Ο Ιχθύς το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Ιχθύς 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης σας, θα έχετε τη δυνατότητα να διεισδύσετε στον εσωτερικό και συναισθηματικό σας κόσμο, να ασχοληθείτε με τα συμπλέγματα και τις υποσυνείδητες φοβίες σας, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας προκαλούν ανησυχία.  Έμφαση θα δώσετε στην πνευματικότητα, στον διαλογισμό, έκταση θα έχει η φαντασία σας, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε σε βάθος να ψυχολογήσετε και να κατανοήσετε  πνευματικά θέματα. Η εμφάνιση του Κρόνου στον Υδροχόο θα τονώσει την δυναμικότητά σας, θα κινηθείτε έχοντας συγκεκριμένους στόχους, δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί και μία μεγάλη σας επιθυμία. Οργανώστε τα πλάνα και τις βλέψεις σας, εστιάστε στη μεγάλη αλλαγή, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Ο Δίας στο ζώδιο σας φέρνει ανοίγματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, σας καλεί να επικεντρωθείτε στην εξέλιξη και στη βελτίωση σας.

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να καταφέρετε να βρείτε και μία καινούρια πηγή εσόδων.  Αν υπάρχουν προβλήματα και δυσκολίες θα μπορέσετε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις, εστιάστε με οργανωμένη σκέψη στη μελλοντική σας εξέλιξη. Βελτιώνονται οι προσωπικές σας σχέσεις φιλικές και οικογενειακές, η στάση σας θα είναι δοτική και γενναιόδωρη, θα καταφέρετε να εισπράξετε το ενδιαφέρον και την αγάπη που αναζητάτε. Το πέρασμα του Δία στον Κριό σας φέρνει  δημιουργικά ανοίγματα και καινούργιες ευκαιρίες, θα μπορέσετε να τονώσετε τη δυναμικότητα σας να αφήσετε πίσω τα παλιά αρνητικά συμβάντα και να προχωρήσετε μπροστά. Με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους προσοχή στην εσωτερική σας ένταση, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα.  Αποφύγετε τους εκνευρισμούς, στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να μιλήσετε με ηρεμία για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα έχουν αρνητική επίδραση στην ψυχολογία σας. 

ΙΧΘΥΣ - 2022
ΙΧΘΥΣ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δοτικότητα, συμπαράσταση, κατανόηση, η παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να ψυχολογήσετε σωστά, να εμβαθύνετε συναισθηματικά και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις στα θέματα που ταλαιπωρούν την προσωπική σας ζωή. Στην περίπτωση που βιώνετε μία τοξική σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσετε τις καταστάσεις και τα αποτελέσματα αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, θα καταφέρετε να βγείτε από συνθήκες που σας εγκλωβίζουν.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σας καλεί να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας, μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αποφύγετε την ονειροπόληση και την αναβολή. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να βγάλετε στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά της προσωπικότητας σας, για να μπορέσετε να δώσετε μία καινούργια ώθηση στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε αποφασιστικά. Θα σας δοθεί η δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι θα αξιοποιήσετε με αμεσότητα τις ευκαιρίες και τα τυχερά συμβάντα.

Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας θα σας δώσει το άνοιγμα να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συγκατοίκηση ή μονιμοποίηση. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε, θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε σκέψεις και επιθυμίες. Οι εκλείψεις θα σας βοηθήσουν να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα