Ο Αιγόκερως το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Αιγόκερως 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Η εμφάνιση του Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα βγάλει στην επιφάνεια τις ηγετικές σας διαθέσεις, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα πείσμα ίσως και εμμονή.   Στην περίπτωση που θελήσετε να επιβληθείτε και να καθοδηγήσετε θα πρέπει ο τρόπος σας να είναι ισορροπημένος, αν υπάρξουν υπερβολές θα δημιουργηθούν αντιδράσεις και αρνητισμοί.  Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα και υποσυνείδητες φοβίες, καλείστε να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο να σκεφτείτε σφαιρικά και να δώσετε λύσεις σε  εσωτερικά θέματα θα έχουν άμεση επίδραση στην ψυχολογία σας. Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο σας καλεί να οργανώσετε τα οικονομικά σας πλάνα, θα είστε σε θέση να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρίσκα, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μελετήσετε πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά.  Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι επιπόλαιες, οργανώστε  τα οικονομικά σας πλάνα, συγκεντρωθείτε στις βλέψεις σας, κινηθείτε συντονισμένα.

Ο Δίας στους Ιχθείς σας φέρνει ανοίγματα για γνωριμίες, εστιάστε στη διασκέδαση και στην ψυχολογία σας, θα έχετε τη δυνατότητα να τονωθείτε να περάσετε ευχάριστα και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες ή φιλίες. Το πέρασμα του Δία στον Κριό φέρνει βελτίωση στις σχέσεις οικογενειακές κοινωνικές και επαγγελματικές.  Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά και ρεαλιστικά, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας προβληματίζουν, θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες. Με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους προσοχή στην ανυπομονησία στο άγχος και στη βιασύνη, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά, οριοθετήστε τις έμφυτες σας τάσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - 2022
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα σας δώσει την ώθηση να αλλάξετε συνθήκες που σας δυσανασχετούν, ουσιαστικά θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας και να δώσετε μία ουσιαστική έκταση στην προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε, κινηθείτε με απελευθερωμένη διάθεση. Θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας ίσως και τις βλέψεις ή τις προτιμήσεις σας.

Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο σας καλεί να αφήσετε πίσω σας το άγχος και την έντονη ανησυχία, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Όσοι διατηρείτε σχέση αν υπάρχουν επίμαχα ζητήματα κάντε το βήμα να συζητήσετε ανοιχτά, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ουσιαστικές λύσεις και να εξελίξετε τον δεσμό σας πατώντας σε ένα σταθερό έδαφος.

Τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο οι δύο εκλείψεις στον Ταύρο θα σας βοηθήσουν να κοιτάξετε μπροστά, να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές συνθήκες ή από τοξικές σχέσεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείτε την προσωπική σας ζωή από διαφορετική πλέον σκοπιά. Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα καταφέρει να σας ανανεώσει, θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε δυναμικά, σοβαρές θα είναι οι βλέψεις σας.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα