Ο Κριός το 2023 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Κριός το 2023

Το 2023 σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής περιόδου για τον Κριό, καθώς κάποια ξεκαθαρίσματα εκκρεμοτήτων απαιτούνται και επιβάλλονται. Είναι απαραίτητο να έρθεις σε επαφή με την σκιώδη πλευρά του εαυτού σου αξιοποιώντας κάθε εμπειρία και τραύμα με θετικό τρόπο. Εκλείψεις, Πλούτωνας και Κρόνος σε καλούν να επιλέξεις ένα μονοπάτι που μπορεί αρχικά να είναι δύσκολο, όμως μακροπρόθεσμα θα αντιληφθείς πως θα σου προσφέρει πολλά.

Ο Πλούτωνας από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου (από 01.01 μέχρι 23.03 και από 11.06. μέχρι το τέλος του χρόνου) “φροντίζει” να μεταμορφώσει το κοινωνικό στάτους και τη δημόσια εικόνα σου. Νιώθεις πως μπορείς να προχωρήσεις σε καταλυτικές αλλαγές μέσα από εσωτερικές συγκρούσεις, παρασκήνιο, παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να σε κουράσουν. Μην επιμείνεις πεισματικά να βρίσκεσαι σε μία επαγγελματική διαδρομή που δεν σου ταιριάζει και είναι πιθανό να φέρνει στην επιφάνεια δυσάρεστα στοιχεία της προσωπικότητας σου. Τόλμησε να κάνεις την αλλαγή που σου αρμόζει και που θα λειτουργήσει αναζωογονητικά για την καριέρα σου. Η παραμονή του στον Κρόνο στον Υδροχόο μέχρι τις 07.03 σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις ποιους στόχους μπορείς να υπηρετήσεις και ποιους οφείλεις να εγκαταλείψεις. Φιλικές σχέσεις αναθεωρούνται και είναι πιθανό να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που δεν μπορούν να κατανοήσουν πια τις σκέψεις και τις αντιλήψεις σου.

Ο Κρόνος από τις 07.03 μετακινείται στους Ιχθύες αναγκάζοντας σε να έρθεις σε επαφή με πληγές, τραύματα και απωθημένα του παρελθόντος. Ξεκαθαρίζοντας ότι κουβαλάς από παλιά θα σε βοηθήσει να δομήσεις μία νέα και ισχυρή προσωπικότητα, όμως αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος και μοναχικός. Καθυστερήσεις, εμπόδια, παρασκήνιο και απογοήτευση θα σε προβληματίσουν. Θα σου δώσουν όμως την ευκαιρία να ανδρωθείς μέσα από μία ψυχικά επίπονη αλλά απελευθερωτική διαδικασία.

Σύμμαχος σου σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο Δίας στο ζώδιο σου που μέχρι τις 16.05 σε εφοδιάζει με ευκαιρίες και επιλογές εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα. Αξιοποίησε προτάσεις και γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέα δημιουργικά μονοπάτια και διαδρομές.

Σημείο αναφοράς για εσένα και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι η μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης στον άξονά σου με τον Ζυγό. Σε καλούν να επικεντρωθείς στις σχέσεις με τους άλλους ενώ προσεγγίζεις τον εαυτό σου και τα «θέλω» σου με διαφορετικό τρόπο.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον ζώδιό σου και τον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) δρομολογούν εξελίξεις για νέα ξεκινήματα και σχέσεις που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά, ικανοποιώντας κάθε σου ανάγκη και επιθυμία. Καρμικές αποφάσεις αφήνουν το στίγμα τους και ανοίγουν μία νέα περίοδο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Άρη δοκιμάζει τις αντοχές και τις σχέσεις σου με το κοντινό περιβάλλον στις αρχές του χρόνου καθώς μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε καθοριστικές επιλογές που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις αφήνοντας τον χρόνο να κυλήσει. Είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα βέβαιος για πράξεις και αποφάσεις που μπορεί να έχουν καθοριστικό ρόλο σε σχέσεις που είναι κομβικές για εσένα. 

Τα αισθηματικά του Κριού το 2023

Ο αισθησιασμός και το πάθος θα είναι οδηγοί στην προσωπική σου ζωή αυτή τη χρονιά καθώς καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να έχουν καρμικό χαρακτήρα.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στο ζώδιο σου και τον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) αναδεικνύουν νέες ευκαιρίες αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Η ανάγκη να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο που σε ικανοποιεί απόλυτα θα δρομολογήσει εξελίξεις και στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου. Είναι βέβαιο πως δεν θα διστάσεις, αν χρειαστεί, να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που δεν σε ικανοποιούν. Οι τοξικές σχέσεις θα μείνουν στο παρελθόν καθώς θα νιώσεις δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου ώστε να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση σε καινούργιες καταστάσεις.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (05.05 και 28.10) ανασύρουν ανασφάλειες και αμφιβολίες που μπορεί να ταλαιπωρήσουν την αισθηματική σου ζωή. Μην διστάσεις να στραφείς μέσα σου και να έρθεις σε επαφή με φόβους και απωθημένα που μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν συναισθηματικά. Μοιραίες συναντήσεις δεν αποκλείονται, είναι βέβαιο πως θα σε οδηγήσουν σε σπουδαίες συνειδητοποιήσεις που είναι απαραίτητες ώστε να λειτουργήσεις απελευθερωμένα στις σχέσεις.

Ο Δίας από το ζώδιό σου μέχρις τις 15.06 δεν επιτρέπει να λυγίσεις στις δυσκολίες, ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Μπορείς να προστατεύσεις την σχέση σου και να επενδύσεις στο ταίρι σου παρ’ όλες τις εντάσεις που μπορεί να βιώνεις. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να δώσουν την ευκαιρία να βελτιωθείς και να ανακαλύψεις πως η προσωπική σου ζωή μπορεί να ανθίσει και να σου προσφέρει τον καρπό της αγάπης και του σεβασμού. Καλό είναι βέβαια να μετριάσεις τις υπερβολές γιατί η αμετροέπεια δεν θα βοηθήσει να αναγνωρίσεις τις δυνατότητες μιας σχέσης και να εκτιμήσεις τη συντροφικότητα, τα συναισθήματα, τις στιγμές που μπορεί να βιώσεις.

Σπουδαία γεγονότα επίσης θα υπάρξουν αυτό το καλοκαίρι με την Αφροδίτη στον Λέοντα να υπόσχεται μοναδικές στιγμές πάθους και διασκέδασης (από 05.06. έως 09.10). Άλλωστε, με την συγκεκριμένη διέλευση απογειώνεται η γοητεία και η λάμψη σου και σε καθιστά πρωταγωνιστή έχοντας την ευκαιρία να προχωρήσεις σε επιλογές που σου ταιριάζουν.

Από τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου που κινείται φαινομενικά ανάδρομα στον Λέοντα “υπόσχεται” επανασυνδέσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι βέβαιο πως θα χτυπήσουν και πάλι την πόρτα σου επιθυμώντας να μπουν στη ζωή σου δίνοντάς τους μία δεύτερη ευκαιρία. Αξιοποίησε ακόμα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να συνειδητοποιήσεις τις ουσιαστικές ανάγκες που έχεις από μία σχέση και να αντιληφθείς αν το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου μπορεί να τις καλύψει στον απόλυτο βαθμό.
 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Κριού το 2023

Η επαγγελματική σου ζωή αλλάζει αργά και σταθερά τα τελευταία χρόνια καθώς ο Πλούτωνας διελαύνει το ζώδιο του Αιγόκερω. Αναγεννησιακές αλλαγές, προκλήσεις και ρίσκα μπορούν να προσδώσουν σημαντικά οφέλη, αρκεί να είσαι έτοιμος να υπηρετήσεις κάτι καινούργιο ξεφεύγοντας από στερεότυπα που μπορεί να είχες στο παρελθόν.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο (από 23.03. μέχρι 11.06) σου δίνει μία πρώτη γεύση σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να επαναπροσδιορίσεις τα σχέδιά σου και να προχωρήσεις σε επιλογές που μπορεί να είναι πρωτότυπες, εκκεντρικές, διαφορετικές από αυτές που σε εξέφραζαν μέχρι τώρα. Καταλυτική μπορεί να είναι η συμβολή σου σε μεγάλους οργανισμούς και συλλογικές προσπάθειες δείχνοντας πως είσαι διατεθειμένος να συμβάλεις σε ένα κοινό σκοπό που θα ικανοποιήσει τους πάντες.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στο ζώδιό σου και τον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) ανοίγουν νέα κεφάλαια στο πεδίο των συνεργασιών. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις πώς ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε καινούργια εγχειρήματα που καλύπτουν την δημιουργικότητα και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου με αξιόλογες προτάσεις και επιλογές, μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες και τον φόβο να μπουν εμπόδιο σε νέες διαδρομές που σου ταιριάζουν.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (05.05 και 28.10) αγγίζουν τα οικονομικά σου, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να δείξεις λογική, εγκράτεια και αποφασιστικότητα όπου είναι απαραίτητο. Ανατρεπτικά γεγονότα, φοβίες, καχυποψία επηρεάζουν την κρίση σου. Είναι προτιμότερο να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να λειτουργήσεις με σύνεση και σταθερό βηματισμό προστατεύοντας οικονομικά κεκτημένα για τα οποία έχεις προσπαθήσει εδώ και καιρό.

Ο Δίας στο ζώδιο σου μέχρι τα μέσα Μαΐου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να προσδώσουν κύρος. Εμπιστεύσου την τύχη σου χωρίς να επαναπαύεσαι σε αυτήν. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου και να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα της καριέρας σου.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο από τις 16.05 και μετά δίνει ανάσες σε οικονομικό επίπεδο. Μην διστάσεις να διεκδικήσεις ότι θεωρείς ότι σου αξίζει και το έχεις κερδίσει με το σπαθί σου. Φρόντισε όμως παράλληλα να μην υπερβάλλεις σε σπατάλες και περιττά έξοδα προσπαθώντας να ικανοποιήσεις παράλογες απαιτήσεις που μπορεί να έχεις. Καλό είναι ακόμα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να προχωρήσεις σε σχέδια για την αύξηση των οικονομικών σου πόρων. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές καθώς μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα σε ένα τομέα που έχει υποστεί πλήγματα τα τελευταία χρόνια λόγω της «παρουσίας» του Ουρανού. 

Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι τις 25.03 καλώντας σε να δραστηριοποιηθείς σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. Βέβαια μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος και δεν θα επιτρέψει να κινηθείς σε σχέδια και συμφωνίες όπως θα ήθελες. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που είναι πιθανό να προκύψουν σου δίνουν την ευκαιρία να δρομολογήσεις αλλαγές και διορθώσεις όπου είναι απαραίτητο, γι’ αυτό αξιοποίησε εποικοδομητικά τις όποιες δυσκολίες. Ιδιαίτερα από το τέλος Ιανουαρίου που επιταχύνει σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες και να προχωρήσεις σε επαγγελματικά βήματα που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα ζώδια των αγαπημένων σου προσώπων.

ΚΡΙΟΣ 2023
ΚΡΙΟΣ 2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα