Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 14 Ιουνίου 2021, πως θα σε επηρεάσει;

Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 14 Ιουνίου 2021, πως θα σε επηρεάσει;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Φούλα Γρηγοροπούλου

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια μία όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό (13η μοίρα). Αυτή η όψη είχε πραγματοποιηθεί ξανά με ακρίβεια τον Φεβρουάριο του 2021 και θα συμβεί και τρίτη φορά μέσα σε αυτή τη χρονιά, το Δεκέμβριο του 2021. Η σύγκρουση Κρόνου/Ουρανού επηρεάζει ιδιαίτερα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει αναταράξεις.

Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 13 Ιουνίου 2021.

Ο Κρόνος σχετίζεται με τα όριά, τους περιορισμούς και με οτιδήποτε αναγνωρίζεται ως «σταθερά» στη ζωή μας. Βρίσκεται σε ένα ζώδιο που κυβερνά «παραδοσιακά» τον Υδροχόο (δηλαδή πριν ανακαλυφθεί ο Ουρανός και αποδοθεί σε αυτόν η κυβέρνηση του ζωδίου) που σημαίνει ότι βρίσκεται παντοδύναμος στο βασίλειο του.

Ο Ουρανός από την άλλη συμβολίζει το καινούργιο, τις ρηξικέλευθες ιδέες, την ελευθερία, δεν αποδέχεται τις κοινωνικές επιταγές και δεν του αρέσει καθόλου να μπαίνει σε καλούπια και να προσαρμόζεται στα όρια των άλλων. Ο Ουρανός -σε αντίθεση με τον Κρόνο- βρίσκεται σε μία θέση που δεν του ταιριάζει, καθώς ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που αναζητά την ασφάλεια, την ηρεμία και τη σταθερότητα, κάτι που είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με τη φύση του Ουρανού. 

Κάθε φορά που αυτοί οι δύο αργοί πλανήτες συναντώνται με μία δυσαρμονική όψη δημιουργούνται αρκετά κοινωνικοπολιτικά αλλά και γεωφυσικά φαινόμενα. Η σύγκρουση του «παλιού» με το «καινούργιο», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για την δράση της παραπάνω όψης. 

Σε προσωπικό επίπεδο αυτό το τετράγωνο φέρνει αποκαλύψεις για πράγματα τα οποία μπορεί να ξέρουμε αλλά για διάφορους λόγους να μη θέλουμε να παραδεχτούμε. Επίσης μας δείχνει -με δύσκολο τρόπο κάποιες φορές- τα «κακώς κείμενα» των σχέσεων μας με τους άλλους, ώστε να μας αναγκάσει να αναλάβουμε δράση. Πολλές φορές με αυτή την όψη δημιουργείται μία έντονα επαναστατική διάθεση η οποία ανάλογα τον τρόπο που θα τη διαχειριστούμε μπορεί να λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά και να πάρουμε την απόφαση να κόψουμε «γόρδιους δεσμούς», κάποιες φορές όμως μπορεί να λειτουργήσει τόσο παρορμητικά που να μας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις με κόστος.

Τα ζώδια που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό και έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους θα επηρεαστούν περισσότερο από τη συνάντηση Κρόνου/Ουρανού και ίσως χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτούν όρια, επιθυμίες και υποχρεώσεις σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Ακόμα όλοι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, μεσουράνημα ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια από την 12η έως και τη 14η μοίρα θα πρέπει να αποφύγουν παρορμητικές αντιδράσεις και ενέργειες των οποίων δεν έχουν σκεφτεί τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, προκειμένου να διαφυλάξουν σχέσεις που θέλουν να παραμείνουν στη ζωή τους.

Πως επηρεάζει τα ζώδια o Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ουρανό;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις από την αρχή θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και είναι εξίσου πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Ζύγισε με προσοχή τα υπέρ και τα κατά κάθε κίνησης που θα κάνεις και απόφυγε το ρίσκο, μιας και με την επιρροή της παραπάνω όψης δεν φαίνεται πως θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού θα ενισχύσει την επαναστατική σου διάθεση που ούτως ή άλλως φαίνεται πως σε «συντροφεύει» από τις αρχές του έτους και θα σε βάλει στη διαδικασία αλλαγών και ρηξικέλευθων αποφάσεων. Πρόσεξε ιδιαίτερα το παραπάνω σενάριο στον επαγγελματικό τομέα, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν αλλαγές οι οποίες αφορούν τη δουλειά. Οι συγκρούσεις με κάποια πρόσωπα πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα μοιάζουν αναπόφευκτες, όμως προσπάθησε να μην γίνεις «επαναστάτης χωρίς αιτία». Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου τα τετράγωνα μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού μπορεί να φέρει αποκαλύψεις για κάποια ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής κινούνταν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να πάρεις κάποιες πληροφορίες για συζητήσεις οι οποίες είχαν γίνει για εσένα αλλά χωρίς εσένα ή να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που έπαιζαν συγκεκριμένα πρόσωπα σε καταστάσεις που σε αφορούν. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να παίξει καθοριστικό ρόλο σε μία συζήτηση, καθώς είναι πολύ πιθανόν να ρίξει «λάδι στη φωτιά» σε θέματα στα οποία αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να διευθετήσεις καλύτερα. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού δείχνει πως κάποιες σχέσεις -ιδιαίτερα αν είχαν παρουσιάσει «προβλήματα» κατά το παρελθόν- θα κληθούν να δώσουν εξετάσεις. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα βάλεις κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό τα παράπονα που μπορεί να έχεις από κάποιους ανθρώπους, τα οποία θα παίξουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας. Λόγω του ότι θα υπάρχει η τάση «μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά» προσπάθησε να επικεντρωθείς σε σχέσεις που έχουν πραγματικά θέμα και να μην τις βάλεις όλες «μέσα στο ίδιο τσουβάλι». Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων μου το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως σιγά-σιγά οι προτεραιότητές σου θα αρχίσουν να αλλάζουν. Αν προτεραιότητα ήταν για εσένα η δουλειά φαίνεται πως θα αρχίσεις να δίνεις περισσότερη προσοχή και σε κάποιες προσωπικές υποθέσεις ή σε μία προσωπική σχέση. Βέβαια μπορεί να συμβεί και το αντίθετο σε περίπτωση που είχες βάλει σε προτεραιότητα προσωπικά ζητήματα, μιας και θα νιώσεις πως έχεις αφήσει πίσω τη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί εκ νέου να βρεις τις ισορροπίες, οι οποίες αλλάζουν. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως αυτές τις ημέρες ίσως χρειαστεί να πειθαρχήσεις σε μία καθημερινότητα η οποία δεν σου αρέσει και τόσο, καθώς πιθανό να νιώθεις πως μέσα σε αυτή δεν έχεις το χώρο και το χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις για αυτό προσπάθησε να κατευνάσεις αυτή τη διάθεση και να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε καταπιέζει και θέλεις να αλλάξεις, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, χωρίς παρόρμηση. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Θέλεις να ξέρεις αν θα γίνει κάτι παραπάνω με την παράλληλη σχέση σου;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο ενδεχομένως να σου δημιουργήσει μία περίεργη διάθεση απέναντι σε μία προσωπική σχέση ή σε ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Είναι πιθανό κάποιες καταστάσεις και κάποια «παθήματα» του παρελθόντος, να σε οδηγήσουν να αδικήσεις ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο παρόν σου. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την παγίδα μιας και φαίνεται πως αυτή θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Ταύρου φαίνεται πως έρχεται να δώσει τη «χαριστική βολή» σε κάποιες σχέσεις οι οποίες είχαν παρουσιάσει δείγματα αποσταθεροποίησης το προηγούμενο διάστημα και σε σχέσεις που βλέπεις πως πλέον δεν λειτουργούν για εσένα. Μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία θα βρεθεί «στο μάτι του κυκλώνα» και εσύ καλείσαι να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη της. Προσπάθησε να αποφασίσεις με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν και απόφυγε να πάρεις μία απόφαση σε περίπτωση που είσαι εκνευρισμένος, καθώς αυτή θα είναι προϊόν παρόρμησης και μπορεί να μην είναι η κατάλληλη. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού ενδεχομένως να σε βάλει στη διαδικασία να δεις ξανά τις σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό και φιλικό σου περιβάλλον και είναι πάρα πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως με κάποιους φίλους σου πλέον δεν έχεις τίποτα κοινό. Αυτή θα είναι μία παραδοχή η οποία δεν θα περάσει «στα ψιλά» και είναι πάρα πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα. Η συμμετοχή σου σε ομάδες και παρέες ανθρώπων θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσεις πως πλέον δεν μπορείς να συμπλεύσεις με τις απόψεις κάποιων προσώπων που βρίσκονται γύρω σου. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού θα σου δημιουργήσει αρκετά συναισθήματα σχετικά με μία αλλαγή που έχεις κατά νου. Αυτή η αλλαγή μπορεί να αφορά μία προσωπική σου υπόθεση ή την καθημερινότητά σου, όμως φαίνεται πως το βήμα προς αυτή είναι που θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις και ανησυχία. Κάποιες φορές δεν είναι και τόσο εύκολο να αλλάξουμε καταστάσεις που υπάρχουν για καιρό στη ζωή μας ακόμα και αν ξέρουμε πως μέσα σε αυτές δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Με αυτή την όψη χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σου από συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις και να θυμάσαι πως κάποιες αλλαγές είναι καλοδεχούμενες και πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου φαίνεται πως θα σε βάλει στη διαδικασία ριζικών αλλαγών και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει μέχρι και στην αλλαγή ενός σπιτιού! Ένα πιθανό σενάριο είναι αυτό ιδιαίτερα αν νιώθεις πως το τελευταίο διάστημα έχεις ανάγκη από μία αλλαγή καθώς βρίσκεσαι σε «τέλμα». Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις και κινήσεις όσον αφορά και προσωπικές υποθέσεις αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις, μιας και είναι πολύ πιθανό να αδικήσεις κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρεις τι νιώθει για σένα αλλά θα ήθελες να μάθεις; Μην βιώνεις ανασφάλεια στα ερωτικά σου! Εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14740 ή με sms στείλε ΜΕΛΛΟΝ στο 54330*(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ανακατατάξεις στα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Αιτία για αυτές είναι πιθανόν να αποτελέσουν κάποιες απόψεις σχετικά με συγκεκριμένα ζητήματα ή να συνειδητοποιήσεις πως εσύ δεν κινείσαι πλέον στο «ίδιο μήκος κύματος» με πρόσωπα τα οποία μέχρι πρότινος ανήκαν στο στενό σου περίγυρο. Την ίδια στιγμή φαίνεται πως θα έρθεις κοντά με κάποιους ανθρώπους με τους οποίους δεν είχες και τόσο στενή σχέση και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι κοινές ιδέες. Είναι η περίοδος καλή για να είσαι με το άτομο που θες; Θα έχετε μεταξύ σας γεγονότα ευχάριστα; Κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54330.  *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
Καλοκαιρινές Προβλέψεις Αυγούστου 2021