Θέλεις να κρατήσει η σχέση σας για πάντα; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Θέλεις να κρατήσει η σχέση σας για πάντα; Δες τι πρέπει να κάνεις!
Βαθμολόγησε: 
Average: 2 (1 vote)
Μιράντα Βασιλείου

Και ενώ υπάρχει έρωτας και έλξη και βαίνουν όλα καλά, ξαφνικά κάτι πάει στραβά και δημιουργείτε το εξής ερώτημα ‘τι να έχει συμβεί άραγε και πάγωσε; Κάποια ζώδια είναι ανοιχτά και συζητήσιμα, θα σου πουν τι φταίει και τι δεν έπρεπε να γίνει, κάποια αλλά όμως είναι κλειστά και οχυρωμένα, θα πρέπει να ανακαλύψεις που έκανες το λάθος και ποια κουβέντα έφερε την απόσταση. Ορισμένοι χαρακτήρες δείχνουν αμέσως αυτό που αισθάνονται και το καλό και το αρνητικό , κάποιοι άλλοι όμως κλείνονται στον εαυτό τους ίσως να μην καταλάβεις ποτέ  τι ακριβώς είναι αυτό που αγαπούν και τι δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούν ή να ανεχτούν.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του για μάθεις πως θα κρατήσει η σχέση σας για πάντα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αυθόρμητος, παρορμητικός, κι όταν δεν νιώθει ερωτευμένος βαριέται. Δεν συμπαθεί τους κανόνες και τα πρέπει, όσο τον αφήνεις να νιώθει πως είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει τόσο δε θα έχει λόγο να φύγει από κοντά σου. Τα ‘όχι’, τα ‘δεν πρέπει’ και τα ‘μη’ τον διώχνουν, θέλει αυθόρμητες ενέργειες και αποφάσεις, του αρέσει να χαίρεται τη κάθε στιγμή χωρίς να μπαίνουν στην μέση συντηρητικά εμπόδια. Πες του ναι στην ξαφνική ιδέα που θα έχει και μην δείξεις πως σε αγχώνουν οι λεπτομέρειες. Διασκέδασε μαζί του, δείξτου εμπιστοσύνη, μη κανείς το λάθος και τον οδηγήσεις στα λούκια της ρουτίνας και της συνήθειας. Θα βρει τρόπο να ανακαλύπτει διαφορετικά πράγματα, απόφυγε να του προσφέρεις μια ανιαρή καθημερινότητα. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας αυθεντικός Ταύρος κινείται πάντα αργά αλλά σταθερά. Δεν του αρέσει η πίεση ούτε η βιασύνη, αυτό που είναι να κάνει και να πει θα συμβεί όταν θα νιώσει έτοιμος. Θα σου προσφέρει ασφάλεια και συναισθηματική σιγουριά αρκεί να μην νιώσει πως του πέρασες λουρί στο λαιμό και πας να τον καθοδηγήσεις με το ζόρι. Αν θέλεις να τον έχεις για χρόνια δίπλα σου τότε μη δημιουργήσεις στη σχέση καταπιεστικό κλίμα, δείξε τα αισθήματα σου με ειλικρίνεια και θερμότητα. Αγαπά τον αισθησιασμό, δεν του αρέσει να αγχώνεται, τις αποφάσεις του θα τις πάρει βήμα βήμα με τον καιρό. Όσο νιώθει πως τον πιστεύεις και τον εμπιστεύεσαι τόσο θα σου ανοίγεται, αν αισθανθεί πως ταιριάζουν τα γούστα σας τότε το γλυκό θα’ ρθει και θα δέσει μια χαρά. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος αγαπάει τους ανοιχτούς και συζητήσιμους χαρακτήρες, όταν δεν κουβεντιάζει βαριέται, θέλει να αναλύει, να εξηγεί, να ακούει εξομολογήσεις, και να νιώθει πως πιστεύεις τις φιλοφρονήσεις που σου κάνει. Θα μείνει δίπλα σου αρκεί να τον κάνεις να αισθανθεί οικειότητα και άνεση, αν κοντά σου δεν μπορεί να ξεδιπλώσει τον πραγματικό του εαυτό τότε πολύ γρήγορα θα φύγει. Αν τα λόγια σου είναι μετρημένα ή σκοτεινά και μιλάς με γρίφους, τότε πιθανότατα δεν θα ασχοληθεί μαζί σου, ίσως να δώσει παράταση στις επαφές για λόγους σεξουαλικούς. Θέλει να περνά ευχάριστα, διασκεδαστικά, τη σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων δεσμευτικών καταστάσεων τη βρίσκει ανιαρή, με τη στάση του θα σου δώσει να καταβάλεις πως στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχει σκοπό να σοβαρευτεί. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος θέλει το έδαφος σταθερό και το τοπίο ξεκάθαρο. Τα μπερδεμένα λόγια, τα αλλόκοτα αισθήματα και τα σκαμπανεβάσματα τύπου μια κρύο μια ζέστη τον μπλοκάρουν, τον ξενερώνουν και του κόβουν τον ενθουσιασμό. Θέλεις να τον έχεις μια  ζωή δίπλα σου; Τότε κράτα ισορροπημένο το ενδιαφέρον σου, εξήγησε του με ειλικρίνεια αυτό που νιώθεις, και συμβουλή σου δίνω απέφυγε τα πολύ αλμύρα, τις σάλτσες και τι πικάντικες γαρνιτούρες γιατί η υπερβολή κάνει τη σκέψη του καχύποπτη. Μίλα του για το μέλλον χωρίς όμως να βάζεις ημερομηνιακά όρια, δείξτου πως έχετε κοινές επιθυμίες και πως στοχεύετε στα ίδια πράγματα, ωστόσο προσοχή αν αισθανθεί πως άλλα λες και άλλα κάνεις τότε θα χάσεις το παιχνίδι. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Τον Λέοντα θαύμασε τον, αγάπησε τον γι αυτό που είναι, δείξτου πως στη ζωή σου είναι αυτός και άλλος κανείς, γιατί άλλωστε ποιος θα μπορέσει να συγκριθεί μαζί του. Τον πρόσβαλες; τον αμφισβήτησες; έδειξες πως δεν πιστεύεις αυτά που λέει και δείχνει; τότε τον έχασες,  θα σου φύγει είτε με ελαφριά πηδηματάκια, είτε με την πιο αδιάφορη στάση που εισέπραξες ποτέ από άνθρωπο. Όσο τον εγκωμιάζεις, όσο ενθουσιάζεσαι και χοροπηδάς σας παιδάκι με τις έξυπνες ιδέες και προτάσεις του, τόσο θα κρατάς το ενδιαφέρον και τα αισθήματα του ακμαία. Αν τον ερωτευτείς δείξτο με τρόπο άμεσο, με λόγια πλούσια και παχιά σε όλη τους την υπερβολή. Όσο πιο πολύ τον ανεβάζεις ψηλά, τόσο πιο κολλημένα θα παραμένει δίπλα σου. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έναν Παρθένο για να μπορέσεις να τον αποκτήσεις και να τον διατηρήσεις σταθερά δίπλα σου, πρώτα από όλα και πάνω από όλα θα πρέπει να έχεις προσεγμένη και περιποιημένη εμφάνιση, να αγαπάς την καθαριότητα και αυτό να φαίνεται στα ρούχα σου, στο γραφείο σου, στην κουζίνα σου. Είναι ο τύπος που το πουκάμισο που φοράει ή φοράς θέλει να το βλέπει σιδερωμένο με τσάκιση στο μανίκι, δε μπορεί τους λεκέδες, μην τον αγγίξεις ποτέ με λερωμένα χέρια. Αφού λοιπόν σιγουρευτεί για την καθαριότητα σου τότε θα ασχοληθεί με τις πνευματικές σου ικανότητες. Δεν  αντέχει το κακόγουστο χιούμορ, τις πολυφορεμένες ατάκες, και τους ξερόλες. Του αρέσει να υπάρχουν ταιριαστές απόψεις, θα τον χάσεις αν δει πως θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο και τον ρυθμό της ζωής του. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν αντέχει την ανασφάλεια και τις σκοτεινές καταστάσεις, τα αισθήματα τα θέλει στο πιάτο και φυσικά ζεστά. Αν νιώσει τη στάση σου παγωμένη, διφορούμενη ή αινιγματική, τότε θα πιστέψει πως δεν κάνεις γι αυτόν. Αν θέλεις να τον κρατήσεις δίπλα σου τότε θα πρέπει να του δείξεις ξεκάθαρα την αγάπη σου, έχει ανάγκη να νιώθει πως τον εκτιμούν, χρειάζεται απαραιτήτως ασφάλεια και επιβεβαίωση. Για το καθετί που σου προσφέρει θέλει να ακούει το ‘ευχαριστώ’ βεβαία όταν το πεις θα σου πει δεν χρειάζονταν, ωστόσο μέσα του νιώθει την απόλυτη ικανοποίηση. Δεν του αρέσουν οι προσβολές, αν τον μειώσεις ή τον κακοχαρακτηρίσεις θα βάλει πείσμα να σου αποδείξει πως έχει άδικο, όμως αν τα σχόλια που θα κάνεις τα θεωρήσει τελείως άστοχα τότε θα σε διαγράψει μια και καλή. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκόρπιος μπορεί να ερωτευτεί μια πολύ όμορφη παρουσία ωστόσο δεν σημαίνει πως θα την αγαπήσει κιόλας. Το πρόσωπο που θα δεχτεί να βάλει σταθερά στη ζωή του το θέλει με ισχυρή προσωπικότητα και δυναμικές απόψεις, θα το δει ανταγωνιστικά και πιθανότατα αυτό είναι που τον ιντριγκάρει. Η ζήλεια τονώνει το συναίσθημα του, μπορεί να τον οδηγήσει σε έναν παράφορο έρωτα όμως οτιδήποτε παρατραβηγμένο θα έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια με έναν Σκορπιό θα πρέπει να προσπαθείς να τα διατηρείς όλα στη σωστή δοσολογία. Όχι πάρα πολύ ζήλεια, η κτητικότητα με το κουταλάκι του γλυκού, και τα νεύρα στη μυτούλα, το παραπάνω από αυτό που ανέχεται θα βγάλει τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα του. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει να χάνετε μέσα στο δάσος, το βρίσκει συναρπαστικό να ψάχνει, να μην ξέρει τι βρίσκεται πίσω από το δέντρο, τόνωση γι αυτόν είναι η αναζήτηση. Η αβεβαιότητα δεν τον τρομάζει, αντιθέτως ιντριγκάρει τις αισθήσεις του, ενισχύεται η ανάγκη του για πειραματισμό, αγαπάει τις δοκιμές. Ναι μεν θα θελήσει να καθίσετε μαζί στον καναπέ και να δείτε μια ταινία δράσης να μην γίνει όμως και συνήθεια ή αυτοσκοπός. Θέλεις να τον κρατήσεις δίπλα σου; βγάλτον στο δρόμο της περιπέτειας. Τις στιγμές τις θέλει ζωτικές, αγαπάει τα ταξίδια, θέλει στη ζωή του καινούργιες εμπειρίες. Δεν του αρέσει να προγραμματίζει το αύριο και να το βάζει σε καλούπια, αν τον πιέσεις για μελλοντικές συμφωνίες και υποσχέσεις τότε θα ψάχνει τρόπο να σου ξεφύγει. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έναν Αιγόκερω αν θέλεις να τον κρατήσεις δείξε πως τον εμπιστεύεσαι, πως εκτιμάς και θαυμάζεις τις ικανότητες του, πως μπορείς να στηριχτείς επάνω του γιατί ξέρεις πως αυτός θα σε σώσει. Θέλει να νιώθει πως μπορεί να σε βοηθήσει, πως αυτός μόνο έχει την ικανότητα να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αγαπάει την ειλικρίνεια, την ζήλεια δεν την συμπαθεί γιατί τη θεώρει προϊόν έλλειψης εμπιστοσύνης. Δεν του αρέσει να τον καθοδηγείς και να του απαγορεύεις, αν τον διατάξεις θα τον χάσεις, θα βγάλεις στην επιφάνεια την ανταγωνιστική και αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα του και τα αισθήματα θα αρχίσουν σιγά σιγά να εξατμίζονται. Αν δει πως θέλεις να τον ακολουθήσεις τότε θα φροντίσει να σου στρώσει ένα βατό και ομαλό έδαφος. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον Υδροχόο αν θέλεις να τον κρατήσεις κοντά σου θα πρέπει να τον δεχτείς έτσι όπως είναι και να τον αγαπήσεις γι αυτό που είναι. Είναι αυθόρμητος, αλλοπρόσαλλος, πνευματικός και πρωτοποριακός. Αν οι ιδέες, οι απόψεις και ο τρόπος ζωής σου είναι παλιομοδίτικος, στερεοτυπικός, και συντηρητικός, τότε έφυγε, ούτε τη βαλίτσα του δεν θα πάρει. Θέλεις να τον εξιτάρεις; εντυπωσίασε τον με τις αντιλήψεις σου, μίλα του για κάτι πρωτόγνωρο, ταξίδεψε μαζί του, δείξτου αυτό που δεν έχει ξαναδεί. Άφησε τον ελεύθερο, τα όρια τα θεώρει ανιαρά, τις συμβουλές δεν τις ακούει, το μέλλον το θέλει άγνωστο με πολλές διαστάσεις. Αν θέλει να σε παντρευτεί θα πάει μόνος του να βγάλει κρυφά άδειες και βέρες, αν το ζητήσεις εσύ ίσως να μην το κάνει ποτέ. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Μη προσπαθήσεις να τον ξεγελάσεις τον Ιχθύ έχει διαίσθηση και θα σε καταλάβει, το ψέμα ίσως να δείξει πως το συγχωρεί, αλλά αν θέλεις την αλήθεια, μάθε πως θα το κρατήσει μέσα του και δε θα το ξεχάσει ποτέ. Του αρέσουν τα παραμύθια αρκεί να μην τα μοστράρεις με σκοπό να τον εκμεταλλευτείς, επειδή έχει ρομαντική ψυχή η φαντασία του φεύγει μακριά αλλά αυτό δε σημάνει πως ζει μονίμως εκτός πραγματικότητας. Του αρέσει να συμπαραστέκεται, ελκύεται από τους ευαίσθητους και ευάλωτους χαρακτήρες, αν δείξεις σκληρότητα και συναισθηματική απάθεια θα προσπαθήσει να κρατήσει απόσταση από εσένα. Αν θέλεις να κρατήσεις κοντά σου έναν Ιχθύ θα πρέπει να τον νιώθεις, να τον καταλαβαίνεις, και να μην του δείχνεις απότομα την ωμή πλευρά της πραγματικότητας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24