?>

Δεν ξέρεις αν σε θέλει; Μάθε πως θα το καταλάβεις!

Δεν ξέρεις αν σε θέλει; Μάθε πως θα το καταλάβεις!
Βαθμολόγησε: 
Average: 3.3 (11 votes)
Βάσια Βέρτη

Το ερώτημα με θέλει; δεν με θέλει; απασχολεί πολλούς ανθρώπους, βασανίζει την σκέψη, καθυστερεί τη σχέση. Κάποιοι χαρακτήρες είναι παιχνιδιάρικοι και θέλουν να δώσουν έκταση στο φλερτ, οπότε αρχίζουν το μια κρύο μια ζέστη, μια σου μιλάω μια κάνω πως δεν σε πρόσεξα. Κάποιοι άλλοι πάλι φοβούνται να εκδηλωθούν, την χυλόπιτα δεν την χωνεύει εύκολα το στομάχι τους, τρέμουν την ήττα. Υπάρχουν και οι άλλοι οι πιο δυναμικοί με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, με την σιγουριά της γοητείας τους, αυτοί θα ρισκάρουν, θα προσεγγίσουν και δε θα αφήσουν το πιάτο να παγώσει. Οι αντιδράσεις και οι πράξεις ποικίλουν, κάθε ζώδιο έχει τα χαρακτηριστικά του που βοηθούν στο να δοθούν εξηγήσεις.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του άτομου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν σε θέλει πραγματικά:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι από τα ζώδια που συνήθως δεν έχει λόγο να κρύψει πως σε θέλει, όταν ερωτεύεται γίνεται ιδιαιτέρως εκδηλωτικός, τις ντροπές και τα πείσματα τα αφήνει αρχικά στην άκρη. Σε περίπτωση που δεν θέλει να σου φανερωθεί έτσι για να σε ιντριγκάρει λίγο ή για να δώσει μια πιο παιχνιδιάρικη μορφή στις επαφές σας ένα πολύ καλό σημάδι είναι πως θα βρει τρόπο πάντα να ακουμπάει κάποιο μέρος του σώματος του. Γόνατο θα είναι; ίσως ώμος; ενδεχομένως και πλάτη. Στον Κριό η δύναμη της σωματικής έλξης έχει μεγάλη επίδραση, τον τραβά σαν μαγνήτης γι αυτό όσο και να το παίζει δύσκολος ή αντιφατικός τη στιγμή που θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ σίγουρα η στάση του σώματος του θα αποκαλύπτει πως έχει τσιμπηθεί μαζί σου. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Προστατευτικός και οικείος γίνεται ο Ταύρος όταν ερωτεύεται, μπορεί να μην θέλει να το δείξει αλλά αν είναι διαρκώς δίπλα σου είτε με την παρουσία του είτε με το βλέμμα του, και αν με την πρώτη ευκαιρία σου δείξει την έκταση της ευγένειας και του ιπποτισμού του, τότε να σιγουρευτείς πως σε έχει βάλει στο στόχαστρο του. Από την πόρτα σου θα σε πάρει στην πόρτα σου θα σε αφήσει, θα φροντίσει για τη σωματική σου ασφάλεια, θα σου πει τι να προσέχεις. Ένας Ταύρος όταν αρχίσει να εκλύεται και πολύ περισσότερο να αγαπά μαλακώνει και ηρεμεί, βγαίνει η δοτική και προστατευτική του διάθεση, ακολουθεί το Savoir Vivre κατά γράμμα. Δεν του αρέσει να απογοητεύει, θα βρει τρόπο να σου δείξει πως αξίζει να τον εμπιστευτείς. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Του Δίδυμου το αρέσει το παιχνίδι της προσέγγισης, της δοκιμασίας, ακόμα και της αμφιβολίας. Είναι από τους χαρακτήρες που θέλει να σε κάνει να αμφιβάλεις και να αναρωτιέσαι, συνειδητά βγάζει δυο πλευρές δυο χαρακτήρες, την μια μέρα έτσι, την άλλη αλλιώς. Του αρέσει να αμφιταλαντεύεσαι θέλει; δεν θέλει; Επιπλέον αρέσκεται στο να τον ψάχνεις και να τον αναζητάς, μπορεί την μια στιγμή να εμφανίζεται ακριβώς μπροστά σου και την άλλη να πηγαίνει πονηρά από πίσω σου για να σε βλέπει να τον αναζητάς. Θα σε μπερδέψει ένας Δίδυμος, όμως το βασικό σημάδι για να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει είναι πως θα ασχολείται διαρκώς μαζί σου είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος που θα σου μιλήσει με οικειότητα, θα σου δείχνει πάντα το πλατύ του χαμόγελο, και θα