Ο Δίας στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.

Ο Δίας στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.
Βαθμολόγησε: 
Average: 3 (2 votes)
Ομάδα του Zwdia24

Ο Δίας, ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, στην αστρολογία συνδέεται με την τύχη, την επέκταση, την ανάπτυξη και την προστασία. Είναι ο γενναιόδωρος πλανήτης που χαρίζει ευκαιρίες, αφθονία και ενθουσιασμό. Ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται στον αστρολογικό χάρτη , θα εκφράσει τα παραπάνω με ξεχωριστό τρόπο και θα φανερώσει πώς το άτομο τα έχει ενσωματώσει στην προσωπικότητά του.

Ο Δίας στα 12 ζώδια στον αστρολογικό χάρτη.

 

Δίας στον Κριό

Το άτομο που έχει τον Δία του στον Κριό είναι ενθουσιώδες, αναλαμβάνει μεγάλα ρίσκα και έχει ένα πρωτοποριακό πνεύμα. Κάνει μεγάλα ανοίγματα, πολλές φορές περισσότερο από όσο αντέχει, όπως και μεγαλεπήβολα σχέδια. Ξέρει να αρπάζει τις ευκαιρίες και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να εξελιχθεί και να επιτύχει τους στόχους του. Υπερασπίζεται μαχητικά τα πιστεύω του και, αν συνηγορούν κι άλλες πλανητικές θέσεις στον αστρολογικό του χάρτη, ενδέχεται να ηγείται ομάδων με κοινές πεποιθήσεις.

 

Δίας στον Ταύρο

Το άτομο με Δία στον Ταύρο, συνήθως είναι τυχερό όσον αφορά οικονομικά ή υλικά αποκτήματα και αν συνηγορούν και άλλες πλανητικές θέσεις ή όψεις, έλκει με ευκολία το χρήμα. Είναι η ιδανική θέση για τον επεκτατικό επιχειρηματία ή τον επενδυτή, αν και χρειάζεται να αναπτύξει ολιγάρκεια για να αποφύγει την απληστία. Έχει ρεαλιστικά πιστεύω και απολαμβάνει την καλή ζωή και την απλότητα της φύσης.

 

Δίας στους Διδύμους

Το άτομο με τον Δία στους Διδύμους έχει μια δίψα για γνώση και μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων. Αγαπά το διάβασμα και την μάθηση μέσα από την επικοινωνία, όμως λόγω του ότι στο συγκεκριμένο ζώδιο ο Δίας βρίσκεται σε αδυναμία, το άτομο πρέπει να μάθει να διοχετεύει τη γνώση του σωστά και παραγωγικά και να μην ξοδεύεται σε ανούσιες πληροφορίες. Οι συχνές μετακινήσεις καθώς και μια κλίση στη διδαχή, είναι επίσης χαρακτηριστικά της θέσης αυτής.

Θα καταφέρεις να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι στην ερωτική σου ζωή; Μάθε καλώντας στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στέλνοντας το μήνυμα ΛΕΝΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Δίας στον Καρκίνο

Ο Δίας στον Καρκίνο βρίσκεται στην έξαρσή του, καθώς μοιράζονται το χαρακτηριστικό της προστασίας. Το άτομο είναι ιδιαίτερα προστατευτικό προς τα αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένεια, ακόμη και προς την πατρίδα του, ενώ μπορεί να έχει ενδιαφέρον για την Ιστορία. Τύχη ή αφθονία μπορεί να προκύψει από ακίνητη περιουσία ή κληρονομιά που προέρχεται από τη μητέρα ή γενικώς, η μητρική φιγούρα να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και στη φιλοσοφική προσέγγιση του ατόμου προς τη ζωή.

 

Δίας στον Λέοντα

Το άτομο με αυτή τη θέση έχει αυξημένη αυτοπεποίθηση και ηγετικά χαρίσματα. Μπορεί να του αρέσει να επιδεικνύεται και γενικώς, να έχει την τάση να «μεγαλώνει» τα πράγματα. Το θέατρο και άλλες μορφές τέχνης είναι συνήθως πηγές ευχαρίστησης και διασκέδασης για τα άτομα αυτά και αν ασχοληθούν με τέτοιου είδους δραστηριότητες, θα έχουν μεγάλη δημοφιλία. Οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις ποικίλουν και είτε συναντάμε κάποιον που αρνείται να πιστέψει σε κάτι ανώτερο από τον ίδιο, είτε παρουσιάζει τη δική του πίστη ως τη μόνη και ανώτερη από τις άλλες.

