Ο Ερμής ανάδρομος σε Παρθένο και Λέοντα από 13 Αυγούστου 2017.

Ο Ερμής ανάδρομος σε Παρθένο και Λέοντα από 13 Αυγούστου 2017.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Αγγελική Βαλάντου

Στις 13 Αυγούστου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο μέχρι τις 31 Αυγούστου οπότε θα εισέλθει για λίγο ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα, Στις 5 Σεπτεμβρίου θα γυρίσει σε ορθή πορεία και στις 10, θα εισέλθει και πάλι στο ζώδιο της Παρθένου. Κατά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου θα αναθεωρήσουμε και θα επανεξετάσουμε υποθέσεις που αφορούν την εργασία και την υγεία μας, ενώ είναι και ένα καλό διάστημα για να κάνουμε την αυτοκριτική μας για ορισμένες επιλογές ή αποφάσεις. Από την άλλη, τις ημέρες που θα κινείται ανάδρομος στον Λέοντα, φαίνεται πως επαναπροσδιορίζονται θέματα ηγεσίας, δημιουργικότητας, αισθηματικά ζητήματα, ενώ ίσως να αλλάξουν και κάποια σχέδια που είχαμε κάνει από τις αρχές Ιουλίου.

Aνάδρομος Ερμής σε Παρθένο και Λέοντα

ΚΡΙΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για τη δουλειά σου, να δεις να αλλάζουν οι συσχετισμοί στις συναδελφικές σου σχέσεις ή να χρειαστεί να αλλάξεις το ωράριο εργασίας σου ή το πρόγραμμα που ακολουθούσες μέχρι τώρα. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, επανέρχονται θέματα καρδιάς μέσα από την επιστροφή μιας παλιάς σου αγάπης, ενώ ίσως μπεις σε διαδικασία να επανεξετάσεις ένα δημιουργικό σου εγχείρημα ή απλώς ένα ταξίδι αναψυχής που είχες σχεδιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ενδεχομένως να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διασκεδάζεις ή να χρειαστεί να επανεξετάσεις τη συμμετοχή σου σε μια δραστηριότητα, αφού διαπιστώνεις ότι δε σε εκφράζει. Επίσης, ίσως να αλλάξεις γνώμη για μια πρόσφατη γνωριμία σου ή να σε απασχολήσουν κάποιες αλλαγές στη ζωή των παιδιών σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ενδεχομένως να σε απασχολήσει κάποια ανακατάταξη στο σπίτι σου ή στις οικογενειακές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ίσως χρειαστεί να επισκευάσεις κάποια πράγματα στο σπίτι σου, λόγω βραχυκυκλωμάτων ή να δρομολογήσεις εκκρεμότητες που έχουν παρουσιαστεί από μια ανακαίνιση που προηγήθηκε. Επίσης, είναι ένα διάστημα που αλλάζεις κάποια σχέδια σχετικά με την ακίνητη περιουσία σου, ενώ είναι πιθανό να συναντήσεις και πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ενδεχομένως να αλλάξει κάτι στις μετακινήσεις σου, στις καθημερινές επαφές σου αλλά και στις σχέσεις σου με τα αδέρφια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ίσως να συναντήσεις παλιούς γνωστούς ή να επανέλθουν κάποια θέματα που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και αφορούσαν αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ή και γείτονες. Καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι τις μέρες εκείνες, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, καθώς και τις μετακινήσεις σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ίσως να σου επιστραφούν κάποια χρήματα, να αλλάξει κάτι στο εισόδημά σου ή να αναθεωρήσεις τι είναι τελικά σημαντικό για σένα.

ΛΕΩΝ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, φαίνεται πως αναθεωρείς κάποια σχέδια που είχες κάνει λόγω οικονομικών δυσκολιών, ενώ φαίνεται πως επαναπροσδιορίζεις κάποιες προτεραιότητες και αξίες σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στο ζώδιό σου, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό να επιστρέψεις σε έναν παλιό σου έρωτα, να αλλάξεις απόφαση για ένα εγχείρημα που είχες αναλάβει στη δουλειά σου και γενικώς, να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου με τον κοντινό σου περίγυρο ή κάποιες συνεργάτες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου από 13 έως 31 Αυγούστου, πιθανόν να κάνεις μια παύση για να επανεξετάσεις επαγγελματικά σχέδια, τις σχέσεις σου με συγγενείς ή συνεργάτες ή απλώς να πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, χαλαρώνοντας τους ρυθμούς σου. Καλό είναι να προσέξεις για πιθανές παρεξηγήσεις, βραχυκυκλώματα, ασυνεννοησίες και παραλείψεις τις μέρες αυτές. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ίσως να αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και να θελήσεις να κάνεις μια ενδοσκόπηση, πριν αρχίσεις να λαμβάνεις αποφάσεις για τα μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ίσως να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε μια εσωτερική σύγχυση ή να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια άγχη ή φόβους που σε αναστατώνουν. Από την άλλη, είναι μια καλή εποχή να αφουγκραστείς τις ανάγκες του σώματός σου και τα μηνύματα που θέλει να σου περάσει. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, πιθανόν να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου, να αναδιαμορφώσεις τις συμμαχίες σου ή αν συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις καιρό…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, επανεξετάζεις σχέδια και στόχους, συναντάς παλιούς σου φίλους και ενδεχομένως να αλλάζεις άποψη για κάποια πρόσωπα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ενδεχομένως να υπάρξει κάποιος επαναπροσδιορισμός σε ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, σε σχέσεις με ανώτερους ή τη θέση σου μέσα στον χώρο εργασίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, θα βρεθείς σε μια φάση αναθεώρησης ενός εγχειρήματος, των σχέσεών σου με συνεργάτες ή ανώτερους. Επίσης, ίσως επαναπροσδιορίσεις κάποιες φιλοδοξίες σου ή τη θέση σου μέσα στο περιβάλλον εργασίας σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, επανεξετάζεις επαγγελματικά σχέδια, ένα ταξίδι ή μια νομική σου υπόθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, αναθεωρείς αρκετές από τις πεποιθήσεις σου και ίσως να επαναπροσδιορίσεις κάποιες ιδέες, σχέδια ή βλέψεις σου για το μέλλον. Επαγγελματικά ανοίγματα που είχες ξεκινήσει πιθανόν να χρειάζονται επανεξέταση και αλλαγή ρότας, ενώ αν έχεις σχεδιάσει ένα ταξίδι, καλό είναι να έχεις προετοιμάσει και προνοήσει για τις λεπτομέρειες. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό να σου επιστραφεί κάποια οφειλή, να επανεξετάσεις μια οικονομική συμφωνία ή να επιστρέψεις σε μια παλιά σου σχέση…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, ενδέχεται να υπάρξουν αναθεωρήσεις σε μια οικονομική συμφωνία που είχες στα σκαριά, ενώ καλό είναι να αποφύγεις υπογραφές. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να επιστρέψεις σε ένα παλιό σου πάθος ή να υπάρξουν διαφωνίες για θέματα συμβίωσης στη σχέση σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, εντείνονται τα σενάρια περί επιστροφής ενός παλιού συντρόφου, ενώ ίσως επανεξετάσεις και κάποια συνεργασία σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από 13 έως 31 Αυγούστου, είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που διατηρούσες σχέση στο παρελθόν ή να θελήσεις να επανεξετάσεις τους λόγους που σε οδήγησαν σε έναν χωρισμό. Επίσης, δεν αποκλείεται να σπάσεις  ή να επανεξετάσεις μια συνεργασία ή να υπάρξουν ανακατατάξεις σε πρόσωπα στον χώρο εργασίας σου. Τις μέρες αναδρομής του πλανήτη στον Λέοντα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως αλλάζουν οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου και ίσως να επανέλθει ένα θέμα υγείας που σε απασχόλησε στο παρελθόν.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24
loading...