. Γιατί είναι και ο ίδιος ένα από τα “κακά παιδιά”, που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Στην περίπτωσή του θα λέγαμε ότι τα ομώνυμα έλκονται και μάλιστα μια χαρά τα πάνε μεταξύ τους. Αφού λοιπόν ενώσουν τις δυνάμεις τους, το… κόμμα τους δεν μπορεί κάνεις να το κτυπήσει. Οπότε, αν δεν ανήκεις στη κατηγορία αυτή, ούτε να σου περάσει από το μυαλό να τα ρίξεις σε ένα Σκορπιό. Είναι χαμένη υπόθεση. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Τοξότης

Ο Τοξότης βρίσκει ότι τα κακά παιδιά έχουν πολύ ενδιαφέρον και δε λέει όχι σε μια τέτοια σχέση. Τουλάχιστον, θα προσπαθήσει να την κάνει. Αν το άτομο που έχει βάλει στο μάτι, το παίζει δύσκολο, τότε θα πεισμώσει ακόμα πιο πολύ μέχρι να το κατακτήσει. Το θέμα είναι πως ένας Τοξότης βαριέται εύκολα γενικά και όταν μετά από αυτή την πολυπόθητη κατάκτηση του, καταλάβει ότι δεν πρόκειται για το κατάλληλο άτομο για αυτόν, τότε φεύγει μακριά. Έτσι απλά. Ειδικά όταν ο άλλος προσπαθήσει να τον κάνει κτήμα του. Δεν έχει τέτοια! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει πάντα τον έλεγχο στη ζωή του και μάλιστα στον ερωτικό τομέα ξέρει πότε ξεκινά και πότε σταματά. Αν μάλιστα ερωτευτεί ένα κακό παιδί, τότε ξέρει πολύ καλά πώς θα κουμαντάρει τα αισθήματά του για να μην την πατήσει. Απλά ξεκινάει, κρατά τις αποστάσεις του, παίζει το παιχνίδι του, ερωτεύεται, του φεύγει, επανέρχεται, ξέρει τι να κάνει… Ξέρει, αλήθεια; Γιατί αυτό το ζώδιο που νιώθει ότι τα έχει όλα σε έλεγχο, στον ερώτα μπορεί κάτι να του ξεφεύγει… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος που έχει την επανάσταση σαν τρόπο ζωής, παθιάζεται παρά πολύ με άτομα που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Άλλωστε, και οι ίδιοι ανήκουν στα παιδιά εκείνα, που δεν μπορείς να τα βάλεις σε καλούπια, ούτε να τα δαμάσεις εύκολα. Το θέμα είναι ότι αυτά τα δυο "κακά" παιδιά, θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές συγκρούσεις μεταξύ τους. Αν καταφέρουν να βρουν τις ισορροπίες τους, έχει καλώς… Αν όχι, ο Υδροχόος θα ευχαριστήσει το σύμπαν για την ενδιαφέρουσα εμπειρία που είχε και θα πάει παρακάτω! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

Ιχθύς

Παρόλο που ο Ιχθύς είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο (και ανεξήγητο μερικές φορές), εντούτοις έλκεται από τα… κακά παιδιά, για να έχει κάτι να ασχολείται και να ξεφεύγει από τη δική του, πικραμένη ζωή. Και φυσικά από τις τεράστιες ανασφάλειες που αντιμετωπίζει κάθε μέρα. Οπότε, μπαίνει σε αυτή τη σχέση και κάνει τα πάντα για να φέρει το αντικείμενο του πόθου του στον ίσιο δρόμο. Βεβαίως, συνήθως αποτυγχάνει παταγωδώς και τότε ξαναβρίσκει την ευκαιρία να το ρίξει στο δράμα και να το… ευχαριστηθεί! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε τις αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24