Τα ζώδια μετά την επαφή, σκέψεις και αντιδράσεις!

Τα ζώδια μετά την επαφή, σκέψεις και αντιδράσεις!
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.9 (14 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Πάντα μετά από μια όμορφη ερωτική επαφή που έχουμε με το ταίρι μας, θέλουμε να μπούμε μέσα στο μυαλό του και να μάθουμε τι σκέψεις κάνει εκείνη τη στιγμή για εμάς. Ακόμα και να μας πει πώς πέρασε, θα θέλαμε να διαβάσουμε το μυαλό του/της και να μάθουμε τις αληθινές του σκέψεις. Συνήθως αυτό συμβαίνει με άτομα που ξεκινάμε μια νέα σχέση μαζί τους και θέλουμε την ερωτική επιβεβαίωση. Και επειδή δεν μπορούμε εκείνη την στιγμή να του κάνουμε… εγκεφαλογράφημα, η αστρολογία βοηθά να λυθεί αυτό το μυστήριο που μας απασχολεί όλους, αναλύοντας το κάθε ζώδιο χωριστά!

 

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια μετά το σεξ;

Κριός

Ο Κριός στο σεξουαλικό κομμάτι είναι πολύ ενεργός, με απίστευτες επιδόσεις στο σεξ και πάντα ακούραστος και έτοιμος για πολλούς γύρους. Έχει ένταση και πάθος στο κρεβάτι και σίγουρα μαζί του θα περάσεις μοναδικές βραδιές. Τα κόλπα που θα σου κάνει στο σεξ, θα είναι ανεπανάληπτα, θα σε κάνει να δεθείς πολύ μαζί του και να τον αναζητάς συνέχεια. Ο ίδιος όμως, επειδή φοβάται τις δεσμεύσεις διάρκειας, ίσως μετά από κάποια καυτά βράδια να εξαφανιστεί, αλλά εάν του αρέσεις πολύ, θα επιστρέψει ξανά κοντά σου. Ακόμα και μακροχρόνια σχέση να έχετε, πάντα θα είναι δυναμίτης στο κρεβάτι και μετά ο ίδιος θα σβήνει με… πυροσβεστήρα αυτό το πάθος του, για να σου δείξει ότι δεν είναι για πολλές δεσμεύσεις και σχέσεις σοβαρές. Συνέχεια αυτό. Στο ίδιο έργο θεατές! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ταύρος

Ο Ταύρος, παρόλο που είναι δυναμίτης στο σεξ, μετά την ερωτική πράξη θέλει να μείνει αγκαλιά με το ταίρι του, να χαϊδεύει ο ένας τον άλλο και να μιλάνε σε χαμηλούς τόνους. Αναζητά πάντα την ηρεμία μετά από μια παθιασμένη ερωτική σκηνή και ο αισθησιασμός που έχει το ζώδιο αυτό, είναι μοναδικός. Φυσικά, μετά το σεξ έχει έντονη επιθυμία και για… φαγητό, οπότε ή θα σου ετοιμάσει στα γρήγορα τις υπέροχες λιχουδιές του ή θα παραγγείλει κάτι απ’ έξω. Αλλά ακόμα και την ώρα του φαγητού, σε θέλει αγκαλίτσα. Είναι τόσο γλυκό ζώδιο, που θα νιώθεις πραγματικά ότι δε θέλει να σε αφήσει να του φύγεις μακριά, αλλά όλο το βράδυ να ονειρεύεσαι στην αγκαλιά του. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Δίδυμος

Αμέσως μετά το τέλος μιας ερωτικής επαφής με ένα Δίδυμο, θα περιμένεις να σε πάρει αγκαλιά για να χαλαρώσετε, αλλά ξέχασε το. Έχει όρεξη για παιχνίδια ή για έντονη κουβέντα, πάνω σε άλυτα θέματα που έχει στο μυαλό του και θέλει να τα λύσετε εκείνη την ώρα. Θα ζητήσει την άποψη σου σε κάτι που τον απασχολεί και θα νιώσεις ότι έχεις απέναντι σου τον καλύτερό σου φίλο και όχι τον εραστή σου. Όταν η σχέση σας σταθεροποιηθεί, μην πέσεις από τα σύννεφα εάν μετά το σεξ τηλεφωνήσει σε  κάποιον κολλητό του και μιλάνε με τις ώρες! Άρα κάνε ένα ντουζάκι χαλαρωτικό και βάλε του κανένα ποτάκι, μπας και ζαλιστεί και ασχοληθεί ξανά μαζί σου! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που πάντα αναζητά την οικογενειακή εστία και σπάνια θα κάνει σεξ της μιας βραδιάς. Η σχέση που θα έχει, είναι σημαντική για αυτόν και η επιθυμία του είναι να καταλήξει σε γάμο και παιδιά. Τι σκέφτεται λοιπόν μετά από μια… ερωτική εκδήλωση της αγάπης του (η λέξη σεξ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του, η αγάπη είναι αυτή που κάνει κουμάντο); Επειδή έχει πολλές ανασφάλειες, θα μπει σε έντονες σκέψεις αν άρεσε στο ταίρι του όλο αυτό που έγινε ή απλά το έκανε για να το κάνει. Θέλει την επιβεβαίωσή του. Και αν το ταίρι του δεν δείξει έντονα τα συναισθήματά του, αρχίζει τα παράπονα με μεγάλες δόσεις αμφιβολίας μέσα. Μ’ αγαπά-δε μ’ αγαπά! Κέρδισέ τον με χαδάκια και φιλιά. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Λέων

Ένας Λέων πάντα νιώθει περήφανος για τις σεξουαλικές του επιδόσεις και μετά από μια ερωτική βραδιά σκέφτεται ότι έχει τρελάνει το ταίρι του με το αχαλίνωτο πάθος που είχε στο κρεβάτι. Φυσικά, απαιτεί και από το ταίρι του την ανάλογη επιβεβαίωση, που θα τον κάνει να νιώσει ακόμα πιο περήφανος. Μετά το σεξ, θα σε αγκαλιάσει και θα πιάσει μια όμορφη κουβέντα μαζί σου, είτε για άσχετα θέματα, είτε για τη σχέση σας. Και αν είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου, τότε θα σου αποκαλύψει όλα τα μελλοντικά σχεδία που κάνει για την σχέση σας. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Παρθένος

Παρόλο που δεν είναι στο στυλ ενός Παρθένου να κάνει σεξ της μιας βραδιάς, αν σου τύχει κάτι τέτοιο, μην σε ξαφνιάσει όταν μετά την επαφή σας αυτός πάει στο μπάνιο να… απολυμανθεί και αλλάξει αμέσως σεντόνια. Μην το πάρεις προσωπικά, έτσι κάνει πάντα, ακόμα και μόνιμη σχέση να έχει, το ίδιο θα κάνει. Και μετά μην περιμένεις να έρθει στο κρεβάτι και να πιάσει κουβέντα μαζί σου ή να είναι ιδιαίτερα θερμός. Ο χρόνος είναι πάντα ο εχθρός του Παρθένου και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με αγκαλιές και φιλιά. Θα τον συνηθίσεις, το πολύ ένα φιλί θα δώσει και πέσει για ύπνο ή θα πιάσει αμέσως δουλεία. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ζυγός

Μετά από μια ερωτική επαφή, ο Ζυγός είναι λες και έχει πάρει… ουσίες και βρίσκεται σε μια έντονη ενέργεια, να θέλει να κουβεντιάσετε, να σου μαγειρέψει, να σε φροντίσει, να παίξει μαζί σου, να βάλει μουσική να χορέψετε, να τραγουδήσετε, να κάνετε μπάνιο μαζί. Αυτό σημαίνει ότι πραγματικά πέρασε τέλεια με εσένα και θέλει έτσι όπως το δείχνει αυτός να το δείξεις κι εσύ. Πώς; Φυσικά θα πρέπει να παινέψεις στις επιδόσεις του στο κρεβάτι, γιατί πάντα έχει ανασφάλεια πάνω σε αυτό. Και αν πάρει την επιβεβαίωση από εσένα, ετοιμάσου και για… δεύτερο γύρο. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Σκορπιός

Η σκέψη που θα κάνει ένας Σκορπιός μετά το σεξ, είναι πως είναι ο καλύτερος και κατάφερε να σε διεγείρει τόσο πολύ, που οι παλμοί της καρδίας σου κτυπάνε κόκκινο. Φυσικά, αυτή είναι η δική του σκέψη, ασχέτως αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή όχι… Είναι πολύ σεξουαλικό ζώδιο και στο κρεβάτι έχει πολλές αντοχές, αλλά και πολλές ανασφάλειες. Απαιτεί, ναι το απαιτεί αυτό, να του πεις πόσο τέλειος ήταν στο θέμα αυτό. Και αν πάρει το “ναι” από σένα, είναι πάντα έτοιμος για… άλλον ένα γύρο. Και μετά πάλι αναζητά την επιβεβαίωση. Μην παραξενευτείς αν σε πάρει κάποια στιγμή τηλέφωνο και σε ρωτήσει πώς πέρασες μαζί του στο κρεβάτι πριν… 4 μέρες! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει μια μοναδική ενεργητικότητα και δεν τον χωράει κανένας τόπος, πόσο μάλλον το κρεβάτι. Και ακόμα περισσότερο, μετά από μια παθιασμένη στιγμή σεξ. Ξέχασε τις αγκαλιές και τα φιλιά μετά το τέλος της επαφής, αυτός σηκώνεται πάνω σαν σίφουνας. Όχι, δεν τον έχεις τρελάνει στο σεξ. Απλά σκέφτεται τι έχει να κάνει αύριο. Θα καλέσει τα φιλαράκια του στο τηλέφωνο να κανονίσει πού θα πάνε και θα κάνει σχέδια για το βράδυ της επόμενης μέρας. Και όλα αυτά, γιατί φοβάται τη δέσμευση. Και σχέση να έχεις μαζί του, αυτή τη στάση θα κρατάει. Αν τον αγαπάς, συνήθισε το. Αλλιώς… άνοιξε το κλουβί και άφησέ τον ελεύθερο να πετάξει. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Αιγόκερως

Έχει σημασία για ένα Αιγόκερω τι σχέση ακριβώς έχει με το άτομο που κάνει σεξ και πόση σημασία έχει αυτό το άτομο για εκείνον. Οπότε, αν είναι κάτι της μιας βραδιάς, δεν θα δώσει σημασία και μετά την επαφή απλά θα την κάνει με… ελαφρά πηδηματάκια. Αν έχει όμως σοβαρή σχέση, πάντα μετά την ερωτική επαφή θα σκεφτεί ποσό μακριά μπορεί να φτάσει αυτή η σχέση και ποσό έχει δεθεί μαζί σου. Αν είσαι εσύ το εκλεκτό πρόσωπο. Αν σε αγαπά πραγματικά, θα σου μιλήσει για τα σχεδία που έχει για το μέλλον σας και πόσο σημαντική θέση έχεις στη ζωή του. Αλλά μετά, σκέφτεται ότι πρέπει να στρωθεί αμέσως στη δουλεία του. Μην το πάρεις προσωπικά, αυτή είναι η μεγάλη του ερωμένη… Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Υδροχόος

Αν προσπαθείς να ανακαλύψεις τι σκέφτεται ένας Υδροχόος γενικά στη ζωή του, ή τι σκέψεις κάνει μετά από μια έντονη ερωτική επαφή, τότε καλύτερα να βρεις να κάνεις κάτι λιγότερο χρονοβόρο. Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι σκέψεις κάνει, γιατί πάντα τις μπερδεύει, αφού στο μυαλό του μπορεί την ιδία στιγμή να υπάρχουν 10 διαφορετικά θέματα. Ακόμα και την ώρα του σεξ, μπορεί να σκέφτεται άλλα πράγματα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε σε θέλει ή ότι δεν απολαμβάνει την επαφή σας. Απλά, η σκέψη του τρέχει πιο γρήγορα κι από το φως. Μετά το σεξ, ή θα πιάσει φιλική κουβέντα μαζί σου περί ανεμών και υδάτων ή θα σε ρωτήσει τι θέλεις να φας, για να μπει στη κουζίνα και να σου μαγειρέψει. Κάτι είναι κι αυτό όμως. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς καταφέρνει πάντα μετά από μια ερωτική επαφή, να αφήνει τον εαυτό του να ταξιδεύει στο δικό του, μαγικό κόσμο και να κάνει όνειρα με το άτομο που πέρασε υπέροχα. Και στο κρεβάτι, μετά το τέλος του πάθους, θα σε αγκαλιάσει τόσο σφιχτά, που δε θα μπορείς να φύγεις με τίποτα. Αν δεν πάθεις κανένα κεφαλοκλείδωμα, θα τον ακούς να σου λέει πόσο σημαντικό πρόσωπο είσαι στη ζωή του και πως η σχέση σας είναι τόσο όμορφη και ονειρική. Επιτέλους, σε έβαλε στο δικό του κόσμο. Και αν δεν δείξεις πως συμμετέχεις στο όνειρό του, ετοιμάσου για… δάκρυα, παράπονα και ξεσπάσματα. Οπότε σκέψου τι θα δείξεις! Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24