σε ρωτάει τι θα κάνεις το βράδυ, που θα είσαι αύριο, και τι έχεις κανονίσει για την ερχόμενη δευτέρα, να ξέρεις πως σε θέλει και έχεις μπει πλέον στα άμεσα ενδιαφέροντα του. Όταν ένας Καρκίνος θέλει να μάθει για το πρόγραμμα σου σημαίνει πως προσπαθεί να δει αν έχει τη δυνατότητα να τρυπώσει στην καθημερινότητα σου κι αυτό δηλώνει πως θέλει σχέση μαζί σου. Δεν του αρέσουν οι χρονοτριβές και οι ανούσιες καθυστερήσεις, από την στιγμή που θα νιώσει πως έχει τσιμπηθεί μαζί σου θα θελήσει να προχωρήσει το θέμα, να μπείτε πρακτικά στην ουσία και στο νόημα. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Το πρώτο πράγμα που κάνει ένας Λέοντας όταν τσιμπηθεί είναι να προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει. Αν τον τσακώσεις να φτιάχνεται στα τζάμια του αυτοκινήτου λίγο πριν σε συναντήσει, αν φοράει ακριβά ρούχα με μάρκες που το σηματάκι τους δήθεν είναι διακριτικό αλλά μπροστά στην μόστρα, αν έρχεται πρωί πρωί αρωματισμένος και καλοχτενισμένος, τότε ένα είναι το σίγουρο, για σένα καλλωπίζεται το αγόρι κι ας προσπαθεί να το κρύψει. Για σένα φτιάχνεται και σενιάρεται, θέλει να σε κάνει να τον ερωτευτείς και να μην παίρνεις τα μάτια σου από πάνω σου. Προσοχή γιατί αν νιώσει πως δεν σε έχει εντυπωσιάσει θα πληγωθεί η αυτοπεποίθηση του. Πες του τον καλό τον κολακευτικό λόγο, θα πάρει θάρρος και θα αρχίσει να εκδηλώνεται. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σε μπερδέψει ένας Παρθένος και μάλιστα πάρα πολύ γιατί έχει την κακιά συνήθεια να μην χρησιμοποίει τις λέξεις. Δεν μιλάει, δεν εκφράζεται, όταν θα πάρει την απόφαση να κάνει το βήμα της αποκάλυψης θα έχουν περάσει εβδομάδες. Δεν ανοίγεται εύκολα ένας Παρθένος, κατά πάσα πιθανότητα επειδή θέλει να σιγουρευτεί πως σίγουρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος, είναι από τους χαρακτήρες που την απόρριψη δεν μπορούν να την χειριστούν ή να την ξεπεράσουν. Προκειμένου λοιπόν να γίνει το λάθος και να αρχίσει να ντρέπεται και να τα βάζει με τον εαυτό του καθυστέρει ώσπου να σιγουρευτεί απολύτως. Θα κάνει κάποιες δοκιμές με πράξεις, ίσως να σου προσφέρει κάτι για να δει τις αντιδράσεις σου, ίσως να σου προτείνει κάτι γενικό για να δει πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι από την απόρριψη. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Αν τσιμπηθεί ένας Ζυγός και πέσει στα δίχτυα της έλξης τότε που τον βρίσκεις που τον χάνεις μπροστά σου θα είναι να σε κοιτάζει και να σε φλερτάρει. Ο Ζυγός δεν μπορεί να αντισταθεί στα αισθήματα του, δεν μπορεί να εναντιωθεί και να φρενάρει, από την στιγμή που θα νιώσει πως σε θέλει θα αρχίσει να κοιτάζει, να προσεγγίζει, να βρίσκεται πάντα στο οπτικό σου πεδίο. Ακόμα και αν δεν βρει τρόπο να στο δείξει, το ενδιαφέρον του θα φανερωθεί από το βλέμμα του, από το χαμόγελο του, από την δοτικότητα του. Θα σου φέρει το ποτό σου, θα σου δώσει το μπουφάν του για να μην κρυώσεις, θα μοιραστεί μαζί σου το φαγητό του, θα φροντίσει να μάθει το νούμερο του τηλεφώνου σου. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρατηγική σκέψη έχει ένας Σκορπιός, οι κινήσεις του είναι μεθοδικές, δεν δρα παρορμητικά. Αυτό σημαίνει πώς ναι μεν θα αργήσει να κινηθεί, αλλά όταν το κάνει η πράξη του θα είναι εύστοχη και οργανωμένη. Πρώτα θα μείνει κρυμμένος και καμουφλαρισμένος πιθανότατα έκτος οπτικού σου πεδίου για να ανιχνεύσει. Υπάρχει άλλος; Είναι μόνη; Έχουμε αντίζηλο; και σε ποια χιλιομετρική απόσταση;. Όταν εξακριβώσει και απαντηθούν τα εσωτερικά του ερωτήματα τότε θα αρχίσει την στρατηγική του προσέγγιση. Ένα είναι το σίγουρο, πως αν τον τσακώσεις να σε κοιτάζει επίμονα και κατασκοπευτικά πίσω από καμιά κολώνα ή πίσω από κανέναν ξένο ώμο τότε ετοιμάσου να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα με εκπλήξεις, εντάσεις, και πολλές ζήλιες. