Ο Ιχθύς το 2023 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Ιχθύς το 2023

Αγαπητέ Ιχθύ, η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιό σου καθορίζει το 2023 αλλά και μία περίοδο δυόμισι περίπου ετών στην οποία καλείσαι να ωριμάσεις, να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι σε σημαντικά πρόσωπα, να αναλογιστείς πράξεις και παραλείψεις του παρελθόντος και να δράσεις ανάλογα.

Από τις 07.03 και μετά ο Κρόνος θα φιλοξενείται στο ζώδιό σου με σκοπό να περάσεις μία δοκιμαστική περίοδο, όπου θα οριοθετηθείς και θα δείξεις ξεκάθαρα στους γύρω σου πως επιπολαιότητα και ονειροπόληση δεν μπορούν να σε παρασύρουν σε λάθη. Άμεση είναι η επιρροή του στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις πως υπάρχουν πρόσωπα που δεν σε εκτιμούν όσο θα έπρεπε. Γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και απόλυτος στη συμπεριφορά σου, δείχνοντας τους πώς είναι καιρός να σε υπολογίζουν και να σε σέβονται. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας διελαύνει το ζώδιό σου θολώνοντας το τοπίο, καθώς δεν επιτρέπει να έχεις αντικειμενική εικόνα των καταστάσεων που βιώνεις. Διαστρεβλωμένη αντίληψη των πραγμάτων και εξιδανικεύσεις δεν βοηθούν να προχωρήσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές που ικανοποιούν τις ουσιαστικές σου ανάγκες.

Σημαντική είναι επίσης η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο (από 23.03. μέχρι 11.06) που σε φέρνει σε επαφή με βαθύτερα ζητήματα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Είναι μυστικά και απωθημένα που δεν έχεις βρει το θάρρος να αντιμετωπίσεις τα προηγούμενα χρόνια. Περνάς λοιπόν σε μία περίοδο που αρχίζει κυρίως από το 2024 και απαιτεί βαθύτερες συνειδητοποιήσεις και τόλμη για να απελευθερωθείς από ενοχικά σύνδρομα και τραύματα του παρελθόντος. Παρασκηνιακές συμπεριφορές και υπόγειες κινήσεις μπορεί να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς, φρόντισε να αναθεωρήσεις την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που δεν θα επιτρέψει να πληγωθείς.

Ο Δίας θα κινείται στον Κριό μέχρι τις 16.05 φροντίζοντας να ισορροπήσεις οικονομικά και να πάρεις σημαντικές ανάσες που είναι απαραίτητες για να περάσεις όμορφα. Απολαμβάνεις κάθε μικρή χαρά της ζωής και διαμορφώνεις ένα άκρως αισθησιακό και θελκτικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς σε ανοίγματα και περιττά έξοδα που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη οικονομική θέση, οι υπερβολές δεν ευνοούνται.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16.05 σε βοηθά να διευρύνεις τον περίγυρό σου και να φέρεις πιο κοντά σου πρόσωπα που μπορούν να σε κατανοήσουν. Εξομαλύνονται οι σχέσεις με στενούς συγγενείς και φίλους, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, η επικοινωνία, κάθε είδους ενασχόληση που αφορά τη γνώση. Είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, βέβαιο είναι πως μπορούν να σου προσφέρουν νέες εμπειρίες και να σε φέρουν σε επαφή με καινούργια γνωστικά αντικείμενα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου.

Η παραμονή του Άρη στους Διδύμους το πρώτο τρίμηνο του χρόνου (μέχρι 25.03) δυσκολεύει τις συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς αναδεικνύονται με έντονο τρόπο καταπιεσμένη οργή και θυμός. Οφείλεις να μετριάσεις τα ξεσπάσματα σου, αποφεύγοντας να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με τους οικείους σου. Παράλληλα, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για καθυστερήσεις στην εξέλιξη εργασιών που μπορεί να αφορούν τον προσωπικό σου χώρο καθώς ο Άρης κινείται φαινομενικά ανάδρομος μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου και δεν σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου στην ώρα τους. 

Τα αισθηματικά του Ιχθύ το 2023

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (05.05 και 28.10) αγγίζουν την προσωπική σου ζωή καθώς σε φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα που διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Απολαμβάνεις την διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία, τις νέες πληροφορίες και την πνευματικότητα ανθρώπων που σε προσεγγίζουν και δείχνουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα. Καλό είναι όμως να μην παρασυρθείς από κόλακες και πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν, επηρεάζοντας την κρίση και τις αποφάσεις σου. Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις επιλογές σου και να δώσεις χώρο σε πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα και αντιλήψεις να βοηθήσουν στην αναθεώρηση της κοσμοθεωρίας σου.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου δεν επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά καθώς δημιουργείς μία εικονική κατάσταση στο μυαλό σου που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Μετρίασε τις υπερβολικές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από τον σύντροφο ή νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί αργά ή γρήγορα θα αντιληφθείς πως δεν είναι ρεαλιστικές.

