Τι θα επέλεγαν τα 12 ζώδια αν κέρδιζαν το λαχείο;

Τι θα επέλεγαν τα 12 ζώδια αν κέρδιζαν το λαχείο;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Βάσια Βέρτη

Όταν τα χρηματικά ποσά που κερδίζονται είναι μικρά συνήθως οι επιλογές είναι συνετές, θα πληρωθεί το ενοίκιο, η δόση, το χρέος, οι ενέργειες επικεντρώνονται στις βασικές ανάγκες. Οι εκπλήξεις έρχονται όταν τα κερδισμένα ποσά είναι πολύ μεγάλα, εκεί φαίνονται τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, αποκαλύπτονται οι κρυμμένες πτυχές της κάθε προσωπικότητας. Κάποιοι εξακολουθούν να μένουν σχετικά προσγειωμένοι, κάποιο άλλοι όμως ονειροβατούν και ξεφεύγουν από το γήινο έδαφος. Επιτήρηση και έλεγχο θα χρειαστούν τα ζώδια του αέρα, τα ζώδια της φωτιάς προσοχή να μην το παρακάνουν, τα γήινα και αυτά του νερού θα πρέπει να παραμείνουν σκεπτόμενα για να μην παραστρατήσουν.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι θα επέλεγε αν κέρδιζε το λαχείο:

ΚΡΙΟΣ

Αυθόρμητο και παρορμητικό είναι ένα Κριάρι, δυναμικό, με εξάρσεις και έντονους ενθουσιασμούς, πολλές φορές μάλιστα και εγωκεντρικό. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει κερδίζοντας το λαχείο θα είναι να ικανοποιήσει το κρυφό του απωθημένο ή την προσωπική του τρέλα. Ίσως ένα πανάκριβο αμάξι, ένα τζετ, ένα κότερο, σίγουρα θα τρέξει να υλοποιήσει το τρελό του όνειρο. Αγαπάει τα ταξίδια, Μπαχάμες και Χονολουλού θα είναι στα άμεσα πλάνα του, θα τολμήσει να ξεκινήσει για τον γύρο του κόσμου. Φυσικά και θα δωρίσει χρήματα ή αντικείμενα, είναι ανθρωπιστής, θέλει να προσφέρει, του αρέσει να υποστηρίζει είναι μέρος της μαχητικής του πλευράς. Και τους φτωχούς θα σκεφτεί, και τους χρεωμένους θα βοηθήσει, δεν είναι μονοφαγάς ο Κριός, του αρέσουν οι καλές πράξεις. Στο μυαλό του θα βρίσκεται και η ίδρυση μιας μεγαλοεταιρείας με αρκετό προσωπικό για να αξιοποιήσει και την ηγετική του τάση. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Κριό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δύο πράγματα χρειάζεται ένας Ταύρος φαγητό και σταθερό έδαφος, συνεπώς σε περίπτωση που κερδίσει το λαχείο σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτεί να ρισκάρει με εταιρείες, επιχειρήσεις, και αβέβαιο κέρδος, σίγουρα θα πάει στα σίγουρα. Θα αγοράσει το σπίτι του, το εξοχικό του, θα βάλει παντού πόρτες και παράθυρα ασφαλείας, από μπάρμπεκιου και ψησταριές θα φροντίσει να πάρει τα καλύτερα και τα πιο ανθεκτικά. Μόλις μάθει πως κέρδισε το λαχείο το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι να τραπεζώσει τους φίλους και τα αγαπητά του πρόσωπα, θα στρώσει ένα τραπέζι με όλα τα καλούδια. Φυσικά και θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του με ρούχα ακριβών υφασμάτων, πολλά χρήματα θα ξοδέψει και σε οτιδήποτε τον χαλαρώνει και τον ηρεμεί. Στο τέλος φυσικά και θα αποταμιεύσει, θα το κάνει το κομπόδεμα για να έχει χρήματα μέχρι τα γεράματα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το