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άμα βλέπεις έναν Τοξότη να στριφογυρίζει σαν σίφουνας γύρω σου, να μην κάθεται σε καμία θέση, καρέκλα ή καναπέ, να στέκεται όρθιος πάνω από το κεφάλι σου και ότι θελήσεις να στο φέρνει πριν το ζητήσεις, τότε σημαίνει πως αυτός ο Τοξότης τσιμπήθηκε μαζί σου, από το άγχος και την ένταση τον έπιασε υπέρ κινητικότητα. Οι κουβέντες του θα σου φαίνονται γενικές αλλά δεν θα είναι, σαφώς και θα είναι στοχευμένες, θα ξέρει πολύ καλά τι ρωτάει και για ποιο λόγο. Θα προσπαθεί να μάθει τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σου κι αυτό θα το κάνει για να δει κατά πόσο ταιριάζετε. Όσο και να θέλει να κρυφτεί οι ερωτήσεις του θα τα φανερωθούν όλα. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει τις μέρες του και τις ώρες του ο Αιγόκερως, είναι κυκλοθυμικός, γίνεται περίεργος, τον τρώνε οι ανασφάλειες, άλλα σου δείχνει την μια μέρα, άλλα σου δείχνει την επομένη γιατί κάτι προέκυψε ή κάτι έκανες που τον στράβωσε και δεν το πήρες χαμπάρι. Με τον Αιγόκερω για να μπορέσεις να βγάλεις άκρη θα πρέπει να εστιάσεις στην ουσία και στις πράξεις. Τον έπιασες να σε κοιτάζει επίμονα; σου ζήτησε το τηλέφωνο σου; ενδιαφέρθηκε να μάθει αν έχεις άλλη σχέση; Αυτό μετράει, σε λίγο θα έρθει και η πρόταση για ραντεβού. Υπομονή θέλει ο Αιγόκερως και κυρίως αυτό που θα πρέπει να κάνεις για να μην στραβώσει η κατάσταση είναι να έχεις απέναντι του σταθερή και ξεκάθαρη στάση γιατί αν μπερδευτεί χάθηκε το παιχνίδι. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος στις προσεγγίσεις του τις περισσότερες φορές καταφεύγει σε έναν κοινωνικό τρόπο και μετά προχωρεί στον ειδικό. Προσπαθεί να διεισδύσει μέσα στην παρέα σου; Πιάνει κουβέντα με τους κολλητούς σου; Θέλει να κερδίσει την εύνοια της φίλης σου; τότε κάτι θέλει αυτός ο Υδροχόος και μάλλον είσαι εσύ. Γύρω από τον χώρο σου και από τα μέρη σου θα πηγαίνω έρχεται, θα ρωτάει εμμέσως για εσένα, θα βρίσκει τρόπο να βρίσκεται στις ίδιες κοινωνικές εκδηλώσεις με εσένα. Ο Υδροχόος δεν είναι μια κρύο μια ζέστη, θα καταλάβεις πως σε θέλει, ποτέ δε θα σε προσβάλει, δε θα σε σνομπάρει, θα προσπαθήσει να σε κάνει να εκδηλωθείς. Λάου λάου θα το φέρει και τελικά θα μπει το νερό στο αυλάκι. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς τρομάζει και ταράζεται όταν συνειδητοποιεί πως ερωτεύτηκε ή τσιμπήθηκε, μάλλον φοβάται πως θα γίνει το δόλωμα για το μεγάλο ψάρι γι αυτό φυλάει τα νώτα του. Δεν θα εκδηλωθεί, ώσπου να καταλάβεις πως είσαι η πρώτη και η τελευταία του σκέψη θα περάσουν μέρες, εβδομάδες, μήνες. Βγάζει τον αμυντικό του χαρακτήρα, δεν θα περάσει στην αντεπίθεση με τίποτα, θα σε κοιτάζει μέσα στα μάτια, θα σου δείχνει αγάπη και τρυφερότητα αλλά εσύ θα αναρωτιέσαι με όλους είναι έτσι; ή μόνο με μένα; Το θέμα είναι ότι εφόσον νοιάζεται για σένα υπάρχουν οι πιθανότητες να σε θέλει και ήδη να έχει ξεκινήσει νοητή σχέση μαζί σου. Ένας είναι ο τρόπος για να μπορέσεις να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει, μπες στο ψητό και κάνε το πρώτο βήμα εσύ. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24