Ο Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα τον Απρίλιο 2020.

Ο Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα τον Απρίλιο 2020.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Φούλα Γρηγοροπούλου

Ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται για καιρό στο ζώδιο των Ιχθύων στις 4/4 και αυτή η συνάντηση θα τονίσει την ανάγκη μας να αποδράσουμε από τα σκληρά όρια της καθημερινότητας. Η επιρροή της όψης διαρκεί + - 3 ημέρες.

Επιθυμία για απόδραση από την καθημερινότητα!

Η «απόδραση» μπορεί να γίνει μέσω του μυαλού, καθώς αυτή η όψη θα μας βοηθήσει να φέρουμε στο μυαλό μας αναμνήσεις με αγαπημένους μας ανθρώπους και όμορφες εικόνες από ταξίδια, βόλτες και δραστηριότητες της αρεσκείας μας. Η αναπόληση των όμορφων στιγμών θα μας βοηθήσει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε -προς το παρόν σιγά σιγά- τις επόμενες όμορφες στιγμές!

Αυτές τις ημέρες ευνοείται οτιδήποτε μπορεί να κάνει το μυαλό μας να χαλαρώσει και να ταξιδέψει, για αυτό αξίζει να επενδύσουμε χρόνο στο διάβασμα ενός βιβλίου ή στην παρακολούθηση μιας ωραίας ταινίας ή μίας σειράς που παρουσιάζει ενδιαφέρον για εμάς. 

Στην αρνητική της έκφραση αυτή η όψη θα κάνει τα ψέματα να βγαίνουν πιο εύκολα από όλους και κάποιες φορές αυτό μπορεί να μην γίνεται σκόπιμα, απλά να υπάρχουν παρανοήσεις. Σε περίπτωση που έχουμε να ασχοληθούμε με πρακτικές δουλειές της καθημερινότητας θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί κατά τη διευθέτηση τους, καθώς τα μπερδέματα είναι πιθανά.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η συνάντηση του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων αυτές τις ημέρες θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να γυρίσεις πίσω σε αναμνήσεις, οι οποίες είναι ευχάριστες για εσένα και να παραμείνεις νοητά σε αυτές! Αν νιώθεις πως χρειάζεσαι μία «απόδραση» επέλεξε να την κάνεις νοητά, καθώς η αναπόληση όμορφων στιγμών θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει «όμορφα» συναισθήματα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά ή που κάτι μέσα σου σου λέει να είσαι προσεκτικός, καθώς η διαίσθησή σου αυτές τις μέρες θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα και δεν θα πρέπει να την παραβλέψεις. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η συνάντηση του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων αυτές τις ημέρες θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις με φιλικά σου πρόσωπα, για αυτό και οι συζητήσεις μεταξύ φίλων θα έχουν την τιμητική τους. Η συζήτηση για μελλοντικά σχέδια μαζί με την παρέα των φίλων σου, θα σου ανεβάζει τη διάθεση και θα σε κρατάει ευχάριστα απασχολημένο. Στην αρνητική της έκφραση αυτή η όψη μπορεί να φέρει στα αυτιά σου κάποιες πληροφορίες -είτε για ένα πρόσωπο είτε για μία κατάσταση που σε ενδιαφέρει- οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προτίμησε να εμπιστευτείς μόνο πρόσωπα που γνωρίζεις καλά, καθώς αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους «κόλακες». Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η σύνοδος του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια αυτές τις ημέρες, θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις διεξοδικά τα ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Βέβαια την ίδια στιγμή αυτή η όψη μπορεί να μη σε αφήσει να δεις καθαρά τα γεγονότα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να πάρεις μια λάθος απόφαση. Πρέπει να είσαι προσεκτικός με οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά και με τον κοινωνικό σου περίγυρο, μιας και θα υπάρχει η τάση να ωραιοποιήσεις καταστάσεις και ανθρώπους. Στη θετική της έκφραση αυτή η όψη θα ενισχύσει τη φαντασία σου, η οποία σε συνδυασμό με τις γνώσεις και τις ικανότητές σου, θα σε οδηγήσει να βρεις μία ευφάνταστη λύση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους να αποδράσεις από τις έννοιες που έχεις καθημερινά. Αυτή η όψη είναι βοηθητική για να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει, να κάνεις σχέδια για το μέλλον ή να γυρίσεις νοητά σε όμορφες εικόνες αναμνήσεων. Τώρα είναι η ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και να δεις ποιες από αυτές έχουν πραγματική σημασία για εσένα. Η τηλεφωνική επαφή με ένα πρόσωπο που δεν λέτε τα νέα σας συχνά θα σου φτιάξει τη διάθεση. Στην αρνητική της έκφραση αυτή η όψη μπορεί να φέρει συζητήσεις, οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο ειλικρινείς. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα το ζώδιο των Ιχθύων θα αναμοχλεύσει βαθύτερα συναισθήματα, παράπονα αλλά και απωθημένα που έχεις κρατήσει μέσα σου. Αυτή η όψη δεν αποκλείεται να σε κάνει αρκετά εύθικτο, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να «διαχειριστείς» συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ενδοσκόπηση είναι απαραίτητη προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και να μπορέσεις να το διευθετήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με οικονομικά ζητήματα και διευθετήσεις που σχετίζονται με αυτό τον τομέα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε λάθος κινήσεις. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτή η σύνοδος δεν προάγει την αντικειμενική σκέψη τουναντίον σε βοηθά ιδιαίτερα να ωραιοποιήσεις κάποιους ανθρώπους. Καλό θα ήταν να μη βγάλεις συμπεράσματα είτε για προσωπικές είτε για επαγγελματικές σχέσεις αυτές τις ημέρες, καθώς θα υπάρχει τάση για «απάτες και αυταπάτες». Έλεγξε προσεκτικά οποιαδήποτε πληροφορία φτάνει στα αυτιά σου από τους άλλους και μη δίνεις βάση σε αυτή αν δεν συνοδεύεται από τα κατάλληλα επιχειρήματα. Αυτή η όψη δεν είναι καθόλου βοηθητική για πρακτικά ζητήματα. Σε περίπτωση που έχεις τέτοιου είδους ζητήματα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ώστε να μην κάνεις λάθη σε αυτά. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει την πνευματική και σωματική σου κούραση και θα σε ωθήσει να βρεις τρόπο να αποφύγεις δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Προσπάθησε να μην βρεις δικαιολογίες που δεν ευσταθούν καθώς είναι πολύ πιθανόν να εκτεθείς σε πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Ιεράρχησε τις προτεραιότητες σου και ξεκίνησε από τις πιο σημαντικές, ώστε να είναι σίγουρος πως δεν θα τις αφήσεις σε εκκρεμότητα. Αυτές τις ημέρες προσπάθησε να βρεις τρόπο για να αφήσεις το μυαλό σου να ξεκουραστεί μακριά από σκέψεις για θέματα που σε αγχώνουν, καθώς αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βάλει στη διαδικασία να επενδύσεις στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να ξεκινήσεις να κάνεις κάποια μελλοντικά σχέδια με το ταίρι σου, καθώς αυτό θα σας χαρίσει δύναμη και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανόν να επενδύσεις σε ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει αυτά που ζητάς. Καλό θα ήταν να αποφύγεις και εσύ ο ίδιος να υποσχεθείς πράγματα σε κάποιον που σε ενδιαφέρει τα οποία δεν είσαι σίγουρος πως μπορείς να τα πραγματοποιήσεις. Ο ενθουσιασμός που θα έχεις αυτές τις ημέρες για οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή, μπορεί να σε οδηγήσει να πεις πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να κάνεις. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις προς το καλύτερο το χώρο που ζεις! Εκμεταλλεύσου τη δημιουργική σου διάθεση αλλά και τη φαντασία σου καθώς θα είναι εύκολο είτε να κατασκευάσεις κάτι μόνος σου είτε να εμπνευστείς και να αλλάξεις διακόσμηση στον αγαπημένο χώρο του σπιτιού! Αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για εσένα, καθώς θα αποτελέσει το έναυσμα για να αλλάξεις παραστάσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με οτιδήποτε σχετίζεται με πρακτικές δουλειές ακόμα και με δουλειές του σπιτιού, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν λάθη σε αυτές μιας και αυτή η όψη θα δημιουργήσει έλλειμμα συγκέντρωσης. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε οδηγήσει σε συζητήσεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, οι οποίες θα αφορούν ευχάριστα πράγματα και ευχάριστες ειδήσεις. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου το άγχος και τις έννοιες των τελευταίων ημερών και αυτή η όψη είναι ότι πρέπει για να κάνεις ένα διάλειμμα από όλα αυτά που σε ανησυχούν. Έτσι λοιπόν τα τηλέφωνα είναι πιθανόν να πάρουν φωτιά και η επικοινωνία με φίλους, συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως οι πληροφορίες που θα ανταλλάξετε σε αυτά τα τηλεφωνήματα μπορεί να δημιουργήσουν παρανοήσεις για κάποια ζητήματα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι αφενός προσεκτικός στο πως θα «μεταφράσεις» αυτά που ακούς και αφετέρου φειδωλός με αυτά που θα πεις εσύ ο ίδιος. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου ή να «υποκύψεις» σε κάποιες αγορές! «Μέτρον άριστον» είναι το ρητό που θα πρέπει να ακολουθεί τη σκέψη σου, μιας και είναι πολύ πιθανόν να ξεχάσεις τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και τελικά να παρασυρθείς σε παραπάνω αγορές από αυτές που επιτρέπει το budget σου. Σε περίπτωση που αυτές τις ημέρες χρειάζεται να κάνεις κάποια οικονομική διευθέτηση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις λεπτομέρειες αυτών που θα συμφωνηθούν, ώστε να έχεις πλήρη εικόνα της κατάστασης. Πρόσεξε και που αφήνεις τα πράγματά σου καθώς αυτή η όψη θα σε κάνει ιδιαίτερα αφηρημένο. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα που γίνεται στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει έντονα την ανάγκη να αποφύγεις οτιδήποτε σχετίζεται με πρακτικά ζητήματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Είναι εξίσου πιθανό να ψάχνεις τρόπους για να αποφύγεις κάποιους ανθρώπους οι οποίοι εντείνουν την ανησυχία και το άγχος σου. Προκειμένου να το καταφέρεις δεν αποκλείεται να βρεις κάποιες δικαιολογίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αυτό όμως ενέχει το ρίσκο να εκτεθείς! Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να υπάρξουν παρανοήσεις είτε από την πλευρά σου είτε από την πλευρά των άλλων, για αυτό αν θέλεις να τις αποφύγεις θα πρέπει να ελέγχεις πολύ προσεκτικά τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Νιώθεις αβεβαιότητα για την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να αγγίξεις την ευτυχία; Μάθε τώρα με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24