Ο Αιγόκερως το 2023 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Αιγόκερως το 2023

Στόχοι και φιλοδοξίες θεμελιώνονται το 2023 καθώς καλείσαι να προσπαθήσει σκληρά ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Παράλληλα, καρμικές καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό χώρο και την οικογενειακή σου ζωή.

Ο Πλούτωνας διελαύνει στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου (από 01.01 μέχρι 23.03 και από 11.06. μέχρι το τέλος του χρόνου) οδηγώντας σέ σε αναγεννησιακές αλλαγές. Αναθεωρείς πλήρως τις προσωπικές σου επιδιώξεις, τις απόψεις, τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τη δυναμική σου και δρομολογείς νέες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Η μετακίνηση του στον Υδροχόο δίνει μία πρώτη γεύση για τις επερχόμενες αλλαγές που θα υπάρξουν σε ότι αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι υλικές και συναισθηματικές αξίες. Επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι στην ύλη και μπαίνεις σε μία περίοδο που απαιτείται σκληρή προσπάθεια για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και τον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστη την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα που θα αφήσουν καρμικό αποτύπωμα στη ζωή σου. Η επιλογή για την δική σου οικογένεια, η μετακόμιση από την πατρική, μία επαγγελματική πρόταση που θα σε οδηγήσει μακριά από την οικογενειακή εστία είναι πιθανά σενάρια που θα σε απασχολήσουν. Φρόντισε να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου αποφεύγοντας να μπεις σε εξουσιαστικά παιχνίδια λόγω των ανασφαλειών και των φόβων που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

Ο Δίας κινείται στον Κριό μέχρι τις 16.05 δίνοντάς σου την ευκαιρία να εξομαλύνεις σχέσεις και καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Οι οικείοι σου λειτουργούν υποστηρικτικά σε κάθε προσπάθεια και βοηθούν να ξεπεράσεις εμπόδια και δυσκολίες που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αγοραπωλησίες και μετακομίσεις ευνοούνται καθώς είσαι έτοιμος να προχωρήσεις σε έναν καινούργιο χώρο που σε εκφράζει και σε ικανοποιεί επί της ουσίας. Το πέρασμα του Δια στον Ταύρο στις 16.05 λειτουργεί ευνοϊκά για την προσωπική σου ζωή, για υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά, για καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και ταλέντα που θέλεις να εκφράσεις. Είναι σημαντικό να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις στιγμές χαράς και διασκέδασης με πρόσωπα που αγαπάς. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζονται από την αισιοδοξία, το δυναμισμό, τη λάμψη σου. Μετρίασε μόνο πιθανές υπερβολές καθώς στην ανάγκη να κερδίσεις τα βλέμματα δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο.

Ο Άρης από τους Διδύμους το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς (μέχρι τις 25.03) σε καλεί να δραστηριοποιηθείς αποτελεσματικά στο χώρο της δουλειάς. Οι αυξημένες απαιτήσεις, οι ευθύνες και οι αγγαρείες που έχεις επωμισθεί προκαλούν άγχος και αναστάτωση, που οφείλεις να διαχειριστείς ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις. Ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου όπου ο Άρης κινείται φαινομενικά ανάδρομος καθυστερήσεις και εμπόδια θα σε προβληματίσουν εντείνοντας περισσότερο το άγχος και τη νευρικότητα.

Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα το καλοκαίρι (από 05.06. έως 09.10) εκτοξεύει τη λίμπιντο σου στα ύψη. Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους και έξαψης με το ταίρι σου αφού αναδεικνύεται η ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση. Όμως καλό είναι να θυμάσαι πως δεν πρέπει να παρασυρθείς από σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ζήλια που μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Η περίοδος που κινείται ανάδρομα (23.07 με 04.09) εντείνει τις ανασφάλειες και την καχυποψία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους πρόσωπα από το παρελθόν που σε φέρνουν σε επαφή με μοναδικά συναισθήματα. Συγκράτησε την ορμή σου και φρόντισε να πάρεις αποφάσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες σου ώστε να μην μετανιώσεις αργότερα μία πιθανή επανασύνδεση.

