Ο Ζυγός το 2022 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Αγγελική Βαλάντου

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός 2022 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή.

Ζυγός 2022 Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να κάνει κάπως ανατρεπτικό τον τρόπο σκέψης σας, προσοχή στην αγανάκτηση στις εξάρσεις και στα απότομα ξεσπάσματα.  Αν υπάρχουν συνθήκες ή σχέσεις που σας πιέζουν και σας δυσανασχετούν ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από αυτές. Τολμηρές θα είναι οι ενέργειές σας, ωστόσο σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σοβαρές θα κάνει τις βλέψεις σας σε θέματα κυρίως αισθηματικής φύσης.  Όσοι διατηρείτε σχέση δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης, ανάγκη σας θα είναι η σταθεροποίηση, δεν θα είναι αρκετό για εσάς μία εφήμερη ή περιστασιακή σχέση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, θα συναναστραφείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας, ίσως να κάνετε καινούργιες φιλίες.

Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας τονώσει σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, αισιόδοξες θα είναι οι σκέψεις σας, θα έχετε τη διάθεση να απλώσετε τα πλοκάμια σας.  Οργανώστε τις ενέργειές σας προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επιδιώξεις, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε σταθεροί στις βλέψεις και στα πλάνα σας. Το πέρασμα του Δία στον Κριό σας φέρνει δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικής φύσης, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, ενθουσιασμός, αυτοπεποίθηση.  Αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες που θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους σας καλεί να ‘ρθείτε πιο κοντά με τον εσωτερικό σας κόσμο, θα μπορέσετε να εντοπίσετε ποιες είναι οι ανάγκες σας οι πεποιθήσεις σας αλλά και οι ηθικές σας αξίες.  Φροντίστε για την ψυχική σας ηρεμία, εστιάστε σε συναναστροφές που σας ανανεώνουν. 

ΖΥΓΟΣ - 2022
ΖΥΓΟΣ - 2022

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα συμβάντα μέσα στο νέο έτος σας καλούν να κινηθείτε αποφασιστικά, για να μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να είστε σε θέση να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, ίσως χρειαστεί να επαναξιολογήσετε βλέψεις και σχέσεις.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα σας δώσει την ώθηση να δραστηριοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για επαφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να ‘ρθείτε σε επαφή με καινούργια πρόσωπα, στο χέρι σας θα είναι να δώσετε μία πιο προσωπική όψη. Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα και να συσχετιστείτε με πρόσωπα που θα σας δώσουν το περιθώριο να ξεδιπλωθείτε συναισθηματικά.

Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε να προσεγγίσετε και να ανοιχτείτε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα γνωριμία, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία δυναμική ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να κάνετε την υπέρβαση, θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας τις αρνητικές και τοξικές σχέσεις. Τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο οι δύο εκλείψεις στον Ταύρο σας καλούν να βγείτε από την προσκόλληση την εξάρτηση και την εμμονή, όσοι διατηρείτε σχέση προσοχή σε τάσεις κτητικότητας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συναισθηματικές υπερβολές και τις ζήλιες. 

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα