Ο Άρης στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.

Ο Άρης στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.
Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Zwdia24

Ο Άρης σε ένα ωροσκόπιο συμβολίζει τον τρόπο που αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, πώς εκφράζουμε τον θυμό και πώς διεκδικούμε τις επιθυμίες μας. Μας δίνει πληροφορίες για τον τρόπο που πράττει το άτομο, πως ρισκάρει, ακόμη και το τι το ευχαριστεί σεξουαλικά. Ανάλογα, λοιπόν, με το ζώδιο που βρίσκεται ο πολεμοχαρής πλανήτης της δράσης, αντιλαμβανόμαστε το πώς χρωματίζονται όλα τα παραπάνω και πώς τα εκφράζει το άτομο.

Ο Άρης στον αστρολογικό χάρτη

 

Άρης στον Κριό

Εδώ ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά, γι’ αυτό και οι ενέργειές του εκφράζονται άμεσα και αποτελεσματικά. Το άτομο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Κριού, θα δράσει παρορμητικά, χωρίς δεύτερες σκέψεις και θα θέτει συνεχώς νέους στόχους, εύκολους στην κατάκτηση, ώστε να προχωρήσει γρήγορα στους επόμενους. Είναι άτομο αποφασιστικό, θαρραλέο, δυναμικό και έτοιμο να αναλάβει πρωτοβουλίες ανά πάσα στιγμή. Θέλει να κάνει τα πράγματα μόνο του και με το δικό του τρόπο. Αγαπά την άθληση, είναι αρκετά ανταγωνιστικό και κάνει συχνά επιδείξεις δύναμης. Θέλει να είναι πρώτο σε όλα και ξεθυμώνει όσο εύκολα θυμώνει. Το σεξ αποτελεί κινητήριο δύναμη και τρόπο αυτοεπιβεβαίωσης. Αν δέχεται αρνητικές όψεις, ο Άρης εδώ μπορεί να γίνει ευερέθιστος, νευρικός, χωρίς πνεύμα συνεργασίας, ενώ μπορεί να έχει την τάση να ξεκινά κάτι και να το αφήνει ανολοκλήρωτο.

 

Άρης στον Ταύρο

Σε αυτό το γήινο ζώδιο, ο Άρης χαρακτηρίζεται από ρεαλισμό και πρακτικό πνεύμα. Γίνεται ανταγωνιστικός όταν υπερασπίζεται τα κεκτημένα του και δρα με βάση την ανάγκη του για υλική ασφάλεια. Έχει τεράστια αποθέματα αντοχής και η αποφασιστικότητά του, τον οδηγεί συχνά στην επιτυχία. Χρειάζεται να δει απτά αποτελέσματα σε κάθε προσπάθεια και δεν παρεκκλίνει εύκολα από το στόχο του, αφού δεν αρέσκεται καθόλου στην αλλαγή. Μάλιστα, όταν του επιβάλλεται η αλλαγή, μπορεί να οδηγηθεί σε έκρηξη θυμού, ακριβώς επειδή συνήθως τον καταπιέζει. Σε αντίθεση με τον Άρη στον Κριό, το άτομο με αυτή τη θέση, προτιμά το σεξ που εμπεριέχει ρομαντισμό, αισθαντικότητα και… διάρκεια.

 

Άρης στους Διδύμους

Σε αυτή τη θέση του Άρη συναντάμε ένα υπερκινητικό άτομο, τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα. Είναι εύστροφο και η ανταγωνιστική του φύση εκφράζεται στην επικοινωνία, μπαίνοντας συχνά σε λεκτικές διαμάχες ή υπερασπιζόμενος διαφορετικές θέσεις την ίδια στιγμή. Ο τύπος αυτός σκέφτεται γρήγορα, ενώ παράλληλα μπορεί να είναι εξαιρετικά καλός σε σπορ που απαιτούν ευστροφία και σπιρτάδα. Έχει έντονη περιέργεια, θέλει να μαθαίνει καινούρια πράγματα και γενικά, οι πληροφορίες και η επικοινωνία αποτελούν κινητήριο δύναμη για το άτομο αυτό. Το σεξ αποτελεί ακόμη ένα μέσον επικοινωνίας, ενώ συχνά υπάρχει έλξη για άτομα μικρότερης ηλικίας ή με κοφτερό μυαλό, αφού το εγκεφαλικό παιχνίδι τους εξιτάρει. Αν δέχεται αρνητικές όψεις, μπορεί να γίνει σαρκαστικός και επιρρεπής σε ατυχήματα, ειδικά στα χέρια.

Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Άρης στον Καρκίνο

Εδώ οι ενέργειες του πολεμοχαρή πλανήτη δεν εκφράζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς βρίσκεται σε πτώση. Το άτομο είναι ευαίσθητο και τείνει να αποφεύγει τις συγκρούσεις, αντιμετωπίζοντας τις κρίσεις με έναν έμμεσο τρόπο, συχνά παθητικό. Ο Άρης σε αυτή τη θέση μπορεί να γίνει εξαιρετικά προστατευτικός, ενώ συχνά η οικογένεια ή το σπίτι μπορεί να αποτελούν πεδίο μάχης. Υπερασπίζεται αυτά που θεωρεί ότι του ανήκουν, είτε συναισθηματικά είτε ακόμη και σε γενικότερο επίπεδο, όπως το έθνος και η πατρίδα του, γι’ αυτό και η θέση αυτή συνδέεται με τον πατριωτισμό. Σεξουαλικά, δε θα μπορούσε να λείπει ο ρομαντισμός και η ανάγκη για ασφάλεια, τα οποία είναι απαραίτητα για να εκφράσει το πάθος του. Όταν δέχεται αρνητικές όψεις, μπορεί να γίνει υπερπροστατευτικός και εύθικτος.

 

Άρης στον Λέοντα

Ο Άρης στον Λέοντα είναι γενναίος, ιπποτικός και μάχεται για την υπερηφάνεια και τη μοναδικότητά του. Αν αισθανθεί κατώτερος ή μειωμένος, μπορεί να θυμώσει και να γίνει αλαζονικός. Το άτομο με αυτή τη θέση έχει την τάση να καυχιέται για τον εαυτό του και να προσβάλλεται εύκολα, καθώς τείνει να τα παίρνει όλα προσωπικά. Είναι ρομαντική φύση και συχνά θέλει να αισθάνεται θαυμασμό και υπερηφάνεια για το ταίρι του, το οποίο θέλει να επιδεικνύει. Η επιβράβευση, η αναγνώριση και το να νιώθει ξεχωριστός, είναι απαραίτητα για να δρα και να κινητοποιείται. Απεχθάνεται τη μιζέρια και χρειάζεται ενθουσιασμό και πάθος στη ζωή του.

 

Άρης στην Παρθένο

Ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου είναι υπεραναλυτικός και τελειομανής. Τείνει να εξειδικεύεται σε οτιδήποτε και αν καταπιαστεί, ενώ η έμφαση που δίνει στη λεπτομέρεια, μπορεί να εγείρει θυμό, καθώς έχει την τάση να εκνευρίζεται με τα μικρά και ασήμαντα. Αν νιώθει χρήσιμος, βγάζει τον καλύτερό του εαυτό και μπορεί να γίνει εξαιρετικά παραγωγικός. Αν δέχεται αρνητικές όψεις, μπορεί να γίνει εξαιρετικά νευρικός και επικριτικός για τις ικανότητες των άλλων ή αρκετά εμμονικός. Δύσκολα αποδέχεται τις δικές του ατέλειες, γι’ αυτό συχνά βρίσκεται σε μια διαδικασία αυτοβελτίωσης. Έλκεται από πρόσωπα που μπορεί να ασκούν έντονη κριτική ή χαρακτηρίζονται από ευσυνειδησία.

Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Άρης στον Ζυγό

Εδώ ο Άρης βρίσκεται σε αδυναμία, καθώς ο Ζυγός είναι το ζώδιο του «εμείς» και εμποδίζει την εγωιστική έκφραση του πλανήτη. Υπερασπίζεται το δίκιο και έχει μια έμφυτη τάση να επιδιώκει την αρμονία και την ισορροπία, γι’ αυτό και συχνά αποτελεί την ειρηνοποιό δύναμη μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών, βγάζοντας καλούς δικηγόρους. Το άτομο είναι χαρισματικό και πολλές φορές καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει, χρησιμοποιώντας τη γοητεία του. Χρειάζεται τη συντροφικότητα και γι’ αυτό συνάπτει εξαιρετικές συνεργασίες. Αν δέχεται αρνητικές όψεις, μπορεί να δημιουργεί καβγάδες μέσα στις σχέσεις ή να είναι ανταγωνιστικός προς το σύντροφο ή το συνεργάτη. Η «απολίτιστη» συμπεριφορά μπορεί να εγείρει συναισθήματα θυμού.

 

Άρης στον Σκορπιό

Στην παραδοσιακή αστρολογία και πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα, ο Άρης κυβερνούσε και το ζώδιο του Σκορπιού, άρα και εδώ, όπως και στον Κριό, βρίσκεται στη θέση του. Το άτομο με αυτή τη θέση εκπέμπει μυστήριο, δρα υπογείως και με στρατηγική. Δεν εκφράζει εύκολα τον θυμό του και έχει την ικανότητά να «διαβάζει» τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων, κάτι που συχνά καταλήγει στο να προσπαθεί να τους ελέγξει, χρησιμοποιώντας την ψυχολογία. Είναι καχύποπτος και έχει την τάση να δημιουργεί φανταστικούς εχθρούς. Δε συγχωρεί και δεν ξεχνά εύκολα την προδοσία. Συχνά, το άτομο ζει μια κρυφή σεξουαλική ζωή και διακατέχεται από έντονη ζήλια ή κτητικότητα για το αντικείμενο του πόθου του.

