Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Παρθένο

Από την Μαρία Ραπτοδήμου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Το 2024 μπορεί να αποτελέσει μία χρονιά σταθμό για την προσωπική σου ζωή. Ο Ποσειδώνας κινείται στους Ιχθύες θολώνοντας το τοπίο στο πεδίο των σχέσεων. Δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων και σε κατευθύνει να παρασυρθείς από τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις στην δημιουργία σχέσεων που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου. Σε καθιστά ευάλωτο έναντι προσώπων που δεν είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντί σου και αυτό δεν αποκλείεται να έχει φέρει στη ζωή σου δυσκολίες και στιγμές απογοήτευσης.

Το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύες το 2023 σε έχει βάλει σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού των σχέσεων καθώς έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δονούν τα θεμέλια της προσωπικής σου ζωής. Έχει έρθει για να τεστάρει τις σχέσεις σου και να σε βοηθήσει να καταλήξεις αν το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μπορεί να κατανοήσει τις βαθύτερες ανάγκες σου και να παραμείνει στη ζωή σου ή αν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσεις σε αλλαγές και απομακρύνσεις που δεν θα είναι εύκολες. Βρίσκεσαι δηλαδή σε μία μακρά περίοδο δοκιμασίας που μπορεί να σε κάνει σοφότερο όμως αυτό γίνεται μέσα από δυσκολίες και μεταβαλλόμενα συναισθήματα που δεν σου επιτρέπουν να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα.

Καθοριστικής σημασίας μπορεί να είναι η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 18 Σεπτεμβρίου καθώς βρίσκεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Οι ψευδαισθήσεις καταλύονται και καλείται να διαχειριστείς καταστάσεις που δεν είναι εύκολες και μπορεί να φέρουν πόνο. Οφείλεις επίσης να προστατεύσεις τον εαυτό σου από νέα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν υποσχόμενα τον Ουρανό με τα άστρα. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι οι πολλές δεσμεύσεις δεν έχουν πραγματικό αντίκρισμα.

Με τον Δία να κινείται στον Ταύρο μέχρι τέλος Μαΐου απολαμβάνεις την διασκέδαση και το πάθος με το πρόσωπο που αγαπάς. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου φέρνοντας σε επαφή με πρωτόγνωρες εμπειρίες και πληροφορίες. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου έχεις την δυνατότητα να ξεπεράσεις δύσκολες στιγμές και προβλήματα αντιμετωπίζοντας τα πάντα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Οι διελεύσεις του Άρη μέσα στη χρονιά μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στα αισθηματικά σου. Από τέλος Μαρτίου μέχρι τέλος Απριλίου θα κινείται στους Ιχθύες εντείνοντας την νευρικότητα και τις επιθέσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να εμπλακείς σε κόντρες με το πρόσωπο που αγαπάς που θα οδηγήσουν σε ρήξεις και δύσκολες στιγμές.

Από αρχές Ιουνίου μέχρι τέλος περίπου Ιουλίου ο Άρης θα κινείται στον Ταύρο ανανεώνοντας την διάθεση και την ψυχολογία σου. Κοντινές αποδράσεις και μακρινά ταξίδια λειτουργούν αναζωογονητικά για την σχέση και σε φέρνουν πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω από τέλος Ιανουαρίου μέχρι μέσα περίπου Φεβρουαρίου και από μέσα περίπου Νοεμβρίου μέχρι αρχές Δεκεμβρίου ενισχύοντας την γοητεία και το ερωτικό σου ταπεραμέντο. Απολαμβάνεις τις στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς και δεν διστάζεις να διαμορφώσεις ένα άκρως αισθησιακό περιβάλλον για δύο μέσα στο οποίο θα ανθίσει η σχέση σου. Νέα πρόσωπα προκαλούν έντονο καρδιοχτύπι καθώς σε φέρνουν σε επαφή με μοναδικά συναισθήματα και αισθήσεις.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης από μέσα περίπου Μαρτίου μέχρι αρχές Απριλίου στους Ιχθύες εξομαλύνει τις δυσκολίες και τα προβλήματα σε βοηθά να βρεις ισορροπίες με το πρόσωπο που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα και να σου χαρίσει την συντροφικότητα και την σταθερότητα που αποζητάς στην προσωπική σου ζωή.

Τον Αύγουστο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων στην αγάπη. Απαιτείς την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών, απέφυγε όμως να εγκλωβιστείς σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Δώσε χρόνο και χώρο στο ταίρι σου ή σε νέο πρόσωπο να εκφράσει συναισθήματα και σκέψεις που θα φέρουν την απαραίτητη ισορροπία. 

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα