Τα πιο συχνά λάθη των 12 ζωδίων στον έρωτα.

Τα πιο συχνά λάθη των 12 ζωδίων στον έρωτα.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.8 (11 votes)
Βάσια Βέρτη

Υπάρχει και έρωτας υπάρχει και αγάπη ωστόσο η σχέση δεν πέτυχε, το γλυκό δεν έδεσε, γιατί άραγε; Τι είναι αυτό που δηλητηρίασε τα αισθήματα; Πως γίνεται να αλλάζουν όλα στην πορεία; Απρόσμενες αντιδράσεις, λάθη χειρισμού, εγκεντρισμός, απαιτητικότητα, όλα αυτά συμβάλουν στο να παραψηθεί η κατάσταση, στο να γίνουν τα δεδομένα παγίδα και κυρίως στα να αρχίσει η συναισθηματική φθορά. Οι ζωηρές προσωπικότητες πατάνε το γκάζι, τα δίνουν όλα και μετά στερεύουν. Κάποιοι άλλοι από την πρώτη στιγμή ονειρεύονται το ιδανικό, άλλοι πάλι βάζουν στόχο να πλάσουν και να αλλάξουν ξεχνώντας πως η φύση των πραγμάτων, των ανθρώπων και των χαρακτήρων, δεν είναι από πλαστελίνη.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τα λάθη του στον έρωτα και στην αγάπη:

ΚΡΙΟΣ

Από την πρώτη στιγμή που θα ερωτευτεί ένας Κριός είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και να φτάσει ακόμα και στο πιο ακραίο σημείο. Ενθουσιάζεται, κινείται αυθόρμητα, σκέπτεται απελευθερωμένα μακριά από ταμπού και ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να τάζει να αποφασίζει και να ενεργεί όχι και πολύ σκεπτόμενα, σχεδόν καθόλου προνοητικά. Το λάθος που κάνει ένας Κριός είναι να τρέχει τα γεγονότα, να τα ζει όλα πολύ γρήγορα, να κινεί με αμεσότητα τα νήματα, συνεπώς η στιγμή που θα βαρεθεί και δε θα έχει πια να δώσει κάτι άλλο έρχεται πολύ πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε. Ανυπόμονος γίνεται ένας Κριός, στην παρορμητικότητα του δεν βάζει πλαίσια και σταθμά, ζει με ένταση από την πρώτη στιγμή, συνεπώς η δυνατή φωτιά στο τέλος μάλλον βγαίνει εκτός ελέγχου. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Προσκόλληση και επιμονή είναι τα χαρακτηριστικά ενός Ταύρου. Όταν ερωτεύεται από μόνος του βάζει παρωπίδες, εστιάζει αποκλειστικά και μόνο σε αυτό που προσμένει και έχει ανάγκη, με αποτέλεσμα να παραμένει σε έναν δρόμο ακόμα κι όταν καταλαβαίνει πως αυτός είναι στραβός. Το λάθος που κάνει ένας ερωτευμένος Ταύρος είναι να προσπαθεί να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση έστω και αν το υπόβαθρο τρίζει, έστω κι αν τα δεδομένα δεν επαρκούν ή το έδαφος για κάποιους λόγους δεν είναι πρόσφορο. Ελπίζει και επιμένει ένας Ταύρος με αποτέλεσμα γρήγορα να κουράζεται εύκολα να απογοητεύεται. Αισθήματα ζήλειας και κτητικότητας αδυνατεί να τα κουμαντάρει, θα πέσει σε υπερβολές, θα τραβηχτεί το σκοινί σε σημείο που να χάνει το παιχνίδι μέσα από τα χέρια του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ενθουσιασμός, επιπολαιότητα, και έλλειψη σοβαρότητας, είναι τα τρία χαρακτηριστικά που κάνουν έναν Δίδυμο να πέφτει σε λάθη. Ερωτεύεται γρήγορα, εστιάζει στην σεξουαλική πλευρά της νέας γνωριμίας και ξεχνάει να σκεφτεί σοβαρά δηλαδή με υπευθυνότητα και με λογική συνέπεια. Στα αστεία τα παίρνει όλα ένας Δίδυμος, είναι τύπος επιφανειακός, τα αισθήματα του είναι περαστικά, τα λόγια του πολλά υποσχόμενα χωρίς όμως πρακτική υπόσταση.  Ο Δίδυμος έχει τη συνήθεια να μην συνειδητοποιεί πως τα λόγια του έχουν πειθώ, συνεπώς σε αυτό που θα υποσχεθεί θα υπάρχει η προσμονή να τηρηθεί.  Εύκολα απογοητεύεται κάποιος από έναν Δίδυμο, του δίνει ευκαιρίες και στο τέλος φτάνει στο συμπέρασμα πως δεν πρέπει να τον παίρνει ποτέ στα σοβαρά. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη που έχει ένας Καρκίνος για σταθερό έδαφος, για μακροχρόνια σχέση, για επιτυχημένο γάμο, τον οδηγεί σε λάθη στα οποία εγκλωβίζεται και παραμένει εκεί για πολλά χρόνια. Ο ερωτευμένος Καρκίνος νομίζει πως η ερωτική εξομολόγηση που έλαβε σημαίνει ντε και καλά δυνατή αγάπη, πιστεύει πως το πρώτο ραντεβού είναι οπωσδήποτε η αρχή ενός σταθερού δεσμού, θεώρει πως όταν παντρευτεί δεν θα μείνει ποτέ ξανά μόνος. Βιάζεται να δημιουργήσει δεδομένα, κάνει όνειρα χωρίς αποδείξεις, προχωρεί τα σχέδια του χωρίς να δοκιμάζει σχέσεις ή αισθήματα. Φοβάται τα αμφιταλαντευόμενα, τα ελλειμματικά και τα εφήμερα, κλείνει λοιπόν τα μάτια σε τέτοιου είδους συνθήκες, προσπαθεί να προσπεράσει τα γεγονότα αυτού του είδους νομίζοντας πως αν δεν τα δει δεν θα τον δουν ούτε εκείνα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας είναι πρώτα απ όλα ερωτευμένος με τον εαυτό του και υστέρα με το πρόσωπο που τον ενθουσίασε, γεγονός που αποτελεί πηγή για επανωτά λάθη. Αυτοθαυμασμός, αυτοπροβολή, εγωκεντρισμός, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που δεν αφήνουν έναν Λέοντα να διατηρήσει υγιή τη σχέση του. Θεωρώντας πως βρίσκεται στην κορυφή και είναι το κελεπούρι αρχίζει να απαιτεί, να μην υποχωρεί, να ζητά με υπεροχή. Η γνώμη που έχει ένας Λέοντας για τον εαυτό του δύσκολα του επιτρέπει να βάλει νερό στο κρασί του, αδυνατεί να χειριστεί ισορροπημένα την άρνηση ή την απόρριψη. Από την άλλη πλευρά επειδή δεν λείπει η παιδικότητα από τον χαρακτήρα του νομίζει πως ότι και να κάνει, ότι και να πει θα συγχωρεθεί, θα τουμπάρει και θα μεταπείσει. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του κατά συνέπεια και στην κριτική που ασκεί, πιστεύει πως αυτό που σκέπτεται και θέλει αυτό είναι το σωστό, το πρέπον, το αρμόζον. Το λάθος που κάνει ο ερωτευμένος Παρθένος είναι να θεώρει πως θα ράψει και θα κόψει την προσωπικότητα ή τις συνήθειες του ατόμου που αγαπάει σύμφωνα με τα δεδομένα του δικού του καθωσπρεπισμού του. Στην προσπάθεια του λοιπόν να ισιώσει το, κατά την άποψη του, στραβό ξύλο, πολλές φορές απογοητεύεται και πέφτει στο κενό, κάνοντας ένα δεύτερο λάθος να αρνείται την εκδοχή του να μην ήταν εξ αρχής το ξύλο στραβό. Πλαίσια βάζει ένας Παρθένος, προσπαθεί να οριοθετήσει το ποτάμι, και εκεί είναι που χάνει τελικά το παιχνίδι του έρωτα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Όταν ένας Ζυγός ερωτεύεται είναι ικανός να αλλάξει την προσωπικότητα του, το στυλ του, τις συνήθειες του, και αυτό είναι το μεγάλο του λάθος γιατί πολλές φορές παγιδεύεται σε αυτές τις αλλαγές και χάνει το πραγματικό του ‘είναι’. Η δοτικότητα του τον παρασύρει, η προσφορά του γίνεται δεδομένη και χάνει την αξία της, η προσαρμοστικότητα που εμφανίζει δίνει την εντύπωση πως ως άτομο δεν έχει άποψη, δεν έχει δύναμη απόφασης, πως πηγαίνει όπου τον φυσά ο άνεμος. Χάνει την προσωπική του ισορροπία ο ερωτευμένος Ζυγός, η ζυγαριά γέρνει προς το συναίσθημα και όχι προς τη λογική με αποτέλεσμα να αυτοτραυματίζεται, να πληγώνεται αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το μερίδιο ευθύνης του. Συχνά η απογοήτευση που βιώνει είναι μεγάλη, γι αυτό και πολλές φορές ένας Ζυγός γίνεται αυτοκαταστροφικός. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παθιάζεται ο ερωτευμένος Σκορπιός και όταν η μυστικοπάθεια έρχεται να προστεθεί σε αυτή τη συναισθηματική ένταση τότε αρχίζουν τα μεγάλα λάθη και πάθη. Ζήλεια, κτητικότητα, εγωισμός, μυστικά, κατασκοπεία, όλα αυτά ωθούν τον Σκορπιό σε ένα είδος ερωτικού ανταγωνισμού που ουσιαστικά ο μεγάλος χαμένος είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Αυτός είναι που πρώτα φθείρεται, κουράζεται και απογοητεύεται εύκολα, βγαίνει εκτός ορίων, πολλές φορές το ίδιο του το κεντρί γυρίζει μπούμερανκ. Καμουφλάρεται ο Σκόρπιος, κρύβεται και θέλει να αιφνιδιάσει, εστιάζει τόσο πολύ στο να καταστρώνει που στο τέλος ξεχνάει να χαλαρώσει και να απολαύσει το μεγάλο συναίσθημα. Έχει μεγάλη αξία ο έρωτας για έναν Σκορπιό το θέμα είναι όμως πως ο μυστικισμός του μπερδεύει τα νήματα, δημιουργεί ιστούς αράχνης στις οποίες ο ίδιος παγιδεύεται. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης όταν ερωτεύεται ενθουσιάζεται τόσο πολύ που ξεχνάει μια βασική του ανάγκη αυτή της ανεξαρτησίας. Όσο και να ερωτευτεί όσο και να αγαπήσει αυτό που πάνω από όλα χρειάζεται είναι ελευθερία κινήσεων, επιλογών, αποφάσεων.  Ο Τοξότης δεν θέλει να έχει πάντα μια σκιά πίσω του που να τον ελέγχει ή να τον παρακολουθεί, δεν είναι ο τύπος που θα δίνει αναφορά, που θα αποφασίζει κατόπιν αναλυτικής συζήτησης βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά της κάθε άποψης. Ξενερώνει εύκολα, βαριέται πολύ γρήγορα, αγαπάει την κίνηση και την δράση, αντιπαθεί το ‘στέκομαι’ και το ‘εμμένω’. Το λάθος που κάνει λοιπόν ένας Τοξότης είναι να περνάει από την μια πράξη στην άλλη ξεχνώντας να ξεκαθαρίσει θεωρητικά τις καταστάσεις. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εφησυχασμένος γίνεται ο Αιγόκερως όταν βρουν ανταπόκριση τα αισθήματα του. Όταν θα νιώσει πως ο έρωτας είναι αμοιβαίος και η αγάπη προσφερόμενη, τότε βγαίνουν στην επιφάνεια τα πληκτικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Ο ερωτευμένος Αιγόκερως μόλις σιγουρευτεί πως έδεσε τον γαϊδαράκο του τότε γίνεται σπιτόγατος, εργάζεται πολλές ώρες, ξέχνα την βραδινή κοινωνική ζωή, κυκλοφορεί με πυτζάμες. Η αγάπη του, ο έρωτας του, το πάθος του, γρήγορα μετατρέπονται σε καθήκον, σε ευθύνη, σε συνήθεια, με αποτέλεσμα να αφήνει την ρουτίνα να κουκουλώνει την δράση, χάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον, η ανία κάνει σιγά σιγά την εμφάνιση της. Ο εφησυχασμός τον ωθεί στο να δημιουργεί δεδομένα που όμως αυτά τα ίδια γυρίζουν στην πορεία μπούμερανκ. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασυνείδητα απαιτητικός γίνεται ο ερωτευμένος Υδροχόος, ναι μεν δίνει πολλά στο άτομο που έχει ερωτευτεί, μέσα του όμως στο ενδόμυχο πεδίο του, χωρίς να το συνειδητοποιεί προσμένει ένα είδος εκτίμησης, ένα πλουσιοπάροχο εγκώμιο. Ανατρεπτικός γίνεται λοιπόν ο ενθουσιώδης Υδροχόος όταν έρθει η στιγμή που θα βάλει κάτω αυτά που έδωσε και αυτά που πήρε, είναι ουσιαστικά το σημείο στο οποίο αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Ο έρωτας ωθεί τον Υδροχόο να δώσει απλόχερα τα πάντα,  γι αυτό και οι εισπράξεις πολλές φορές τον απογοητεύουν. Ως ζώδιο του αέρα ο άνεμος στη συμπεριφορά του γυρίζει απ την μια στιγμή στην άλλη, οι αντιδράσεις του αλλάζουν, η στάση του γίνεται αψυχολόγητη. Το λάθος που κάνει ένας Υδροχόος είναι να μη βάζει όρια, να μην προνοεί, να μην αποφεύγει την επιπολαιότητα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ονειροβατεί και εξιδανικεύει ο ερωτευμένος Ιχθύς, του αρέσουν τα ρομαντικά παραμύθια με το ευτυχισμένο τέλος του γάμου, της σμίξης και του βίου ανθόσπαρτου. Στην πραγματικότητα όμως; Μήπως υπάρχουν και χωρισμοί; Μήπως δεν τελειώνουν όλα με έναν όρκο; Απογοητεύεται ο Ιχθύς γιατί δεν προσαρμόζει τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις αντοχές στα πραγματικά δεδομένα. Κάνει το λάθος να αφήνει τον ρομαντισμό του κολυμπάει ξέγνοιαστα σε νερά που στο τέλος αποδεικνύονται βαθιά ή άγνωστα. Οικειοθελώς πείθει το εαυτό του να παραβλέπει, να σκέπτεται επιφανειακά καταστάσεις που αν ξεδιπλωθούν θα φέρουν ταραχή ακόμα και συναισθηματικό χάος. Εύκολα μπορεί να παγιδευτεί στις αυταπάτες του ένας Ιχθύς γιατί αρνείται να κινηθεί σε ρεαλιστικά πλαίσια, ξεφεύγει και απομακρύνεται από την πραγματικότητα. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24