 

Άρης στον Τοξότη

Το άτομο με Άρη στον Τοξότη έχει περιπετειώδη και εξερευνητική φύση. Μάχεται για τα πιστεύω του και συχνά σε τέτοιο βαθμό, που θα δημιουργήσει καβγάδες για να τα υπερασπιστεί. Η πολιτική, η θρησκεία και η φιλοσοφία είναι τομείς που το εξιτάρουν και το κινητοποιούν να παλέψει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Θέτει μεγαλεπήβολους στόχους και οραματίζεται το μέλλον. Αν δέχεται αρνητικές όψεις, μπορεί να γίνει ηθικολόγος ή να τσακώνεται με άλλους για θέματα ηθικής. Υπάρχει μια σύνδεση με το εξωτερικό ή μια έντονη επιθυμία για να γνωρίσει άλλους πολιτισμούς. Η επιβολή ευθυνών ή ορίων, μπορεί να εγείρει αισθήματα θυμού και αντιδραστικές συμπεριφορές.

Είναι ερωτικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

Άρης στον Αιγόκερω

Στο ζώδιο της έξαρσής του, ο Άρης έχει τεράστιο αυτοέλεγχο και αντοχή. Ακολουθεί αργά και σταθερά βήματα, ώστε να ανέβει κοινωνικά και επαγγελματικά, ενώ δρα κατόπιν ώριμης σκέψης και πλάνου. Αναλαμβάνει ευθύνες και χρησιμοποιεί τη δύναμή του παραγωγικά. Συχνά, μπορεί να αντιμάχεται εξουσιαστικές φιγούρες, όπως ο πατέρας, ή να οργίζεται από συντηρητικές συμπεριφορές. Είναι υπερασπιστής της παράδοσης και αρκετά φιλόδοξος. Αν δέχεται αρνητικές όψεις, ενδέχεται το άτομο να δημιουργεί ένα αδιαπέραστο, εξωτερικό περίβλημα, για να μη φανερώσει την ευάλωτη φύση του. Έλκεται από αυστηρές, επιβλητικές φιγούρες και συχνά, μπορεί να συνάπτει σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

 

Άρης στον Υδροχόο

Ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ανεξάρτητος και αγαπά την ελευθερία. Υπερασπίζεται τη διαφορετικότητα και δεν εντάσσεται εύκολα στις κοινωνικές νόρμες. Μπορεί να μάχεται υπέρ ή εναντίον της αντισυμβατικότητας, είναι ιδεαλιστής και θα βγει πάντα μπροστά, για να υπερασπιστεί κοινωνικά κεκτημένα. Αναλαμβάνει δράση για το κοινό καλό, ενώ οι κοινωνικές αδικίες μπορεί να του δημιουργήσουν οργή, γι’ αυτό και συχνά τα άτομα με αυτή τη θέση ασχολούνται με τα κοινά. Είναι πάντα έτοιμος να πολεμήσει για τους φίλους, αλλά δε θα δεχτεί σχέσεις, μέσα στις οποίες καταπιέζεται η ελευθερία του. Αν βάλλεται από αρνητικές όψεις, ενδέχεται να υπάρχουν ψυχρές συμπεριφορές ή αποστασιοποίηση, ενώ σεξουαλικά το άτομο αρέσκεται στο να πειραματίζεται.

 

Άρης στους Ιχθείς

Το άτομο που έχει τον Άρη του στους Ιχθύες, είναι αρκετά ευάλωτο και ευαίσθητο. Η απόδραση από την πραγματικότητα, αποτελεί μηχανισμό επιβίωσης, γι’ αυτό και έχει μια εξαιρετική ικανότητα να καμουφλάρεται, ακόμη και να είναι αόρατος αν το θέλει. Είναι εξαιρετικά ευάλωτος στον πόνο και τα προβλήματα των γύρω του, με αποτέλεσμα να τα ενσωματώνει και να τα κάνει δικά του, ενώ αυτή είναι και η συνηθισμένη πηγή θυμού του. Έχει ιδιαίτερα καλλιτεχνική φύση και ανεπτυγμένη φαντασία, τις οποίες αν χρησιμοποιήσει σωστά, μπορεί να γίνει εξαιρετικά δημιουργικός. Αν δέχεται αρνητικές όψεις, υπάρχει ροπή σε εξαρτήσεις από ουσίες και καταχρήσεις.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24