 

Δίας στην Παρθένο

Το άτομο με Δία στην Παρθένο έχει ηθικές αξίες που σχετίζονται με την προσφορά και την εργασία. Μπορεί να αντλεί χαρά από τη δουλειά του ή να συνηθίζει να δουλεύει στο εξωτερικό. Από την άλλη, αυτή η πλανητική θέση εμπεριέχει μια αντίφαση, καθώς ο Δίας σχετίζεται με τη μεγάλη εικόνα και η Παρθένος με τη λεπτομέρεια κι έτσι το άτομο, ίσως να χάνει το δάσος για το δέντρο. Επίσης, ίσως να υπάρχει η τάση να γίνει επικριτικό για τα θρησκευτικά πιστεύω των άλλων.

Ποιο άτομο είναι ικανό να μείνει πλάι σου και να σου χαρίσει παντοτινή ευτυχία; Κάλεσε στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330 μόνο με 0.62/sms.

Δίας στον Ζυγό

Το άτομο με τον Δία του στον Ζυγό αναπτύσσεται και εξελίσσεται μέσα από τις σχέσεις. Αν και μπορεί να υπάρχει μία αίσθηση ανικανοποίητου, λόγω αναζήτησης όλο και καλύτερου συντρόφου, συνήθως αντλεί χαρά και ευτυχία από το γάμο του. Από την άλλη, το άτομο ίσως να είναι υπέρμετρα αναποφάσιστο, κυρίως όσον αφορά πεποιθήσεις και θρησκευτικά πιστεύω ή να αδυνατεί να καταλήξει σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Η ειρήνη και συνεργασία αποτελούν ηθικές αξίες.

 

Δίας στον Σκορπιό

Το άτομο με αυτή τη θέση έχει την τάση να εμπλέκεται συναισθηματικά με τα πιστεύω του και αναζητά το βαθύτερο νόημα στα πράγματα. Ενδιαφέρεται για μυστικιστικά θέματα και για την ψυχολογία, ενώ έχει τεράστια αποθέματα δύναμης και θέλησης. Ίσως να έχει δυσκολία να συνδυάσει τα πιστεύω και τις ηθικές αξίες του με τα ένστικτά του, όπως για παράδειγμα τις πεποιθήσεις της εκκλησίας για το σεξ με τις προσωπικές του προτιμήσεις.

 

Δίας στον Τοξότη

Το άτομο με τον Δία στο ζώδιο που κυβερνά, έχει αυξημένο ενδιαφέρον για τα ταξίδια, για τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τα στοιχεία άλλων θρησκειών. Πιστεύει στη σημασία της μόρφωσης και αν συνηγορούν κι άλλα στοιχεία στον αστρολογικό του χάρτη, γίνεται πολύ καλός δάσκαλος. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι μια πιθανή ροπή του ατόμου προς την υπερβολή ή την ευθυνοφοβία.

Είναι ερωτικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 μόνο με 0.99/λεπτό ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330 0.62/sms.

Δίας στον Αιγόκερω

Ο Δίας στο ζώδιο της πτώσης του, από τη μία μπορεί να γίνει υπερβολικά πεσιμιστής, όμως από την άλλη τα πάει αρκετά καλά με την ανάληψη ευθυνών, κάτι που εξελίσσει το άτομο με ιδιαίτερη μεθοδικότητα. Υπάρχει επιφύλαξη στην ανάληψη ρίσκου και σε οτιδήποτε μεγαλεπήβολο. Η πατρική φιγούρα είναι πιθανό να έχει εμφυσήσει ιδέες και πιστεύω, που σχετίζονται με την παράδοση και την ιεραρχία.

 

Δίας στον Υδροχόο

Το άτομο με τον Δία στον Υδροχόο πιστεύει στη δύναμη της ομάδας. Είναι προοδευτικό με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και έχει ηθικές αξίες που σχετίζονται με την ελευθερία και την αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων. Συνήθως έχει έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο, που απαρτίζεται από ομοϊδεάτες. Η θέση είναι ιδανική για σπουδές που σχετίζονται με την τεχνολογία ή την επιστήμη.

 

Δίας στους Ιχθείς

Το άτομο με τον Δία στους Ιχθύες έχει καλλιτεχνικές τάσεις και αυξημένη φαντασία. Οι ηθικές του αξίες συμπεριλαμβάνουν τη συμπόνια και συχνά αυτοθυσιάζεται για το κοινό καλό. Έχει πίστη σε ανώτερες δυνάμεις και γενικά μια ροπή προς την πνευματικότητα. Χρησιμοποιεί τα ταξίδια ως μέθοδο απόδρασης και διαφυγής από τις ευθύνες ή την ρουτίνα, ενώ αν συνηγορούν και άλλα στοιχεία στον αστρολογικό του χάρτη, υπάρχει ροπή προς τον ασκητισμό.

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24