Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9/9/2018.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9/9/2018.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 3 ως 9 Σεπτεμβρίου 2018. Δάβασε και μάθε όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 3 ως 9 Σεπτεμβρίου 2018

Καλή εβδομάδα σε όλους!! Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με ευχάριστη διάθεση, καθώς το εξάγωνο του Ερμή στον Λέοντα με την Αφροδίτη στον Ζυγό στις 03.09 ισορροπεί την διάθεση και μας ωθεί σε ευχάριστες στιγμές και συζητήσεις με παρέες ή με το σύντροφό μας. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 06.09 δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο ή για διευθετήσεις σε ότι αφορά τον καθημερινό προγραμματισμό που μας απασχολεί. Η γρήγορη αντίληψη και η άμεση διάκριση θα βοηθήσουν στο να διευθετηθούν ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άμεσα επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) που μπορούν να συζητήσουν και να προωθήσουν άμεσα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Στις 08.09 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω, που θα είναι εν ισχύ για περίπου μία εβδομάδα, μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργώντας ρήγματα σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Ανάγκες και επιθυμίες δείχνουν να μην συμβαδίζουν και υπάρχει έντονα μία εσωτερική διαμάχη που πιθανά να εκδηλωθεί στους γύρω με δυσάρεστα αποτελέσματα. Ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξουν οι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 09.09 και τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα. Ζήλια και κτητικότητα είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν και να δημιουργήσουν προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις. Είναι εξαιρετική ευκαιρία όμως για να δρομολογηθούν οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους, καθώς η διαίσθηση μπορεί να καθοδηγήσει μοναδικά προς τις βέλτιστες λύσεις. Θα επηρεάσει κυρίως τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) σε προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα.   

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει ώθηση για καινούργια ξεκινήματα σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να εντείνει την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων, κάτι στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε προσοχή. Οι θετικές όψεις του Δία από τον Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω όμως μας εφοδιάζουν με έντονη διαίσθηση, ψυχική δύναμη, αισιοδοξία για ότι θέλουμε να επιτύχουμε. Αν φέρουμε σε ισορροπία λογική και ευαισθησία και «χρησιμοποιήσουμε» την διαίσθηση και την θετική σκέψη μπορούμε να έχουμε θετικότατες εξελίξεις σε ζητήματα που μας αφορούν άμεσα και να περάσουμε σε μία νέα εποχή. Έντονη είναι η επιρροή της στα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) που μπορούν να κάνουν σημαντικές νέες αρχές σε ότι αφορά την προσωπική ζωή, την οικογένεια και την καριέρα τους. Η εβδομάδα θα φέρει τα γεγονότα που προσδοκάς στα αισθηματικά σου; Οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες του zwdia24 θα σου πουν καλώντας στο 14740 ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24