Ο Σκορπιός το 2023 και οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Σκορπιός το 2023

Αγαπητέ Σκορπιέ η περυσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική για εσένα, όμως οι συνθήκες αλλάζουν το 2023 καθώς απεμπλέκεσαι από τις αυξημένες υποχρεώσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, κάτι που σου δίνει σημαντικές ανάσες. Βέβαια, περνάς σε μία περίοδο έντονων αλλαγών και μία πρώτη γεύση θα πάρεις με την μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο (από 23.03. μέχρι 11.06) που θα σε φέρει σε επαφή με τις μακροπρόθεσμες αλλαγές που θα υπάρξουν κυρίως στο πεδίο της οικογένειας.

Απαραίτητο είναι να δημιουργήσεις ένα άκρως ασφαλές και σταθερό περιβάλλον με τους οικείους σου, αποφεύγοντας να κρατήσεις μέσα σου μνησικακίες και απωθημένα που μπορεί να εκτονωθούν με έντονο τρόπο. Άλλωστε, η συγκεκριμένη διέλευση θα σου δώσει την ευκαιρία να αποτινάξεις από πάνω σου νόρμες και νοοτροπίες που πια δεν εξυπηρετούν την προσωπική σου εξέλιξη.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο συνεχίζει να ανατρέπει τα δεδομένα στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Πρόσωπα απομακρύνονται αιφνιδιαστικά και εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σου δημιουργώντας ένα πλαίσιο απόλυτης ρευστότητας στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι σημαντικό να μην επενδύσεις ευθύς εξαρχής σε όσους σε προσεγγίζουν ξαφνικά υποσχόμενοι πολλά γιατί το πιθανότερο είναι να απομακρυνθούν με τον ίδιο τρόπο και να σε αφήσουν επί ξύλου κρεμάμενο.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο το πρώτο δίμηνο του 2023 σε καλεί να ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι στο οικείο περιβάλλον και να διευθετήσεις ευθύνες που έχεις αναλάβει. Η μετακίνησή του στους Ιχθύες από τις 07.03 και μετά στρέφει την προσοχή στην αισθηματική σου ζωή, σε ότι σε ικανοποιεί επί της ουσίας και διέπεται από τους κανόνες της δικής σου ηθικής.

Οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Ταύρο (05.05 και 28.10) αναδεικνύουν την ανάγκη για αλλαγές σε επίπεδο προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Είναι επιτακτική ανάγκη να απομακρυνθείς από την τοξικότητα και από σχέσεις που δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που αποζητάς και έχεις ανάγκη. Δώσε χώρο, αν θεωρείς πως είναι απαραίτητο, σε καινούργιες καταστάσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ευτυχήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Ο Δίας θα κινείται στον Κριό μέχρι τις 16.05 πολλαπλασιάζοντας τις ευθύνες και τις αγγαρείες στον χώρο της δουλειάς. Δεν αποκλείεται να νιώσεις να σε κατακλύζει το άγχος καθώς η τελειομανία και η εργατικότητα σου κυριαρχούν και δεν επιτρέπουν να χαλαρώσεις. Οφείλεις όμως να θυμάσαι πως μέσα από την συγκεκριμένη συνθήκη θα βιώσεις πολύτιμες εμπειρίες και θα έχεις την συμπαντική εύνοια σε περίπτωση τριγμών και αναστατώσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο από τις 16.05 και μετά σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις μοναδικές συγκινήσεις στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Νέα πρόσωπα έρχονται για να τονίσουν την αυτοπεποίθηση σου και να σε οδηγήσουν σε σχέσεις και συνεργασίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Η επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου ή η συγκατοίκηση με το ταίρι σου είναι αποφάσεις που μπορεί να παρθούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης θα βρίσκεται το πρώτο τρίμηνο του 2023 στους Διδύμους (μέχρις τις 25.03), αναδεικνύοντας βαθύτερα συναισθήματα, απωθημένα, ενοχές. Ιδιαίτερα μέχρι τις 15 Ιανουαρίου που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία υπερέχουν και δεν επιτρέπουν να εκφράσεις ότι νιώθεις με ορθολογικό τρόπο. Η επιστροφή του σε ορθή πορεία θα απελευθερώσει το πνεύμα και την διαίσθησή σου, δίνοντάς σου την δυνατότητα να κινηθείς αποτελεσματικά σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Στην προσωπική σου ζωή, πόθος και έξαψη έχουν πρωτεύοντα ρόλο και δεν επιτρέπουν στη σχέση σου να βαλτώσει.

Τα αισθηματικά του Σκορπιού το 2023

Με τον Ουρανό να κινείται ήδη στον Ταύρο και με τον Δία να τον συναντά στο ίδιο ζώδιο από τις 16.05 και μετά, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική σου ζωή. Βρίσκεσαι ήδη σε μία περίοδο ανακατατάξεων καθώς ο Ουρανός με τη διέλευση του δεν επιτρέπει να προσκολληθείς σε παρωχημένες και συμβατικές σχέσεις που δεν σου ταιριάζουν. Ενώ αποζητάς την σταθερότητα, νιώθεις με ένταση πώς ήρθε η στιγμή να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση στα αισθηματικά σου και να προχωρήσεις με πρόσωπα που σε εμπνέουν με την διορατικότητα και το ταπεραμέντο τους. Είναι απαραίτητο όμως να έχεις στο μυαλό σου πώς οι συνθήκες είναι ρευστές και δεν προμηνύουν σταθερότητα και ασφάλεια.

Ο Κρόνος μετακινείται στους Ιχθύες στις 07.03 δίνοντάς σου την δυνατότητα να κατανοήσεις ποιες σχέσεις είναι ουσιαστικές και σε ποιες μπορείς να επενδύσεις. Άλλωστε το ζητούμενο του είναι να θεμελιώσεις την προσωπική σου ζωή σε στέρεες βάσεις, γι’ αυτό δεν επιτρέπει επιπολαιότητες και απερισκεψία. Καλό είναι να μην εμπλακείς επίσης σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν γιατί, αν παρασυρθείς σε μη ηθικές επιλογές, το πιθανότερο είναι να εκτεθείς και να έρθεις αντιμέτωπος με τις πράξεις σου.

Ο Δίας από τον Ταύρο από τις 16.05 και μετά βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο σου και να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που σε ενθουσιάζουν. Το έντονο αισθηματικό παιχνίδι αποδίδει καρπούς καθώς σε προσεγγίζουν πρόσωπα που μαγνητίζονται από τη γοητεία σου και σε διεκδικούν μέχρι τελικής πτώσεως. Γεγονός είναι πως θα απολαύσεις τον θαυμασμό και την αποδοχή των άλλων και θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις σχέσεις που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και να σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Εάν είσαι δεσμευμένος μπορείς να χαρείς μία ισορροπημένη περίοδο με τον άνθρωπό σου που πιθανά να οδηγήσει σε αποφάσεις που θα ανοίξουν ένα νέο κοινό κεφάλαιο για εσάς, όπως η επισημοποίηση της σχέσης σου.

Καρμικά γεγονότα είναι πιθανό να υπάρξουν και την περίοδο των Σεληνιακών Εκλείψεων στον άξονα σου με τον Ταύρο που αγγίζουν την αισθηματική σου ζωή για τα καλά. Αντιλαμβάνεσαι με έντονο τρόπο πως δεν μπορείς να παραμείνεις σε σχέσεις που δεν σου προσφέρουν αυτά που αποζητάς ή βρίθουν από τοξικότητα και χειριστικές συμπεριφορές. Πιθανό είναι να ολοκληρωθούν κύκλοι σχέσεων που νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφήσεις το παρελθόν, ώστε να προχωρήσεις απελευθερωμένος σε κάτι καινούργιο που σε εκφράζει.

Με την πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα (από 05.06. έως 09.10) το καλοκαίρι εισπράττεις τον θαυμασμό συνεργατών και νέων γνωριμιών που σχετίζονται με το επαγγελματικό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξει μία σχέση με σταθερές βάσεις που θα αλλάξει προς το θετικό το κοινωνικό σου στάτους και θα σε βοηθήσει να λάμψεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Η περίοδος της φαινομενικά ανάδρομης κίνησής της (από 23.07 έως 04.09) μπορεί να αποτελέσει ένα χρονικό διάστημα επανεξέτασης των ηθικών φραγμών και περιορισμών που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τη σχέση σου απελευθερωμένα. 

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Σκορπιού

Οι επαγγελματικές συνεργασίες σου βάλλονται καθώς οι Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Ταύρο δεν μπορούν να τις αφήσουν ανεπηρέαστες. Έχεις μπει ήδη σε μία περίοδο σημαντικών αλλαγών και ανακατατάξεων καθώς συνεταιρισμοί και επαγγελματικές σχέσεις αλλάζουν καθοριστικά. Οι συγκεκριμένες Εκλείψεις αναδεικνύουν την ανάγκη να κλείσεις σημαντικούς κύκλους που μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί, μη έχοντας να προσδώσουν κάτι περαιτέρω στην καριέρα σου. Οφείλεις μόνο να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς οι συνθήκες είναι έντονες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιθετικές και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. Κράτησε χαμηλούς τόνους ώστε να αποφύγεις σφοδρές συγκρούσεις που θα σε απογοητεύσουν.

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι τις 16.05 αυξάνοντας τους ρυθμούς στην καθημερινότητα και ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που αναλαμβάνει σε αναγκάζουν να επιταχύνεις και να λειτουργήσεις μέσα σε ένα σφιχτό περιβάλλον κάτω από συνθήκες άγχους και πίεσης. Φρόντισε μόνο να θυμάσαι πως η εργατικότητα και η υπεύθυνη στάση σου θα πριμοδοτηθούν από τις 16.05 και μετά, γι’ αυτό μην διστάσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό όπου είναι απαραίτητο. Σημαντικό είναι επίσης να θυμάσαι πως η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία προσφέρει συμπαντική εύνοια και προστασία στον εργασιακό χώρο.

Δεν αποκλείεται να βιώσεις αστάθεια και δύσκολες στιγμές, όμως ο φύλακας άγγελός σου θα σε προστατεύσει από πιθανές δυσάρεστες αλλαγές. Προσπάθησε μόνο να ελέγξεις το στρες και τη νευρικότητα που μπορεί να εκφραστούν με απότομο και επικριτικό τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι και να προκαλέσουν εντάσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο. Ανάλογες συμπεριφορές δεν θα γίνουν αποδεκτές και θα προκαλέσουν την έντονη αντίδραση προσώπων που σχετίζεσαι καθημερινά μαζί τους.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο από τις 16.05 και μετά σε πριμοδοτεί με νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στον επαγγελματικό χώρο. Πιθανό είναι να υπάρξουν σπουδαίες προτάσεις για συνεργασίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντες. Παράλληλα, στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου, απολαμβάνεις την εμπιστοσύνη και την θετική διάθεση των προσώπων με τα οποία σχετίζεσαι. Μπορείς να προγραμματίσεις επόμενα βήματα που θα αναπτύξουν την επαγγελματική σου επιρροή.

Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους το πρώτο τρίμηνο του 2023, δίνοντάς σου την δυνατότητα να κινηθείς αποφασιστικά σε οικονομικές υποθέσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος προκαλώντας εμπόδια και καθυστερήσεις. Η Αφροδίτη με την  πολύμηνη παραμονή της στο Λέοντα προωθεί τα επαγγελματικά σου σχέδια και βοηθά να εντυπωσιάσεις φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους στο πεδίο της καριέρας.

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα ζώδια των αγαπημένων σου προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2023
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2023

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα