Καρκίνος 2020. Ετήσιες αστρολογικές και αισθηματικές προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος 2020 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Καρκίνος 2020 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Φίλοι μου Καρκίνοι, στον επαγγελματικό σας τομέα μέσα στο νέο έτος θα βγείτε από το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρισκόσασταν εδώ και καιρό, ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί ένας κύκλος, θα κλείσει ένα παλιό κεφάλαιο και θα ξεκινήσει ένα ολοκαίνουργιο. Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω θα σας ανοίξει τους ορίζοντες, έρχονται προτάσεις, νέες ευκαιρίες και δημιουργικές συνεργασίες. Εσείς που εργάζεστε μέσα από μια ομάδα ή είστε μέλος μιας συλλογικής προσπάθειας θα τα πάτε πολύ καλά στην επικοινωνία σας, το πνεύμα θα είναι συνεργάσιμο, η συνεννόηση θα είναι εποικοδομητική. Συμφωνίες και διαπραγματεύσεις θα έχουν ουσιαστική εξέλιξη με κατάληξη ιδιαιτέρως συμφέρουσα. Τα οικονομικά σας θα είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε με σύνεση, γενικότερα θα καταφέρετε να εφαρμόσετε τα λεγόμενα σας και να υλοποιήσετε τα πλάνα σας. Εσείς που θέλετε να εντυπωσιάσετε ή να κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιων συνεργατών σας θα τα καταφέρετε, θα μπορέσετε να προβάλετε τις ικανότητες τις γνώσεις σας και τα προσωπικά σας ταλέντα. Μέσα στο νέο έτος θα βρείτε την εκτίμηση και την αναγνώριση που επιθυμείτε, εντείνετε και οργανώστε τις προσπάθειες σας, να είστε σίγουροι πως θα πιάσουν τόπο.

Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψουν οι συμπτώσεις και τα απρόοπτα που θα φέρουν την έναρξη μιας σταθερής σχέσης ίσως και ενός μακροχρόνιου δεσμού. Ο Δίας από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει στο να δημιουργηθεί ένα πλάνο ή μια απόφαση που σταδιακά βήμα βήμα θα οδηγήσει στη δέσμευση. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε γάμο ή σε απόφαση συγκατοίκησης. Οι εκλείψεις στο ζώδιο σας θα φέρουν αναστατώσεις και ανατροπές, θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να μείνετε συναισθηματικά στον δρόμο σας και να μην εκτροχιαστείτε. Θα σας επηρεάσει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, προσοχή στις κρυφές στις παράλληλες ή στις απαγορευμένες σχέσεις δεν θα σας βγουν σε καλό, οι συνέπειες θα σας στοιχίσουν συναισθηματικά. Προσπαθήστε να μείνετε πιστοί στον χαρακτήρα σας και στις αξίες σας, οριοθετήστε τους έντονους ενθουσιασμούς για να μην αυτό-παγιδευτείτε. Το νέο έτος θα είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για εσάς, θα κρύβει όμορφα συμβάντα ικανά να ορίσουν το μέλλον σας, γι αυτό οι επιλογές σας θα πρέπει να φροντίσετε να είναι ταιριαστές με την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία σας. Καρκίνε το 2020 υπόσχεται για σένα τα καλύτερα σε έναν hot τομέα της ζωής σου! Σε ποιον; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ στο 14740 ή με sms στείλε ΛΕΝΑ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: