Τα 12 ζώδια πριν τα σκαλιά της εκκλησιάς...

Τα 12 ζώδια πριν τα σκαλιά της εκκλησιάς...
Βαθμολόγησε: 
Average: 4.3 (6 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Τα 12 ζώδια και ο γάμος. Μια μεγάλη υπόθεση. Μπορεί η αγάπη που έχουμε για το σύντροφό μας να είναι μεγάλη, αλλά μπροστά στην ιδέα του γάμου ο τρόμος μας κυριεύει. Πού θα οδηγηθεί η αγάπη μας μετά το γάμο και αν τα πράγματα τελικά θα είναι ίδια με πριν. Το ταίρι σου ακούει για γάμο και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια; Θέλεις να τον οδηγήσεις στα σκαλιά της εκκλησιάς, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο; Η αστρολογία σου δίνει κάποιες συμβουλές, ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου, για να τον πείσεις!

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για να μάθεις πως θα τον οδηγήσεις στα σκαλιά της εκκλησιάς.

Κριός

Ο Κριός διακρίνεται από μια τάση να αμφισβητεί τις καταστάσεις που του συμβαίνουν και να προσπαθεί να επιβάλει τη δική του άποψη σε κάθε ευκαιρία. Οπότε και στο θέμα του γάμου, σύμφωνα με το κλίμα που έχει να αντιμετωπίσει, θα εκφραστεί ανάλογα. Αν λοιπόν του δείξεις ότι τον ποθείς πολύ και πρέπει να φτάσετε στα σκαλιά της εκκλησιάς, τον έχασες! Αν όμως δείξεις πως βάζεις πάνω από όλα τις δικές σου προτεραιότητες και όχι το κοινό σας μέλλον, τότε θα μπει στη διαδικασία να σε διεκδικήσει. Να θυμάσαι: Η επιτυχία μαζί του, θα είναι η κόντρα σου στη θέλησή του. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την ασφάλεια στη ζωή του και επιδιώκει την οικογενειακή θαλπωρή. Άρα, στο θέμα γάμου δε θα δυσκολευτείς και πολύ να τον πείσεις, γιατί είναι κάτι που και εκείνος έχει στο μυαλό του. Εξάλλου, οι σχέσεις που ξεκινάει, έχουν πάντα αυτή την προοπτική. Πρόσεξε όμως: Αν η κατάσταση που ζείτε τον βοηθά να νιώθει πλήρης και καλυμμένος, τότε θα δυσκολευτείς λίγο να τον πείσεις να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να βάλετε την… κουλούρα. Αν του υπενθυμίσεις όμως τις… φοροαπαλλαγές που θα έχετε ως ζευγάρι, τότε σίγουρα θα σε πάρει με παπά και με κουμπάρο. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δύσκολα θα αποφασίσει να οδηγήσει τη σχέση του στα σκαλιά της εκκλησιάς, οπότε έχεις δρόμο μπροστά σου μέχρι να τον καταφέρεις να δεχτεί. Αν δει ότι εσύ έχεις στο μυαλό σου έντονα τον γάμο, εκείνος θα απομακρύνεται όλο και πιο πολύ, γιατί θα νιώθει ότι απειλείται η δική του ελευθερία. Προσπάθησε να τον κάνεις να καταλάβει ότι θα σε χάσει, αν δεν αποφασίσει ώριμα για το μέλλον σας. Είναι ζώδιο που ζηλεύει αρκετά κι αν αισθανθεί ότι μπορεί να παίζεις και κάπου αλλού ερωτικά, τότε θα κερδίσεις το σκοπό σου. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος

Δεν είναι και πολύ δύσκολο να πείσεις τον αγαπημένο σου Καρκίνο να σε οδηγήσει στο ιερό μυστήριο του γάμου. Γιατί το ζώδιο αυτό έχει πάντα στο μυαλό του το θέμα αυτό και όταν ξεκινάει μια σχέση, από την αρχή της ακόμα, επιδιώκει την ολοκλήρωσή της με μια επισημοποίηση. Θα πρέπει όμως, να νιώσει μεγάλη ασφάλεια από εσένα στο συναισθηματικό κομμάτι και να πειστεί ότι εσύ είσαι τελικά το άλλο του μισό. Ανέβασέ τον γενικά και δείξε του ότι θα είσαι εκεί γι’ αυτόν, όποτε σε χρειάζεται. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Ο Λέοντας πάντα κρατάει μια πισινή στο θέμα του γάμου, ακόμα όταν πάρει την οριστική του απόφαση, θα έχει κάποια κενά στο μυαλό του. Συνέχεια το ψάχνει το θέμα αυτό και νιώθει πως ποτέ δεν είναι έτοιμος ή ακόμα και ώριμος για μια τέτοια κίνηση. Οπότε εσύ θα πρέπει να το χειριστείς έξυπνα το θέμα και να του χτυπήσεις κάποιες ευαίσθητες χορδές του. Η μια προσπάθειά σου, θα βασίζεται στο γεγονός ότι και εσύ έχεις τις ανασφάλειές σου σε αυτό το θέμα και φοβάσαι ότι δε θα τα βρείτε μεταξύ σας. Οπότε θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι αυτός είναι ο κατάλληλος για εσένα. Και η άλλη, θα βασίζεται στο δικό σου προσωπικό θαυμασμό στο πρόσωπο του, ότι είναι το ιδανικό ταίρι της ζωής σου. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει πάντα στη ζωή του μια τάξη και λειτουργεί με ρυθμούς τελειότητας και συνέπειας. Πάντα όμως νιώθει ότι δεν έχει ολοκληρώσει κάτι στη ζωή του και ξεκινάει ένα πιο εντατικό πρόγραμμα, μέχρι να επιλύσει διάφορες υποθέσεις που τον αφορούν. Αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα πάρει την απόφαση να παντρευτεί, γιατί όλο και κάποια εκκρεμότητα θα κάνει την εμφάνισή της. Για να καταφέρεις τελικά να τον πείσεις να σε παντρευτεί, θα πρέπει να καταλάβει ότι έχεις οικονομική ασφάλεια, για να μην νιώσει το φόβο ότι θα πρέπει να σε συντηρεί και να αναλάβει και τις δίκες σου ευθύνες. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός

Ο Ζυγός θα πειστεί ότι πρέπει να σε παντρευτεί, εφόσον καταλάβει ότι στη ζωή σου δεν είναι αυτός ο μοναδικός πρίγκιπας, αλλά περιμένουν και άλλοι να κατακτήσουν την κάρδια σου. Η αντιζηλία του θα μεγαλώσει και για να μη σε χάσει, θα σου προσφέρει το περιβόητο… μονόπετρο, που θα συμβολίζει την επιθυμία του να σε παντρευτεί. Από την άλλη, φοβάται ότι αν καθυστερήσει το θέμα αυτό, θα πας άλλου και για να μην τον απορρίψεις, θα υποκύψει στη πρότασή σου. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που άνετα μπορεί να παρεξηγηθεί, γιατί η έντονη σεξουαλικότητά του, το κατατάσσει στα πιο ερωτικά ζώδια. Δεν είναι έτσι όμως. Όταν ξεκινήσει μια σχέση, φυσικά και έχει στο μυαλό του την οικογένεια και σκέφτεται τον γάμο. Μια σχέση μαζί του, πάντα έχει ένταση και δε βαριέσαι ποτέ. Επειδή είναι και ζώδιο όμως που ζηλεύει πολύ, θα πρέπει να τον κάνεις να νιώσει ότι αυτός είναι η μοναδική σου αγάπη και αυτόν θέλεις για αιώνιο σύντροφό σου. Δείξε του ότι οι δικές σου ανάγκες δεν περιορίζονται μόνο στο ερωτικό θέμα, αλλά θέλεις και κάτι παραπάνω, για να διατηρηθεί η σχέση σας: Την επισημοποίηση! Είναι η δική του απόδειξη ότι σε αγαπά πραγματικά. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης τρομάζει πολύ στην ιδέα του γάμου και νιώθει ότι απειλείται η ελευθερία του και η ανεξαρτησία του. Ο αγώνας που θα κάνεις για να τον πείσεις στο θέμα αυτό, θα είναι μεγάλος. Όμως επειδή είναι ένα ζώδιο ανατρεπτικό, δεν ξέρεις ποτέ πώς θα αντιδράσει. Είναι ικανός να σου προτείνει γάμο, πάνω στην πιο απρόβλεπτη στιγμή. Αυτό θα το κάνει μόνο και μόνο αν είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου και νιώσει την ανάγκη να σε αποκαταστήσει. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως βάζει πάνω από όλα τα επαγγελματικά του και την καριέρα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει στο μυαλό του κάποια στιγμή και την οικογένεια. Αν η σχέση που έχει μαζί σου είναι σταθερή, θα σκέφτεται σοβαρά το θέμα του γάμου και θα κάνει πολλές προσπάθειες για να σε αποκαταστήσει. Αυτό όμως θα συμβεί αν δει και από τη δική σου μεριά την ανάλογη στάση. Να καταλάβει ότι τον αγαπάς πραγματικά και τον θέλεις στη ζωή σου. Για να προχωρήσει το θέμα αυτό, καλό θα είναι να μάθεις πρώτα γιατί ακόμα αργεί να σου κάνει την πολυπόθητη πρόταση και αν συμβαίνει κάτι άλλο. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος νιώθει ότι με τον γάμο θα τερματίσει και η ζωή του. Σαν να τον εγκλωβίζεις μέσα σε ένα κλουβί και δεν μπορεί να εκφραστεί. Έχει όμως στο μυαλό του το γάμο και αν νιώσει τρελά ερωτευμένος μαζί σου, δε θα αργήσει και πολύ να σου κάνει την πρόταση. Αν πάλι το αργεί το… θέμα σας, σημαίνει ότι λαμβάνει από εσένα μια καταπίεση, που τον βγάζει έξω από τα νερά του. Δείξε του ότι δε θα του στερήσεις το πολύτιμο αγαθό της ελευθερίας και θα του δώσεις το χώρο που χρειάζεται, για να ανασάνει. Αν τελικά πει το “ναι”, πρέπει να σκεφτείς και τι είδους γάμο θα κάνετε, γιατί το ζώδιο αυτό δεν μένει στα παραδοσιακά, αλλά θέλει πρωτότυπες ιδέες. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Ο Ιχθύς δένεται μέσα στη σχέση και στο μακρινό μέλλον, κάπου βλέπει και το γάμο. Αν έχει κολλήσει ερωτικά μαζί σου, τότε οι σκέψεις του γίνονται πιο έντονες και πλάθει στο μυαλό του σχέδια για την μεγάλη αυτή στιγμή. Για να τον πείσεις στο θέμα αυτό και να προχωρήσετε πιο σύντομα στο ιερό μυστήριο, προσπάθησε να τον φέρνεις σε επαφή με κοινούς σας φίλους, που έχουν ήδη παντρευτεί. Θα δει ότι δεν είναι και καμία μεγάλη υπόθεση ο γάμος, απλά είναι μια δεσμευτική αγάπη, πιο δυνατή και γερή. Για να καταφέρεις να σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησιάς, πρέπει να τον πείσεις ότι εσύ είσαι το άλλο του μισό και ότι θα βρίσκεσαι δίπλα του για πάντα. Ο ίδιος θα σε περάσει από πολλά τεστ για να δει ότι μπορεί να ζήσει μαζί σου για πάντα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24