Τα αισθηματικά του Αιγόκερου το 2023

Ο Ουρανός κινείται στον Ταύρο επηρεάζοντας καταλυτικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την προσωπική σου ζωή καθώς αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να βρίσκεσαι πια σε σχέσεις που είναι συμβατικές και δεν σου προσφέρουν τα αναμενόμενα. Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16.05 βοηθάς να έρθει σε επαφή με νέα πρόσωπα και να περάσεις μοναδικά. Η προσωπικότητα και ο δυναμισμός σου εντυπωσιάζουν και μαγνητίζουν τα βλέμματα. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, μπορείς να περάσεις υπέροχα απολαμβάνοντας την ηρεμία και το όμορφο περιβάλλον που δημιουργείς με το ταίρι σου. Αν όμως η σχέση αυτή ταλανίζεται από προβλήματα και αντιδικίες, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να την αφήσεις οριστικά στο παρελθόν, ανοίγοντας τα φτερά σου σε νέες προσωπικές διαδρομές που σε ικανοποιούν.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και στον Ζυγό αγγίζουν την προσωπική σου ζωή καθώς επηρεάζεται από γεγονότα που μπορεί να υπάρξουν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τη νευρικότητα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση σου, φροντίζοντας να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που συμβαίνουν και που νιώθεις. Σημαντικές αποφάσεις, όπως η συγκατοίκηση με τον άνθρωπό σου ή η δημιουργία της δικής σου οικογένειας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (05.05 και 28.10) ανατρέπουν τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες ομορφαίνουν τη ζωή σου. Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν εκφράζοντας τα συναισθήματά σου και θα οδηγήσουν σε μία σχέση που θα στηρίζεται σε κοινές πεποιθήσεις και απόψεις.

Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ένταση είναι πιθανό να προκαλέσει η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο καθώς επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκδηλώσεις εκνευρισμού και ανταγωνισμού από την πλευρά του συντρόφου σου που θα σε προβληματίσουν. Σημαντικό είναι όμως να μην παρασυρθείς από ανάλογα συναισθήματα, καθώς είναι εύκολο να μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη.

Η τετράμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα σε φέρνει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Το πάθος και ο αισθησιασμός πρωταγωνιστούν και μπορεί να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό για δύο. Όμως είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις φόβους, απωθημένα και εξουσιαστικές τάσεις που μπορεί να κουράσουν και να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες με τον άνθρωπό σου. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Αιγόκερου το 2023

Με τον Κρόνο να μετακινείται στους Ιχθύες αφήνεις στο παρελθόν μία περίοδο πίεσης και αναθεωρήσεων που άγγιξε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Τώρα αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να δουλέψεις σκληρά και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Η ορθολογική σκέψη και τα επιχειρήματά σου είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσουν, καθώς εκφράζεσαι λελογισμένα και ώριμα και δίνεις την ευκαιρία στα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς να αντιληφθούν πως τα σχέδιά σου είναι ρεαλιστικά και πραγματοποιήσιμα. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από συντηρητισμό και απολυτότητα που δεν θα διευκολύνουν την επίτευξη συμφωνιών και συνεργασιών που επιθυμείς.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού δρομολογούν εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι πιθανό να πάρεις πρωτοβουλίες για καινούργιες διαδρομές και εμπειρίες που σε ενθουσιάζουν. Προτάσεις που διασφαλίζουν την αναγνώριση ή επιλογές για την δημιουργία της δικής σου δουλειάς αλλάζουν τα δεδομένα στην καριέρα και ωθούν σε καινούργια επαγγελματικά βήματα που μπορεί να σκέφτεσαι εδώ και καιρό.

Θετικά θα λειτουργήσει ο Δίας από τον Κριό μέχρι τις 16.05 για τις επιδιώξεις σου, αφού χαρίζει αυτοπεποίθηση και σε βοηθά να σταθείς στα πόδια σου απέναντι σε δυσκολίες και εμπόδια που μπορεί να βρεις. Η οικογένεια δεν αποκλείεται να συνεισφέρει σημαντικά στον επαγγελματικό χώρο, βοηθώντας σε να προχωρήσεις σε ένα προσωπικό σχέδιο που εμπνέει εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα, εξέλιξη.

Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου ο Άρης κινείται στους Διδύμους πολλαπλασιάζοντας τις απαιτήσεις στον χώρο της δουλειάς. Ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, όπου κινείται φαινομενικά ανάδρομος, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και εμπόδια δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις αποτελεσματικά. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από το άγχος και τη νευρικότητα, οδηγώντας σχέσεις με πρόσωπα στον συναδελφικό περίγυρό στα άκρα.

Η μετακίνηση του Άρη στον Καρκίνο αυξάνει την ένταση και τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου καθώς αναδεικνύονται ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Κράτησε χαμηλούς τόνους προστατεύοντας συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα, διαφορετικά οι κόντρες μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες με αρνητικό αντίκτυπο στην επαγγελματική σου ζωή.

Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα σε ωθεί να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους. Την περίοδο της φαινομενικά ανάδρομης πορείας της δεν αποκλείεται να εμφανιστούν εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα προκαλέσουν αναστάτωση. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δρομολογήσεις συμφωνίες που μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Παράλληλα, καλό είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και δεν αποκλείεται να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, περιορίζοντας την οικονομική σου δυνατότητα.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα ζώδια των αγαπημένων σου προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2023
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα