Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22/4/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22/4/2018.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 16 ως 22 Απριλίου 2018. Μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για τα 12 ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22/4/2018

Άκρως δυναμικά κάνει την είσοδό της αυτή η εβδομάδα, με την Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16.04 να δίνει την ώθηση για έντονες ανατροπές. Τα Φώτα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, κάτι που δημιουργεί επαναστατικές συνθήκες, ωθώντας μας στο να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση και να αποτινάξουμε από πάνω μας καταστάσεις, συμπεριφορές, νόρμες που λειτουργούσαν καταπιεστικά και δεν μας άφηναν να ξεδιπλώσουμε την προσωπικότητά μας. Έντονα επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου, που μπορεί να δουν αιφνιδιαστικές αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Η διαχείριση που θα κάνουμε θα βοηθήσει στο να αντιμετωπίσουμε τις όποιες αλλαγές αποτελεσματικά ή να δυναμιτίσουμε την κατάσταση, προκαλώντας με τις εκρήξεις και την αντιδραστική μας στάση.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Δία στον Σκορπιό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να συμμετέχει σχηματίζοντας τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα, μπορεί να φέρει εξαιρετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο και προτάσεις επαγγελματικές που θα είναι καταλυτικές για την μετέπειτα πορεία μας.

Ο Χείρωνας περνάει στον Κριό στις 17.04 και θα παραμείνει μέχρι το 2027 καλώντας μας να αντιμετωπίσουμε ότι μας εμποδίζει να εκφράσουμε με άνεση την προσωπικότητά μας. Καταστάσεις, συμπεριφορές και πρόσωπα θα έρθουν με σκοπό να μας προάγουν, μέσα από μία διαδικασία που δεν θα είναι εύκολη, σε επόμενο ωριμότερο στάδιο.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 18.04 φέρνοντας καθυστερήσεις, εμπόδια και απαισιοδοξία σε ότι αφορά τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες και τις επιδιώξεις που έχουμε στην καριέρα μας. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνουμε πολύ σκληροί και απόλυτοι, έχοντας την τάση να χανόμαστε στις μαύρες σκέψεις και στην κατήφεια.

Ο Ήλιος από τις 20.04 περνάει στον Ταύρο και στρέφει τα βλέμματα και την προσοχή σε πρακτικό επίπεδο, δίνοντας την δυνατότητα να διαχειριστούμε με λογική και σύνεση οικονομικές υποθέσεις, λογαριασμούς, νέους πόρους εισοδήματος. Η κτητικότητα και η απολυτότητα μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλοι στις προσωπικές μας σχέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να θυμόμαστε ότι χάνοντας το μέτρο μπορεί να χάσουμε και την ασφάλεια που τόσο επιζητούμε. Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην αισθηματική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24