Τα 12 ζώδια όταν βιώνουν έναν μεγάλο έρωτα!

Τα 12 ζώδια όταν βιώνουν έναν μεγάλο έρωτα!
Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (2 votes)
Βάσια Βέρτη

Ο έρωτας αλλάζει σκέψεις, χαρακτήρες και επιθυμίες, κάποια άτομα τα δίνουν όλα αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα ή για το αντάλλαγμα, κάποια άλλα όμως επιλέγουν να κρατήσουν αμυντική στάση, αντιλαμβάνονται πως το έντονο συναίσθημα μπορεί να δημιουργήσει παγίδες γι αυτό προσπαθούν να προστατέψουν την καρδιά τους.

Ορισμένοι χαρακτήρες αφήνονται, δεν φοβούνται να παρασυρθούν ή να υποκινηθούν, υπάρχουν όμως και προσωπικότητες που θέλουν να διατηρήσουν την ηγετική τους μορφή, να κατευθύνουν και να καθοδηγήσουν. Πάθος, έλξη, ζήλεια, ανταγωνισμός, είναι συναισθήματα που εναλλάσσονται διαδοχικά σε άλλους με μεγάλη ένταση, σε άλλους συνοδευτικά με ανασφάλειες, φοβίες, ίσως και εμμονές.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως βιώνει έναν μεγάλο έρωτα:

