Ο Λέων το 2023 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Λέων το 2023

Αγαπητέ Λέων το 2023 θα πάρεις ψυχολογικές ανάσες, καθώς η χρόνια σε βοηθά να σταθείς στα πόδια σου μετά από ένα μεγάλο διάστημα πίεσης.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο ξεκαθαρίζει τις σχέσεις σου μέχρι τις 07.03. Είναι δεδομένο πως δεν διστάζεις να βάλεις τα όριά σου σε σύντροφο και συνεργάτες που θεωρείς ότι δεν ικανοποιούν τις βαθύτερες ανάγκες σου. Εντυπωσιάζεις με την στάση σου και είσαι διατεθειμένος να πάρεις αποστάσεις από όσους νιώθεις πως δεν μπορούν να βρίσκονται στο πλευρό σου. Σχέσεις καλά θεμελιωμένες έχουν σταθεί όρθιες και σου δίνουν την δυνατότητα να δρομολογήσεις μελλοντικά πλάνα.

Η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες στις 07.03 σου επιτρέπει να αναπνεύσεις ελεύθερα και να επικεντρωθείς σε οικονομικές υποθέσεις, ψυχολογικά ζητήματα, την επιρροή των συναισθηματικών σχέσεων στη ζωή σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να πραγματοποιήσεις βουτιά μέσα σου και να αντιμετωπίσεις κατάματα πληγές, απωθημένα και ενοχές που επιβαρύνουν την ψυχή σου. Παράλληλα, οφείλεις να είσαι συνετός σε οικονομικά ανοίγματα, δάνεια και επιχειρηματικές κινήσεις γιατί ο Κρόνος δεν θα διστάσει να σε πιέσει δοκιμάζοντας τις αντοχές σου.

Σημαντική θα είναι για εσένα η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο (από 23.03 έως 11.06) αφού σε προετοιμάζει για μεταμορφωτικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές από σύντροφο και συνεργάτες που οφείλεις να διαχειριστείς με ολύμπια ψυχραιμία. Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσεις επίσης πως οφείλεις να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου καθώς οι δεσμοί γίνονται εντονότεροι και βαθύτεροι. Ο Ουρανός συνεχίζει από τον Ταύρο να ανατρέπει τα δεδομένα της επαγγελματικής σου ζωής. Ανοίγει νέους ορίζοντες που βασίζονται στην πρωτοτυπία και την διορατικότητα. Δεν μπορείς να καταπιεστείς και να συμβιβαστείς σε επαγγελματικές επιλογές που πια δεν σου ταιριάζουν. Αναγνωρίζεις πως οφείλεις να κάνεις την ανατροπή που θα σε οδηγήσει σε μία επαγγελματική πορεία που σου ταιριάζει.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (05.05 και 28.10) δρομολογούν εξελίξεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Κλείνεις κεφάλαια που θεωρείς πως δεν σου ταιριάζουν και προχωράς σε νέα μονοπάτια παίρνοντας ρίσκα που δεν φανταζόσουν ποτέ στη ζωή σου.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και τον Ζυγό (20.04 και 14.10 αντίστοιχα) αναδεικνύουν σχέσεις στο ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον που έχουν σαν βάση την τοξικότητα και τον χειρισμό. Δεν διστάζεις να απελευθερωθείς από όσους νιώθεις πως προσπαθούν να σε κατευθύνουν βάσει των προσωπικών τους προσδοκιών και επιθυμιών.

Ο Δίας από τον Κριό μέχρι τις 16.05 σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντες, να έρθεις σε επαφή με νέα επαγγελματικά αντικείμενα. Η αισιοδοξία αντικατοπτρίζεται και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σου. Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο ευνοεί την επαγγελματική σου πορεία αφού προτάσεις και επιλογές θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Μετρίασε μόνο τον συντηρητισμό και την αλαζονεία που θα ενοχλήσουν έντονα.

