Ο Ερμής στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.

Ο Ερμής στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Ομάδα του Zwdia24

Ο Ερμής, ο πλησιέστερος στον Ήλιο πλανήτης, στην αστρολογία σχετίζεται με την επικοινωνία, τις σκέψεις, τις μετακινήσεις και τις πληροφορίες. Το ζώδιο στο οποίο βρισκόταν κατά τη στιγμή της γέννησης του ατόμου, φανερώνει στοιχεία για τον τρόπο που σκέφτεται και μιλά, για τα ενδιαφέροντα και τις διανοητικές του ικανότητες, ακόμη και για τη φωνή ή τον τρόπο γραφής.

Ο Ερμής στον αστρολογικό χάρτη

Ερμής στον Κριό

Το άτομο που έχει τον Ερμή σε αυτή τη θέση, τείνει να σκέφτεται και να μιλά γρήγορα. Ειδικά αν έχει και τον Ήλιο ή τον Άρη του στον Κριό, είναι ο τύπος που πρώτα πράττει και μετά σκέφτεται. Είναι ευθύς και άμεσος στην επικοινωνία, πολλές φορές φτάνοντας στα όρια της αδιακρισίας. Μιλά δυνατά και έχει την τάση να βγάζει εύκολα συμπεράσματα, ενώ συχνά μπορεί να εμφανίζει έντονη ανυπομονησία να εκφραστεί, υπερκαλύπτοντας τις φωνές των άλλων. Το άτομο, ίσως, να έχει μια αδυναμία να δει τα πράγματα από την οπτική του συνομιλητή του.

 

Ερμής στον Ταύρο

Το άτομο με Ερμή στον Ταύρο εκφράζεται με απλότητα και ρεαλισμό. Έχει ταλέντο στο να μεταδίδει την πληροφορία και να πείθει τους άλλους με τα λογικά του επιχειρήματα και με τη σταθερότητα στο λόγο του. Ο Ερμής στον Ταύρο δύσκολα αλλάζει γνώμη και συχνά οι σκέψεις του προσανατολίζονται σε υλικά αποκτήματα. Συνήθως έχει ευχάριστη φωνή και δεν αρέσκεται στις γρήγορες αποφάσεις ή στις γρήγορες απαντήσεις, καθώς χαρακτηρίζεται από στωικότητα. Οι αμετακίνητες θέσεις και πολλές φορές η άρνηση να εξελίξει τις ιδέες του, είναι συνηθισμένες στο άτομο αυτό.

 

Ερμής στους Διδύμους

Εδώ ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά και το άτομο με αυτή τη θέση έχει κοφτερό μυαλό και είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες. Οι σκέψεις και τα συμπεράσματα που βγάζει, βασίζονται περισσότερο στα δεδομένα και στις πληροφορίες που έχει συλλέξει. Η επικοινωνία είναι βασικός γνώμονας σε κάθε είδους σχέση που συνάπτει. Το άτομο τείνει να βαριέται εύκολα, να εκφράζει περιέργεια και να ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Έχει μια εξαιρετική ικανότητα να συλλέγει δεδομένα και στη συνέχεια να τα συνδέει μεταξύ τους, ενώ συχνά μιλά με τα χέρια. Του αρέσει να γράφει, να διαβάζει και να λύνει γρίφους.

Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Ερμής στον Καρκίνο

Το άτομο που έχει τον Ερμή στον Καρκίνο, έχει την τάση να καταγράφει τις πληροφορίες για να τις θυμάται, μιας και το ζώδιο αυτό συνδέεται με το παρελθόν. Είναι ο τύπος που κρατά ημερολόγιο και έχει απίστευτα καλή μνήμη. Συχνά μπορεί να ενδιαφέρεται για ιστορικά θέματα, ενώ ο τρόπος που επικοινωνεί χαρακτηρίζεται από ένα αίσθημα συμπάθειας και κατανόησης προς τον συνομιλητή του. Από την άλλη, το άτομο ίσως να παρουσιάζει μια αδυναμία να επεξεργαστεί τις πληροφορίες μέσα από τη λογική ή από ένα αντικειμενικό πρίσμα, καθώς έχει την τάση να εκλαμβάνει τα πάντα φλιταρισμένα με συναίσθημα και υποκειμενικότητα.

 

Ερμής στον Λέοντα

Το άτομο με τον Ερμή στον Λέοντα εκφράζεται με θεατρικότητα και αυτοπεποίθηση. Η υπερηφάνεια του και ο φόβος μήπως το προσβάλλουν για αμάθεια, το οδηγεί συχνά να διαβάζει και να μαθαίνει για τα πάντα. Είναι ο τύπος που βγάζει λόγους ή είναι το επίκεντρο σε μια παρέα, λόγω της εκφραστικότητας και της ζωντάνιας στην ομιλία του, ενώ έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να χρωματίζει τις πληροφορίες, μεταδίδοντάς τες χαρισματικά. Είναι αρκετά υποκειμενικό στις θέσεις και τις απόψεις του, αλλά και αρκετά πιστό στις ιδέες του.

 

Ερμής στην Παρθένο

Το άτομο με αυτή τη θέση έχει ένα υπεραναλυτικό μυαλό και είναι αρκετά σκεπτικιστικό. Είναι λεπτολόγος και έχει μια εξαιρετική ικανότητα να απορροφά τις πληροφορίες, να τις κατηγοριοποιεί και να τις αξιολογεί, γι’ αυτό και η θέση αυτή ανήκει συχνά σε ερευνητές ή σε άτομα που έχουν μια συγκεκριμένη εξειδίκευση. Το άτομο μαθαίνει εξαιρετικά εύκολα, καθώς μπορεί να αντιλαμβάνεται και να αναλύει ακόμη και την πιο περίπλοκη πληροφορία. Είναι παρατηρητής της λεπτομέρειας και αρέσκεται να συζητά για τη δουλειά του ή για θέματα υγείας.

Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Ερμής στον Ζυγό

Το άτομο με τον Ερμή στον Ζυγό έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης των άλλων, καθώς μπορεί να βλέπει τα πράγματα από τη δική τους οπτική. Είναι αρκετά πειστικό, διπλωματικό και εκφράζει τις απόψεις του με εκλεπτυσμένο τρόπο και διακριτικότητα. Δεν αρέσκεται στις λεκτικές συγκρούσεις και γι’ αυτό συχνά, μπορεί να συμφωνεί με αντίθετες από τις δικές του απόψεις, απλώς για διατηρήσει την ισορροπία. Ο Ερμής στον Ζυγό είναι αρκετά αναποφάσιστος και μπαίνει συνεχώς στη διαδικασία να ζυγίζει καταστάσεις, ενώ διαπρέπει στις δημόσιες σχέσεις.

 

Ερμής στον Σκορπιό

Το άτομο που έχει τον Ερμή στον Σκορπιό έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται αυτό που κρύβεται πίσω από τις λέξεις και να διακρίνει τα κίνητρα των άλλων. Είναι η θέση όσων φτιάχνουν θεωρίες συνομωσίας ή ασχολούνται με την ψυχολογία, τον αποκρυφισμό και οτιδήποτε μυστηριακό. Συνήθως, το άτομο είναι λιγομίλητο και διατηρεί μία επιφύλαξη στη μετάδοση πληροφοριών, αλλά όταν μιλά το κάνει με πάθος και ένταση. Δείχνει ενδιαφέρον για θέματα που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα και τον θάνατο.

 

Ερμής στον Τοξότη

Το άτομο με τον Ερμή στον Τοξότη είναι ανοιχτόμυαλο και αγαπά το χιούμορ. Αν και δε δίνει ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια ή στην ακρίβεια της πληροφορίας, έχει την ικανότητα να την διανθίζει με νόημα και πάθος, γι’ αυτό και αφηγείται εξαιρετικά ιστορίες και εμπειρίες. Βλέπει τη μεγάλη εικόνα στα πράγματα και αντιλαμβάνεται την ουσία, ενώ πολλές φορές τείνει να ηθικολογεί. Ενδιαφέρεται για τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και την πολιτική. Ταξιδεύει συχνά και μπορεί να διατηρεί εμπορικές σχέσεις με το εξωτερικό.

Είναι ερωτικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

Ερμής στον Αιγόκερω

Το άτομο με Ερμή στον Αιγόκερω έχει την ικανότητα να αφοσιώνεται απόλυτα σε ό,τι καταπιάνεται και να πειθαρχεί στις σκέψεις του. Έχει ένα οργανωτικό μυαλό, που το βοηθά να διεκπεραιώνει υπομονετικά και αποτελεσματικά κάθε εγχείρημα που αναλαμβάνει. Απεχθάνεται την πολυλογία και μιλά μόνο όταν έχει κάτι να πει. Η πατρική φιγούρα, συνήθως έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των ιδεών του. Ο τρόπος σκέψης του είναι ρεαλιστικός, προσγειωμένος και πολλές φορές συντηρητικός, ενώ ενδέχεται να έχει κυνικό χιούμορ.

 

Ερμής στον Υδροχόο

Ο Ερμής στον Υδροχόο έχει αντικειμενικό τρόπο σκέψης και καταλήγει στα δικά του συμπεράσματα, διατηρώντας πάντα μια ανεξαρτησία στη σκέψη του. Διακρίνεται από ρεαλισμό, αναζητά την αλήθεια πίσω από τις πληροφορίες και ενδιαφέρεται για την πολιτική και τον ανθρωπισμό. Είναι ειλικρινής και λέει πάντα αυτό που σκέφτεται, χωρίς υπεκφυγές. Το άτομο είναι συνήθως ανοιχτόμυαλο, αλλά τείνει να εμμένει στις θέσεις του και δε θα διστάσει να αντιπαρατεθεί με τους συνομιλητές του για να τις υπερασπιστεί, όποιους κι αν έχει απέναντί του.

 

Ερμής στους Ιχθύες

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στους Ιχθύες είναι εύκολο να χάσει τον προσανατολισμό του. Ο πλανήτης των πληροφοριών στο ζώδιο της φαντασίας, δείχνει ένα άτομο που μπορεί να αλλοιώνει τα δεδομένα και να οδηγείται σε σύγχυση, επειδή αδυνατεί να αντιληφθεί τα πράγματα με τη λογική. Χαρακτηρίζεται από υπερευαισθησία και οι ιδέες του είναι διαμορφωμένες με βάση την συμπόνια και την κατανόηση, γι’ αυτό και συχνά απλά αντανακλά ιδέες άλλων. Έχει ανεπτυγμένες διαισθητικές ικανότητες και μαθαίνει εμπειρικά. Η μουσική ή ο χορός είναι για το άτομο αυτό τρόποι επικοινωνίας.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24