Πόσο μπορείς να επέμβεις στη ζωή του συντρόφου, ανάλογα το ζώδιό του!

Πόσο μπορείς να επέμβεις στη ζωή του συντρόφου, ανάλογα το ζώδιό του!
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.2 (10 votes)
Βάσια Βέρτη

Μετά το πρώτο ερωτικό ραντεβού και αφού θα έχουν πέσει τα τείχη της… ψυχρότητας μεταξύ δυο ανθρώπων, συνήθως ξεκινά μια προσπάθεια για σχέση διαρκείας. Όλα καλά ως εδώ! Μετά από αυτό όμως, αποκτά κάποιος το δικαίωμα να επεμβαίνει στη ζωή του άλλου και να ελέγχει την κάθε του κίνηση; Και μάλιστα, σε τέτοιο σημείο που ενώ αυτή η αγάπη ξεκίνησε με καλές προοπτικές, τελικά καταλήγει να γίνει πιεστική και να βγάλει πολλά απωθημένα στη φόρα; Τα ζώδια πώς αντιμετωπίζουν αυτό φαινόμενο; Ποια είναι καταπιεστικά μέσα σε μια σχέση και ποια αφήνουν τον άλλο να ελέγχει τη ζωή τους; Και τελικά, ποια ζώδια είναι σε θέση να κάνουν τεράστιες υποχωρήσεις, που θα τους οδηγήσουν σε μια συμβιβαστική σχέση; Η ανάλυση μπροστά σας! Η αντίδραση του κάθε ζωδίου…

Οι αλλαγές και οι παρεμβάσεις στη ζωή των ζωδίων.

Κριός

Ο έρωτας που ζεις με τον Κριό έχει αρχίσει να γίνεται ρουτίνα και εκεί που τα πράγματα υπόσχονταν μοναδικές και ανεπανάληπτες καταστάσεις, εσύ ξαφνικά αρχίζεις να βαριέσαι. Σκέφτεσαι τρόπους να κάνεις τη σχέση σας να ζωντανέψει ξανά και του προτείνεις διάφορες αλλαγές μέσα σε αυτήν. Φυσικά, ο Κριός είναι πρόθυμος να τις ακούσει. Αλλά… μόνο θα τις ακούσει! Οι απότομες αλλαγές τον ζαλίζουν πολύ. Θέλεις να τον πείσεις; Κάνε τον να νοιώσει πως αυτό που του προτείνεις, είναι κάτι το όποιο σου το πρότεινε αυτός με τον τρόπο του. Για να πάρει όλο το βάρος επάνω του και να πιστέψει ότι είναι δική του υπόθεση. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που παραμένει πιστό στα καθιερωμένα και στην καθημερινή ρουτίνα, γιατί με τον τρόπο αυτό νιώθει σιγουριά, νοιώθει ότι πατάει γερά στα πόδια του. Συνεπώς, αν η σχέση σας έχει προχωρήσει τόσο πολύ που χρειάζεται κάποιες… τονωτικές ενέσεις αλλαγής και ανανέωσης και του τις προτείνεις, θα βρεις τις πόρτες… κλειστές. Από την άλλη, θα νιώσει και μειονεκτικά, γιατί με αυτό που του προτείνεις εσύ, τον κάνεις αυτόματα να πιστεύει ότι δε δίνει όλα αυτά που πρέπει. Τι κάνεις λοιπόν για αυτό; Τίποτα απολύτως! Δέξου την κατάσταση ως έχει… Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Αν θέλεις να προτείνεις στον αγαπημένο σου Δίδυμο αλλαγές στη ζωή σας και στη σχέση σας, θα πρέπει να ξέρεις από πριν ότι αυτές θα πρέπει να εμπεριέχουν μέσα τους μια… γενική ανακαίνιση. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είναι μοντέρνες, επίκαιρες και γιατί όχι, τρελές. Αρκεί να μη σας καθηλώνουν στις καθιερωμένες καταστάσεις. Θέλεις να αλλάξεις κάτι επάνω του; Κάνε τον μοντέρνο, πείσε τον ότι με αυτή την αλλαγή θα δείχνει ακόμα πιο προχωρημένος. Κάτι στη σχέση σας; Κάνε τον να νιώσει ότι με αυτή την αλλαγή, θα γίνετε ένα… σικ ζευγάρι celebrities. Η επιτυχία θα είναι μεγάλη! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ανοιχτός γενικά σε κάθε αλλαγή που θα του προτείνεις, αρκεί μόνο να μην νιώσει ότι με αυτή την ιδέα σου, πλήττεται το καλό του γούστο ή γενικά η αισθητική του. Αυτό σημαίνει πως, ό,τι αλλαγή και να του προτείνεις, θα πρέπει να την στηρίξεις με επιχειρήματα. Και για ποιο λόγο προτείνεις κάτι τέτοιο; Και γιατί δε σου αρέσει αυτό που έχουμε τώρα; Και γιατί σε χαλάει αυτό πάνω μου; Κάποιες ερωτήσεις που ίσως σου πετάξει σε κάθε πρότασή σου και θα πρέπει να έχεις τη σωστή απάντηση. Πρέπει να τον πείσεις ότι με αυτό που του προτείνεις, θα γίνετε και οι δυο καλύτεροι. Να μην το πάρει προσωπικά. Γιατί μετά ετοιμάσου για… γκρίνια, που χρειάζεται γερά νευρά. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Προτείνεις στον Λέοντα αλλαγές που αφορούν την εμφάνισή του, το σπίτι σας ή ακόμα κι εσένα; Ετοιμάσου να έχεις πολλά επιχειρήματα για να τον πείσεις. Για παράδειγμα, θέλεις να κάνετε κάτι στο σπίτι σας, όπως μια αλλαγή στα έπιπλα. Θα πρέπει να τα έχεις ήδη βρει και να του τα δείξεις, έστω και σε φωτογραφίες. Θέλεις να του αλλάξεις την εμφάνισή του; Βρες τρόπο να του αποδείξεις και να τον πείσεις ότι αυτό που σκέφτηκες, θα τον κάνει να φαίνεται ακόμα πιο σούπερ. Θέλεις να αγοράσεις κάτι εσύ; Ε τότε, αγόρασέ το πρώτα και μετά δείξε του. Τουλάχιστον, και να το απορρίψει, εσύ θα το έχεις πάρει ήδη. Γιατί, σε όλα τα αλλά θα υπάρξει ένα ηχηρό όχι, μαζί με ένα παγωμένο χαμόγελο. Θα σου δώσει όμως ακόμα μια ευκαιρία να ψάξεις το θέμα καλυτέρα. Και πάμε πάλι από την αρχή. Υπομονή…Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ό,τι κάνει στη ζωή του ένας Παρθένος, θεώρει ότι είναι το σωστό, το καλύτερο γι’ αυτόν, αλλά και για τους γύρω του. Από την εμφάνισή σου, μέχρι τη διακόσμηση στο σπίτι σας, έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Και εσύ φυσικά βλέπεις ότι κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν άμεσα. Και έχεις το θάρρος να του το προτείνεις αυτό. Από την αρχή η δυσφορία στο πρόσωπό του θα είναι εμφανής, σε τέτοιο σημείο που θα σε κάνει να νιώσεις κι άσχημα, που αμφισβητείς τη δική του αισθητική. Μάταιες προσπάθειες να τον πείσεις έστω και για την πιο μικρή αλλαγή που θέλεις να κάνετε. Τι στενοχωριέσαι; Κάνε τις δίκες σου αλλαγές όπως εσύ νομίζεις και άφησέ τον. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Για να πείσεις ένα Ζυγό να κάνει αλλαγές γενικά στη ζωή του, θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά το αντικείμενο αυτό και μάλιστα σε όλους τους τομείς. Θέλεις να του προτείνεις κάτι για τα ρούχα; Μάθε από έξω όλους τους διάσημους οίκους μόδας και τους ιδιοκτήτες τους, ώστε να καταλάβει ότι έχεις άποψη πάνω στο θέμα αυτό και η γνώμη σου μετράει. Θέλεις αλλαγές μέσα στο σπίτι; Τα πιο διάσημα έπιπλα θα πρέπει να πρωταγωνιστούν στη προσπάθειά σου να τον πείσεις γι’ αυτή την αισθητική αλλαγή. Φυσικά, ο Ζυγός για να μη σε στενοχωρήσει ή να μην τσακωθεί μαζί σου, μπορεί να δεχτεί τις προτάσεις που θα του κάνεις. Όμως, ακόμα και τότε θα έχει πάντα στο μυαλό του την αμφιβολία αν έπραξε το σωστό η όχι. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, αν του δοθεί η ευκαιρία για αλλαγή στη ζωή του, θα την δεχτεί με μεγάλη ευχαρίστηση. Ό,τι και να του προτείνεις, θα καθίσει να σε ακούσει με μεγάλη προσοχή κι ευχαρίστηση. Τι ωραία, θα σκεφτείς, που επιτέλους ο λόγος σου περνάει. Σύντομα όμως, θα σβήσει αυτή η χαρά σου, αφού ό,τι και να του προτείνεις, θα έχει πάντα μια αρνητική απάντηση πάνω σε αυτό. Ένα καινούργιο παντελόνι; Α πάπα, δεν του αρέσει το χρώμα. Ένας νέος καναπές; Ούτε καν. Ένα άνετο κρεβάτι; Καλό είναι και το παλιό. Στο τέλος θα καταραστείς την ώρα και τη στιγμή που ήθελες να αλλάξεις κάποια πράγματα και θα παραμείνεις στα γνωστά και… καθιερωμένα. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης θα αποδεχτεί με θετικό πνεύμα κάποιες αλλαγές που αφορούν το χώρο του σπιτιού σας, όχι όμως και στην εμφάνισή του, γιατί καθώς έχει σαν στόχο ζωής την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, θα το πάρει σαν καταπάτηση των δικαιωμάτων του. Οπότε αυτό το κεφάλαιο το αφήνουμε απ’ έξω. Στο θέμα “σπίτι” όμως, μπορείς να προτείνεις ό,τι αλλαγές θέλεις και μάλιστα και θα τις δεχτεί με ενθουσιασμό. Άλλωστε, δεν θυμάται ποτέ τι πράγματα έχει μέσα σε αυτό και τι έχει αγοράσει. Οπότε προχώρα με μεγάλη σιγουριά και ασφάλεια! Σίγουρα θα σε ευχαριστήσει για αυτή σου την πρωτοβουλία! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Θέλεις να προτείνεις σε ένα Αιγόκερω να κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή του, στην εμφάνισή του, στο σπίτι του, γενικά στο είναι του; Έχεις αποτύχει από τώρα. Γιατί το ζώδιο αυτό έχει μάθει να προτείνει και να κάνει το ίδιο αλλαγές στους άλλους! Μόνο αυτός έχει το δικαίωμα να αλλάζει στη ζωή του και στη δική σου φυσικά, αλλά και στο περιβάλλον του, αυτά που πιστεύει ότι είναι τα καλυτέρα για όλους σας. Εγωισμός; Όχι, απλά τρόπος επιβίωσης, αλλά και πίστης ότι αυτά που κάνει, είναι και τα σωστά. Τι θα κάνεις; Πρότεινε την αλλαγή που θες, θα την σκεφτεί, θα την ψάξει καλά και αν την εγκρίνει, ίσως την πραγματοποιήσει. Αλλιώς, τι είχαμε τι χάσαμε!Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει ένα εντελώς δικό του τρόπο ζωής, αλλάζει μόνο ό,τι θέλει αυτός και περιφράζει τα πάντα που τον αφορούν, βάζοντας απ’ έξω πινακίδες που γράφουν… «απαγορεύεται η είσοδος». Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να του προτείνεις να αλλάξει κάτι που ο ίδιος δεν έχει ήδη αμφισβητήσει, πριν το προτείνεις εσύ. Μην το βάζεις κάτω όμως. Γιατί αν αυτή η πρότασή σου είναι καλή, τότε θα το σκεφτεί το θέμα και ίσως να δεχτεί να το κάνει. Αλλά επειδή είναι ένα ζώδιο που ελέγχει τα πάντα στη ζωή του, ξέρει τι είναι καλό και τι είναι κακό για αυτόν, η πρόταση σου θα παραμείνει στα… εισερχόμενα, μέχρι κάποια στιγμή να σου απαντήσει!Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθείς

Γενικά είναι δύσκολο να προτείνεις σε έναν Ιχθύ να κάνει αλλαγές στη ζωή του, γιατί είναι τόσο μπερδεμένη η κατάσταση, που δεν ξέρεις από πού θα αρχίσεις. Αυτό ίσως και να μην είναι κακό. Ο ίδιος έχει καταφέρει να βάλει τη ζωή του σε ένα δικό του φανταστικό κόσμο και… καλά κάνει τελικά. Αυτός ξέρει τι είναι αυτό που θα τον κάνει καλύτερο. Αλλά εσύ εκεί! Επιμένεις ότι θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές για το καλύτερό σας. Και του τις προτείνεις. Είτε αφορά το σπίτι σας αν μένετε μαζί, είτε κάτι γενικά στην εμφάνισή του (σκέψου καλά πριν το πεις αυτό). Αποτέλεσμα; Αμφισβήτησες τις δίκες του ικανότητες, γκρέμισες το φανταστικό του κόσμο, διέλυσες την αισθητική του. Και ξεκινάμε: Γκρίνια, γκρίνια και πάλι γκρίνια! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24