Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό το 2024

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό το 2024 με αναλύσεις για το πως τα άστρα επηρεάζουν αυτό το ζώδιο σε αισθηματικά και επαγγελματικά.

Το 2024 σε υποδέχεται αγαπημένε Κριέ με μία χρονιά που μπορεί να έχει έντονη επιρροή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Οι τρεις Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Ζυγό μέσα στη χρονιά (25.03, 08.04 και 02.10) αναδεικνύουν την ανάγκη να κλείσεις κεφάλαια και να προχωρήσεις σε νέες εμπειρίες και καινούργιες καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Γεγονός είναι ότι το να απομακρυνθείς από τοξικές σχέσεις δεν είναι εύκολο, όμως θα νιώσεις ότι έχεις την δύναμη να το καταφέρεις καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να περάσεις σε μία νέα περίοδο.

Ο Πλούτωνας για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα κινείται στον Υδροχόο προκαλώντας σε να αλλάξεις ριζικά στόχους και φιλοδοξίες. Αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε η στιγμή να δεις σε βαθύτερο επίπεδο ποιοι είναι οι επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι που σου ταιριάζουν επί της ουσίας και μπορούν να ανταποκριθούν στις επιθυμίες σου. Ακόμα, επηρεάζονται έντονα οι φιλίες σου αφού μπαίνεις με αργούς ρυθμούς σε μία περίοδο ξεκαθαρίσματος, επιθυμώντας να κρατήσεις στο πλευρό σου πρόσωπα που αντιλαμβάνονται το σκεπτικό και τα σχέδιά σου.

Ο Πλούτωνας από την τελευταία μοίρα του Αιγόκερω από τις αρχές Σεπτεμβρίου με μέσα περίπου Νοεμβρίου ολοκληρώνει μία περίοδο μεταμόρφωσης που επηρέασε τον τομέα της καριέρας, τη δημόσια εικόνα και την ανάγκη για κοινωνική καταξίωση μέσα από διαφορετικές επαγγελματικές προσεγγίσεις. Ο Κρόνος θα κινείται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κινείται στους Ιχθύες αναδύοντας καταστάσεις του παρελθόντος, τραύματα και απωθημένα που οφείλεις να αντιμετωπίζεις με σθένος και αποφασιστικότητα. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις τους φόβους και τις πληγές που κουβαλάς καθώς αυτό θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια την απελευθέρωση της ψυχής σου από βαρίδια που καθορίζουν ακόμα την συμπεριφορά σου.

Ο Δίας μέχρι το τέλος Μαΐου κινείται στον Ταύρο βοηθώντας σε να ισορροπήσεις οικονομικά και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις την οικονομική σου επιρροή. Από το τέλος Μαΐου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κινείται στους Διδύμους βελτιώνοντας σε σημαντικό βαθμό τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Παράλληλα, έχεις η ευκαιρία να αξιοποιήσεις προτάσεις για κοντινές αποδράσεις και ταξίδια που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου, ενώ αγορές οχημάτων ευνοούνται. Επιπλέον, πιθανό είναι να εμπλακείς σε νέα επιμορφωτικά αντικείμενα που σου ταιριάζουν καθώς η δίψα για γνώση και νέες πληροφορίες απογειώνεται. Σου δίνεται η δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εμπλουτίσεις τη ζωή σου με νέες εμπειρίες και ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικά, εμπόριο και επικοινωνία αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρό ώστε να καταξιωθείς και να προχωρήσεις σε συνεργασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Ο κυβερνήτης σου Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις αρχές Δεκεμβρίου επαναφέροντας στο προσκήνιο βαθύτερα ζητήματα και επιθυμίες που μπορεί να έχεις καταπίεση στην προσωπική σου ζωή. Απολαμβάνεις τον έρωτα όπως επιθυμείς; χαίρεσαι την σχέση σου όπως θα ήθελες; καλύπτει το ταίρι σου τις πραγματικές σου ανάγκες η ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να διαπραγματευτείς τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τον άνθρωπό σου μία νέα συνθήκη που θα σου χαρίσει την ευτυχία; η εσωτερική αναζήτηση θα βοηθήσει να καταλήξεις σε συμπεράσματα μπορεί να παίξουν ανανεωτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Τα αισθηματικά του Κριού το 2024

Χρονιά καρμικών αποφάσεων μπορεί να θεωρηθεί το 2024 σε προσωπικό επίπεδο. Οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Ζυγό (25.03, 08.04 και 02.10) είναι πιθανό να επιφέρουν καθοριστικές αλλαγές ή να οδηγήσουν σε αποφάσεις που θα έχουν σημαντικό αποτύπωμα από δω και στο εξής στον αισθηματικό τομέα. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι σε εγκλωβίζουν στην τοξικότητα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν τις αισθήσεις και θα σε οδηγήσουν σε ένα νέο αισθηματικό μονοπάτι. Η διέλευση του Δία στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου βοηθά να σταθεροποιηθεί η ήδη υπάρχουσα σχέση σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς. Το πέρασμα του στους Διδύμους (25.05) αυξάνει την κοινωνικότητα και δημιουργεί την ανάγκη να παίξεις, να φλερτάρεις, να μπεις σε νοητικά παιχνίδια που σε εξιτάρουν. Νέα πρόσωπα είναι πιθανό να εισβάλουν στη ζωή σου καθώς αναδεικνύεται η ανάγκη να προσεγγίσεις όσους μπορούν να προσφέρουν νέες γνώσεις και πληροφορίες μέσα από τον έρωτα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε παράλληλες καταστάσεις για την εύκολο να παρασυρθείς και να εκτεθείς.

Από το τέλος Απριλίου μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου ο Άρης από το ζώδιό σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με πάθος και αυτοπεποίθηση τις πραγματικές σου επιδιώξεις. Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν την σχέση σου, φρόντισε όμως να μην επικεντρωθείς αποκλειστικά και μόνο στις επιθυμίες σου αδιαφορώντας για το ταίρι σου.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από αρχές μέχρι τέλος Απριλίου ενισχύει την γοητεία και τη λάμψη σου και βοηθά να μαγνητίσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τέλος Αυγούστου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου εντείνει την ανάγκη για συντροφικότητα και αυτό δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου μία σχέση που μπορεί να σου προσφέρει όμορφες στιγμές, σταθερότητα και νέες προοπτικές στον αισθηματικό τομέα. Καθοριστική θα είναι για εσένα η διέλευση του Άρη στον Λέοντα στις αρχές Νοεμβρίου. Η επιθυμία να βιώσεις το απόλυτο στην προσωπική σου ζωή γίνεται εντονότερη από ποτέ. Δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες και αυτό μπορεί να ενθουσιάσει το ταίρι σου και να λειτουργήσει αναζωογονητικά για την σχέση.

Οι συνθήκες αλλάζουν στις αρχές Δεκεμβρίου καθώς ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο συγκεκριμένο ζώδιο καλώντας σε να στραφείς στον εαυτό σου και να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τις πραγματικές επιθυμίες στον έρωτα. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ότι το ταίρι σου δεν σε ικανοποιεί απόλυτα ή να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν ζητήματα που μπορεί να διορθωθούν ώστε να απογειωθεί η σχέση σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα βέβαιος για τα συμπεράσματά σου για να αποφύγεις περιττές εντάσεις με το πρόσωπο που αγαπάς.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Κριού το 2024

Οι Εκλείψεις στον άξονα σου με τον Ζυγό (25.03, 08.04 και 02.10) επηρεάζουν άμεσα και τις συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις μέσα στο 2024 ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις κεφάλαια και να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες παίρνοντας αποστάσεις από πρόσωπα που νιώθεις ότι δεν μπορούν πια να προσφέρουν περαιτέρω στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Η ένταση θα είναι στα ύψη γι’ αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις οποίες επιλογές σου αποφεύγοντας να προχωρήσεις σε κινήσεις αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιος. Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις αρχές Ιανουαρίου στρέφει το ενδιαφέρον στους στόχους και τις φιλοδοξίες που μπορούν να εκπληρωθούν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

Είναι πιθανό να αναθεωρήσεις σχέδια που μπορεί να ήθελες να πραγματοποιήσεις καθώς πια αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ικανοποιούν απόλυτα την επιθυμία για κοινωνική καταξίωση και επαγγελματική ολοκλήρωση. Η ένταξή σου σε συλλογικές προσπάθειες και μεγάλους οργανισμούς θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο σε όνειρα και σχεδιασμούς.

Η παραμονή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι μέσα περίπου Νοεμβρίου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις αλλαγές στο πεδίο της καριέρας που έχουν δρομολογηθεί τα τελευταία χρόνια. Έχεις περάσει διά πυρός και σιδήρου και αυτό εκφράζεται με κάθε κίνηση και απόφαση σου.

Η διέλευση του Ουρανού από τον Ταύρο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προκαλεί αναταράξεις στα οικονομικά σου. Καλείσαι να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου και να βρεις πρωτότυπους και επαναστατικούς τρόπους για να διευρύνεις την οικονομική σου δυνατότητα. Βοηθητικά θα λειτουργήσει η διέλευση του Δία από τον Ταύρο αφού “φροντίζει” να σε βοηθήσει παρ’ όλα τα σκαμπανεβάσματα και τις δυσκολίες.

Μπορείς να απολαύσεις την απόκτηση νέων υλικών αγαθών και την σταθεροποίηση σε οικονομικό επίπεδο που για σένα σημαίνει πολλά. Απαραίτητο είναι όμως να μην παρασυρθείς σε υπερφίαλες επιλογές και περιττά έξοδα που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά προκαλώντας σημαντικές οικονομικές εκροές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί το παρασκήνιο πρωταγωνιστεί στον χώρο της δουλειάς.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες είναι πιθανό να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις που δεν είναι εμφανή. Υπάρχουν πρόσωπα που υπονομεύουν την εξέλιξή σου και δεν επιθυμούν να αναδείξεις τις δυνατότητές σου κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Με τον Άρη να κινείται στον Αιγόκερω από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα περίπου Φεβρουαρίου οι απαιτήσεις αυξάνονται καθώς αναλαμβάνεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο Άρης από το ζώδιό σου από το τέλος Απριλίου μέχρι τις αρχές περίπου Ιουνίου σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου ή σε νέες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. 

Θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία; Μήπως ήρθε η ώρα να ανεβείς τα σκαλιά τις εκκλησιάς;

Μάθε τα πάντα ΕΔΩ!

Πρόβλεψη σε απίστευτη τιμή, χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό σου με 5 ψήφιο αριθμό, καλώντας σε αστικό νούμερο!

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, paypal ή με κατάθεση - μεταφορά χρημάτων!

Δες ΕΔΩ πως να αποκτήσεις χρόνο ομιλίας γρήγορα εύκολα και οικονομικά!

Ημερομηνία δημοσίευσης:
zwdia24
Διάλεξε άλλο ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΛΕΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΖΥΓΟΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΧΘΥΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Σχετικά άρθρα