σίγουρο είναι πως αν ένας Δίδυμος αποκτήσει χρήματα δεν θα σκεφτεί να παντρευτεί. Ανήκει στα ζώδια του αέρα, πολύ πιθανόν λοιπόν αέρας να γίνει το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων που θα κερδίσει. Οι αρχικές του αγορές θα είναι σπασμωδικές τύπου ότι να ‘ναι, ρούχα, παπούτσια κινητά αυτοκίνητα, δώρα, τηλεοράσεις, μοτοσυκλέτες. Τα γλέντια και τα ξενύχτια θα πηγαίνουν και θα έρχονται ασταμάτητα, το χρήμα θα ρέει στις σαμπάνιες, στα γαρίφαλα και στις παραγγελιές. Σίγουρα θα προσφέρει στο συγγενικό του περιβάλλον, όπου υπάρχει ανάγκη θα την κάνει την προσφορά του, αν φυσικά μείνει τίποτα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το σκεφτεί το μακρινό μέλλον ένας Δίδυμος, σε περίπτωση βέβαια που αποφασίσει να αφήσει και κάτι στην άκρη ή να επενδύσει, αβέβαιο είναι αν θα το τηρήσει κιόλας. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είτε είναι οικονομικά πιεσμένος, είτε βουλιάζει στα πλούτη, ένα πράγμα θέλει, οικογένεια. Μόλις πιάσει χρήματα στα χέρια του τα παιδιά θα βάλει μπρος, έναν μεγαλοπρεπή γάμο θα ονειρευτεί, ένα πολλών τετραγωνικών σπίτι θα αγοράσει με πολλά δωμάτια, διπλή κουζίνα, ξενώνες και κήπους. Εννοείται πως θα αποταμιεύσει και θα επενδύσει, θα βρει σύμβουλο να τον κατευθύνει στα σίγουρα, το ρίσκο δεν θα το προτιμήσει, θα κάνει οτιδήποτε μπορεί να του προσφέρει ασφάλεια και οχύρωση. Στους φτωχούς και στους αδυνάτους θα δείξει ενδιαφέρον αλλά μόνο στις περιπτώσεις που μπορούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Ο Καρκίνος πολλές φορές γίνεται καχύποπτος, στην περίπτωση που θα κερδίζει χρήματα η καχυποψία του θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Την ανασφάλεια του δεν πρόκειται να την αποποιηθεί, είναι κομμάτι της φύσης του. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Εντυπωσιασμός είναι η λέξη που αναλογεί σε έναν Λέοντα, και όταν θα κερδίσει χρήματα θα το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακριβό αμάξι , πανάκριβα ρούχα, πολυτελές κότερο, κοσμήματα, μεγάλα σπίτια, βίλα στη Μύκονο, και φυσικά εμφανίσεις στα καλύτερα και πιο χλιδάτα εστιατόρια ξενοδοχεία, νησιά, και σαλέ. θα τη ζήσει τη ζωή του ένας Λέοντας, τσιγκουνιές δεν θα κάνει και φυσικά επειδή σαν χαρακτήρας είναι γενναιόδωρος θα τις κάνει και τις φιλανθρωπίες του, θα βάλει και το όνομα του ως τιμητική ένδειξη. Είναι γνωστό πως οι Λέοντες αγαπάνε την υποκριτική, πολύ πιθανόν λοιπόν να αγοράσει και το δικό του προσωπικό θέατρο για να δίνει τις παραστάσεις του, να παίζει τους βασιλικούς ρόλους που θέλει και να αυτόαποθεώνεται. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεπής, τυπικός, και καθαρός είναι ένας Παρθένος, άρα θα ξεκινήσει τις αγορές του με μια πανάκριβη συλλογή ρολογιών, θα συνεχίσει με την απόκτηση ενός μεγάλου σπιτιού όπου κάθε δωμάτιο θα έχει και την προσωπική του τουαλέτα, και θα καταλήξει στην πρόσληψη υπηρετικού προσωπικού εστιάζοντας στην απόλυτη καθαριότητα και απολύμανση των χώρων. Τα επαγγελματικά του βήματα θα είναι σταθερά, θα προτιμήσει τις επενδύσεις και όχι την ίδρυση κάποιες εταιρείας. Σίγουρα θα έχει άμεση επαφή με οικονομικούς συμβούλους, το χρηματιστήριο θα το παρακολουθεί ανελλιπώς, το άνοιγμα καταθετικών λογαριασμών θα είναι από τις πρώτες του κινήσεις. Θα τα κάνει τα δωράκια του στα αγαπημένα του πρόσωπα, δεν αποκλείεται να κάνει και μια κοινωνική προσφορά, τη συμβολή του θα θέλει να τη θυμούνται πολλοί για πολλά χρόνια. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ο δίκαιος Ζυγός καταρχήν μόλις πιάσει χρήματα θα αρχίσει να δίνει, να προσφέρει, να σώσει τον χρεωμένο, να βοηθήσει τον άρρωστο. Σε δεύτερη φάση θα ξεκινήσει τις σπατάλες, τον θέλει τον εντυπωσιασμό, και το ακριβό σπίτι θα αγοράσει, και το ακριβό ρούχο θα φορέσει, και στα καλύτερα εστιατόρια θα εμφανιστεί. Ανήκει στα ζώδια του αέρα, συνεπώς αεράτα θα ξοδεύει, επιρρεπείς θα γίνει στη χλιδή, τα γλέντια θα τα ευχαριστηθεί, τους φίλους θα κερνάει οπωσδήποτε. Ένας Ζυγός κινδυνεύει υστέρα από την απόκτηση πολλών χρημάτων να μείνει τελικά άφραγκος, είναι από τους χαρακτήρες που δεν ελέγχουν τον συναισθηματικό τους κόσμο και δύσκολα ισορροπούν. Επιτήρηση λοιπόν χρειάζεται ένας Ζυγός όταν θα κερδίσει χρήματα, πρέπει να έχει δίπλα του κάποιον να τον κρατά σταθερά στον ίσιο δρόμο γιατί αλλιώς θα αυτοπαγιδευτεί. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα κρυφό δωμάτιο αισθησιακής διέγερσης είναι το πρώτο πράγμα που θα φτιάξει ένας Σκορπιός μόλις λάβει χρήματα στα χέρια του. Σε δεύτερο πλάνο σε λειτουργία θα μπει η εκδικητική του τάση, δηλαδή με τα λεφτά και τον παρά του θα εκδικηθεί όποιον του μπήκε στο μάτι, θα βάλει τους πάντες στη θέση τους. Σίγουρα θα προσλάβει τους προσωπικούς του ντεντέκτιβ και ερευνητές, θα αποκτήσει αυτό που λέμε το ‘δεξί του χέρι’. Το σπίτι που θα αγοράσει θα είναι ένα οχυρό με όλα τα είδη ασφάλειας και με κρυφή υπόσκαπτη διέξοδο που θα βγάζει στο λιμάνι ή σε ένα ελικοδρόμιο. Όλα θα τα σκεφτεί και όλα θα τα ταχτοποιήσει ένας Σκορπιός, το ταίρι του θα βρει τρόπο να το κατοχυρώσει έως και αιχμαλωτίσει, με την καλή την έννοια. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόγραμμα για τον γύρο του κόσμου θα βάλει ένας Τοξότης, αρχικά θα ξεκινήσει με ένα δισάκι στον ώμο, όταν επιστρέψει όμως, γέρος πια, θα κάνει την εμφάνιση του με κοντέινερ. Θα προχωρήσει τα επαγγελματικά του βήματα, σίγουρα αυτό που θα επιλέξει θα έχει να κάνει με έρευνες, με δοκιμές, με ταξίδια και προορισμούς σε απάτητα μέρη. Την καθημερινότητα του θα την περνά απλά κάνοντας σκι σε οργανωμένα σαλέ, ορειβασία στο Έβερεστ, ιστιοπλοΐα στον Ατλαντικό, ανασκαφές στον Βόρειο Πόλο, εξερεύνηση στα δάση του Αμαζονίου. Το σίγουρο είναι πως η ζωή ενός Τοξότη θα γίνει εξαντλητικά δραστήρια μόλις αποκτήσει χρήματα. Δεν θα αρνηθεί τις δωρεές για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αν τα κέρδη είναι πολύ μεγάλα θα φτάσει μέχρι τις τριτοκοσμικές χώρες, και σχολεία θα χτίσει, και νοσοκομεία θα ιδρύσει. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις επιχειρηματικές και επαγγελματικές του βλέψεις θα υλοποιήσει ένας Αιγόκερως μόλις αποκτήσει χρήματα στα χέρια του. Θα επεκτείνει τα γραφεία του, θα αγοράσει το ιδιόκτητο του κτήριο, θα διεκδικήσει μερίδιο αγοράς, θα προσλάβει και θα διοικεί. Επενδυτικός θα είναι ο στόχος του, σπίτια γη οικόπεδα σίγουρα θα είναι μέσα στις προτιμήσεις του. Στο οικογενειακό του περιβάλλον γονείς και αδέλφια οπωσδήποτε θα προσφέρει, χρέη τρίτων θα εξοφλήσει, και άστεγους θα σπιτώσει. Προσωπικός του στόχος θα είναι η εξασφάλιση, τόσο η δική του όσο και των παιδιών του, σίγουρα θα ανοίξει καταθετικούς λογαριασμούς και στην Ελλάδα και στην Ελβετία, γενικότερα οπουδήποτε θεώρει πως υπάρχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρωτοποριακός Υδροχόος πολλές φορές καταλήγει στο να κάνει μια τρύπα στο νερό, γι αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή όταν θα κερδίσει χρήματα. Είναι πολύ πιθανόν στο τέλος να τα ξοδέψει όλα και να χρωστάει κι από πάνω. Ρισκάρει, ενθουσιάζεται, χάνει την αίσθηση του κινδύνου, αποκτά μεγάλη ιδέα για τις πνευματικές του ικανότητες, γι αυτό εγκυμονούν τα τραγικά λάθη. Με το που θα εμφανιστούν χρήματα στα χέρια του σίγουρα θα υλοποιήσει μια τρελή του ιδέα που σίγουρα θα τη θεωρεί πρωτοποριακή. Θα αγοράσει το οτιδήποτε τελευταίας τεχνολογίας υπάρχει, σπίτια αμάξια  πλυντήρια θα είναι όλα διαστημικής προέλευσης, πρωτοεμφανιζόμενα στη ΝΑΣΑ. Φυσικά και θα κάνει δωρεές σε ιδρύματα, μπορεί να ιδρύσει και τη δική του φιλοζωική. Πολλά χρήματα θα ξοδέψει ένας Υδροχόος, ίσως να μην σκεφτεί την αποταμίευση ή όταν του έρθει τελικά στο μυαλό, να μην υπάρχουν πλέον χαρτονομίσματα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Ρομαντικός και αφηρημένος είναι ένας Ιχθύς, συχνά ζει στον δικό του κόσμο, συνεπώς όταν θα κερδίσει το λαχείο θα φροντίσει να υλοποιήσει τη φαντασία του. Έχει μια αδυναμία στις πριγκιπικές και παραμυθένιες ιστορίες, πριγκιπάτο θα το κάνει το σπίτι του, θα βάλει και κήπους και λιμνούλες. Διαθέτει ευαίσθητη ψυχή, θα τις κάνει τις φιλανθρωπικές πράξεις, θα βοηθήσει και θα προσφέρει. Δεν αποκλείεται να σκεφτεί και την ιδέα του γάμου με μια πολυτελέστατη τελετή ιδιαιτέρως ρομαντική. Το πρόβλημα με έναν Ιχθύ είναι πως αργεί να συνειδητοποιήσει και να εναρμονιστεί με την πραγματικότητα, συνεπώς υπάρχει ο κίνδυνος να ξυπνήσει ένα πρωί και να έχει καταναλώσει όλα τα χρήματα ξεχνώντας να αποταμιεύσει ή να εξοφλήσει παλιά χρωστούμενα. Σύσσωμη η ομάδα του zwdia24.gr θα σου πει όλα όσα θα γίνουν στα αισθηματικά σου με το πρόσωπο που θέλεις! Αν έχει αισθήματα για σένα, πως βλέπει τη σχέση σας, τι σκέψεις κάνει για σένα. Μπορείς να τους καλέσεις αποκλειστικά στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.) Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24