Ο Άρης σε σύνοδο με Κρόνο στον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές.

Ο Άρης σε σύνοδο με Κρόνο στον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Φούλα Γρηγοροπούλου

Η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνοντας ξαφνικά γεγονότα, αλλαγές και συναισθηματικές εκρήξεις.

Τι θα φέρει η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου από 31/3 έως 8/4/2020

Ο Μάρτιος κάνει δυναμική έξοδο και ο Απρίλιος έρχεται στο ίδιο μοτίβο καθώς ο Άρης ο πλανήτης της δράσης  θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Σε αυτή τη θέση θα συναντήσει τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει εμπόδια την πορεία του. Τις πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να υπάρξουν κολλήματα  στις υποθέσεις μας και είναι πιθανόν να νιώσουμε πως οτιδήποτε κι αν κάνουμε δεν φέρνει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε να πιέσουμε καταστάσεις και να αφήσουμε τη ροή των γεγονότων να μας δείξει  τον τρόπο αλλά και το χρόνο που πρέπει να κινηθούμε.

Η «συνάντηση» του Άρη και του Κρόνου θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο των Ταύρου φέρνοντας ανατροπές, αλλαγές και συναισθηματικές εκρήξεις. Είναι πολύ πιθανό συναισθήματα που κρατούσαμε μέσα μας για καιρό να έρθουν στην επιφάνεια με εκρηκτικό τρόπο και  να έχουν ως «παραλήπτες» τα πρόσωπα που μας τα προκάλεσαν (και όχι μόνο).  Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την  ηλεκτρική ενέργεια οπότε είναι πολύ πιθανόν η δυσαρμονική όψη που θα υπάρχει με τον Άρη και τον Κρόνο να δημιουργήσει προβλήματα σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή.

H επιρροή της συγκεκριμένης όψης, θα διαρκέσει από 31 Μαρτίου μέχρι 8 Απριλίου 2020. Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να βρούμε τρόπο να διοχετεύσουμε την περίσσεια συναισθηματική μας ένταση σε δημιουργικές δραστηριότητες, σε  αθλητικές ασκήσεις ακόμα και μέσα από το σπίτι, ακόμα και στις δουλειές του σπιτιού προκειμένου να  αποφύγουμε τις παρενέργειες αυτής της όψης. 

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στην επικοινωνία με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τι λες όμως είναι εξίσου πιθανό  και εσύ να μη βρίσκεσαι στη διάθεση να τους κατανοήσεις. Καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός  μιας και  ο εκνευρισμός που θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα δεν  προάγει την ηρεμία. Το τετράγωνο αυτών των δύο πλανητών με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σου.  Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον οικονομικό σου προϋπολογισμό και να τον προσαρμόσεις καλύτερα στα δεδομένα που υπάρχουν. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου  αυτές τις μέρες είναι πολύ πιθανό να νιώθεις κούραση η οποία  προέρχεται από τις σκέψεις, τα άγχη και τις ανησυχίες σου.  Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα η οποία τροφοδοτεί αυτές τις σκέψεις δημιουργώντας σου ανησυχία.  Προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω από οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να το δεις  και να το αντιμετωπίσεις καλύτερα.  Μην αφήσεις τα σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου να επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Από την άλλη αν καταφέρεις και δεν διοχετεύσεις τα νεύρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, να θυμάσαι πως αυτές οι μέρες ενδείκνυται για ξεκούραση και για ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου  η όψη συνόδου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σε ωθεί να αλλάξεις κάποια σχέδια που έχεις προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως όσο κι αν προσπαθείς να φέρεις εις πέρας κάτι  -ιδιαίτερα αν σχετίζεται με εκπαιδευτικά ζητήματα- τόσα εμπόδια θα υπάρχουν.  Κάνε μία παύση  και «κατέβασε ταχύτητα» καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις επιθυμίες σου  και κατά πόσο αυτές είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν τώρα. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζουν και οι δύο με τον Ουρανό θα σε οδηγήσει να ιεραρχήσεις ξανά τις προτεραιότητες που έχεις, τους στόχους αλλά και τις φιλοδοξίες σου. Ένα από τα πιθανά σενάρια της όψης είναι οι δυσκολίες στην επικοινωνία -ακόμα και οι εντάσεις με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου- για αυτό μην ξεχάσεις πως θα πρέπει να κρατάς ήπιους τόνους. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτές τις ημέρες ο Άρης που έχει κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου συναντά τον Κρόνο που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και σου δημιουργεί ανησυχίες σχετικά με τα οικονομικά ζητήματα.  Οτιδήποτε σχετίζεται με έσοδα, έξοδα και διευθετήσεις λογαριασμών ενδεχομένως να σου προκαλεί ανασφάλεια και να σε κάνει να  αναζητάς τρόπους για να περιορίσεις τα έξοδά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζουν και οι δύο με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει εκρήξεις θυμού και ξεσπάσματα  σε αγαπημένους σου ανθρώπους και φιλικά σου πρόσωπα.  Καλό θα ήταν να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς  τα μέτωπα που θα ανοίξουν θα είναι αρκετά και θα είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς. Η ενδοσκόπηση αυτές τις ημέρες είναι απαραίτητη και θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις τις ανάγκες από τις επιθυμίες σου, αλλά και να αποφασίσεις που θα δώσεις προτεραιότητα. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων μου η όψη συνόδου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα «πολεμικό» κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μιας και είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως οι άλλοι είναι επικριτικοί μαζί σου και ψάχνουν τρόπους να σου υποδείξουν τι να κάνεις. Η επικοινωνία και ο διάλογος θα βοηθήσει να λυθούν οι παρεξηγήσεις και να επικρατήσει ένα καλό κλίμα στις σχέσεις σου. Βέβαια είναι πιθανόν κάποιες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις ώστε να περάσουν αυτό το «σκόπελο», να περάσουν στο παρελθόν. Το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο σου λέει να είσαι προσεκτικός και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα επαγγελματικά σου ζητήματα.  Κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν σε αυτό τον τομέα μπορεί να  πυροδοτήσουν αντιδράσεις εκ μέρους σου, οι οποίες θα είναι έντονες. Το κλίμα  μπορεί να είναι πρόσφορο για εντάσεις, όμως να θυμάσαι πως αυτές μακροπρόθεσμα θα  δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η όψη συνόδου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανόν να σε περιορίσει αρκετά στην καθημερινότητά σου, με αποτέλεσμα αυτό να φανεί και στη διάθεσή σου. Προσπάθησε να εντάξεις μέσα στο ημερήσιο σου πρόγραμμα κάποιες δραστηριότητες που θεωρείς ευχάριστες και δημιουργικές, διαφορετικά θα είναι εύκολο να υπάρχει εκνευρισμός λόγω της στασιμότητας. Το τετράγωνο που θα  σχηματίσουν με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει πως δεν αποκλείεται  να υπάρξουν εντάσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Μην ψάχνεις αφορμή για να εκνευριστείς καθώς είναι σίγουρο πως θα βρεις. Επεδίωξε να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά αλλά όταν το ακούς σε χαροποιεί και επικεντρώσου σε αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς αυτός είναι ο τρόπος για να παραμείνεις ήρεμος αυτές τις ημέρες. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η όψη συνόδου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποια εμπόδια στα αισθηματικά σου ζητήματα. Μία ιστορία η οποία φαίνεται πως εξελισσόταν μπορεί ξαφνικά να μείνει στάσιμη. Εξίσου πιθανόν είναι και εσύ ο ίδιος να αλλάξεις γνώμη για ένα αισθηματικό σου ζήτημα και να επιβραδύνεις τις κινήσεις σου προς αυτό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο σε αυτή και να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να διώξουν τη ρουτίνα μακριά. Το τετράγωνο  που θα πραγματοποιήσουν με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να αλλάξει προτεραιότητες στις ανάγκες σου. Έτσι λοιπόν δεν  αποκλείεται να αποφασίσεις πως δεν έχεις ανάγκη πλέον μία σχέση ή πως θέλεις τελικά να προχωρήσεις σε μία σχέση με ένα πρόσωπο που έχετε βρεθεί κοντά το τελευταίο διάστημα.  Να θυμάσαι πως όλα  τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτές τις ημέρες. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η όψη συνόδου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου αρχίζει να αναμοχλεύει οικογενειακά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει δυσθυμία καθώς η αλήθεια είναι πως τώρα δεν θα έχεις όρεξη να ανοίξεις νέα μέτωπα ή να προσθέσεις  νέες έννοιες στις ήδη υπάρχουσες.  Ακόμα είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες δουλειές για λογαριασμό ενός ηλικιωμένου προσώπου της οικογένειάς σου και αυτό μπορεί να εντείνει λίγο την πίεση. Το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε καλεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αποφασίσεις με ποιες από αυτές θα συνεχίσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν καθόλου την κατάσταση. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η όψη συνόδου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που ανήκουν στο στενό συγγενικό σου περιβάλλον ή με πρόσωπα που ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον σε γενικότερο πλαίσιο. Οι διαφορετικές απόψεις θα πυροδοτήσουν έντονες συζητήσεις και θα φέρουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Ο Κρόνος δείχνει πως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσεις ρίξεις παρότι αυτό θα είναι εύκολο. Καλό θα ήταν να κρατήσεις στο μυαλό σου συμπεριφορές από αγαπημένους σου που δεν σου αρέσουν, καθώς πιο μετά θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες για να λυθούν. Το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως αυτές οι ευνοϊκές συγκυρίες θα έρθουν σε δεύτερο χρόνο καθώς τώρα το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η όψη συνόδου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στρέφει  την προσοχή σου στα οικονομικά ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να νιώσεις  πιεσμένος σε αυτό τον τομέα  ή να νιώθεις πως δεν μπορείς τώρα να ικανοποιήσεις  κάποιες από τις επιθυμίες σου και όλο αυτό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Είναι εξίσου πιθανό να χρειαστεί να αναθεωρήσεις το οικονομικό σου πλάνο και να αποφύγεις πάση θυσία αγορές οι οποίες δεν είναι απαραίτητες τώρα.  Το τετράγωνο τους με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει ένταση ανάμεσα σε εσένα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Πρόσεξε ιδιαίτερα την ένταση που μπορεί να υπάρξει στην αισθηματική σου ζωή, μιας και είναι πιθανό να ανοίξει το δρόμο για οριστική ρήξη με ένα πρόσωπο. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου η όψη συνόδου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιό σου δείχνει πως κάτι θα ανακόψει την ταχύτητά σου σε κάποια ζητήματα, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η αλήθεια είναι πως τώρα θα έχεις έντονη τη διάθεση για να κάνεις ξεκαθαρίσματα είτε σε επαγγελματικές είτε σε προσωπικές σχέσεις, καθώς ο Άρης σου δίνει την ενέργεια και σε παρακινεί σε δράση. Από την άλλη ο Κρόνος σε αναγκάζει να «πατήσεις φρένο» και σου λέει πως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα λύσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργεί υπερένταση η οποία θα φανεί ανάμεσα σε εσένα και στα πρόσωπα που συμβιώνεις. Προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους ακόμα κι αν νιώθεις πως αυτό δεν είναι εφικτό, διαφορετικά είναι πιθανό να υπάρξουν οριστικές ρήξεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η όψη συνόδου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου  δείχνει πως θα κάνουν την εμφάνισή τους ανησυχίες, οι οποίες σχετίζονται ή απορρέουν από ζητήματα του παρελθόντος. Αυτή η όψη μπορεί να σου δημιουργήσει τη διάθεση να γυρίσεις πίσω και να δεις τα σωστά αλλά και τα λάθη σου σε συγκεκριμένα ζητήματα και αυτό θα σου δημιουργήσει συναισθηματική πίεση. Απόφυγε να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος, αλλά μόνο σε ζητήματα του παρόντος διαφορετικά θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν ανησυχίες, οι οποίες θα σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως οι αντιδράσεις αλλά και οι απόψεις προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα σε εκνευρίσουν και είναι πολύ πιθανόν να πυροδοτήσουν εντάσεις ανάμεσα σας.  Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Καλοκαιρινές Προβλέψεις Αυγούστου 2021