Με τον Κρόνο να μετακινείται στο ζώδιό σου αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι στον άνθρωπό σου ή σε νέα γνωριμία που σε μαγνητίζει. Η ωριμότητα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου καθώς αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι σε μία περίοδο προσωπικής μεταμόρφωσης που μπορεί να είναι πιεστική, όμως είναι άκρως δημιουργική και εξελικτική. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι και δεν μπορούν να σου προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Με τον Δία να κινείται στον Κριό μέχρι τις 16.05 μπορείς να χαρείς στιγμές έντονου πάθους, πόθου και αισθησιασμού στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις ένα ιδανικό σκηνικό για δύο που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στην σχέση σου. Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο από τις 16.05 και μετά λειτουργεί ανανεωτικά σε κοινωνικό επίπεδο καθώς απολαμβάνεις προσκλήσεις, διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό σου και σε εξιτάρουν. Περίπλοκες καταστάσεις μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου.

Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα (από 05.06. έως 09.10) στρέφει την προσοχή σου στην πρακτική πλευρά της σχέσης σου καθώς η ρουτίνα και η καθημερινότητα σε απασχολούν έντονα. Σημαντικό είναι να περιορίσεις εμμονικές συμπεριφορές και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σου και μπορεί να οδηγήσουν σε ατέρμονες κόντρες. Ιδιαίτερα την περίοδο που κινείται φαινομενικά ανάδρομα (23.07 με 04.09) δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις την ένταση που νιώθεις, καθώς διογκώνονται οι λεπτομέρειες και προκαλούν ένταση. Κράτησε χαμηλούς τόνους και φρόντισε να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις που μπορεί να είναι σημαντικές γιατί θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σου. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Ιχθύ

Η διέλευση του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου δεν επιτρέπει να αντιληφθείς με ρεαλιστικούς όρους προτάσεις και επιλογές που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή. Γεγονός είναι πως μπορείς να παρασυρθείς από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις και να προχωρήσεις σε επιλογές συνεργασιών ή σε επαγγελματικές κινήσεις που τελικά δεν σε εκφράζουν. Είναι προτιμότερο να πάρεις από τα αποστάσεις από τα πράγματα και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που είναι βέβαιο πως θα προφυλάξει από κακοτοπιές και δυσάρεστες επιλογές.

Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιό του Ιχθύ βοηθά να μετριαστούν οι υπερβολικές απαιτήσεις και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που δημιουργείς στο μυαλό σου. Έχεις την ευχέρεια να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες και δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις, ολοκληρώνοντας κύκλους σχέσεων, που θεωρείς ότι δεν μπορούν να συμπλεύσουν από δω και στο εξής μαζί σου. Πιθανό είναι να νιώσεις κάποιες στιγμές απογοήτευση και κατήφεια λόγω συμπεριφορών που πια βλέπεις ξεκάθαρα και δεν είναι εύκολο να αποδεχθείς.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και τον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) αγγίζουν τα οικονομικά σου καθώς σε καλούν να αντιμετωπίσεις εκκρεμότητες, έξοδα και συμφωνίες με ορθολογικό τρόπο. Είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις για νέες επιχειρηματικές δράσεις που θα κεντρίσουν την προσοχή σου, δείξε εμπιστοσύνη στην εσωτερική σου φωνή που θα βοηθήσει να προχωρήσεις στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (05.05 και 28.10) αναδεικνύουν την ανάγκη να ασχοληθείς με αντικείμενα, όπως το εμπόριο, η διαφήμιση, η επικοινωνία. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα κεντρίσουν την προσοχή σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να διευρύνεις την επαγγελματική σου επιρροή σε πεδία που ποτέ δεν είχες φανταστεί. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις και επαφές που σχετίζονται με πρόσωπα από το εξωτερικό, ανοίγοντας διάπλατα επαγγελματικές διαδρομές που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προσωπική σου εξέλιξη.

Η τετράμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα (από 05.06. έως 09.10) δεν μπορεί παρά να κάνει αισθητή την επιρροή της και στον χώρο της δουλειάς, αφού νιώθεις πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αναθεωρήσεις επαγγελματικές βλέψεις, τρόπος σκέψης και λειτουργίας μέσα στον εργασιακό περιβάλλον. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της φαινομενικά ανάδρομης πορείας της μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία που μπορεί να καταλήξει σε πολύτιμα συμπεράσματα, καθώς αναλογίζεσαι αν η επιλογή στην οποία έχεις προχωρήσει είναι ικανοποιητική για εσένα. Φρόντισε μόνο να μην κινηθείς προς νέες κατευθύνσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθώς με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομη (23.07 έως 04.09) δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καθοριστικές αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να συνειδητοποιήσεις ποια είναι επί της ουσίας η επαγγελματική κατεύθυνση που σου ταιριάζει και μπορεί να καλύψει την ανάγκη για προσφορά, υπηρεσία και δοτικότητα στη ζωή σου.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα ζώδια των αγαπημένων σου προσώπων.

ΙΧΘΥΣ 2023
ΙΧΘΥΣ 2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση: