Δημιούργησε του τις συνθήκες να σου πει το σ’ αγαπώ!

Δημιούργησε του τις συνθήκες να σου πει το σ’ αγαπώ!
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Βάσια Βέρτη

Το να σου πει κάποιος που τον θέλεις το σ’ αγαπώ είναι για σένα η επιθυμία σου, η δικαίωση στα δικά σου αισθήματα, ένα νέο ξεκίνημα της ερωτικής σου ζωής, η ευτυχής κατάληξη του παιχνιδιού της κατάκτησης. Νοιώθεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στο ν’ ακούσεις την πολυπόθητη φράση που θα τον δεσμεύσει συναισθηματικά. Όμως αργεί, φοβάσαι μήπως δεν έλθει καθόλου και πρέπει ίσως να αναλάβεις κάποια πρωτοβουλία, να δώσεις μια σπρωξιά για να ξεμπλοκάρεις την κατάσταση για να σου πει το «σ’ αγαπώ». Πως θα βγεις από το αδιέξοδο εξαρτάται από τι ζώδιο του και η αστρολογία θα σε βοηθήσει!

Πώς θα τον κάνεις να σου πει σ’ αγαπώ ανάλογα με το ζώδιο του;

ΚΡΙΟΣ

Στον Κριό δημιούργησε ατμόσφαιρα παραζάλης, ενθουσιασμού, έντασης στις δραστηριότητες σας. Βαλε όμως λίγη αμφιβολία, δυσκολία και πρόκληση, βοηθά. Είναι απίθανο να προχωρήσει στο «σ’ αγαπώ» αν δεν νοιώσει ότι τα ηνία είναι στα χέρια του αλλά με αγώνα. Δώσε του αυτήν την ψευδαίσθηση, κάνε τον να αντιληφθεί ότι όλα πηγάζουν απ’ αυτόν, ότι αυτός αποφασίζει για τα πάντα. Έτσι τον σπρώχνεις στο συμπέρασμα ότι είσαι το ιδανικό ταίρι του και αυτή η αρμόνια μεταξύ σας θα του υποβάλει την ιδέα ότι του είσαι απαραίτητη και ότι τελικώς είναι ερωτευμένος μαζί σου. Για να μην σε χάσει θα το πει. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πολύ υπομονετικός και αργός στις ενέργειες του. Πολύ περισσότερο σε μια εκδήλωση των συναισθημάτων του. Πρέπει να είναι βέβαιος γ’ αυτά αλλά θα πρέπει να είναι εξ ίσου βέβαιος για τα δικά σου. Φοβάται την έκθεση και την απόρριψη. Θ’ ακούσεις αυτήν την φράση αν καταλάβει ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος, έχοντας την ίδια νοοτροπία, αλληλοσυμπληρώνεστε αλλά αφού κάνεις και την σχετική υπομονή. Μπορείς να επιταχύνεις τις εξελίξεις αν αποφασίσεις να εκδηλωθείς πρώτη, δεν θα σχηματίσει κακή εντύπωση, θα τον διευκολύνεις και θα σου έλθει η επιβεβαίωση του! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε Δίδυμος μπορεί να σου πει το «σ’ αγαπώ» εύκολα και αβίαστα αρκεί να καταφέρεις να τον παρασύρεις σε ένα λεκτικό κυρίως παιχνίδι που θα τον συναρπάσει. Επειδή είναι έξυπνος, του αρέσουν οι προκλήσεις που θα του δώσουν την ευκαιρία να επιδείξει τις ικανότητες του σε φραστικό επίπεδο, να προβάλει την ευφυΐα του και να σε αντιμετωπίσει λέξη προς λέξη, γνώση προς γνώση. Κάτι τέτοιο θα του φτιάξει την διάθεση, θα χαλαρώσει και θα γίνει πιο ευάλωτος στην γοητεία σου και στην απόφαση να σου πει το μεγάλο μυστικό! Το ζήτημα είναι αν θα θυμάται να σε αγαπά την επόμενη η αν θα νοιώθει το ίδιο! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν θα καταλάβει καλά καλά πότε σ’ αγάπησε. Και το ότι σ’ αγάπησε με όλη την σημασία της λέξης. Πιθανότατα όταν δημιούργησες αυτήν την ζεστή σπιτίσια ατμόσφαιρα που τόσο του αρέσει, όταν του εξομολογήθηκες πόσο σου ταιριάζει ο γάμος και η οικογενειακή ζωή. Διψά για την θαλπωρή που θα του προσφέρεις, την έμπρακτη απόδειξη ότι και για σένα αυτό το στυλ ζωής είναι η επιδίωξη σου. Σε έχει αγαπήσει πολύ πριν το συνειδητοποιήσει και θα σου ξεφουρνίσει το «σ’ αγαπώ» με την πρώτη ευκαιρία που θα μπορέσει με την σειρά του να πάρει τον λόγο. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Λέων πρέπει να έχει ατμόσφαιρα, στυλ, αποδείξεις της δική σου αγάπης. Κάποια Λιοντάρια περιμένουν να εκδηλωθούν ερωτικά μέχρις ότου είναι απόλυτα ασφαλές το ότι η έκφραση της αγάπης τους θα γίνει αποδέκτη από μέρους σου. Να μη σου πω ότι για το Λιοντάρι είναι προτιμότερο να ακούσει από σένα ότι τον αγαπάς. Έτσι και προβείς στο διάβημα αυτό και βουτήξεις με το κεφάλι στα βαθειά, έ τότε, ετοιμάσου για σόου, εκδηλώσεις έντονα θεατρικές, βαρύγδουπες και αντάξιες των τόσο γενναιόδωρων αισθημάτων του. Είναι ειλικρινής και θα πιστεύει απόλυτα όσα σου λέει, όμως να φυλάγεσαι από την αυλή γυναικών που προσελκύει γύρω του. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τόσο οργανωτικός και σχολαστικός Παρθένος έχει μια νοοτροπία τελείως διαφορετική από τον οποιονδήποτε. Γι’ αυτόν μετρούν τα έργα και πολύ λιγότερο τα λόγια. Θα σου εκφράσει την αγάπη του έμπρακτα κυρίως. Μπορεί να ακούσεις κάποτε και το «σ’ αγαπώ» σαν την ύψιστη επιβεβαίωση και παραδοχή, αλλά εκ των υστέρων. Τότε δεν θα υπάρχει καμιά περίπτωση αμφισβήτησης. Για να τον φτάσεις μέχρι εκεί μην τον διευκολύνεις ιδιαίτερα γιατί δεν τα πάει καλά με την εύκολη κατάκτηση. Κάνε ότι μπορείς ώστε να δει σε σένα μια κόπια του εαυτού του από πλευράς τάξεως , καθαριότητος, φιλοδοξιών, προοπτικών και θα σε ερωτευτεί. Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Δεν έχεις να κανείς και κανέναν άθλο του Ηρακλή! Το πιο εύκολο πράγμα για έναν Ζυγό είναι το να σου πει «σ’ αγαπώ». Θα το ακούσεις και θα το ακούς κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Του αρέσει να το λέει για να το ακούει και για να σε ακούει να το λες και συ. Με το που θα σκάσει μύτη η σχέση σας είναι δεδομένο ότι θα αρχίσει ένα αγαπησιάρικο πάρε δώσε μαζί σου που θα θυμίζει πιτσουνάκια. Λίγο γλυκανάλατο βέβαια αλλά μην παραπονιέσαι, εσύ το επεδίωξες. Τώρα όσον άφορα την διάρκεια… Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέση με Σκορπιό σημαίνει Πάθος, σημαίνει κρεσέντο συναισθημάτων. Βεβαίως και θα σου το πει το «σ’ αγαπώ» και η μονή προϋπόθεση είναι να έχετε σχέση, ο λόγος όμως που θα το πει είναι γιατί θέλει να το ακούσει και από σένα. Θέλει να επιβεβαιωθούν τα αισθήματα σου γι’ αυτόν ώστε να νοιώσει ότι θα μπορεί να σου τα ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο, όπως είναι η φύση του. Είναι της υπερβολής βέβαια και γι’ αυτό θα τα έχεις όλα σε μεγάλο βαθμό. Φρόντισε τις αντοχές σου γιατί θα σε φτάσει στα όρια σου και περά απ’ αυτά! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να κουραστείς πολύ για ν’ ακούσεις την μαγική λέξη από τον Τοξότη. Πρέπει να περάσει καιρός και να παραμείνει μαζί σου για μεγάλο διάστημα. Αυτό είναι από μόνο του ένα απρόσμενο και σχεδόν μοναδικό γεγονός για την φύση του. Για να το αξιολογήσουμε σωστά, ένα Ζώδιο της φυγής αν παραμείνει κοντά σου σημαίνει ότι το καλύπτεις συναισθηματικά. Κάνε λοιπόν τον Τοξότη να νοιώθει ελεύθερος από δεσμεύσεις, να έχει την (ψευδ)αίσθηση της ανεξαρτησίας του ώστε να νοιώθει άνετα και πήγαινε με τα νερά του. Πως; Παράσυρε τον η ακλούθησε τον σε περιπετειώδεις εξόδους, γίνε απρόοπτη και ενδιαφέρουσα και το «σ’ αγαπώ» θα έλθει! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσφέρει σοβαρότητα και σοβαρότητα απαιτεί ο Αιγόκερως. Μην ξεφύγεις από τα όρια που έχει θέσει και για σένα και τον ίδιο. Η αξιοπρέπεια και η σοβαρότητα που τον διακρίνουν, εμποδίζουν γλυκανάλατες και πομπώδεις εκφράσεις του τύπου «σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου, δεν ζω χωρίς εσένα» κλπ. Δώσε δείγματα ότι είσαι το ίδιο αξιοπρεπής και δώσε του τον χρόνο του. Θα βεβαιωθείς ότι σ’ αγαπά πρώτα από τις πράξεις που θα φανερώνουν τα πραγματικά του αισθήματα. Γι’ αυτόν μετρούν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Αν όμως τον ρωτήσεις και το πει είναι συμβόλαιο! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λίγο μπερδεμένα τα πράγματα με το «σ’ αγαπώ» του Υδροχόου. Για σένα αγάπη από κάποιον που θεωρείς ταίρι είναι συνώνυμο του ερώτα, για τον Υδροχόο όχι απαραίτητα. Το πιθανότερο είναι να τ’ ακούσεις πριν προλάβεις να το επιδιώξεις αλλά τότε θα σε φάνε οι αμφιβολίες για το τι εννοεί! Για να τον πας στην ερωτική φάση που επιδιώκεις ώστε να σου εκφράσει την αγάπη του με την ερωτική της έννοια, πέρασε τον πρώτα μέσα από την φιλία, να νοιώσει κοντά σου, άνεση, αποδοχή, θέρμη συνύπαρξη. Γίνε του η απαραίτητη σύντροφος, η αδελφή ψυχή και θα το ακούσεις όπως σου αρέσει! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις ούτε συνθήκες ούτε ατμόσφαιρα ούτε προϋποθέσεις ούτε τίποτε. Ο Ιχθύς σε έβγαλε από τον κόπο, σου το είπε και το «σ’ αγαπώ» και άλλα πολλά! Απορώ, πράγματι αμφέβαλες και αδημονούσες αν θα στο ξεφουρνίσει; Αυτός ο αγαπησιάρης, ονειροπαρμένος θα μπορούσε να κρατηθεί; Αυτός εξιδανικεύει τους πάντες και τα πάντα! Το «σ’ αγαπώ» το πιστεύει απόλυτα, το πρόβλημα σου αρχίζει μετά και σχετίζεται με την διάρκεια ζωής των αισθημάτων του. Μην πολυεπενδύεις σ’ αυτά γιατί οι πιθανότητες να διαρκέσουν είναι πολύ κάτω από τον μέσο όρο. Όσο όμως μπορείς απόλαυσε το, αξιζει! Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24