Τα ζώδια αγαπούν την Άνοιξη! Ποια ερωτεύονται περισσότερο την Άνοιξη;

Τα ζώδια αγαπούν την Άνοιξη! Ποια ερωτεύονται περισσότερο την Άνοιξη;
Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Αγγελική Βαλάντου

Η άνοιξη έχει τη δύναμη να δίνει ώθηση, όλα ανθίζουν και όλα αναπτύσσονται, όλα βγαίνουν στην επιφάνεια με κλίση προς τον ήλιο. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ανθίζουν και τα συναισθήματα με κλίση προς τον έρωτα. Επιρρεπείς στους μεγάλους και σφοδρούς έρωτες γίνονται ακόμα και οι συγκρατημένοι χαρακτήρες, η λογική υποχωρεί, το συναίσθημα παίρνει πλέον την κυρίαρχη θέση. Οι αυθόρμητοι και απελευθερωμένοι τύποι δεν θα βάλουν φρένο, μέσα στην άνοιξη θα κυνηγήσουν το δυνατό και το ακραίο, θα αφήσουν την έλξη να φτάσει στο όρια του πάθους. Πάμε να δούμε ποια ζώδια είναι αυτά που θα ερωτευτούν παράφορα και θα βγουν εκτός έλεγχου, και ποια είναι αυτά που θα καταφέρουν τελικά να συγκρατηθούν.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν αγαπά την Άνοιξη:

ΚΡΙΟΣ

Ανήκει στα ανοιξιάτικα ζώδια ο Κριός, είναι παιδί του Μάρτη, η άνοιξη είναι η ίδια του η φύση. Έχει τα χαρακτηριστικά αυτής της εποχής είναι απολύτως φυσικό λοιπόν να αγαπάει οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στην άνοιξη. Ενισχύεται η ζωντάνια του, ο αυθορμητισμός του, νιώθει την ανάγκη να απελευθερωθεί, εννοείται πως θα ερωτευτεί, αποκλείεται να βάλει φρένο στο πάθος και στην ορμή του. Τους ανοιξιάτικους μήνες ο Κριός όλα τα βλέπει από τη ζωηρή τους σκοπιά, αναζητεί την ένταση, την έλξη θέλει να την εκδηλώνει χωρίς περιορισμούς και όρια. Αυτοπεποίθηση αυτοεκτίμηση και αισιοδοξία είναι στα ύψη, φυσικά και θα προσεγγίσει, εύκολα θα ενθουσιαστεί και πολύ γρήγορα θα ερωτευτεί. Το θέμα βέβαια με έναν Κριό είναι πόση διάρκεια θα έχει η ένταση στα αισθήματα του, πολλές φορές αυτό που γρήγορα του έρχεται γρήγορα του φεύγει. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πρακτικός διστακτικός Ταύρος που πάντα αναζητεί τη σταθερότητα και την ασφάλεια, την άνοιξη ένα ανεξήγητο σκίρτημα νιώθει πάντα στην καρδιά του, που όσο και αν δεν το αφήνει να τον καθοδηγήσει, τόσο τελικά ασυνείδητα το υπακούει. Αν θα αφεθεί κάποια στιγμή στα αισθήματα του ένας Ταύρος σίγουρα η μέρα εκείνη θα είναι ανοιξιάτικη, είναι η εποχή που οι αντιστάσεις του στις αισθήσεις είναι μειωμένες, ο ρομαντισμός του χτυπάει την πόρτα. Θα ερωτευτεί την άνοιξη ένας Ταύρος ακόμα κι αν ξέρει πως η επιλογή του είναι λάθος. Ίσως τον χειμώνα ή το καλοκαίρι να μπορεί να βάλει τη λογική μπροστά, την άνοιξη όμως το συναίσθημα του νικάει τον ορθολογισμό. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολύ πιθανόν να ερωτευτεί παράφορα την άνοιξη ένας Δίδυμος, ωστόσο ακόμα πιο πιθανό είναι η καινούργια του παραφροσύνη να έχει πολύ μικρή διάρκεια. Ο Δίδυμος είναι από τους χαρακτήρας που αρχικά δεν παίρνει στα σοβαρά τις καταστάσεις, ενθουσιάζεται εύκολα, ερωτεύεται, εκδηλώνεται, σίγουρα λοιπόν μέσα στην άνοιξη το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για καινούργιες γνωριμίες και νέους έρωτες. Αναστατωμένος είναι ο εσωτερικός του κόσμος τους ανοιξιάτικους μήνες, είναι η εποχή που θα κάνει ασυνήθιστες ενέργειες, θα πέσει σε λάθη, θα εκτροχιαστεί, ίσως και να παγιδευτεί σε έναν σφοδρό έρωτα που τελικά θα αδυνατεί να ελέγξει. Για έναν Δίδυμο η άνοιξη είναι η εποχή που όλα μπορούν να συμβούν, για το ταίρι που είναι δίπλα του προμηνύονται μεγάλες αλλαγές, ευχάριστες ή δυσάρεστες. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανασφάλεια είναι από τα αισθήματα που ταλαιπωρούν έναν Καρκίνο και την άνοιξη είναι πολύ πιθανόν να ταλαιπωρηθεί ακόμα περισσότερο. Τους ανοιξιάτικους μήνες τα συναισθήματα που νιώθει γίνονται πολύ πιο έντονα, οι βασικές του ανάγκες αποκτούν μεγαλύτερη έκταση, συνεπώς όλα μέσα του μεγαλώνουν, είτε είναι φόβος, είτε είναι έλξη. Ο Καρκίνος την άνοιξη γίνεται επιρρεπής, νιώθει τις αντιστάσεις του πεσμένες, φοβάται μήπως παρασυρθεί, υποπέσει και πληγωθεί. Από την μια νιώθει έντονο ενθουσιασμό, από την άλλη δίνει την προσωπική του μάχη για να μην αφήσει τα μυαλά του να πάρουν αέρα. Δυσκολεύεται πολύ τους ανοιξιάτικους μήνες ένας Καρκίνος, φοβάται να ερωτευτεί, είναι η εποχή που δεν μπορεί να βρει την εσωτερική του ισορροπία. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ρεμβάζει την άνοιξη ένας Λέοντας, απολαμβάνει την αλλαγή του καιρού, τον ήλιο, τα λουλουδάκια, θα εντοπίσει το ελκυστικό άτομο που θα περάσει από δίπλα του και φυσικά θα το ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Την άνοιξη ο Λέοντας δεν σκέπτεται και πολύ, κάθεται ήρεμος και αναμένει την πρόκληση που θα κάνει τη ζωή του να αλλάξει, που θα τονώσει τις αισθήσεις του. Γίνεται επιρρεπής στους μεγάλους έρωτες, δεν αντιστέκεται στο συναίσθημα, αναζητεί την έλξη και την παθιασμένη ένωση. Θα φλερτάρει, θα προσεγγίσει, θα κυνηγήσει την περιπέτεια, είναι η εποχή που κάτι μέσα του τον ωθεί να ζήσει το δυνατό ίσως και το ακραίο. Πολλές φορές ένας Λέοντας την άνοιξη τολμά να δοκιμάσει τα ασυνήθιστα και τα απαγορευμένα, θα ενδώσει σε έναν δυνατό έρωτα ακόμα κι αν ξέρει πως είναι περαστικός ή αδιέξοδος. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τρομάζει την άνοιξη ένας Παρθένος, χάνει τον εσωτερικό του έλεγχο και αυτό του δημιουργεί πανικό. Ξέρει πως τη συγκεκριμένη εποχή γίνεται επιρρεπής στα λάθη γι αυτό πολλές φορές κλειδώνεται στον εαυτό του νομίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο φτιάχνει το απροσπέλαστο τείχος για να προστατευτεί. Ένας Παρθένος τους ανοιξιάτικους έρωτες τους θεώρει επικινδύνους, ξέρει πως βγαίνουν στην επιφάνεια ανάγκες και κουκουλωμένα απωθημένα, φοβάται πως δεν θα καταφέρει να αντισταθεί σε ένα δυνατό συναίσθημα. Κρυφό ερωτεύεται την άνοιξη ο συγκρατημένος Παρθένος και αυτό που τον αγχώνει είναι πως ξέρει ότι μπορεί να ερωτευτεί ένα ακατάλληλο άτομο, ένα πρόσωπο που θα έχει τη δύναμη να αλλάξει τις συνήθειες, τις άξιες και τα όνειρα του. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Την άνοιξη που όλα ανθίζουν εννοείται πως θα ανθίσει και ο Ζυγός, φεύγουν και οι ζυγαριές, φεύγει και η λογική, ως κλασικό παιδί της Αφροδίτης το μυαλό θα είναι στραμμένο μόνο στους έρωτες. Φυσικά και ερωτεύεται την άνοιξη ένας Ζυγός, είναι η εποχή που τα χτυποκάρδια γίνονται έντονα, έλεγχος δεν υπάρχει πουθενά, τα δίνει όλα και τα θέλει όλα. Το πρόβλημα με έναν Ζυγό είναι πως ο ενθουσιασμός του τον οδηγεί σε εξιδανικεύσεις, είναι η εποχή που το έντονο συναίσθημα δεν αποκλείεται να καταλήξει τελικά σε απογοήτευση και αυτό γιατί ο ερωτιάρης Ζυγός παίρνει φόρα και τη φαντασία του δεν μπορεί να την σταματήσει ο ορθολογισμός. Τους ανοιξιάτικους μήνες γίνεται ρομαντικός, παθιασμένος, ευάλωτος, αφήνει τον εαυτό του να ερωτευτεί παράφορα. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η άνοιξη έχει μεγάλη επίδραση στο ορμονικό σύστημα ενός Σκορπιού, είναι η εποχή που οι αισθήσεις του φτάνουν στο κόκκινο, τα βλέπει όλα ροζ. Κινητήρια δύναμη είναι η έλξη, στις πράξεις του κυριαρχεί το πάθος, έχει ανάγκη την ένταση. Ερωτεύεται με την πρώτη ματιά, εκδηλώνεται χωρίς περιορισμούς, προσεγγίσει και φλερτάρει με ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό τρόπο. Το πρόσωπο που θα βάλει στο στόχαστρο του αποκλείεται να καταφέρει να ξεφύγει, ένας Σκορπιός ξέρει πολύ καλά να περικυκλώνει και να πολιορκεί, η στρατηγική του δεν πέφτει ποτέ έξω. Τους ανοιξιάτικους μήνες ένας Σκορπιός δεν κάνει ποτέ τσιγγουνιές στα αισθήματα του, αυτό που νιώθει θα το εκδηλώσει χωρίς φόβο και με πολύ δυνατό πάθος. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δραστήριος και ενεργητικός Τοξότης πως είναι δυνατόν να μην επηρεαστεί από την άνοιξη. Σαν χαρακτήρας του αρέσει να βάζει στόχους, η άνοιξη λοιπόν είναι η εποχή που θα ανανεώσει τις βλέψεις του, θα βάλει καινούργια πρόσωπα στη ζωή του, θα αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητας του. Το θέμα με έναν Τοξότη είναι κατά πόσο θα θελήσει να σταθεί και να σταθμεύσει. Ο έρωτας και η αγάπη του Τοξότη είναι σαν τα εποχιακά λουλουδάκια, δεν κρατάνε και πολύ. Σαν την μελισσούλα θα γυρίζει από το ένα λουλουδάκι στο άλλο, αγαπάει την ανεξαρτησία, την άνοιξη που όλα είναι ζωηρά του είναι αδύνατον να σκεφτεί τη δέσμευση. Περιστασιακοί και εφήμεροι είναι συνήθως οι ανοιξιάτικοι έρωτες του Τοξότη. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο συνετός και προσγειωμένος Αιγόκερως αρχικά δεν θα καταλάβει πως μπήκε η άνοιξη, ωστόσο κάποια μοιραία στιγμή θα βγουν ξαφνικά τα απωθημένα του στην φόρα, θα φύγει η αυτοσυγκράτηση, θα βγει από τη συστολή. Πολλά και διάφορα θα κάνει ένας Αιγόκερως σε κάποια φάση μέσα στη άνοιξη, έτσι ξαφνικά θα κάνει αυτό που κανένας δεν το περιμένει, θα φλερτάρει με το ακραίο, θα ερωτευτεί και θα δοθεί τυφλά στο συναίσθημα. Αντισυμβατική θα γίνει η στάση του, θα μεταμορφωθεί και θα εκπλήξει, μέχρι που ένα πρωί θα ξυπνήσει και θα θυμηθεί και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό. Αυτή η ξαφνική έξοδος από τη συστολή δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια, θα έχει όμως πολύ μεγάλη ένταση έστω και στιγμιαία. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλλαγή είναι το βασικό χαρακτηριστικό του Υδροχόου, όλα θέλει να τα αλλάζει, όταν θα έρθει η άνοιξη λοιπόν τίποτα δεν θα αφήσει στη θέση του. Την αγαπάει αυτή την εποχή γιατί τον ξεσηκώνει, ανθίζουν τα πάντα μέσα του, νιώθει τη δύναμη πως μπορεί να κατορθώσει και να κυριαρχήσει. Ένας Υδροχόος τους ανοιξιάτικους μήνες θα αλλάξει στάση ζωής, θα φλερτάρει, θα προσεγγίσει, θα ερωτευτεί ακόμα και το πιο ασυνήθιστο για τα γούστα του πρόσωπο. Είναι πολύ πιθανόν αυτό που θα νιώσει να είναι προσωρινό και γρήγορο, ωστόσο δεν θα λείψουν οι ακραίες ενέργειες. Πάνω στην δίνη της άνοιξης και την ένταση του αισθήματος ένας Υδροχόος είναι ικανός να παντρευτεί, να αλλάξει διαμονή, να αλλάξει γενικά ζωή. Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Θα έχεις γεγονότα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Μάθε τώρα με 1 κλήση στο 14740 ή με μήνυμα στείλε ΜΑΡΩ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Την αγαπάει την άνοιξη ένας Ιχθύς, είναι η εποχή που δίνει ώθηση στη φαντασία του, στο συναίσθημα του, στον ρομαντισμό του. Όλα τα βλέπει από την παραμυθένια τους όψη, τα χρώματα, τα λουλουδάκια, τους έρωτες, όλα τα εξιδανικεύει και τα ερωτεύεται με μεγάλη ευκολία. Ο συναισθηματικός Ιχθύς παρασύρεται απ τη μέθη της άνοιξης, δεν αντιστέκεται στις ωραιοποιήσεις που δημιουργούνται από τις ονειροπολήσεις του, αναπολεί, αφαιρείται, ενδίδει, βγαίνει από την απτή πραγματικότητα. Ένας Ιχθύς την άνοιξη μπορεί να είναι γενικά ερωτευμένος και όχι απαραιτήτως με ένα συγκεκριμένο άτομο. Περνάει καλά την άνοιξη, ενθουσιάζεται, έχει ευχάριστη διάθεση, αποφεύγει τον συνειδητό ρεαλισμό. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14740 ή με μήνυμα στείλε ΣΟΦΙΑ στο 54330. *(Αναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τελευταία ενημέρωση:
zwdia24