ΚΡΙΟΣ

Φιλέ μου Κριέ, δεν είσαι από τους χαρακτήρες που έχεις διάθεση να ανακόψεις ή να περιορίσεις τον ενθουσιασμό σου, πολύ περισσότερο δε όταν ερωτεύεσαι. Τα αισθήματα σου τα αφήνεις να σε ανεβάσουν στον έβδομο ουρανό, στόχο βάζεις να τα ζήσεις όλα στα κόκκινα, αυτό που αναζητάς είναι ένταση και πάθος. Στο πρόσωπο που θα ερωτευτείς τα δίνεις όλα χωρίς περιορισμούς και αναστολές το ίδιο όμως επιθυμείς και να εισπράξεις, δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο από αυτό που δίνεις. Προσφέρεις αγάπη, προστασία και άμεσο ενδιαφέρον, αναζητάς αμοιβαιότητα και έλξη. Οι φλογερές προσωπικότητες είναι αυτές που σε παθιάζουν, ωστόσο η στάση σου δεν αποκλείεται να γίνει ανταγωνιστική ή εξουσιαστική, είναι αλήθεια πως το πάνω χέρι θέλεις να το έχεις, άμεσα ή έμμεσα, εσύ. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλέ μου Ταύρε, είναι σημαντικό για σένα να μπορείς να εμπιστευτείς και να κατασταλάξεις. Όταν ερωτεύεσαι ενισχύεται η δοτικότητα σου, βλέπεις μακριά δεν σε ενδιαφέρει απλά ένα περιστασιακό παρόν, αναζητάς έκταση βάθος και συναισθηματικές ρίζες. Είσαι σε θέση να δώσεις απλόχερα την αγάπη σου αρκεί να νιώσεις σιγουριά, να μην υπάρχει ο φόβος της προδοσίας ή της εγκατάλειψης. Το αύριο το θέλεις στρωμένο, τα σκαμπανεβάσματα σε αποθαρρύνουν και σε αποσυντονίζουν. Ο παράφορος έρωτας σου δημιουργεί εμμονές, η καχυποψία σου ενδυναμώνετε, κτητική γίνεται η στάση σου. Παθιάζεσαι, ζηλεύεις, και αποκτάς μελλοντικές βλέψεις ίσως πολύ πιο νωρίς από ότι θα έπρεπε, βιάζεσαι να αγκυροβολήσεις. Αν βρεις το λιμάνι σου ο έρωτας γίνεται γρήγορα αγάπη, αυτό που πλέον αναζητάς είναι συντροφικότητα και εκτίμηση. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φιλέ μου Δίδυμε, ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να σε ανανεώσει, να ενισχύσει τη θετικότητα σου, ξεχνάς έγνοιες και προβληματισμούς, μπαίνουν στη άκρη οι ανησυχητικές σκέψεις. Δεν σε νοιάζει το μέλλον αυτό για σένα είναι πολύ μακριά, εστιάζεις στο παρόν, αναζητάς απελευθερωμένες επαφές , εκδηλώνεις αυτό ακριβώς που αισθάνεσαι σε όλη την έκταση του. Αισιοδοξία και χιουμοριστική διάθεση αποκτά η στάση σου, κερδίζεις τα αισθήματα του προσώπου που θα ερωτευτείς, είσαι σε θέση να αλλάξεις τα ανιαρά δεδομένα. Ενθουσιάζεσαι, βγαίνει στην επιφάνεια η ανέμελη και εφηβική πλευρά του χαρακτήρα σου, αλλά για πόσο; Μήπως τα δίνεις όλα απ την αρχή και μετά στερεύεις; Οτιδήποτε μπει στο λούκι της μονοτονίας και του συνηθισμένου σε απωθεί. Γρήγορα ερωτεύεσαι και γρήγορα βαριέσαι, εύκολα ανοίγεις πλώρη για αλλού. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, όταν ερωτεύεσαι είσαι σε θέση να κάνεις πολλά και να θυσιάσεις αλλά τόσα προκειμένου αυτό που ζεις να έχει σταθερότητα και διάρκεια στον χρόνο. Προσφέρεις απλόχερα, αγαπάς με μελλοντικές βλέψεις, κάνεις όνειρα που πολύ γρήγορα φτάνουν στον γάμο και στην οικογένεια. Υπάρχει ο φόβος ο έρωτας για σένα να γίνει τυφλός, αφήνεις στην πίσω πλευρά τα αρνητικά, συνειδητά ή ασυνείδητα παραβλέπεις, οικειοθελώς εστιάζεις μόνο στα θετικά. Αν απογοητευτείς το παίρνεις κατάκαρδα, ο έντονος συναισθηματισμός καλύπτει τη λογική σου γεγονός που στα δύσκολα σε κάνει να χάσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Τις καταστάσεις τις θέλεις ξεκάθαρες, όταν κάτι είναι μπερδεμένο και σου δημιουργεί απορίες ή αμφιβολίες δεν διστάζεις να γίνεις ο ντεντέκτιβ που στόχο βάζει να αποκαλύψει. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, ο έρωτας για σένα είναι απαραίτητος, όταν απουσιάζει από τη ζωή σου νιώθεις πως υπάρχει ένα κενό που πρέπει οπωσδήποτε να καλυφτεί. Όταν ερωτεύεσαι ανανεώνεσαι, αποκτά νόημα η ζωή σου, προσφέρεις και καταθέτεις καρδιά και αισθήματα. Για σένα έχει μεγάλη σημασία η έλξη και ο θαυμασμός, στόχο βάζεις να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου να το κάνεις να νιώσει πως είσαι ότι καλύτερο υπάρχει. Η αντιζηλία τονώνει την ανταγωνιστική σου διάθεση, σου δημιουργείτε η ανάγκη να κατακτήσεις, να κερδίσεις την πρωτιά και να εξουσιάσεις. Προσοχή σε αισθήματα ζήλειας και κτητικότητας, το πάθος μπορεί να σε οδηγήσει σε εκκεντρικές ενέργειες βγάζει την εξτριμ πλευρά του χαρακτήρα σου, είναι η στιγμή που θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε δεν ερωτεύεσαι πολύ εύκολα, είσαι χαρακτήρας εκλεκτικός και αναζητάς την ιδανική περίπτωση όταν όμως σου συμβαίνει τότε είσαι σε θέση να αφοσιωθείς, να αγαπήσεις και να προστατέψεις. Ανάγκη σου δεν είναι μόνο να ενθουσιαστείς και να ερωτευτείς, βασική σου επιθυμία είναι μια σταθερή σχέση που να υπάρχει ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη και προοπτική. Το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον και τα αισθήματα σου θα εισπράξει από εσένα συναισθηματική ασφάλεια, είσαι από τους χαρακτήρες που μπορούν να τηρήσουν τις υποσχέσεις που δίνουν. Αποφασίζεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό προκειμένου να πατήσει ο δεσμός σου σε μια γερή βάση όμως όλα αλλάζουν μονομιάς αν νιώσεις προδοσία ή αν καταλάβεις πως δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, η πορεία της ζωής σου είναι άμεσα συνυφασμένη με την πορεία της προσωπικής σου σχέσης και με την κατεύθυνση που θα πάρει η καρδιά σου. Με λίγα λόγια για σένα το άλφα και το ωμέγα είναι ο έρωτας, ο άνθρωπος που θα σε συντροφεύει, και οι κοινές σας επιθυμίες. Όταν ερωτεύεσαι νιώθεις ολοκλήρωση, ανακτάς δυνάμεις, κάνεις όνειρα, αποκτάς όρεξη για ζωή και εξέλιξη. Η μοναχικότητα σε εξαντλεί και σε αποδυναμώνει, δεν μπορείς να αντιληφτείς την οντότητα σου χωρίς ταίρι δίπλα σου. Τα αισθήματα ναι μεν τα θέλεις έντονα και αμοιβαία όμως δεν σου αρκεί αυτό, η μεγάλη σου ανάγκη είναι η κατοχύρωση, η συντροφικότητα και το κοινό μέλλον. Είσαι τύπος που ξέρεις να προσφέρεις και να δείχνεις την αγάπη σου. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ σε αλλάζει ο έρωτας, δίνει άλλη μορφή στην προσωπικότητα σου, σε οδηγεί σε ενέργειες που μερικές φορές σε εκτροχιάζουν και σε πωρώνουν. Όταν ερωτεύεσαι παθιάζεσαι, αναζητάς την απόλυτη κατάκτηση και αποκλειστικότητα στοιχεία που ενισχύουν την κτητικότητα σου, στενεύουν την ανεκτικότητα σου. Απαιτείς και αρκετές φορές εξουσιάζεις, τα έντονα αισθήματα που νιώθεις σε οδηγούν στην παγίδα της πίεσης, συχνά ηθελημένα ή μη καταπιέζεις το ταίρι σου. Είσαι από τους χαρακτήρες που ο έρωτας για σένα μπορεί να γίνει παράφορος, χάνεις τον έλεγχο των αντιδράσεων σου, η σκέψη σου κινδυνεύει να γίνει ανεξέλεγκτα καχύποπτη. Βάλε μέτρο και όρια, μην αφήνεις τις υποψίες σου να δηλητηριάζουν τα ειλικρινά αισθήματα, απόλαυσε την έλξη χωρίς ανασφάλειες. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη κάθε φορά που ερωτεύεσαι έρχεται να προστεθεί άλλη μια περιπέτεια στη ζωή σου. Για σένα ο έρωτας είναι εμπειρία γι αυτό και αρκετές φορές αναζητάς το περιστασιακό, αυτό που μπορεί να ανανεώσει και να τονώσει το παρόν σου. Συνήθως κοιτάζεις ακριβώς μπροστά και όχι πέρα μακριά, σημασία για σένα έχει το ανανεωτικό τώρα και όχι το σταθερό αύριο, το μέλλον πιστεύεις πως θα έρθει από μόνο του και μόνο αν πραγματικά αξίζει. Ενθουσιάζεσαι, ερωτεύεσαι, και στόχο βάζεις να περάσεις ευχάριστα χωρίς σκοτούρες και αρνητικές σκέψεις. Ο χαρακτήρας σου γίνεται ανέμελος, διασκεδαστικός και πρόσχαρος, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η τόνωση και η ευχάριστη εμπειρία. Όταν αποφασίζεις να αφοσιωθείς τότε είσαι σε θέση να το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε όταν ερωτεύεσαι δεν καταθέτεις ποτέ τα όπλα, ο μαχητικός σου χαρακτήρας δεν σε αφήνει να το βάλεις κάτω. Θα προσεγγίσεις, θα εκδηλωθείς, θα αγαπήσεις και θα προστατέψεις. Το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου το θέλεις σταθερά δίπλα σου, η υπευθυνότητα σου δε σε αφήνει να μείνεις στο περιστασιακό και στο εφήμερο. Μετατρέπεις τον ενθουσιασμό και τον έρωτα σε αγάπη και σε καθήκον, θέλεις να αποκαταστήσεις και να πορευτείς κάνοντας τους δύο ανθρώπους μία οντότητα. Στις αποφάσεις σου και στις βλέψεις σου παροντικές ή μελλοντικές πάντα στην πρωταγωνιστική θέση υπάρχει το πρόσωπο που ερωτεύτηκες, δε το αφήνεις να βγει από τις βασικές σου προτεραιότητες. Σου αρέσει το ταίρι που έχεις δίπλα σου να σε εμπιστεύεται, να σε εκτιμά και να στηρίζεται επάνω σου. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε όταν ερωτεύεσαι, είτε επιφανειακά είτε σε βάθος, βρίσκεις τρόπο να κρατάς μια κρυμμένη αμυντική στάση. Εύκολα ενθουσιάζεσαι και εύκολα μπερδεύεσαι, αυτό που σε βάζει σε σκέψεις είναι το θέμα της χειραγώγησης. Ποιός θα κατευθύνει συναισθηματικά και πνευματικά ποιόν; Δεν σου αρέσει να σε τραβάνε από τη μύτη, δε θέλεις σε καμιά περίπτωση να καλυφτεί η προσωπικότητα σου, να παρασυρθεί η επιλογή σου από το τυφλό συναίσθημα. Με λίγα λόγια ναι μεν θα ερωτευτείς, σίγα σίγα και θα αγαπήσεις, όμως δε θα έχεις σκοπό να θυσιάσεις την ελευθέρια σου, την ανεξαρτησία σου, και τις προσωπικές σου συνήθειες προτιμήσεις ή επιλογές. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις μόλις ερωτευτείς είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ ο έρωτας και ο έντονος ενθουσιασμός σε οδηγούν σε γρήγορες εξιδανικεύσεις. Όταν ερωτεύεσαι περισσότερο φαντάζεσαι και πλάθεις, παρά ζεις αυτούσια τα γεγονότα. Η φαντασία σου δεν απουσιάζει ποτέ ούτε από τις σκέψεις σου ούτε από τις επιθυμίες σου, είναι πολύ πιθανόν αγνοώντας την πραγματικότητα να παγιδευτείς σε καταστάσεις που ουσιαστικά δεν υφίστανται, αλλά τις δημιούργησε το έντονο συναίσθημα σου. Προσφέρεις την καρδιά σου, την αγάπη σου, την φροντίδα σου, το πρόσωπο που θα ερωτευτείς το αφήνεις να γίνει η προτεραιότητα σου, το βάζεις μπροστά σε κάθε σκέψη και σε κάθε όνειρο σου, όμως μήπως πριν αφήσεις το ταίρι σου να σε καθοδηγεί συνειδητά ή ασυνείδητα, θα πρέπει να πρώτα να το περάσεις από μια ουσιαστική και έξυπνη δοκιμασία; Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24