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σου για τέσσερις μήνες (05.06 έως 09.10) αναδεικνύοντας την ανάγκη να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και σε ότι καλύπτει τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Η περίοδο της ανάδρομης κίνησης της (από 23.07 έως 04.09) προμηνύει επιστροφές προσώπων του παρελθόντος, επανασυνδέσεις, μία εσωτερική διεργασία πού μπορεί να καταλήξει σε πολύτιμα συμπεράσματα καθώς αναγνωρίζεις καλύτερα μέσα από αυτήν τον εαυτό σου. 

Τα αισθηματικά του Λέοντα το 2023

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο σου δίνει μία πρώτη γεύση των αλλαγών που θα επέλθουν τα επόμενα χρόνια στην προσωπική σου ζωή. Νιώθεις πως είσαι έτοιμος να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την αγάπη καθώς αναγνωρίζεις πως επιθυμείς να βιώσεις ουσιαστικότερες σχέσεις. Εξουσιαστικά παιχνίδια και αθέμιτες συμπεριφορές μπορεί να σε πληγώσουν, όμως θα σε οδηγήσουν σε καθοριστικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στα αισθηματικά σου. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο μέχρι τις 07.03 ξεκαθαρίζει αν το πρόσωπο που βρίσκεται στη ζωή σου θα παραμείνει στο πλευρό σου ή θα επιλέξεις να προχωρήσεις σε ένα νέο δρόμο παίρνοντας την απόσταση που απαιτείται. Η μετακίνησή του στους Ιχθύες απελευθερώνει τις σχέσεις σου και δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες που αφορούν την συγχώνευση, την ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου.

Νέες γνωριμίες υπόσχεται ο Δίας από τον Κριό μέχρι τις 16.05 καθώς δίνει την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά, να μαγνητίσεις τα βλέμματα, να εντυπωσιάσεις με την προσωπικότητα και το ταμπεραμέντο σου. Πρόσωπα που σχετίζονται με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς σε προσεγγίζουν και σε ενθουσιάζουν. Θέλεις να βιώσεις την αγάπη σαν περιπέτεια και δεν διστάζεις να δημιουργήσεις ανάλογες συνθήκες όπου το πάθος και η έξαψη πρωταγωνιστούν.

Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και στον Ζυγό σε φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στον αισθηματικό τομέα. Το μυαλό κυριαρχεί καθώς εντυπωσιάζεσαι από γνώσεις και απόψεις, από φιλοσοφικές προσεγγίσεις και πνευματικές αναζητήσεις, από εγκεφαλικά παιχνίδια που σε εξιτάρουν. Νέες γνωριμίες, που βασίζονται στην αναζήτηση νέων πνευματικών δρόμων, απογειώνουν την ψυχολογία σου και δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία σχέση που σου ταιριάζει και ικανοποιεί όλες σου τις απαιτήσεις.

Καθοριστικό ρόλο το 2023 θα παίξει η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου που φέρνει στην επιφάνεια με ένταση τις ανάγκες σου. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις ότι νιώθεις, ότι επιθυμείς σε ένα σύντροφο, ότι μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες ευτυχίας στην προσωπική σου ζωή. Η λάμψη σου εντυπωσιάζει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα διεκδικήσουν να βρεθούν στο πλευρό σου καθώς το να σε κατακτήσουν γίνεται αυτοσκοπός. Η περίοδος που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σου σε ωθεί σε μία εσώτερη διεργασία που σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και επιδιώκουν να εισβάλλουν και πάλι στη ζωή σου, όμως είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις τελικές αποφάσεις σου. Φρόντισε επίσης αυτό το διάστημα των τεσσάρων μηνών να μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στον εαυτό σου καθώς ο υποκειμενισμός θα είναι κακός σύμβουλος για τις όποιες επιλογές σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσεις χώρο στο ταίρι σου ή σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου ώστε να εκφράσει ανάγκες, σκέψεις και επιθυμίες και να δημιουργήσεις ισορροπημένες σχέσεις που μπορούν να μείνουν μακροπρόθεσμα στη ζωή σου. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Λέοντα το 2023

Αγαπητέ Λέων, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστες τις συνεργασίες σου. Έρχεσαι σε μία πρώτη επαφή με συμπεριφορές και κινήσεις που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Όμως είναι βέβαιο πως θα σε ωθήσουν σε μία νέα προσωπική δυναμική. Ο Ουρανός από τον Ταύρο συνεχίζει να ανατρέπει τα δεδομένα στον επαγγελματικό χώρο καθώς δεν σου επιτρέπει να συμβιβαστείς. Είναι δύσκολο να καταπιεστείς και να δεχθείς συμπεριφορές που δεν σου αξίζουν από φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Βέβαια, η επαναστατική σου διάθεση πολλές φορές μπορεί να μην βασίζεται σε ουσιαστικά ζητήματα προκαλώντας εντάσεις και σκληρές κόντρες στο πεδίο της καριέρας. Είναι προτιμότερο να αναγνωρίσεις και να συνειδητοποιήσεις πως ο δρόμος που έχεις επιλέξει μέχρι τώρα δεν είναι αυτός που σε εκφράζει. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε αλλαγές και να έρθεις σε επαφή με νέα επαγγελματικά αντικείμενα που καλύπτουν την ανάγκη για πρωτοτυπία και αλλαγή σε όλα τα πλαίσια. Ο Κρόνος από τους Ιχθύες ασκεί πιέσεις στα οικονομικά σου και κυρίως σε συναλλαγές και συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους.

Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά συμφωνίες με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς καθώς θα σε αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Ξεκαθαρίσματα σε κληρονομικά ζητήματα και αλλαγές στο εισόδημα του συντρόφου οδηγούν σε μία νέα οικονομική συνθήκη που πρέπει να είναι βιώσιμη. Φρόντισε μόνο να μην προχωρήσεις σε ανοίγματα και φιλόδοξα σχέδια που επιθυμείς αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιος για την ανταποδοτικότητα τους.

Με τον Δία να κινείται στον Ταύρο από τις 16.05 και μετά έχεις την δυνατότητα να αξιοποιήσεις προτάσεις και επιλογές που σου προσφέρονται στον επαγγελματικό χώρο. Μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή και να υπάρξει η πολυπόθητη αναγνώριση από σημαίνοντα πρόσωπα στο πεδίο της καριέρας. Όμως είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους διατηρώντας μετριοπαθή στάση απέναντι στα πράγματα γιατί είναι εύκολο να ξεφύγεις λειτουργώντας αλαζονικά και να απογοητεύσεις τα πρόσωπα που σε εμπιστεύονται.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού κλείνουν με ανατρεπτικό και εμφατικό τρόπο επαγγελματικές συνεργασίες που δεν μπορούν να σου προσφέρουν κάτι περαιτέρω. Νέες προτάσεις σε αιφνιδιάζουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε πρωτόγνωρα και πρωτότυπα επαγγελματικά μονοπάτια.

Ο Άρης το πρώτο τρίμηνο του χρόνου παραμένει στους Διδύμους επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες. Το διάστημα που κινείται ανάδρομος μπορείς να προχωρήσεις σε διορθωτικές κινήσεις και επαναπροσδιορισμό των σχεδιασμών σου καθώς συνειδητοποιείς πως συγκεκριμένοι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν ενώ κάποια σχέδια δεν θα προσφέρουν τα αναμενόμενα. Η επιστροφή του σε ορθή πορεία στα μέσα Ιανουαρίου βοηθά να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα και διορατικότητα στην εκπλήρωση των ονείρων σου. Καθοριστική συμβολή την επιτυχία σου μπορεί να έχουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον ή πρόσωπα κύρους που εμπιστεύονται το όραμα σου και δεν θα διστάσουν να επενδύσουν στις προσπάθειές σου.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα ζώδια των αγαπημένων σου προσώπων.

ΛΕΩΝ 2023
ΛΕΩΝ 2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα