Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο στις 23-3-2020.

Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο στις 23-3-2020.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Φούλα Γρηγοροπούλου

Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι μια θετική όψη που μας βοηθά να βρούμε εναλλακτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν. Η επιρροή της όψης διαρκεί + - 2 ημέρες.

Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε εναλλακτικά και έξω από τα «κουτάκια» μας.

Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων συναντά σε γωνία 60 μοιρών τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή η θετική όψη θα μας ωθήσει σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Ο Ερμής στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων γίνεται αρκετά δεκτικός στις απόψεις των άλλων, αλλά και αρκετά αφηρημένος με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ταξινομήσει δουλειές και υποχρεώσεις που πρέπει να φέρει εις πέρας. Η κυκλοθυμία είναι ένα χαρακτηριστικό αυτού του Ερμή, όμως αν έχει τα κατάλληλα ερεθίσματα τότε μπορεί να μετουσιώσει την εσωτερική αναστάτωση σε δημιουργικότητα.

Από την άλλη ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου «γειώνοντας» τις σκέψεις και αυτό είναι πολύ βοηθητικό ώστε να μην παρασυρθούμε από ουτοπίες, οι οποίες θα είναι εύκολες με τη θέση του Ερμή σε αυτό το ζώδιο. Η θετική όψη εξάγωνου δημιουργεί ένα τρόπο σκέψης ο οποίος είναι βοηθητικός για να σκεφτούμε εναλλακτικά τα ζητήματα που μας απασχολούν, με λύσεις τις οποίες δεν είχαμε σκεφτεί μέχρι τώρα. Αυτή η όψη είναι βοηθητική για την επικοινωνία μας με τους άλλους καθώς θα μας παρακινήσει να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις με αγαπημένα μας πρόσωπα και να πάρουμε μέρος σε εποικοδομητικές συζητήσεις, αντλώντας βέβαια και χρήσιμες πληροφορίες από αυτές!

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σου λέει να ακούσεις τη διαίσθησή σου, ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Μία σκέψη που μπορεί να έχεις θα σε οδηγήσει σε μία ιδέα που αν την υλοποιήσεις θα καταφέρεις να αυξήσεις τους πόρους σου και τα έσοδα σου. Αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αναλάβεις και να δεις διεξοδικά οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς διευθετήσεις οικονομικών ζητημάτων και τέτοιου είδους υποχρεώσεις καθώς θα είναι εύκολο να κινηθείς με τον σωστό τρόπο προς αυτές. Αν διαπραγματεύεσαι μία οικονομική συμφωνία τα επιχειρήματα που θα έχεις θα είναι αυτά που θα καθορίσουν την εξέλιξη της και υπό αυτή την όψη τα επιχειρήματα θα είναι πολύ βοηθητικά για το στόχο σου! Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σε κάνει να σκεφτείς ανατρεπτικά σε σχέση με τα δικά σου δεδομένα. Η ανατρεπτική σου σκέψη και οι ιδέες σου θα κάνουν εντύπωση στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και δεν αποκλείεται να προσφέρουν και βοήθεια σε ζητήματα άλλων. Αυτές οι μέρες είναι καλές για να επιχειρηματολογήσεις όσον αφορά τους όρους μιας νέας συμφωνίας ή μιας συνεργασίας που ήδη έχεις αλλά και για να κερδίσεις ένα επικοινωνιακό μπρα-ντε-φερ με το ταίρι σου. Αν έχεις επαφή με κάποιο σύλλογο ή ομάδα ανθρώπων αυτές οι μέρες είναι πολύ καλές για να κανονίσετε κάποια ζητήματα που αφορούν τις κοινές σας δραστηριότητες, ακόμα κι αν τέτοιου είδους διευθετήσεις γίνουν τηλεφωνικά. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες θα σου δώσει ιδέες οι οποίες με τη σειρά τους θα προσφέρουν λύσεις στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο θα κινήσει τα νήματα, όχι μόνο στα επαγγελματικά ζητήματα αλλά και σε συμφωνίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνιακή σου άνεση θα αποτελέσουν σημεία-κλειδιά για τα επαγγελματικά σου για αυτό χρησιμοποίησέ τη! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς από σκέψεις οι οποίες δεν είναι υλοποιήσιμες τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς αυτές θα σε κάνουν να «χάσεις» τα ζητήματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθείς. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι ταξίδια, εκπαιδευτικά ζητήματα, νέες γνώσεις ακόμα και ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να έχεις μία ξαφνική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται αρκετά μακριά από εσένα αυτό το διάστημα και μάλιστα από αυτή την επικοινωνία να αποκομίσεις και κάποιες πληροφορίες τις οποίες θα βρεις ενδιαφέρουσες. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το άμεσο μέλλον και να αναζητήσεις νέες γνώσεις, πληροφορίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων μου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες θα στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα, δίνοντάς σου όμως ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης από αυτόν που είχες μέχρι σήμερα. Αυτό μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους διευθέτησης και επίλυσης οικονομικών ζητημάτων για αυτό μην απορρίπτεις καμία ιδέα που θα σου έρθει στο μυαλό αυτές τις ημέρες. Ο επαγγελματικός τομέας θα βρεθεί και αυτός στο προσκήνιο υπό την επιρροή αυτής της όψης, καθώς αν ελιχθείς σωστά σε κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν αυτές τις ημέρες θα βρεθείς κερδισμένος είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Οι επιχειρηματικές ιδέες θα έχουν την τιμητική τους για αυτό να ασχολείσαι ήδη με το «επιχειρείν» μπορείς να φανείς διπλά κερδισμένος. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου το εξάγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες σε καλεί να αφουγκραστείς σκέψεις, ανησυχίες και ιδέες που θα έρθουν από αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτή η θετική όψη σε καλεί να δεις μακριά από τη δική σου οπτική συγκεκριμένα θέματα καθώς αυτό θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Οι «άλλοι» θα παίξουν ενεργό ρόλο σε αυτό καθώς εκείνοι θα σε «παρασύρουν» σε μία διαφορετική ματιά από αυτή που ενδεχομένως είχες μέχρι τώρα. Εκμεταλλεύσου την καλή επικοινωνιακή διάθεση των ημερών καθώς θα σε βοηθήσει να λύσεις ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί μία επαγγελματική ή μία προσωπική σου σχέση. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες θα σε βάλει στη διαδικασία να βρεις «εναλλακτικούς» τρόπους προκειμένου να ξεμπερδεύεις με κάποιες δουλειές που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Οι ευφάνταστες ιδέες θα επηρεάσουν και την καθημερινότητά σου και θα σε βοηθήσουν να ξεμπερδεύεις ακόμα και με αγγαρείες της καθημερινότητας, οι οποίες μέχρι τώρα ήταν βαρύ φορτίο. Η ικανότητα που θα έχεις αυτές τις μέρες να διευθετείς πολλά πράγματα ταυτόχρονα -ακόμα και από μακριά- θα σε βοηθήσει με ένα σημαντικό όγκο εργασιών. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να μην ιεραρχήσεις σωστά τις υποχρεώσεις σου, βάζοντας λάθος προτεραιότητες. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες δείχνει πως θα υπάρξει μία κινητικότητα καθώς και νέες πληροφορίες που αφορούν αισθηματικά και προσωπικά ζητήματα. Ο αισθηματικός τομέας θα είναι αυτός που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου και αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να ελιχθείς σωστά σε αισθηματικά ζητήματα. Η ικανότητα που θα έχεις να πεις την κατάλληλη κουβέντα την κατάλληλη στιγμή αλλά και οι «σκορπίσιες «ατάκες σου, θα σε βοηθήσουν να τραβήξεις το ενδιαφέρον αυτού που επιθυμείς. Η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι εύκολο να σε «κερδίσει» κάποιος σε επικοινωνιακό επίπεδο αυτές τις μέρες. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς η ανάγκη σου να πεις την τελευταία λέξη εσύ, μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα σε μία σχέση που ήδη έχεις. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες σε προτρέπει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με την καθημερινότητά σου. Είναι πιθανόν το προηγούμενο διάστημα να δημιουργήθηκε μία «στοίβα» από υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας η οποία σε είχε αγχώσει αρκετά. Αυτή η όψη θα είναι πολύ βοηθητική για να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα των προηγούμενων ημερών και να ταξινομήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις δουλειές σου. Δώσε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου ή θέματα που αφορούν μέλη της οικογένειάς σου, καθώς και τις αγγαρείες της καθημερινότητας καθώς η συγκεκριμένη όψη θα είναι πολύ βοηθητική στα παραπάνω! Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες σε φέρνει σε επαφή -έστω και απομακρυσμένη- με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό αλλά και το ευρύτερο σου περιβάλλον. Τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά όπως επίσης και οι συζητήσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων, οι οποίες θα έχουν την τιμητική τους υπό αυτή την όψη. Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν αυτές τις ημέρες να έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει και να καταφέρεις να σπάσεις τον πάγο ανάμεσά σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς από πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου και αφορούν φήμες, καθώς είναι πιθανόν να αποτελέσεις μέρος μιας αλυσίδας διάδοσης λάθος πληροφοριών! Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες, θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους με τους οποίους μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα ή τρόπους με τους οποίους μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου. Αυτή η όψη είναι πολύ βοηθητική για καινοτόμες ιδέες οι οποίες μπορεί να έχουν πολύ θετική επίδραση στο ταμείο σου. Αν έχεις να διαπραγματευτείς κάποια οικονομικά ζητήματα άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς αυτή θα σου δείξει τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς σε αυτά. Ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου θα προσφέρει έμπρακτα τη βοήθεια του σε οικονομικές σου υποχρεώσεις ή είναι πολύ πιθανόν να σου κάνει ένα δώρο το οποίο δεν περιμένεις και θα αποτελέσει έκπληξη για εσένα. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το εξάγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό, που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, θα σου δημιουργήσει επικοινωνιακή άνεση η οποία με τη σειρά της θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν αυτό το διάστημα ίσως αυτός να μην είναι εύκολο να γίνει δια ζώσης, όμως μπορεί να γίνει μέσω της τεχνολογίας και των κοινωνικών δικτύων! Η επαφή με τους άλλους θα βοηθήσει σημαντικά τη διάθεσή σου και επιπλέον μπορεί να προσφέρει και λύσεις σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς οι συμβουλές που θα πάρεις από εκείνους θα αποδειχθούν «σωτήριες». Θέματα που ευνοούνται με αυτή την όψη -εκτός από την επικοινωνία- είναι αυτά που αφορούν την εκπαίδευση αλλά και το εμπόριο! Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24