Ο Δίδυμος το 2023 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

O Δίδυμος το 2023

Οι προκλήσεις για τον Δίδυμο θα είναι αρκετές το 2023 καθώς η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες σηματοδοτεί εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Με τον Ποσειδώνα ήδη να επηρεάζει την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου τα τελευταία χρόνια, με την παραμονή του στους Ιχθύες, είσαι επιρρεπής σε κόλακες και πρόσωπα που μπορεί να έχουν κρυφά κίνητρα. Είναι απαραίτητο να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την επαγγελματική σου πορεία από επιτήδειους δείχνοντας επιφυλακτικότητα σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες στις 07.03 ανοίγει μία περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων και ξεκαθαρισμάτων που θα επηρεάσουν επαγγελματικές σχέσεις και σχέδια. Είναι γεγονός πως οι απαιτήσεις πολλαπλασιάζονται και καλείσαι να εργαστείς σκληρά για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε επιλογές και στόχους που θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου. Παράλληλα, αυστηρότητα και σκληρότητα από φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους είναι πιθανό να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αξιοποιήσεις τα επόμενα δυόμιση περίπου χρόνια ώστε να καταλήξεις σε πολύτιμα συμπεράσματα που αφορούν τις μελλοντικές επαγγελματικές επιλογές σου.

Με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο αποκαλύπτονται συμπεριφορές και συναισθήματα που σε αιφνιδιάζουν. Μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν το παρελθόν μπορεί αρχικά να προκαλέσουν νευρικότητα, σου δίνουν όμως μακροπρόθεσμα την δυνατότητα να απαλλαγείς από απωθημένα και ενοχικά σύνδρομα που σε ταλαιπωρούν.

Ο Δίας κινείται στον Κριό μέχρι τις 16.05 δίνοντάς σου την ευκαιρία να αξιοποιήσεις γνωριμίες ώστε να προχωρήσεις στην επίτευξη επαγγελματικών και προσωπικών στόχων. Ο φιλικός σου κύκλος διευρύνεται και μπορείς να περάσεις μοναδικά αν ενταχθείς σε ομάδες και συλλόγους που σε ενδιαφέρουν. Από τις 16.05 και μετά που μετακινείται στον Ταύρο φροντίζει να σε προστατεύσει από εχθρικές συμπεριφορές. Σου δίνει επίσης την δυνατότητα να αναγνωρίσεις ψυχολογικά ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Βρίσκεις την δύναμη να τα ξεπεράσεις συγχωρώντας πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν τραυματίσει στο παρελθόν. Ο φύλακας – άγγελος σου είναι στο πλευρό σου και φροντίζει να σε στηρίξει σε κάθε παραπάτημα και δυσκολία.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και τον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) επηρεάζουν φιλικές και προσωπικές σχέσεις και δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε καινούργιες διαδρομές με πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό και την καρδιά σου. Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (05.05 και 28.10) αναδεικνύουν παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή. Απαιτείται ψυχραιμία ώστε να αποφύγεις συγκρούσεις που μπορεί να σε πληγώσουν. Κομβικό ρόλο θα παίξει το πρώτο τρίμηνο η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου.

Υποδέχεσαι το 2023 με τον Άρη να κινείται ανάδρομος και να αυξάνει κατακόρυφα την ένταση, τη νευρικότητα, την απερισκεψία. Η επιστροφή του σε ορθή πορεία στις 13.01 αναδεικνύει την ανάγκη για καινούργιες επιλογές, τις οποίες έχεις σκεφτεί ενδελεχώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο σου, γι’ αυτό και δεν πρέπει να διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε όλα τα επίπεδα. 

Τα αισθηματικά του Διδύμου το 2023

Η προσωπική σου ζωή επηρεάζεται από την μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες καθώς είναι πιθανό να εκτονώσεις την ένταση και την απογοήτευση που νιώθεις στην επαγγελματική ζωή στο ταίρι σου. Παράλληλα, οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν να δώσεις τον χρόνο που επιθυμείς σε προσωπικό επίπεδο και αυτό δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις και ψυχρότητα κατά καιρούς. Είναι απαραίτητο να δείξεις συναισθήματα και σκέψεις στον άνθρωπο σου που θα βοηθήσουν να κατανοήσει την ένταση και τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις στην καριέρα σου. Διαφορετικά. οι δονήσεις θα είναι σεισμικές και θα έχουν άμεση επιρροή στην πορεία της σχέσης σου.

Ο Δίας από τον Κριό μέχρι τις 16.05 ευνοεί την επικοινωνία και τη συνεννόηση καθώς σε ωθεί να λειτουργήσεις σαν ομάδα με τον άνθρωπό σου. Κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και σας δραστηριοποιούν φέρνοντας σας πιο κοντά από ποτέ. Η μετακίνηση του στον Ταύρο σε βοηθά να κλείσεις πληγές του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να ταλαιπωρούν την σχέση σου, ενώ δείχνεις με ευκολία συναισθήματα και ανασφάλειες στο σύντροφό σου. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να έχουν στιγματίσει τη ζωή σου. Μπορεί να προχωρήσεις σε μία επανασύνδεση που θα ανακουφίσει την ψυχή σου και θα απογειώσει το ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη ζωή σου.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και ιδιαίτερα στον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) επηρεάζουν άμεσα τα αισθηματικά σου. Νέες γνωριμίες έρχονται για να σου δείξουν πως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις και την αγάπη. Πιθανό είναι ακόμα να αναγνωρίσεις πως η σχέση σου δεν σε ικανοποιεί και να προχωρήσεις σε αποφάσεις και επιλογές που θα σε απελευθερώσουν.

Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 25.03 μπορείς να κινηθείς με αποφασιστικότητα και δυναμισμό κατακτώντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άλλωστε το πάθος και η γοητεία σου κυριαρχούν και η παρουσία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσεις και θα μαγνητίσεις τα βλέμματα ιδιαίτερα με την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά. Τότε θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά για τον εαυτό σου καθώς έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες.

Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα (05.06 έως 09.10) ενεργοποιεί την ανάγκη για διασκέδαση, έντονο φλερτ και πολύπλευρες καταστάσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν θα σε διεκδικήσουν και πάλι καθώς η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα στον Λέοντα από τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Μία επανασύνδεση είναι πιθανή που θα σε ενθουσιάσει καθώς το πρόσωπο που εισβάλλει και πάλι στη ζωή σου κεντρίζει το μυαλό και την ψυχή σου. Να θυμάσαι μόνο πως καλό είναι να μείνεις μακριά από πολλαπλές γνωριμίες που θα σε βάλουν σε μπελάδες και θα σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Δίδυμου το 2023

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες αυξάνονται στην επαγγελματική σου ζωή καθώς ο Κρόνος μετακινείται στους Ιχθύες στις 07.03 και “φροντίζει” να δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές σου. Είναι δεδομένο πως οι προκλήσεις θα είναι πολλές καθώς εμπόδια, διαμάχες, καθυστερήσεις θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια. Οφείλεις βέβαια να έχεις το μυαλό σου πως για να έχεις θετικές εξελίξεις στο πεδίο της καριέρας πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά δείχνοντας εργατικότητα και μεθοδικότητα σε κάθε βήμα και επιλογή σου. Κόντρες με πρόσωπα εξουσίας μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσουν, όμως είναι βέβαιο πως θα οδηγήσουν σε ορθολογικές αποφάσεις και συμπεριφορές. Άλλωστε η παραμονή του Κρόνου στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και να μετριάσεις αυταπάτες και άπιαστα όνειρα που έχει ενισχύσει ο Ποσειδώνας με την παρουσία του.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (05.05 και 28.10) αποκαλύπτουν παρασκηνιακές διεργασίες και υπονομευτικές στάσεις στο χώρο της δουλειάς που θα σε απογοητεύσουν. Δείξε ψυχραιμία και φρόντισε να ξεφύγεις από συναισθηματικά ξεσπάσματα και όνειρα θερινής νυκτός που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ολοκληρώσεις έναν επαγγελματικό κύκλο που μπορεί να επηρεάζει βαθιά την συνείδηση και την ψυχή σου. Γι’ αυτό φρόντισε να μην φοβηθείς αν χρειαστεί να προχωρήσεις σε αποφάσεις που μπορεί να είναι δύσκολες, είναι όμως απαραίτητες για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Ο Δίας από τον Κριό μέχρις τις 16.05 σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά σε επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες σου. Είναι γεγονός πως θα σε στηρίξουν σε ότι θέλεις να επιτυχείς καθώς εντυπωσιάζονται από τις πρωτοποριακές προτάσεις σου. Με τον Δία να κινείται στον Ταύρο από τα μέσα Μαΐου και μετά παρελθούσες προτάσεις επανέρχονται στο προσκήνιο. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσεις σε αποφάσεις που παλιότερα μπορεί να σε φόβιζαν. Σε οικονομικό επίπεδο, σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν ενώ χρήματα που μπορεί να έχεις δανείσει θα επιστρέψουν δίνοντας σου σημαντικές ανάσες.

Ο Άρης συνεχίζει την πολύμηνη παραμονή τους στο ζώδιό σου μέχρι το τέλος Μαρτίου βοηθώντας σε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα είναι ευεργετικές στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν διστάζεις να κυνηγήσεις όνειρα και φιλοδοξίες και στο πλευρό σου θα βρεθούν πρόσωπα που επιδιώκουν να συνεργαστούν μαζί σου. Ιδιαίτερα από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά όπου επιστρέφει σε ορθή πορεία σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις καθυστερήσεις, αμφιβολίες και εμπόδια και να δραστηριοποιηθείς με δυναμισμό σε επαγγελματικές βλέψεις και συνεργασίες που σου ταιριάζουν.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα το καλοκαίρι (από 05.06. έως 09.10) προσφέρει επικερδείς εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε επαγγελματικές επιλογές που μπορούν να αποδώσουν οικονομικά τα μέγιστα καθώς αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς μέσα από μία συνεργασία να έχεις το ανάλογο κέρδος. Καλό είναι όμως να είσαι επιφυλακτικός κατά την περίοδο που κινείται φαινομενικά ανάδρομη (από 23.07 έως 04.09), καθώς είναι πιθανό να προχωρήσεις σε λανθασμένες επιλογές που αργότερα θα μετανιώσεις.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα ζώδια των αγαπημένων σου προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΣ 2023
ΔΙΔΥΜΟΣ 2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: