Με ποιο ζώδιο δεν θα έκαναν με τίποτα σχέση τα 12 ζώδια.

Με ποιο ζώδιο δεν θα έκαναν με τίποτα σχέση τα 12 ζώδια.
Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (9 votes)
Αγγελική Βαλάντου

Η μεγάλη μας έννοια, το άγχος μας, η αγωνία μας: Ποιο ζώδιο ταιριάζει με ποιο, ή καλύτερα, ποιο ΔΕΝ ταιριάζει με κάποιο. Πάλι την βοήθεια της αστρολογίας θα ζητήσουμε. Όπως πάντα, έχει και σε αυτά τα ερωτήματα απαντήσεις. Όμως προσοχή! Καλέ/ή μου αναγνώστη/στρια, μη μου πανικοβληθείς αν έχεις ερωτευτεί ή έχεις σχέση με κάποιο ζώδιο που ίσως διαβάσεις πιο κάτω ότι δεν σου ταιριάζει και τα τινάξεις όλα στον αέρα. Μην ξεχνάς ότι εδώ γράφουμε με χιούμορ και αναφερόμαστε μόνο στο ζώδιο, γενικά, και όχι ειδικά σε προσωπικό χάρτη. Μπορεί κάποιοι άλλοι πλανήτες στο χάρτη σου ή στο χάρτη του/της να σας φέρανε κοντά.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο που άτομου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν θα έκανε σχέση μαζί σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο άμεσος, ο βιαστικός, ο ορμητικός Κριός δεν αντέχει τον Καρκίνο τον γκρινιάρη, τον παραπονιάρη, τον χειριστικό, με τίποτα όμως. ‘’Όχι αγάπη μου, δεν θα κάθομαι εγώ να ακούω τις γκρίνιες σου, προτιμώ να πάω στο γυμναστήριό μου να εκτονώσω και την ένταση από την κούραση της ημέρας. Μήπως κάνω και καμία νέα γνωριμία . Ούτε θα κάνω γούτσου-γούτσου και αγαπούλες και αγκαλίτσες και σαλιαρίσματα όποτε θέλεις εσύ. Δεν είμαι η μανούλα σου εγώ! Εμένα, μωρό μου, δεν με έχει χειριστεί ούτε η μάνα μου ούτε ο πατέρας μου! Αν νομίζεις ότι εσύ θα τα καταφέρεις, σε γελάσανε!’’ Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Λειτουργεί με το συναίσθημα και όχι με τη λογική. Του αρέσει η άνεση, το καλό φαΐ, το καλό ποτό και είναι ήρεμος και αργός. Πώς να αντέξει τον ψυχρό Υδροχόο που φοβάται το συναίσθημα γιατί το θεωρεί δέσμευση. ‘’Δεν τον αντέχω αυτόν τον άνθρωπο, η παρέα μαζί του με κάνει να νοιώθω ότι έξω χιονίζει. Και αυτά τα περίεργα, πικ-νικ στη φύση και διάφορα τέτοια. Χάθηκαν τα κυριλέ εστιατόρια με τα πορσελάνινα σερβίτσια, τα κρυστάλλινα ποτήρια και τα ασημένια μαχαιροπήρουνα; Σιγά μην τρέχω από πίσω του, με ένα σακίδιο στον ώμο από την μια διαδήλωση στην άλλη. Δεν είμαι εγώ για τέτοια!’’  Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άνθρωποι πρακτικοί και πανέξυπνοι. Ο έρωτας τους συγχύζει μια και αυτή τη βαθειά συναισθηματική κατάσταση δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν πρακτικά. Και, μην ξεχνάμε, λατρεύουν το κουτσομπολιό. Δεν αντέχουν τον υπερβολικό συναισθηματισμό, την παντελή έλλειψη λογικής και τον απύθμενο ρομαντισμό των Ιχθύων. ’’Μα δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω, αδιαφορείς για τόσο σημαντικά θέματα, η απέναντι έχει εραστή και εσύ στον κόσμο σου! Εγώ προσπαθώ να σε ενημερώσω για χιλιάδες πράγματα και εσένα το μόνο που σε νοιάζει είναι να μάθεις αν σε αγαπώ. Ε! δεν υποφέρεσαι!’’ Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάντα αναζητά από τη σχέση του τη ασφάλεια, τη σιγουριά και τη θαλπωρή της μητρικής αγκαλιάς. Τι από αυτά θα μπορούσε να του προσφέρει ένας ερωτιάρης Ζυγός; ‘’Δεν αντέχω να ανησυχώ συνέχεια με ποιόν/αν είσαι. Δεν μπορώ να σκέφτομαι που πας, τι κάνεις με ποιόν/αν φλερτάρεις, που ξενοκοιτάς και που ξενοκοιμάσαι. Δεν μπορώ να είμαστε μαζί στο καφέ και να ‘παίζει’ μονίμως το μάτι σου στα γύρω τραπέζια. Εγώ θέλω να κοιμάμαι ήσυχος/χη, ξέροντας πως το ταίρι μου ασχολείται αποκλειστικά με εμένα και την οικογένειά μας. Αν θες παιχνιδάκια να πας αλλού, εμένα δεν θα με τρελάνεις!’’ Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Τον αποφασιστικό, με ισχυρή θέληση για δημιουργία και γενναιόδωρο βασιλιά μας προβληματίζει ιδιαίτερα ο μάλλον σφιχτοχέρης και πολύ αργός, τόσο στη σκέψη όσο και στις πράξεις, Ταύρος. ‘’Παιδάκι μου εσύ είσαι στατικός/κη, σπιτόγατος. Εγώ θέλω να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να φάμε την νύχτα με το κουτάλι. Τι καναπέ και ταινία μου λες. Ώχου! Μέχρι να σκεφτείς και να αποφασίσεις και να κουνηθείς εσύ, εγώ, πάει, ξενέρωσα! Πάρε το απόφαση, εγώ όταν θέλω κάτι, το θέλω τώρα! Αν είναι να περιμένω εσένα… ‘ζήσε Μάη μου’. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε χωριό εμείς οι δύο!’’ Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργανωτική, η μανιώδης της τάξης, της καθαριότητας και της ρουτίνας. Τι κοινό θα μπορούσε να έχει, η καημένη η Παρθένος, με τον άτσαλο Τοξότη; Ο Τοξότης λειτουργεί καλύτερα στο χάος! Η Παρθένος μισεί την αταξία. Ο Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια και μισεί την ρουτίνα και την επανάληψη. Η Παρθένος δεν μπορεί να λειτουργήσει εκτός προγραμματισμού και ρουτίνας. ‘’Τι ακαταστασία είναι αυτή που επικρατεί στο σπίτι σου; Ντουλάπες δεν έχεις; Καλά, σε τσαντίρι μεγάλωσες; Τι εννοείς όταν φτάσουμε θα βρούμε κατάλυμα; Δεν έχεις κλείσει δωμάτια; Λοιπόν, εμένα ξέχασέ με! Όχι μόνο για τις διακοπές, χρυσό μου. Ξέχασέ με, Γενικώς!’’ Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Γοητευτικό πλάσμα ο ζυγός, με έμφυτη την αίσθηση της αρμονίας, της καλαισθησίας, της ομορφιάς. Όμως πολύ επιφανειακός. Τον ενδιαφέρει σχεδόν αποκλειστικά να βγάζει την εικόνα της ηρεμίας, της αρμονίας και της ομορφιάς προς τα έξω και μισεί να εμβαθύνει και να αναλύει καταστάσεις και συναισθήματα. Αδύνατον να ανεχθεί τον ψυχαναλυτή-ντεντέκτιβ Σκορπιό που θα πάει όσο πιο βαθειά γίνεται, θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο! ‘’Αμάν πια, με πνίγεις! Τι σκαλίζεις, ποιος σου είπε ότι θέλω να ανασύρω παλιές μνήμες, απωθημένα και παιδικά τραύματα; Παράτα με, σε βαρέθηκα!’’ Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πανέξυπνος, πανούργος, κυνικός. Έχει χαρακτηριστεί συναισθηματικός βρικόλακας που στραγγίζει την ψυχή του συντρόφου του/της και επιβάλλει την απόλυτη εξουσία του/της με όποιο τίμημα. Λίγο σκληρός χαρακτηρισμός αλλά όχι τελείως άδικος. Πώς αυτός ο τύπος να αντέξει την επιβλητική και κτητική τάση του Λέοντα; Ο βασιλιάς, και βαθειά πειραγμένος, θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος του! Οπότε ο Σκορπιός, χάνοντας τον συναισθηματικό έλεγχο, νοιώθει αποδυναμωμένος και καταλήγει: ‘’Είσαι ένας φρικτός αλαζόνας! Δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Τσάμπα χάνω τον χρόνο μου!’’ Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πάντα ένα παιδί που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι, το ταξίδι, η περιπέτεια. Και μην τολμήσει κανείς να περιορίσει την ελευθερία του, την άνεση των κινήσεών του. Αδύνατον να μπει στο στενό πλαίσιο του απόλυτου προγραμματισμού και της τάξης μιας Παρθένου! Εδώ έχουμε μια αμοιβαία ασυμφωνία. Ο ένας δεν αντέχει τον άλλον. Λέει ο Τοξότης στην Παρθένο: ‘’Ξεκόλλα, παιδάκι μου, από την λεπτομέρεια. Η ζωή είναι ένας μεγάλος, πολύχρωμος, υπέροχος πίνακας. Απόλαυσέ τον σαν σύνολο και μην κολλάς στο μωβ χρώμα σε εκείνη τη γωνίτσα!’’ Είπε και ετράπη εις άτακτον φυγήν!  Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρός, φιλόδοξος, με μόνιμη έννοια την εικόνα και την φήμη του στον κόσμο και, πρώτα και πάνω από όλα, την καριέρα του. Αυτός που πραγματικά δεν αντέχει είναι ο ανταγωνιστικός, ισχυρογνώμων, που θέλει πάντα να έχει την τελευταία κουβέντα ακόμα και για πράγματα που δεν είναι ο τομέας του, Κριός. Ωστόσο η αξιοκρατία είναι πολύ σημαντική για τον Αιγόκερω, ακόμα και μέσα στην σχέση του. Νοιώθει λοιπόν ότι ο Κριός προσβάλλει τις αξίες του, τη φιλοδοξία, την προσπάθεια κοινωνικής και επαγγελματικής ανέλιξης, τις γνώσεις του. Και όταν του πει: ‘’Σταμάτα πια, δεν είσαι ο μόνος που ξέρει, πάντα, τα πάντα!’’ ήρθε το τέλος της σχέσης. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άλλη μία αμοιβαία ασυμφωνία! Υδροχόος ο αλτρουιστής, ο αγωνιστής, αυτός που αφιερώνει τη ζωή του στην κοινωνία και όχι στην οικογένεια και στο σπίτι του. Λέει λοιπόν στον καλοπερασάκια Ταύρο: ‘’Όχι Αγάπη μου! Δεν θα κουβαλάω εγώ την πολυθρόνα σου στην κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα αναγκαστώ να τρέχω από τη μια άκρη της γης στην άλλη. Αν και δεν το βλέπω να ακολουθείς γιατί, για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να σηκωθείς από την πολυθρόνα σου! Ούτε θα περιμένω, κάθε φορά που θα έχω μια ιδέα, να πάρεις τον χρόνο σου για να αποφασίσεις να την υλοποιήσουμε. Πάει, ξημερώσαμε! Άστο σου λέω!’’ Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Τα καλόκαρδα, συναισθηματικά, ονειροπόλα ψαράκια. Δεν αντέχουν τον υπερκινητικό, πολυλογά Δίδυμο. Νιώθουν εκτεθειμένα με αυτή την επιφαινόμενη εξωστρέφεια του Διδύμου και την ανάγκη του να συγκεντρώνει συνέχεια πληροφορίες. Τα ψαράκια έχουν ανάγκη από συναίσθημα, από μελό, από φροντίδα και αγκαλιά, από ρομαντισμό. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται, είναι το ατελείωτο μπλα - μπλα και το απύθμενο κουτσομπολιό που τους προσφέρει ο Δίδυμος. Άλλη μια αμοιβαιότητα και σε αυτό το ζευγάρι. ‘’Επί τέλους, θα κλείσεις αυτό το τηλέφωνο! Δυο ώρες μιλάς! Τι; Μιλάς με τον από πάνω για το τι κάνει η από κάτω; Έλεος πια, θα το χάσουμε και αυτό το ηλιοβασίλεμα! Δεν σε αντέχω άλλο!’’ Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24